Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Szabics gól a Sturm Grazban

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
minden nagy tetthez kell a szerencse,ugyanúgy kellett idén az Internek is a szerencse bizonyos pillanatokban,vagy nemrég a spanyol válogatottnak! A szerencse faktor ott van az élet minden területén,és pláne a sportban,kár kijelenteni,hogy egy bizonyos sikert csak szerencsével ért el XY csapat. Az viszont biztos,idén nagyon nehéz lenne a Basel ellen továbbmenni,ilyen játékkal amit az elsõ két tétmeccsén játszott a Loki!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Meleg van ehhez! 😄 😉

www.smart-bus.hu

én csak azt írtam, hogy levski ellen nem volt mákjuk, te meg elkezdtél mentegetõzni -.-
Most ezt komolyan csinálod? Ez neked tényleg azt jelenti, hogy kizárólag a szerencsének köszönhetik? Fogta a kezüket, vagyis segített... de ez nem azt jelenti, hogy csak ennek köszönhetik a sikerüket! A sikerben része volt a szerencsének... nem kicsi, de ettõl még kellett hozzá teljesítmény is...

Nem hittem volna, hogy ez nem egyértelmû!

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
így igaz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"A sorsolástól kezdve, a meccseken át, Fortuna Isten asszony igencsak fogta a kezüket!"
gabber_saviola
Kis infó, hogy képben legyél, én nem fotelszurkoló vagyok, hanem bérletes a zöldeknél.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Vagy az értelmezés nem megy! 😄 Errõl én nem tehetek... 😉

www.smart-bus.hu

ááááá, én nem tudok olvasni, persze 😄
Én nem azt mondtam, hogy csak a szerencsének köszönhetik!

www.smart-bus.hu

na azért, csak a kalmari visszavágón volt mákjuk, a levski ellen vica-versa jobbak voltak, ott egyértelmû volt a csoportkörbe jutás
bakkerman
kalmar meccs debrecenben,a 2 levadia meccset streamen,a bolgár odavágót streamen,a visszavágót tévében. mondhatjuk,minden meccset néztem,élõben,kivéve a kalmar-lokit,mert akkor üdültem,és nem voltam gépközelben(ha jól emléxem még).

Te nézted is a meccseket, vagy csak az eredményre emlékszel? 😊 A sorsolástól kezdve, a meccseken át, Fortuna Isten asszony igencsak fogta a kezüket! Ez nem irigység, de ami tény, az tény! 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
nem tom mi a mák abban,hogy jobbak voltak a svéd,az észt,és a bolgár bajnoknál is,és mint kiderült,a Kalmar nem volt rossz csapat,szétkapodták õket!

Mor3llo
akkor nem sok fradistával, lilával stbvel beszélhettél<#zavart1>

De hajrá magyar foci!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
húúú geci nagy mák volt az bittos,eddig még mástól nem hallottam ezt a teóriát,se fradistától,se lilától,se nyiregyitõl,de ha te mondod,akkor tényleg mák volt!

a gyõriek nagyon megérdemelnék az EL-t a magyar Mourinhoval, csak kár, hogy csodát tenni õ sem tud :S hát ha még Kinket elviszi a Boro, akkor keresztet is lehet vetni az egészre
gabber_saviola
😊

passatgt
idén is bejutnak, figyeld csak

gabber_saviola
Tegnap néztem ezt a színestévés alakulatot, hát némelyik játékosnak akkora arca van, hogy már nekem fáj.

Sorsolásokról meg a annyit, hogy most látszik csak igazán, hogy mekkora mákkal jutottak be tavaly a kon...bocsánat Debreceniek a BL-be. 😊

Egyedül az ETO-t sajnálom.

passatgt
legalább hazai gyõzelmek vagy legalább döntetlenek kellenének, még ha nem is jutnak tovább, azért ontokat szereznének, és akkor jövõre(illetve két év múlva) nagyobb esély lesz arra, hogy kiemeltek legyünk, és akkor elkerüljük a sztárcsapatokat.

Pl gyõr már gyûjtötte ddig 7 pontot, eto, dvsc 1-1 pontot, ha õk most nyernének, akkor az már 15 pont összesen, ami gecijó

LSSAHPAUL
kár az ETO-ért 😞 , a vidinek van elméleti esélye viszont.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
megcselekedik amit megkövetel a haza....mer egyszerûen kurva jók...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na Vidinek Hibernian, ETOnak Montpellier...
jónagy szopóka
bakkerman
az elsõt tartom valószínûnek,de utána viszont bejutnak az el csoportba. szerintem erre van a legnagyobb sansz,bár elõtte verni kell a levadiat

passatgt
Loki kikap a Baseltõl --> EL 4. csoportkörbe kapcsolódik be
Loki megveri a Baselt majd utána esik ki --> EL csoportkör
Loki veri a Baselt majd a következõ ellenfelet is --> BL csoportkör

bakkerman
?

