Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
cserejátékosok menjenke el aztán bökdösség ki a labdákat

Mindent bele GYÕR
Kaplan
Ha most itt továbbjutunk a franciáktól mit fogunk kapni a sajtóban, az lesz a komoly. De leszarom, egyszer lehetne egy kis szerencsénk nekünk is ha már ennyit tesznek érte.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
nagyon fáradtak már de kikell húzni!

passatgt
amúgy most hogy nyertünk kapunk pontot azon a koeff szar táblázaton?

passatgt
leszarom!
montgeci is ezt csinálná, akkor mi miért ne

Kaplan
Ahogy ez a csapat szívét-lelkét kiteszi a pályára az egyszerûen elképesztõ komolyan mondom magyar csapattól ilyet nem is nagyon láttam az elmúlt években.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
fúbazmeg megõrülök

Kaplan
Csak halkan megjegyzem, hogy egy magyar játékosokból és primadonnákból álló csapat már hármat kapott volna ebben a szituációban. Ennyit számít a délszláv játékosok mentalitása meg az edzõ erõszakossága. Mellesleg sokat szimulál az ETO de nem gáz..😄

nem a szívem csücske az eto, de azért hajrá, ne hozzanak ránk szégyent
Kaplan
nem követtem eddig az ETO meccseit, szóval nem vagyok szaki, de most õszintén szólva gecire ver a szívem értük...

Matthew Prosac
így van. HAJRÁ ETOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Kaplan
de ha mi nyerünk kettõ egyre akkor igen 😊

Kaplan
nem. mert akkor három egy lesz nekik összesítésben. 😄

Kaplan
kapkodunk kapkodunk negyed órán belül még gólt is fogunk kapni ha nem nyugszunk meg kicsit és nem tartjuk a labdát..

passatgt
2-1-el mi megyünk tovább ugye?

passatgt
kikell tömni a geci csigazabálókat

Kaplan
mondjuk viccet félretéve Pintérben jobban bízom mint az összes magyar edzõben. Hátha feltüzeli a srácokat..

passatgt
dehogyis rúgúnk még kettõt, figyeld csak, 3-1re nyerünk

passatgt
na faszom, tudtam hogy ez a bíró is gyökér lesz...

Kaplan
viszlát, most estünk ki.

passatgt
BAAAAAAAAAAAAAAAAZMEG

passatgt
gyerünk meglesz 2-0

passatgt
digisport.hu-n megy

passatgt
azért azt nem lehet mondani, hogy a bíró nem nekünk fúj, minden pici szart lefúj😄

Kaplan
Buzi tetves USTREAM tudtam, hogy le fogok maradni a gólról.. nektek nem szaggat mint az atom?

Hajrá Gyõr! whehehe

passatgt
JEEEEEEEEEEEEE😄

Matthew Prosac
bmeg Tokody.....

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

passatgt
miért van az, hogy ha mi építünk fel egy támadást, nincs üres ember?
ue volt itthon is, nem tanultak a hibából vagy mi? futáshoz nem kell pénz

passatgt
és a kameraállások is viccek😄
kicsit szét van esve ez a meccs

passatgt
de a gyõr is egy vicc, mindegy, elpicsázzuk õket

passatgt
lol, vicc hogy a francia kommentátor is hallattszik háttérben

Matthew Prosac
inkább a Sheff. United, nem ? 😊

banok
Bodnárt a Sheffield Wed. teszeli

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
Bodnárnak ciprus lesz a vége,megy Leandro mellé az Omonoiaba

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ha összességében nézem a magyar csapatok szezonbeli teljesítményét akkor a Gyõr hozta a papír formát, s minden sikere már bravúrnak számít, míg a ZTE förtelmesen csúfosan, a Videoton meg a Debrecen gyatrán leszerepelt, s utóbbinak az E'Liga selejtezõben sincs sok esélye ezzel a kerettel, láthatóan Polekszics és Mészáros nagyon hiányzik, valamint Szélesinek, Bodnárnak és Rudolfnak nincs pótlása. (vicces mert Bodnár még mindig csapatok keres magának, a Debrecen mellett, a Salzburg és az Austria Wien is sokkalta az igényeit a játékosnak, talán Katar, vagy az Egyesült Emírségek összejön neki😛)

Bízom a jövõben, s Fradiban 😊

Kaplan
Gyalázatos a Debrecen idén ebbõl még EL fõtábla se lesz, félgõzzel szopattak le minket. A tavalyi csapathoz képest ez egy darab szar.

hogy a belga bajnokság a német,olasz,angol élvonal alatti lépcsõfok.

Az Anderlechtben viszont nagyon is megbecsülik s szeretik, s sokat tett már le az asztalra.

passatgt
lényegébe jó helyen van ott szerintem, meglesz a BL, bajnokság, kupa
mi kell még?😊

bakkerman
így hogy pályára lépett a BL-ben,plusz 1 év Anderlecht...

banok
Így akarják ott marasztalni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

rászolgált már erre <#eljen><#worship>
zaki
Anderlechtben ma Juhász volt a csk a bl selejtezõben! ez azért nem semmi! <#eljen>

zaki

:d

füles A:SDASD

passatgt
Fordulás után aztán egy arab helyzet után megszerezte a vezetést az Ingolstadt, az Al Wahda futballistái közül pedig kettõt is lezavart piros lappal a bíró egy-egy kíméletlen belemenést követõen. A 66. percben a játékvezetõ jobbnak látta beszüntetni a csatát, mielõtt még teljesen elszabadultak volna az indulatok.

na ilyet se láttam még😄

bakkerman
igen,német csapatnál ha valaki nagyon jó,azért megvannak halva a szurkolók,mondjuk Eindhovenben a PSV store-nak az ajtaján Dzsudzsi életnagyságú posztere fogadja a belépõket...

Most azon tényleg lehetne filózni hogy a PSV vagy a VfB az erõsebb, de az tény hogy a Bundesliga sokkal erõsebb mint a holland élvonal. Én a helyében inkább a svábokhoz mennék, minthogy maradjak a beszédhibás németeknél (😛), Khedira pótlására amúgy tökéletes lenne, s imádnák a svábok.

ja ahha 😄
hát szerintem hiába erõsebb, ugyanolyan jó csapatban van most is, és több esélye van a jó szereplésre, mint a Bundesligában, ahol szinte minden héten rangadót kellene játszania