Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
meg az mi, hogy a reklámtábla betontéglával van kitámasztva?😄

passatgt
de komolyan nem hiszem el, hogy nincs kb 30.000 Ft arra, hogy azt a szar rozsdás kerítést lefessék....

akkor nem szóltam, én régebbi képeket láttam.
miért? mi ezzel a baj?

ám legyen, úgy sem mentem volna ki, csak azt nem vágom hogy a francba felel meg az uefa elõírásainak az a stadion...
Golyo69
csak azért hogy nekem legyen igazam 😊😊

Debrecen, augusztus 10., 16.28 Minden követ megmozgattak a DVSC vezetõi.

Az UEFA döntött: a DVSC Nyíregyházán rendezheti meg a Litex Lovecs elleni Európa Liga-selejtezõt. A DVSC az elmúlt napokban minden követ megmozgatott, hogy a találkozót ne Budapesten, hanem a Szpari stadionjában rendezhesse meg. Az Európai Labdarúgó-szövetségtõl péntek este még azt az értesítést kapták, hogy a Városi Stadion nem szerepel az UEFA által elfogadott létesítmények listáján.
Tegnap a DVSC munkatársai kétszer is Nyíregyházán jártak, fotókat és adatokat gyûjtöttek, amihez a stadion üzemeltetõi minden segítséget megadtak. A dokumentumokat a klub továbbította az UEFA illetékesei felé, akik mindent rendben találtak, és végül megadták az engedélyt.
A mérkõzést tehát augusztus 19-én, 20 órakor rendezik Nyíregyházán, a Városi Stadionban.

nb1.hu
dvsc.hu
szpari.hu

GGMU

bakkerman
"fontos eredmények"

aha <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

anno a Highburyben egy mókus szaladgált bl meccsen
LSSAHPAUL
basszus de durva hogy amit a végén a róka mûvel 😄 mivan ha veszett.. hogy történhetett ez meg? :p de égõ.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
fontos eredmények:

SZOMBAT
Bölcske–Tököl 1–2
Nagyatád FC–NTE 1866 MÁV 2–3
Rákosmenti KSK–Érdi VSE 1–2
Kulcs SE–Hartai SE 2–3
Miskolci vasutas SC–Egri FC. 0–4
Pétervására SE–Nagybátonyi SC 7–0
Pálmonostora SE–Pálhalma SE 0–4

VASÁRNAP
Kiskanizsai Sáskák SE–Mezõcsokonya SE 0–1
Csillaghegyi MTE–Tát SE 1–4
Kiskõrösi LC–Szegedi Vasutas SE 1–3
Oroszlányi SZE–Gyõrszemere KSK 1–6
Egyházasfalu SE–Körmendi FC 0–3
Lébény SE–Kemenesmagasi SE 1–3
Esztergom SC–Újbuda Labdarúgó KFT. 0–6
Szentlõrinc SE–Bajai LSE 0–3
Siklósi FC–Szekszárdi UFC 0–2
Dunaharaszti MTK–Jánoshidai SE 6–0
Újfehértó SE–Cigánd SE 1–2
Öttevény TC–Ugod SE 1–0
Lövõ SE–Király SZE 1–2 – hosszabbítás után
Szentpéterfai SE–Let's Do It Technoroll 0–5
Kávás KSE–Angol Foci Suli Páterdomb 1–9
Gázmûvek MTE–Gödöllõi SK 1–1 – tizenegyesekkel 4–5
Balatonszárszó KSE–Úrkút SK 2–3 – hosszabbítás után
Dunaszeg SE–ETE SE 1–3
Ladánybenei FC–Csepel FC 2–4
Gyomaendrõdi FC–Püspökladányi LE 1–4
Fehérgyarmati FC–Nagyecsed RSE 0–1
KÉK SE–Tiszalúc NKSE 1–4
Tállya KSE–Nyírmadai ISE 3–1
Encs Városi SC–Tiszakanyár SE 1–3
Demecseri SE–FC Tiszaújváros 0–4
Szécsény VSE–Putnok Városi SE 1–2
Novaj-Ostoros SE–Sajókaza SE 3–2
Rum KSC–Soproni VSE 0–2
Várvölgy SE–Veszprém FC 1–3
Szentantalfa Nivegy-Völgy–Csákvár TK 2–5
Zalakomár Egyetértés SE–Balatonlelle SE 0–2
Egerág SE–Kakasd SE 1–2
Bácsborsódi SK–Hódmezõvásárhelyi FC 0–0 – tizenegyesekkel 4–5
Ásotthalom TE–Gyulai Termál FC 0–3
Tótkomlósi TC–Tisza Volán SC 1–2
Verõce SE–Pénzügyõr SE 2–1
Törteli KSK–Szolnoki Spartacus 2–0
Szajol KLK–Felsõpakony SK 1–2
Bárándi KSE–Füzesgyarmati SK 6–1
Körösszegapáti SE–Karcagi SE 3–5
KSE Karancslapujtõ–Felsõtárkány SC 1–4
Hajdúsámson SE–Tiszabecs LC 0–3
Rábapatyi KSK–Lipót SK 1–4
Tabak–Csolnok 0–2
Satelit FC Somogytarnóca–Komlói Bányász SK 0–6
Héreg–Gyermely 1–2
Aszód FC–Újpest FC II elmaradt

