Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemzetközi kupameccsel avatják majd fel a nyíregyházi Városi Stadion centerpályának felújított gyepszõnyegét. Az Európa Liga selejtezõnének negyedik körében a DVSC a bolgár Loveccsel került szembe, az elsõ mérkõzés augusztus 19-én, Nyíregyházán lesz.
– Természetesen igent mondtunk a debreceniek kérésére és elviekben már meg is állapodtunk. A részleteket hétfõn beszéljük meg. A Szpari vezetõi is rábólintottak a debreceniek vendégszereplésére, így a bajnoki premierjük elõtt már felavatjuk a felújított pályát – tudtuk meg Bartha Lászlótól, a Nyírsuli Kft ügyvezetõjétõl, akit nyaralás közben értünk utól telefonon.
haon-on már azt írják hogy itt lesz a meccs
GGMU
GGMU
basel meccs elõtt:
"Elsõ gondolatunk Nyíregyháza volt, hogy szurkolóinknak ne kelljen sokat utazni, ám ott a héten Veterán Atlétikai Eb-t rendeznek, aminek vasárnap van vége, és szerdáig nem tudják a pálya elõkészítését megoldani."
GGMU
2010.08.06. 15:15
Klubunk szeretné, ha nem Budapesten kellene lejátszani a hazai EL-meccset.
Mint ismert, együttesünk az Európa Liga play off fordulójában a bolgár bajnok Liteksz Lovecs együttesével mérkõzik meg a csoportkörért. Az elsõ mérkõzést augusztus 19-én hazai pályán játsszuk.
Korábban az Európai Labdarúgó-szövetség úgy rendelkezett: amennyiben a Loki továbbjut, a következõ meccset a Puskásban vagy a Szusza-stadionban kell lejátszani.
Klubunk ugyanakkor szeretné, ha a csapatnak és szurkolóinknak nem kellene Budapestre utaznia, ezért vezetõink megkezdték a tárgyalásokat a Nyíregyháza és az UEFA illetékeseivel, hogy a Liteksz elleni meccset a Városi Stadionban rendezhessük meg.
nah ezt csak azért hogy nekem legyen igazam 😄😄
dvsc.hu
GGMU
szép müsor lenne, diók, debreceniek, nyíregyiek.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
loki fórumról::
"Jó lenne Nyíregyházára menni, mert biztos, hogy sokkal többen jönnének.."
"Na, és ezt a meccset kell újpestre vinni??? MIÉRT NEM LEHET NYÍREGYHÁZÁN JÁTSZANI, ÁRULJA MÁR EL NEKEM VALAMELYIK KLUBVEZÉR, KÖNYÖRGÖM?!"
szóval a loki szurkolók is jobban örülnének.....nah mindegy majd meglátjuk.....
GGMU
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
- Sajnos már a Levadia elleni mérkõzés lejátszása elõtt eldõlt, hogy az UEFA nem engedélyezi a következõ kör megrendezését Debrecenben – nyilatkozta honlapunknak Szilágyi Sándor. - Kerestük a megoldásokat, hogy továbbjutás esetén hol rendezhetnénk meg a Basel elleni találkozót. Elsõ gondolatunk Nyíregyháza volt, hogy szurkolóinknak ne kelljen sokat utazni, ám ott a héten Veterán Atlétikai Eb-t rendeznek, aminek vasárnap van vége, és szerdáig nem tudják a pálya elõkészítését megoldani. A következõ lehetséges helyszín a Puskás-stadion, de nagyon magas díjat számoltak volna fel, ráadásul a felsõ karéjt nem lehetett volna használni, mert lejárt a statikusok által adott engedély. Harmadik lehetõség a Szusza Ferenc Stadion, és végül itt is lesz megrendezve a találkozó. Megfelel az UEFA elõírásoknak, és a létesítmény üzemeltetõivel is mindenben meg tudtunk egyezni.
dvsc.hu
GGMU
és nem csak a magam nevében mondom..nem levinni kéne egyébként mivel a két város között 50 km a távolság és nem 230.....és a debrecennek is jobb lenne ha sok LOKI szurkoló menne ki nem úgy mint a szuszába...
szuszába beférnek 13500 míg nálunk 10 000-en (ülõhely)..mostmár jól megvan csinálva szal simán lehetni itt!
GGMU
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
a basel elleni meccs is itt lett volna csak pont akkor volt a veterán atlétika eb....
ide legalább sok debreceni átruccana.....és legalábbb én is kimennék!
GGMU
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A dinamo vagy Lokomotív se lenne világvége a másik 3 csapaton már nem hinném h képesek lennének túlmenni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
FC Porto
Galatasaray
Palermo
Austria Wien
Litex Lovec
A Gyõri ETO lehetséges ellenfelei
Villarreal
Fenerbache
Manchester City
Lokomotív Moszkva
Odense
Dinamo Zagreb
jaja, egyetértek Debrecennek Litex, ha nem akkor Porto vagy Galata (mert itt komoly a Pr érték, és lové)
ETOnak Odense ha nem, akkor a Manchester City mert ha már jóval erõsebb mindegyik, akkor az amelyik komoly pénzt hoz.
A Sport TV egyébként rendesen rábaszott. Megint a Digi járt jól, csak most éppen az EL közvetítésekkel. 😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
mindegy, gyõr-odense és debrecen - lovecs
és van 2 magyar csapat EL csoportkörben
A Gyõr lehetséges ellenfelei:
Villarreal (spanyol)
Fenerbahce (török)
Manchester City (angol)
Lokomotív Moszkva (orosz)
OB Odense (dán)
Dinamo Zagreb (horvát)
A Debrecen lehetséges ellenfelei:
FC Porto (portugál)
Galatasaray (török)
Palermo (olasz)
Austria Wien (osztrák)
Liteksz Lovecs (bolgár)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.