32945
  • Grenzjager
    legalább jó lesz a Vidi-Fradi, már jól leoltotta PauloSzuzit :P

hiányzott amúgy Détári az NBI-ből, mint Torgyán a Parlamentből....

csak k....a nagy kár hogy pont nálunk kötött ki, így már nem is lesz annyira vicces.

De ezt az egész őszi tragédiát, már csak humorral és tudatmódosítással lehet átvészelni....
  • Láma!
    a Vecsési csodát még nálunk is megcsinálhatja....
  • Grenzjager
    :)na erre nem emlékszik szerintem, mert a sok alkohol csodákra képes a memóriát tekintve. Felsőtekerőpatak más, mert ott 17. voltak amikor átvette és 15. lettek.
  • passatgt
    "Pár helyen ért el szép sikereket", azokat írtam csak:)
  • isi
    Nyíregyházán pedig kiesett a döme
  • passatgt
    jó, nem valami nagy csapatok, de azért az túlzás, hogy nem csinált semmit:D
  • Narxis
    Détári levitézlett már pár helyen, itt se lesz másképp.
  • bakkerman
    szobrot neki
  • passatgt
    "Kispesten az elvárás a középmezőny volt, amit év végére teljesített is a csapat, 7. helyen zárt."

"A vasi egylet tíz fordulóval a vége előtt hét pontra volt a feljutó helytől, s Détáritól várták, hogy vele elérjék azt. Bár az első mérkőzésen vereséget szenvedtek, parádés hajrával végül élvonalba jutott a gárda."

"Détárit 2003 decemberében ismét csapatához hívta Török József, de azúttal Tatabányára.[15] Az NB II alsó régiójában tanyázó együttessel szinte csodát művelt, majdnem elérték az osztályzós helyezést."

"Ezek után Détári az ötödosztályú budapesti kiscsapathoz, az Unione FC-hez szerződött. A csapat irányításával megnyerte a bajnokságot"

"menesztése után három nappal foglalta el az ötödosztályú Felsőpakony vezetőedzői tisztségét, másodikak lettek"

"2009 januárjában Vecsés FC szakmai igazgatójának nevezték ki, miután a BFC Siófok nem gördített akadályt távozása elé.[37] A csapatot amikor átvette, tizennegyedik, azaz kieső helyen állt, végül év végén tizenegyedikként bent marad."
  • bakkerman
    szép siker? jah,egyszer feljuttatta őket az nb1-be,egyébként meg 8 ÉV ALATT 14 CSAPATBAN fordult meg edzőként...persze a kocsmákat mindenhol meglátogatta
  • passatgt
    lucscsont = kulcscsont:)
  • passatgt
    most olvasom, hogy Dzsudzsákot meg egy moldovai könyökölte le:) Gondolom nem úgy ugrott fel, hogy most eltöröm a lucscsontját, de érdekes az egybeesés:)
  • passatgt
    nem frissítettem, bocs:)

Amúgy nem tudom miért szidjátok:D Pár helyen ért el szép sikereket, legtöbb helyen meg összeveszett valakivel ezért elküldték:D
  • ressy14
    Amúgy a fradinál 20 év alatt 20 edző. nem semmi.
  • ressy14
    szia! #14457
  • passatgt
    Détári a fradi edzője
  • geo91
    meg bizony! top3 vagy a magyar kupa is meglehet szerintem idén.
  • bakkerman
    előtte nem fog megnyilni a kassza,ugyanis kell a kes kánejrákra meg brándáukra a 7. helyezett vidinek :)
  • Narxis
    Szerintem LCS-t hozták volna de nem volt pénz a haverjaira, LCS meg ragaszkodott hozzájuk, a másodedző Détári mellett is ugyanaz marad, Nagy T. :)

Nem hiszem, hogy idén már több pénze lesz a fradinak hacsak Kubi előtt nem nyílik meg az állam... akarom mondani a pártkassza. :))
  • bakkerman
    vagy még ott se,mert a híd zrt. szarba vitte a vasast,ami természetesen kihat ránk is,és kibaszhatnak minket az nb3-ba
  • bakkerman
    ez komolyan mondom az év vicce lesz,amikor megláttam a kiírást,hirtelen ránéztem a naptárra hogy tényleg nem április 1.-e van...ebből kiesés lesz,vagy jobb esetben ezt az alkoholistát kibasszék október közepén,és jöhet László Csaba
  • ressy14
    Akkor viszont Nyíregyháza - Fradi az NB2-ben :D
  • Narxis
    Détári lett a Fradi edzője!