passatgt
hd

zaki
nesztek

mind3 gólja szép volt, fõleg az elsõ... :o
odab@szott rendesen neki

róla kapták a gólt
banok
Gyepes kezdõ volt a Cardiffban

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

REALista
Pont most kerestem én is de semmi...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

passatgt
most komolyan nincs egy kibaszott videó sem az interneten gera gólokról?

bakkerman
nem voltam szpari szurkoló,nagyon kevés meccsen voltam kint,talán csak 1 kezemen tudom összeszámolni mennyin,mivel a szüleim nem focibuzik,ezért valahogy nem is merült fel bennem a dolog. Végülis mondhatjuk rá,hogy szeretem a Lokit,mert itt élek,szeretem magát a futballt,ezért kijárok ha tehetem,de általában a fõ lelátón vagyok,szóval ezeket a rigmusokat kihagyom 😊 Mint ahogy kihagytam akkor is,amikor Loki-Nyiregy volt. Elég sok ismerõsöm maradt ígyis nyiregyházán,akikkel 2-3 hetente találkozok is,adig meg ugye skype,msn,és õk például szpari ultrák,csak elfogadták,hogy én elköltöztem,és más csapat meccseire járok.

Matthew Prosac
az hát, a válogatottba is be kellett hívni helyette mást (Lackót)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
"Autót, nõt lehet cserélni, de klubbot soha!"

ezdeszar 😄😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gyerekkorodban Szpari szurkoló voltál(gondolom) most már loki? hogy van ez? És a minden tirpák fas*opó rigmus is bejön valamilyen szinten vagy esetleg az ellen "kõkeményen fellépsz"?

Autót, nõt lehet cserélni, de klubbot soha!

bakkerman
alattad írta,hogy hazai meccseken mindig ott van,de ha választani lehet,hogy Böszörmény vagy Puskás F. stadion,akkor utóbbit,ha van hozzá pénzem is. Voltam én jópár idegenbeli Loki meccsen,mondjuk inkább a Pestieken,de a loki-nyiregyen MINDIG ott vagyok,mivel a szülõk még ott élnek nyiregyen,ezért összekötöm a kellemest a családlátogatással 😄 nem vagyok óriási Loki ultrának,de itt nagyon szerethetõ csapat van,ezért igyekszem minden hazai meccsen kinntlenni.tudom,most fog jönni az,hogy akkor miért nem jártam régebben is(2002-2003) Loki meccsre,amikor még nem volt ilyen jó csapat,akkor elmondom,hogy 5 ÉVE élek itt,akkor költöztem át

passatgt
állítólag 1. és 2. gól is 30 méter körüli volt, 2. meg fejes😄

passatgt
mégegy😄

rooney8
?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
lol

banok
75' Fulham ❤️ - 1> Werder Bremen
14' <0 - 1> C. Pizarro
56' <1 - 1> B. Zamora
67' <2 - 1> Z. Gera
73' ❤️ - 1> Z. Gera

passatgt
hát buzsáky remélem csak sérült, különben kurva anyjukat

banok
Priskin gól.
1-2-re vezetnek a Middlesbrough ellen

banok
CHAMPIONSHIP
Fülöp, Priskin kezdõ az Ipswichben. Halmosi, Buzsáky padon se :S

a körülményekre tekintve hülyeséget írtál, remélem tudod.

a nem divatdrukkert az határozza meg, hogy mindegy hogy nb1 vagy nb2 vagy nb3, mert nem az adott osztály színvonala s magassága határozza meg a szimpátiáját

Golyo69
idegenbe nem szoktam menni....hazai meccseken kinn vagyok akkor is ha nb2.....
loki meccsen azért voltam mert azért csak egy lyon, fiorentina,meg liverpool volt..nem mindennap játszik velük magyar csapat 😊

GGMU

bakkerman
lehet neki többet ér az,hogy jó meccseket láthat,mint hogy elmenjen egy nb2-es csapat meccsére

ha aktuális lesz megbeszélhetjük. ( majd privátban )

off

ha barcikára jösztök, egy sört megihatnánk
de bármibe fogadok, hogy Hajdúböszörménybe meg nem fogsz eljönni annak a csapatnak a meccsére, amit az aláírásodból kivéve magadénak tekintesz.