hát ugye jön
az Oranje alá Fejér Country is 😊😊

Kaplan
Amilyen erõs volt a múlt év loki, annyira iszonyatosan gyenge a mostani. Eszméletlen különbségek vannak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
ufooooooooo <#wow2><#alien><#idiota>

bakkerman
hácccc

LasDen
akkor sok legóból...😄

amúgy nem rossz, csak a kék nem tetszik....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Matthew Prosac
Construction cost: $ 450 million <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
jóvan...ilyet bármikor csinálok legóból 😄

Matthew Prosac
stadionjukról már nem is beszélve! (achtung: nem látványterv!)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ukrajnában eszméletlen pénz van... mindenhol világítás, a legtöbb helyen fûtött pályák, a Sahtyornak 8ezer(!!) utánpótlás labdarúgója van összesen.

bakkerman
<#merges2> azért az is durva,hogy valszeg 3,kispados Sahtar játékos többet ér,mint a Vidi a 32 játékosával

kuzco007
vki streamet pls a steaua-Fradi-hoz, köszönöm😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

a gyõriek nagyon szépen játszottak, Pintér tényleg a magyar Mourinho 😄
na ez nem remek, a Tirana kiverte a ZTE-t
az ETO továbblépett

passatgt
Gyõr továbbment, Zte kiesett a selejtezõben

ahogy nézem a selejtezõ aktuális fordulójában az ETOnak a nyitraiak ellen és a ZTEnek a tiranaiak ellen kötelezõ a továbbjutás, a kövi körben a VIDI-nek a Maribor ellen, az ETO-nak a kazah ellenfél ellen szintén elvárási minimum a továbbjutás, a ZTE-nek az Utrecht ellen komoly lesz, talán talán Rudvensszel menne, de õt eladják valszeg.

banok
na akkor a Videotonnak nagy esélye van legyûrni a Maribort..<#nyes>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

transfermarkt.de szerint

Játékoskeretek értéke, NB I
1. Videoton - 11 450 000 ezer euró (32 játékos)
2. Debrecen - 10 525 000 ezer euró (33 játékos)
3. Gyõr - 7 600 000 ezer euró (30 játékos)
4. Újpest - 5 850 000 ezer euró (24 játékos)
5. Zalaegerszeg – 5 425 000 ezer euró (28 játékos)
6. MTK - 4 575 000 ezer euró (24 játékos)
7. Ferencváros - 4 450 000 ezer euró (26 játékos)
8. Pápa - 4 200 000 ezer euró (30 játékos)
9. Kecskemét - 4 125 000 ezer euró (26 játékos)
10. Haladás - 4 100 000 ezer euró (26 játékos)
11. Paks - 3 800 000 ezer euró (25 játékos)
12. Kaposvár - 3 750 000 ezer euró (27 játékos)
13. Vasas - 3 350 000 ezer euró (23 játékos)
14. Honvéd - 2 825 ezer euró (19 játékos)
15. Siófok - 1 750 000 ezer euró (19 játékos)
16. Szolnok - 1 475 000 ezer euró (15 játékos)

Csak viszonyítási alapnak közétesszük a környezõ országok bajnokságainak legértékesebb játékoskereteit.

Ausztria: Red Bull Salzburg - 36 950 000 ezer euró (26 játékos)
Szlovákia: nincs adat
Ukrajna: Sahtyor Donyeck - 128 550 000 ezer euró (29 játékos)
Románia: Kolozsvár - 35 625 000 ezer euró (38 játékos)
Szerbia: Crvena Zvezda - 26 700 000 ezer euró (33 játékos)
Horvátország: Dinamo Zagreb - 37 850 000 ezer euró (25 játékos)
Szlovénia: NK Maribor - 8 550 000 ezer euró (27 játékos)

Breki33
A bankigazgatóra a 89 küldöttbõl 82-en szavaztak. „Legalább lesz kinek bizonyítanom" – mondta

Csányi Sándort választották az MLSZ elnökének

A Magyar Labdarúgó-szövetség tisztújító közgyûlésén Csányi Sándort választották a szervezet elnökének. A 89 küldött közül 82-en szavaztak az OTP Bank elnök-vezérigazgatójára.
bakkerman
sokat nem játszott szegény,szvsz kölibe vissza tolatják az mtkába

a zentai exkaposvári vidis Nikolics édesanyja magyar, x éve itt él, válogatottba.

meg persze Nikolics sincs a klubhoz láncolva, ha jön érte egy jó kis ajánlat
Kaplan
Alvés helyére szeretnék igazolni mert valószínûleg õ lép tovább.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!