Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Az Európai Labdarúgó-szövetség korábban úgy rendelkezett, hogy amennyiben a Loki továbbjut, úgy a következõ hazai mérkõzését a Puskás- vagy a Szusza-stadionban kell játszania. A debreceni klub azonban szeretné, ha szurkolóinak nem kellene Budapestre utazniuk – írja a dvsc.hu.

Golyo69
Nyíregyházán játszik kupameccset a Loki

Nemzetközi kupameccsel avatják majd fel a nyíregyházi Városi Stadion centerpályának felújított gyepszõnyegét. Az Európa Liga selejtezõnének negyedik körében a DVSC a bolgár Loveccsel került szembe, az elsõ mérkõzés augusztus 19-én, Nyíregyházán lesz.

– Természetesen igent mondtunk a debreceniek kérésére és elviekben már meg is állapodtunk. A részleteket hétfõn beszéljük meg. A Szpari vezetõi is rábólintottak a debreceniek vendégszereplésére, így a bajnoki premierjük elõtt már felavatjuk a felújított pályát – tudtuk meg Bartha Lászlótól, a Nyírsuli Kft ügyvezetõjétõl, akit nyaralás közben értünk utól telefonon.

haon-on már azt írják hogy itt lesz a meccs

GGMU

Golyo69
sztem sokkal jobban járna a loki....ez kimaradt😄

GGMU

Golyo69
elvileg lehetne benne ilyen szintû meccset rendezni..de majd el dõl.....sztemkal jobban járna...sztem ézért is akarják õk is....

GGMU

passatgt
jó de az elõzõ körökben még enm volt olyan nagy elvárás uefa részérõl stadiont illetõen

Golyo69
igen..mivel mondom hogy a Basel meccs is ott lett volna...csak épp veterán alétika eb volt!

basel meccs elõtt:
"Elsõ gondolatunk Nyíregyháza volt, hogy szurkolóinknak ne kelljen sokat utazni, ám ott a héten Veterán Atlétikai Eb-t rendeznek, aminek vasárnap van vége, és szerdáig nem tudják a pálya elõkészítését megoldani."

GGMU

passatgt
de nyíregyházán van normális stadion, amit enged uefa?

Golyo69
Elképzelhetõ, hogy Nyíregyházán lesz a meccs!
2010.08.06. 15:15
Klubunk szeretné, ha nem Budapesten kellene lejátszani a hazai EL-meccset.

Mint ismert, együttesünk az Európa Liga play off fordulójában a bolgár bajnok Liteksz Lovecs együttesével mérkõzik meg a csoportkörért. Az elsõ mérkõzést augusztus 19-én hazai pályán játsszuk.

Korábban az Európai Labdarúgó-szövetség úgy rendelkezett: amennyiben a Loki továbbjut, a következõ meccset a Puskásban vagy a Szusza-stadionban kell lejátszani.

Klubunk ugyanakkor szeretné, ha a csapatnak és szurkolóinknak nem kellene Budapestre utaznia, ezért vezetõink megkezdték a tárgyalásokat a Nyíregyháza és az UEFA illetékeseivel, hogy a Liteksz elleni meccset a Városi Stadionban rendezhessük meg.

nah ezt csak azért hogy nekem legyen igazam 😄😄
dvsc.hu

GGMU

meg magyarszeretõ bolgárok

remélem a diósgyõriek meg majd ingyen jegyet kapnak erre meccsre....
szép müsor lenne, diók, debreceniek, nyíregyiek.

LSSAHPAUL
Igen mert közel van Debrecenhez, ráadásul pesten az ezelõtti meccsen se volt teltházt szal minek egy olyan városba vinni ahol, illetve közelében nem szeretik a focit. Nyiregyházán lesz a meccs akkor odakell figyelni mert aznap már tuti nem lesz jegy.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Oziris666
A Lokinak senki ellen nincs esélye ha így játszik min az utsó 4meccsen...

Mért asszisztáljunk mi egy rivális csapatnak? Menjenek csak fel Pestre úgyis tele vannak lóvéval fizessék ki a stadiont, és Pesten még többen mennek ki divatozni.

Golyo69
csak idézek...:
loki fórumról::
"Jó lenne Nyíregyházára menni, mert biztos, hogy sokkal többen jönnének.."

"Na, és ezt a meccset kell újpestre vinni??? MIÉRT NEM LEHET NYÍREGYHÁZÁN JÁTSZANI, ÁRULJA MÁR EL NEKEM VALAMELYIK KLUBVEZÉR, KÖNYÖRGÖM?!"

szóval a loki szurkolók is jobban örülnének.....nah mindegy majd meglátjuk.....

GGMU

A gyõriekért szorítok remélem továbbjutnak!

passatgt
hát azért odensenek jobban örültem volna😄

Elég mák volt a mai sorsolás😄

passatgt
gyõr-dinamo, ez is jó, lehetett volna rosszabb, simán meglehet

Kaplan
Kész, Fortuna ma mellettünk állt! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

zaki
gyõr-zágráb lol, mekkora mák

passatgt
na ez fasza, remélem gyõr is hasonlót kap

Murder3
Na hát az UEFA azért figyel ránk😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Kaplan
Kurva nagy mákjuk van a DVSCnek.. Úgy tudom ahogy kiesett a Litex a vezetõedzõt menesztették vagy lemondott már nem emlékszem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

A Lokinak még van is esélye így.

zaki
debrecen-litex <#worship>

Golyo69
Debrecen-Litex lovech...legjobbbb

GGMU

Golyo69
nah msot jön a loki csoportja!