Golyo69
hát igen....majd meglátjuk...én örülnék neki ha itt lenne.....és ha itt lesz ki is megyek....én voltam a bl meccseken is lokinak szurkolni ..csak mindig nem jó utazgatni 560 km-t 😄 annyagilag nem túl kifizetõdõ 😊

GGMU

az okés, hogy nemzetközi szinten drukkolok minden magyar csapatnak, sõt a Fradi mellett is van amelyik meccsére ki is megyek... de azért az rohadt furi lenne, hogy egy õsi rivális pályáján lépjen pályára a kedvenc csapatom nemzetközi meccsen, nem balhét kívánok, csak akkor ide a debreceni részrõl sem az a mentalitás kéne, "hogy megyünk Tiregyházára, elvisszük Tirpákiába a focit mert ott minden béna, amig debreceni be nem teszi a lábát", mert az eset hogy ilyenkor nem kell a bolgárok oldalára állni, hogy valaki "kedveskedni" akarjon meglepi formájában a hajdúságiaknak. S a hazai ultrák kerítésére evidens hogy csak és kizárólag max, a bulgárok tehetnek ki drapit, de a debreceni BOYS nem. Drukkolhatok én is nemzeközi szinten a liláknak, de azt azért durva lenne ha az Üllõin játszanának a lilák mondjuk lengyelek ellen, s a KL szektorban lenne kifaszítve az UVB drapi... és ez fordítva is így van. Ez nem menne, az tuti.

Bár erre idén már volt példa, mert a fehérváriak õsi riválisuk a gyõriek, s Marburg ellen a Rába partján játszottak. Igaz nem sokan voltak fehérváriak Gyõrben tegyük hozzá.

pusztán csak azért, mert Nyíregy közelebb van, mint Pest
Golyo69
most oké hogy õsi rivális...de ez nem a magyar bajnokság.....ez nemzetközi kupa..itt én is szurkolok a lokinak is meg a gyõrnek is vagy akármelyik magyar csapatnak.....leszarom hogy ki az.....csak MAGYAR csapat és aza lényeg..és ezt kéne felfogni sok embernek....

GGMU

gondolom az a minmum, hogy az amúgy vendégek által igénybe vett szektorokba mennek a debreceniek, s helyi ultrák törzshelyére a bolgárok (így csinálták a lilák is a Basel elleni Debreceni meccskor)

Én a Szparisokat megértem, a Lokistákat azonban nem, nekik jó az õsi rivális helyén játszani?

bakkerman
eléggé balfasz döntés volt,mintha egy ute meccset vinnének az Albertbe...

bakkerman
uramisten,lesz ott püfölés...

Pacal17
Az lett. Akkor nem szóltam 😄

Pacal17
Dinamo - Gyõr legyen, aztán lesz ott hangulat.. 😄

a szpari ultrák gondolom nem lelkesednek, hogy mennek a debreceniek ezért a kérdés:

magyar fog magyart ütni, miközben ott lesznek a bolgárok is ?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Golyo69
Nyon, augusztus 6., 15.49 Szinte biztos, hogy a Szpari otthonában fogadhatja a Loki a Litex Lovecset.

h i r d e t é s

Ma délután az UEFA-val történt egyeztetéseket követõen szinte biztosra vehetõ, hogy megvalósulhat a Debrecen kérelme, és a Nyíregyháza stadionjában fogadhatja az Európa Liga-selejtezõjében a Litex Lovecs csapatát.
A Debrecennek az MLSZ-en keresztül kell benyújtania a kérelmét az UEFA-hoz, és amennyiben az UEFA által elfogadott stadionok között szerepel a nyíregyházi, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy a Szpari otthonában játsszák le a találkozót. A változásba a Litex Lovecs vezetõi is belementek.
Mivel a nyíregyházi stadionban nemrégiben az UEFA utánpótlás-válogatott mérkõzéseket rendezett, ezért szinte biztos, hogy zöld utat nyer a Loki kérelme, és Nyíregyházán rendezik meg a Debrecen-Litex Lovecs EL-selejtezõt.

nb1.hu

GGMU

Golyo69
igen de attól még tárgyalhatnak róla.......én nem mondom biztosra de a lokinak lenne jó nem nekem 😄

GGMU