32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    vaszoliosz vodkaszbebaszleszoporiusz
  • bakkerman
    :DDDDDDD kiégek rajtuk :DDD
  • LSSAHPAUL
    Ha anno nem bántja Lipcsit Petit akkor most nyugodt szívvel jöhetne haza.. azaz max a fradi ellen majd bedugja a fülét.
  • geo91
    nem szóltam, most nézem az nso címlapot... :D
  • geo91
    forrás?
  • LasDen #14594
    márpedig ha külföldön nem kell akkor hazajön...:D még cipruson tudnám elképzelni, de amúgy sehol....csak ne dióhoz menjen...:D
  • karajjj
    remélem haza se akar jönni :D
  • LasDen #14592
    – Azt azért nem mondhatjuk, hogy sikersztori lett volna a düsseldorfi.
    – Egy nagy rakás szar volt – nincs rajta mit szépíteni.

sanyi megmondja a frankót...de szerencsére ő sem gondolja hogy már válogatott lesz....csoda hogy eddig volt...
  • Grenzjager
    a fika is teljesítmény, még ha fika is :(
  • Láma!
    most miért? gyenge kezdés után erős visszaesés tapasztalható a srácoknál... teljesítmény ez... csak épp nem értékelhető... :D
  • ressy14
    miért te azt teljesítménynek nevezed?
  • Láma!
    ez a fradi teljesítményét figyelembe véve nem esik nehezemre:DD
  • ressy14
    Akkor a tegnapi meccs tudatában innentől te leszel a kabalánk, és semelyik meccs előtt se számíts semmi jóra
  • bakkerman
    nincs mit szépíteni a dolgon,amíg bizonyos emberek,és bizonyos MENTALITÁSÚ emberek vannak a tűz közelében,akár a parlamentben,akár az "mlsz"-ben,addig az országunk egy szar,fos,hányadék és a focink is szar,fos hányadék. na mehetünk hnap melózni minimálért :DDDD
  • Narxis
    Amíg az állam csöcsén él a magyar foci addig ne várjunk kimagasló eredményeket. Főleg azokban az időkben amikor az államadósságot akarják csökkenteni. A sikeres BL szerepléshez( nem, nem ahhoz, hogy bejussunk egy csoportba ahol bucira vernek minket) iszonyatos mennyiségű pénz kell, jelenleg még normális stadionok sincsenek, persze elkezdtek "építeni" 1-2-t de én majd akkor mondom, hogy van ha már átadták a közönségnek.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, de ott nem szórja az állam a pénzt a kluboknak.
  • ressy14
    Én csak a mondás valódi tartalmát kérdőjeleztem meg. Mert ha igaz lenne, akkor az Aranycsapat idején világhatalom voltunk.
  • Grenzjager
    mi köze van például a szenegáli válogatottnak Szenegálhoz?

Erős, tiszta szenegáli bajnokság ?
    erős szenegáli labdarúgó szövetség ?
    fantasztikus utánpótlás bázisok ?
    csúcs infrastruktúra ?

vagy egyszerűen szenegáli válogatott = francia "C" válogatott?
  • Láma!
    az egész magyar labdarugást jellemzi az ami a országot is...

nem egy-egy meccset hogy idén a fradi tavaly meg a loki nem volt topon...

mindenhol a fejetlenség, korrupció, hozzá nem értés a jellemző, és persze a lopás...

portugália, görögország gazdasági bajai az elmult 2 évben jelentkeztek, azért elötte IS elég ütös volt a portugál válogatott és nem Nb1 szintű a portugál bajnokság. a görögök is csak nyertek egy EB-t...