jájj :DDD
  • Narxis
    Hát jah, csak így sose lesz jó bajnokságunk mert akiben egy kis tehetség is van az elhúz külföldre. A szponzorok meg nem adnak pénzt mikor az nb1 átlag nézőszáma 1 szezonban 4000-4500, a nézők meg nem jönnek amíg nincs jó foci, ördögi kör ez.
  • ressy14
    Ott a hiba, hogy pár év múlva "nagyszerű" utánpótlás edzők veszik át őket. Elvesztik a motivációjukat. Szerintem ezért is jó, ha 15-16 évesen inkább elmennek nyugatabbra. Meglehet nézni Szalait vagy Stiebert.
  • passatgt
    "– Egyelőre én is sötétben tapogatózom. Ahol ennyi tehetség van, előbb-utóbb jó futballnak is kell lennie. Ami viszont elkeserítő, az a csapatokat körülvevő létesítményhelyzet. Kétezer-tizenegyet írunk, és Magyarországon olyan részletekkel kell foglalkozni, hogy hol tud megfelelően tréningezni a felnőttegyüttes. Nem a hétévesek, nem is a serdülőcsapat, hanem a felnőttek. Érti, mit mondok? Elkeserítő! A magyar klubok többsége sajnos lehangoló körülmények között tengeti hétköznapjait, az edzőpályák göröngyösek, a klubházak omladoznak. Hogyan követelje meg az ember a játékosaitól a gyors, passzolós futballt, ha minden második átadásnál a torkukra pattan a labda?"

True Story
  • passatgt
    "A múlt héten például itt üldögéltem a lelátón, éppen a tizennégy éven aluli srácaink játszottak a Videoton ellen – tudja, mit láttam? Valami csodát. Egyszerűen leesett az állam. Nekem elhiheti, nem egy és nem is két utánpótlásmeccset láttam eddigi életem során, de amit abban a kilencven percben tapasztaltam, lenyűgöző volt. Ezek a fiúk úgy passzoltak, futottak és tették-vették a labdát, hogy jó volt nézni. Egy teljes füzetet teleírtam a feljegyzéseimmel. Ez a történet pozitív része, a negatív pedig az, hogy nem értem, hová tűnnek el később ezek a fiatalok."

Benhákker
  • passatgt
    nem baj ez, látszik, hogy vidinél van lóvé, a környzet meg a csapat megjelenése is ezt mutatja, eredmény meg egyelőre vártat magára, de idővel az is jön:)
  • ressy14
    32 évesen, lassan vége a karrierjének, itt legalább esélye van még bajnokságot nyerni meg bejutni a BL vagy az EL valamelyikébe.
  • bakkerman
    ilyenkor dobom el az agyam,hogy mi vesz rá egy BL-t,és EL-t is megjárt,sőt VB-n is játszó emberkét arra,hogy eljöjjön ide a semmi közepére???!!!! nem igaz hogy nem érdeklődött iránta egy bundesliga 2-es,vagy egy francia első osztályú kiscsapat,vagy akár egy Braga vagy egy Guimaraes...komolyan olyan pénzek mozognak a vidinél,hogy lazán megéri nyugatról eljönni ide egy Brandaonak,meg egy Filipe Oliveiranak is?? azért ez a durva
  • Solt
    A ti nézőpontotokból persze, hogy belefér! :)
  • ressy14
    Ha reálisan nézed a helyzeteteket, meglehet nektek a nemzetközi kupaindulás?
  • geo91
    azért egy videoton ellen belefér a szerencsés győzelem... :D
  • Solt
    Sajnos igen... :S
  • Láma!
    ez ránk is igaz...
  • Solt
    Nem csapat még, de szerencséjük sincs... sokkal jobban játszanak annál amit az eredmények mutatnak. A Honvédtól is csak balszerencsével kaptak ki...
  • Láma!
    most mondanám hogy dejó... Horváth Gábor úgyis eligazolt, de ez a vidi mégcsak nem is a tavalyi vidi... hihetetlen sok az uj ember, ez nem csapat...

7 meccs alatt 11 pontos hátrányban a címvédö? sosem szerettem őket, de velünk együtt már már kezdem inkább sajnálni...
  • Narxis
    Csak 3 évre kell tervezni. :D
  • Redmer
    32 éves. Építik a jövő csapatát.
  • ressy14
    A Videoton igazolt egy 25-szörös portugál válogatott védőt, aki a 2006-os németországi vb-n is játszott hazája nemzeti csapatában.
    Szerepelt korábban a Sportingban, a Benficaban, a Bordeauxban, és a Valenciaban is. A vb-n kívül pályára lépett az UEFA-kupában, az Európa Ligában és a BL-ben is.
    A portugál első osztályban 128, a francia első osztályban 65, az olasz első osztályban 22 míg a spanyol első osztályban 46 alkalommal szerepelt.

Marco Caneira 32 éves, ingyen igazolható volt.