32945
Magyar Foci
-
karajjj #14559 ez a komment tetszik :D
Jelenleg is benne van a klub nevében:
Kecskeméti Tippmix Egyesület. -
#14558 ilyet lehet???????????????? -
#14557 a Lottós Zrt. lött a Kecskemét főszponzora....:D -
#14556 Úgyvan, olyan magas színvonalú az nb1, hogy már a szomszédos országok csapatait is tudjuk támogatni.
Abszurdisztán -
#14555 1-et fizet kettőt kap,ha most tárcsáz,akkor az NK Osijek mellé megkapja bónuszba a varteks varazdin csapatot is,sőőőt,ha igényli,ezen felül még egy porcelán étkészletet is adunk az említett 2 csapat mellé :)
viccország! -
karajjj #14554 olyan lenne, mint a jégkorong :D -
#14553 És Eszéket MO-hoz csatoljuk. -
Grenzjager #14552 hmmm a magyar állam segít? Orbán menti meg az NK Osijeket? (glas-slavonije.hr)
A horvát lap szerint Orbán Viktor mentheti meg a csődbe jutott klubot
:)
NK OSIJEK-et az NBI-be! :) -
Grenzjager #14551 így működik a mötöká
"Ha nem írod alá, garantálom, hogy egy évig, amíg a szerződésed ide köt hozzánk, egy percet sem játszol!" - szólt Domonyai.
Ám ez mind semmi: Domonyai hozzátette, ha a játékos letesz 3 millió forintot az asztalra, akár aznap távozhat az MTK-tól. Sőt, a becsület szavát adta, ha Kákonyi aláírja az új szerződését, akkor annak ideje alatt elég csak 2 milliót fizetnie, és mehet ahova akar. -
Grenzjager #14550 szerintem nem volt kár. igaz nem nagy műsor, és normális h a Chelsearől szól. Tőzsérnek a nyáron lejár a szerződése a Genkkel, és ő szeretne Angliában játszani, így minél többen ismerik Angliában, minél ismertebb, annál jobb. -
#14549 ezért kár volt elutazni:D -
Grenzjager #14548 Tőzsér volt a brit fociműsor (SkySports) sztárvendége
(Kicsit keresni kell alul, de a Dániel Tőzsér név feltűnik.) -
#14547 Brescia-Empoli 2-1
Feczesin szerezte a győztes gólt. -
Redmer #14546 #14529 ha ez is benne van megveszem. -
kottbullar #14545 Üdv!
27 éves Videoton gyűjtemény E L A D Ó ! !
1984-óta gyűjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók,, mezek, relikviák, ereklyék, könyvek, jelvények műsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!
Kérésre infó: [email protected] -
Grenzjager #14544 mondjuk érthető Lipták akkor.
Még Elektől ő kapta a csk posztot. Elek meg válogatott létére szorul egyből kispadra. Szóval vhogy Lipták inkább közelebb állhat az igazsághoz, ha már CSK lett -
#14543 Liptáknak nem tetszett, hogy ennyi új ember jött akik egyből kezdőben kaptak helyet. Olvastam valami részletesebb leírást egy vidi drukkertől, igazából mindkettőjük hibás volt szvsz abban, hogy így elmérgesedett köztük a szitu. -
#14542 Kösz, nem baj, majd kinövöd. :D -
Grenzjager #14541 mi volt egyébként Lipták és Pauló Szuzi közti affér?
mert először a keretből került ki Lipták, majd másnap szerződést bontottak vele. Affér volt, az tuti -
#14540 miért jönne haza? amiatt bontottak szerződést mert a Liege nem tudott megegyezni a görögökkel, most a görögök kiestek a képből, mehet Belgiumba. -
#14539 bár így már mehet a standard-hoz is nem? -
#14538 Vidi:)
Viszont lokiban nagyon jó lenne, tele lenne fiatal magyarokkal -
#14537 Végre! Azok után, hogy így kibasztak vele ez egy okos "húzás" volt. Szerintem haza kellene jönnie és egy évet itt lehúznia, legalább játékban legyen.. Mert itthon ki az a csapat aki nem tenné be kezdőbe a kicsi Kriszt? -
#14536 Jó szemed van, grat hozzá. És nem, nem vagyok divatdrukker -
#14535 Németh Krisztián szerződést bontott és szabadon igazolható -
#14534 :DDDDDD
Látom resy14 fehérvári... :D -
#14533 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14532 :D -
#14531 -
Grenzjager #14530 -
#14529 ezek az új kiadású,exkluzív termékek benne vannak-e?
óóó olyan gonosz vagyok... -
kottbullar #14528 Üdv Mindenki!
27 éves Videoton gyűjtemény E L A D Ó ! !
1984-óta gyűjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók,, mezek, relikviák, ereklyék, könyvek, jelvények műsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!
Kérésre infó: [email protected] -
#14527 Még idén jó lenne nekiállni a bontásával, mert a magyar viszonyokat nézve jó ha 5-6 éven belül felépítjük az újat. Ha csak egy pusztaság lenne a helyén, erős indok lenne arra, hogy nekiálljanak építeni is. -
Grenzjager #14526 végül is bonthatnák már, amúgy is soha sem készült el -
#14525 aszittem má lebontják....
csak boncsák má le...:DD -
Grenzjager #14524 vagy ETO' lesz a bajnok :) -
#14523 úgy van,basszák csak ki a normális,és JÓ képességű magyarokat a sokadosztályú spanyolokért cserébe,irány a középmezőny viktor! :) a loki meg szép csendben bajnok lesz,muhahahahahahaha -
Grenzjager #14522 szabadon igazolhatók ismertebbek még gálázhatnak :)
Torghelle Sándor
Tisza Tibor
Szélesi Zoltán
Tóth Balázs
Fehér Csaba
Bodnár László
Lázok János
Böőr Zoltán -
Grenzjager #14521 csak semmi magyar a Vidinél, mert akkor talán egyszer majd csapatot farag valaki belőlük, és akkor 2-3 év múlva tudnak majd menni bármilyen nemzetközi kupában egy selejtező kört.
Liptákkal szerződést bontott a Videoton
A székesfehérvári klub honlapján megjelent rövid közlemény szerint a csapat és a játékos érdekeit egyaránt szem előtt tartva közös megegyezéssel vetettek véget az együttműködésnek.
ÉRthető? Mert így ingyen igazolható :) -
commissioner #14520 Kíváncsi vagyok, mit tud majd kihozni Prukner a zalaiakból. Besz*rás lesz, ha őket is felhozza az élmezőnybe...
"Érdekesség, hogy Prukner első meccse a Zalaegerszeggel pont a Ferencváros elleni, Üllői úti összecsapás lesz – szeptember 11-én, a bajnokság 8. fordulóban." -NSO
megaLOL :D