az afrikai országok közül pedig nem a lázongásokról hires Szudán válogatottja tudja felmutatni a viszonylag normális válogatott szereplést...
  • ressy14
    Vagy Afrikában pár ország. Ezt a mondást valamelyik magyar nagyokos találta ki, hogy mentegetőzzünk egy vereség után.
  • kraawz
    Nem hiszem, hogy a portugálok vagy a görögök sokkal jobb helyzetben lennének..
  • Casillas
    ezzel a legkönnyebb takarózni kiesőhelyen :)
    amikor tavaly idegenben huszonegynéhány meccs után is nyeretlen volt a Loki, nekem valahogy eszembe se jutott az országot hibáztatni, persze biztos bennem van a hiba.
  • Láma!
    tudod van egy mondás, miszerint amilyen az ország, olyan a futballja...
  • Casillas
    épp most írtad le, hogy ők is önerőből jutottak vissza, akkor itthon miért kéne támogatni bárkit kiesés után? oldja meg önerőből. mondom mindezt úgy, hogy én például sajnáltam az MTK-t is, de hát maguknak szórakozták el.
  • bakkerman
    nem,csak ott önerőből vissza is jutottak,itt meg ha kiesne a fradi,és továbbra is ilyen vidiknek szórnák a kest,akkor lehet megint 2-3 évet vergődnének a zöldek a másodosztályba
  • Casillas
    akkor az angol foci is korcs volt, amikor kiesett a Newcastle?
    nehogy már az ország hibája legyen, hogy ők vergődnek, pofám leszakad.
  • bakkerman
    jól látod,csak sajnos annyira korcs már ez a magyar focinak nevezett valami,hogy a két legnagyobb múlttal rendelkező klub küzd a benntmaradásért,és az életben maradásért.
  • geo91
    dollárpapa :D
  • Láma!
    a potenciál nem azt jelenti nálam hogy éépen ki melyik pozíciót foglalja el a bajnokságban. ha egy szponzor beszáll beszáll valahova azért teszi mert jó reklámnak tartja. ott van jó reklám ami sokakat érdekel, és bárki bármi mond az újpest és a fradi esetében ez megvan. lehet őket szeretni meg utálni de így vagy úgy érdekli az embereket. ezenkívűl ott van nem pestiként a diósgyőr ahol még nagy tömeg áll a csapat mögött.

nem vagyok ellene hogy kiscsapatokat tegyünk ideiglenesen nagycsapattá, ha mellette van állandó bl/el szereplőnk...

így viszont fejetlenség az egész, ide egy szponzor, oda kettő, amoda meg egy stadion, megin máshova még egy szponzor... ennek így semmi értelme pláne úgy, hogy ezen 4 csapat együttes átlagnézőszáma nem tesz ki egy újpest-fradit.
  • bakkerman
    csak nehogy a következő Kecsó meccset megbundázza a Zrt. egy esetleges újpest győzelemmel :)
  • bakkerman
    Honvéd,ott most rendezett minden,a csapat is jó,egyértelmű nem két meccses fellángolás az övék,hanem kajakra jó csapatuk van. Mondjuk oda nem kellene állami help,mert ott van amcsibácsi
  • ressy14
    MTK
  • 9csöves9
    melyik pesti csapatban van most potenciál?
  • Láma!
    semmi jóra, akkor majd pozitívan csalódok mint a svédek ellen:)
  • karajjj
    ez a tipikus illik győzni kategória
  • Láma!
    nem értem... nem látom a koncepciót...

az világos hogy nyomassuk a vidéket mert ott mindig is erősebb volt a fidesz tábor mint a fővárosban, de akkor ne ugassák azt hogy a magyar fociért teszik, hanem mondják meg, kell a szavazó tavaszra mert jönne a pofon.

azok a csapatok viszont akikben van potenciál, miért nem kapnak 1-1 szponzort, csak azért mert pestiek?

• ressy14
    jelen pillanatban mindkettőt pénzelik, hip-hip-hurrá!

politika off

Ma mire számítotok Moldova ellen?
  • Verseghy
    Nemkéne aggódni..:)
  • karajjj
    hát inkább a falábúakat fizessék, mint a cigányokat
  • ressy14
    lassan az egész NB1 államosítva lesz...