32945
Magyar Foci
-
#14639 mert az ingyen van??? :D -
geo91 #14638 kamuzott, akkor minek ült a buszon? -
#14637 Mondjuk nem bizt6os, hogy annyira jó lesz, hogy beférjen egy spanyol válogatottba, ettől még a magyarba simán.
Majd meglátjuk, ez alsó hangon 10-12 év. -
#14636 egyszer a buszon egy báicsval beszélgettem, az unokája az Auxerre tarcsiban van és mellette ott jár egyetemre.
karácsonyra a nagypapának hazaküldött egy autót...:D -
#14635 hát igen :D kiváncsi vagyok ott a La Masian mennyit keres egy U19-es 18. életévét(profinak álló) betöltött srác... -
#14634 dehogynem...jönnék menőzni hogy milyen király vagyok..:D -
#14633 bezzeg ha hívna az Osasuna tartalék 2 havi 2 misiért nem látnánk itt többet:DD -
#14632 én inkább lennék magyar válogatott mint valami gagyi spanyol csapatban jáccak...:DDD -
#14631 +hozzá kell tennem,hogy ha eljutok egy bizonyos szintre,hogy külföldön éljek,én is ott akarnám felnevelni a gyerekemet -
#14630 hát ha én egy országban nevelkednék 7 éves koromtól,akkor én se vacilálnék hogy mi legyek :) -
#14629 legalább lesz egy magyar foci világbajnok... :D -
#14628 Csak aztán nehogy spanyol válogatott legyen... -
#14627 jah...de ha túl jó lesz, akkor nem akar majd magyar válogatott lenni...:DD -
#14626 ha következő 10 évben ott fog edzeni,ott nevelődik,megtanul perfektül spanyolul,akkor már megérte,ha a Barcaba nem is,de egy Getafe-ba befog férni. persze majd eldől mit tud a srác -
#14625 majd 10 év múlva kiderül mi lesz belőle.... -
commissioner #14624 ezeknél van legalább egy nagyon jó (sikeres) koncepció: a tiki-taka. A vérükben lesz mire felnőnek. Nálunk meg... -
#14623 ebben a korban még a magyarok is,csak utána itt fuck off,ott meg career start :) -
#14622 bazmeg ezek tudnak focizni:D -
#14621 ha nem kamu? :DDDDD picit költséges és bonyolult lenne megszervezni egy ilyen "átverést",nem gondolod? -
#14620 Ha nem kamu, akkor valószínűleg kurva nagy tehetség lesz a srác :) -
#14619 lehet egy jó csapatunk,de ahhoz az kell,hogy mostmár maradjon egervári legalább 4-5 évig,legyen a csapatnak egy 10-12 fős magja,akik normál esetben mindig ottvannak a keretben,ha összeszoknak,és lesz egy SAJÁT játéka ennek a válogatottnak,akkor ott leszünk a 2016-os EB-n -
#14618 privát üziben dobhatsz egy árat, és megfontolom. -
#14617 az könnyen meglehet 2016ra már úgy is 24 csapatos lesz az eb nem lesz egy nagy dolog kijutni szal meglehet -
Grenzjager #14616 a lengyel EB utánin kövin -
Grenzjager #14615 A kövi EB-n legyünk kint
és akkor szerintem optimista és diplomatikus voltam -
#14614 mindegy. a lényeg, hogy legyen egy hasonló szintű válogatottunk pár éven belül. Ha megverünk valakit nem kell elszállni, lépésenként haladni. Az utóbbi két meccs nekem azt mutatja, hogyha így folytatjuk beérünk egy VB szereplésre, na nem 2014-re. -
#14613 a multkor volt Rácz László interjú ahol elmondott néhány dolgot...
ha egy csapat nagyképű, az bizony az edző hibája, hogy hagyta. -
Grenzjager #14612 és az akkori vezetőség is a hibás, mert a 0-6 után nem kellett volna így kiherélni a csapatot, ami ugye eljutott a Reykjaviki meccsig kb.
Mert akárhogy is a Nyilasi, Disztl fivérek, Döme, KovácsK, Kipu, Garaba, Gyimesi nagyon jó csapat volt. -
#14611 Lehet, hogy szégyent hozott az országra, én még akkor nem éltem, de nem is az a buzi tészta a hibás. Inkább agyonedzette a srácokat. vagy eleve lekellett feküdniük. -
#14610 pontosan, és ezt a legjobb válogatottat tette közröhej tárgyává külföldön, és hozott mindenkire szégyent itthon gyuri bácsi.... -
#14609 szeretnétek ha még egyszer ilyen simán kijutnánk a VB-re. Akkoriban Európa egyik legjobb válogatottja voltunk. -
#14608 a zeténél némák játszottak,a pápánál meg majdnem szóhoz jutott az összes nb1-es plája -
Grenzjager #14607 na jó hazai pályán könnyű :) -
geo91 #14606 a paks sem volt semmi, egy bekapott gól után tízszeresen vágtak vissza :D -
#14605 nem a prukner volt még -
#14604 :D -
Grenzjager #14603 Libakupa vagy nem libakupa, de azért ez gáz a tantóbácsinak
ZTE - Pápa 0-8 -
#14602 :DDDD -
kottbullar #14601 Üdv!
Eladóak a magyar NBI és NBII Futtbalrajt magazinjai 1991/92-2009-ig
egyben, kompletten! Az évadnyitó magazinokban komplett adatbankok,
csapatképek, poszterek találhatóak!
Link: http://indafoto.hu/kottbullar/magya_nb1_futballrajt_magazino
Infó: [email protected] -
#14600 Ma 70 éves Dr. Mezey György,ISTEN ÉLTESSE,további jó lakmározásokat,és további szép sportsikereket kívánok neki innen nyír1-ről!