GGMU

A debreceniek nyíregyházi meccse az pont olyan lenne, mintha a Fradi az Újpest stadionban fogadná a nemzetközi ellenfelét. Eléggé egy hibbant ötlet... mondjuk a lila drukkerek sem engedték a "hazai" szektorukba a debrecenieket, inkább a baselieket, a lokisták meg mentek a vendég szektorba, igaz a lilák Vs debreceniek eltörpül a nyír Vs hajdúság mellett.

annyi rendõr nincs amennyi ide kellene, ha a dvsc meccset ide tennék.

Golyo69
Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetõje elmondta, hogy három helyszín: Nyíregyháza, a Puskás-stadion és az újpesti létesítmény merült fel a Basel elleni találkozó lejátszására.

- Sajnos már a Levadia elleni mérkõzés lejátszása elõtt eldõlt, hogy az UEFA nem engedélyezi a következõ kör megrendezését Debrecenben – nyilatkozta honlapunknak Szilágyi Sándor. - Kerestük a megoldásokat, hogy továbbjutás esetén hol rendezhetnénk meg a Basel elleni találkozót. Elsõ gondolatunk Nyíregyháza volt, hogy szurkolóinknak ne kelljen sokat utazni, ám ott a héten Veterán Atlétikai Eb-t rendeznek, aminek vasárnap van vége, és szerdáig nem tudják a pálya elõkészítését megoldani. A következõ lehetséges helyszín a Puskás-stadion, de nagyon magas díjat számoltak volna fel, ráadásul a felsõ karéjt nem lehetett volna használni, mert lejárt a statikusok által adott engedély. Harmadik lehetõség a Szusza Ferenc Stadion, és végül itt is lesz megrendezve a találkozó. Megfelel az UEFA elõírásoknak, és a létesítmény üzemeltetõivel is mindenben meg tudtunk egyezni.

dvsc.hu

GGMU

Golyo69
nah minegy én nem vitakozni akarok..csak egy felvetés volt.....😊

GGMU

Golyo69
de mivel mondom hogy a basel elleni meccs is itt lett volna ha nincs eb....
és nem csak a magam nevében mondom..nem levinni kéne egyébként mivel a két város között 50 km a távolság és nem 230.....és a debrecennek is jobb lenne ha sok LOKI szurkoló menne ki nem úgy mint a szuszába...
szuszába beférnek 13500 míg nálunk 10 000-en (ülõhely)..mostmár jól megvan csinálva szal simán lehetni itt!

GGMU

kraawz
félig nyiregyi, félig debreceni vagyok, de szerintem ezt te sem gondoltad komolyan...

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ezt te sem gondolhatod komolyan 😄
pff, minek vinnék már le oda, vicc
Golyo69
remélem NYÍREGYRE😊

GGMU

Golyo69
remélem a debrecen meccsét nem pesten játszák..hozhatják nyíregyre is 😊
a basel elleni meccs is itt lett volna csak pont akkor volt a veterán atlétika eb....
ide legalább sok debreceni átruccana.....és legalábbb én is kimennék!

GGMU

örülnél neki, mint majom a farkának <#vigyor1>
gabber_saviola
igazán elhozhatná Budapestre a loki a Palermót. <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

na még egy óra a sorsolásig, hát kíváncsi leszek
Murder3
City nem fog sokáig jutni az tuti.
A dinamo vagy Lokomotív se lenne világvége a másik 3 csapaton már nem hinném h képesek lennének túlmenni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

A Debrecen lehetséges ellenfelei
FC Porto
Galatasaray
Palermo
Austria Wien
Litex Lovec

A Gyõri ETO lehetséges ellenfelei
Villarreal
Fenerbache
Manchester City
Lokomotív Moszkva
Odense
Dinamo Zagreb

jaja, egyetértek Debrecennek Litex, ha nem akkor Porto vagy Galata (mert itt komoly a Pr érték, és lové)
ETOnak Odense ha nem, akkor a Manchester City mert ha már jóval erõsebb mindegyik, akkor az amelyik komoly pénzt hoz.

passatgt
mindegy kit kapunk, elpicsázunk mindenkit, 3-0 0-3-al továbbmegy gyõr és debrecen is

jAsOn VoOrHeEs
Inkább most egy Gyõr-Odense, Debrecen-Liteksz, aztán majd a csoportkörben úgy is jönnének még nevesebb csapatok. Bár ha te így is fix Gyõr és Debrecen továbbjutással számolsz, akkor én kérek elnézést. 😄

A Sport TV egyébként rendesen rábaszott. Megint a Digi járt jól, csak most éppen az EL közvetítésekkel. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

passatgt
de miért? nem tök random lesz a kiemelt meg a nem kiemelt között?
mindegy, gyõr-odense és debrecen - lovecs

és van 2 magyar csapat EL csoportkörben

zaki
gyõr-cityt akarok, meg debrecen-palermot <#vigyor1>

jAsOn VoOrHeEs
Sorsolás 13:30-kor. (Eurosport)

A Gyõr lehetséges ellenfelei:

Villarreal (spanyol)
Fenerbahce (török)
Manchester City (angol)
Lokomotív Moszkva (orosz)
OB Odense (dán)
Dinamo Zagreb (horvát)

A Debrecen lehetséges ellenfelei:

FC Porto (portugál)
Galatasaray (török)
Palermo (olasz)
Austria Wien (osztrák)
Liteksz Lovecs (bolgár)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
Gratulálok a Gyõrnek, a többiek (vasutasok meg a szinestévések) elbújhatnak mellettük.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

adj egyet és légy boldog