Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked is megmaradt a lényeg jolvan😄
amugy ahhoz a vidiben kell játszani, akkor válogatott leszel, és kapsz😄
amugy ahhoz a vidiben kell játszani, akkor válogatott leszel, és kapsz😄
olyan fehér dzsekit hol lehet venni? 😄
"nem lesz öt gól, ez a szorzó 1,85-szörös."
válogatott meccs, szerintem simán meg lehet rakni😄
válogatott meccs, szerintem simán meg lehet rakni😄
A Szigetszentmiklósi TK-Erima vezetõsége úgy döntött, hogy a szombati SZTK-Gyirmót mérkõzés teljes bevételét a devecseri labdarúgóklubnak ajánlja fel. Az iszapkatasztrófa elsodorta a Devecser öltözõjét, megsemmisült az épület, a szerelésekkel, a labdákkal együtt. A lúgos ár a pályát is tönkretette, Heizler Gábor, a Devecser ügyvezetõje elmondta, hogy két és fél méter magasan állt a pályán az iszap, most nagyjából másfél méter magas a sár.
Az SZTK névadó szponzora, az Erima sportszergyártó cég is csatlakozott klubhoz: amennyi pénzt összegyûjt az SZTK, akkora értékben ad felszerelést a cég. A károsultakon nemcsak a jegy megvásárlásával segíthetnek a drukkerek, a vezetõk várják majd az adományokat a stadionban kihelyezett gyûjtõ dobozokba is, valamint támogatójegyek is kiállításra kerülnek.
Most mivel NBIben bajnoki szünet van, kíváncsi vagyok, hogy ilyen esetben mit lépnek a "nagy" csapatok a továbbiakban.
Azt konkértan tudom, hogy az FTC Zrt gyüjtést szervez a károsultak javára, az MLSZ a SanMarinó elleni bevételt.
Remélem az FTC is kövezi a fiókcsapatának(SZTK) az útját.
Az SZTK névadó szponzora, az Erima sportszergyártó cég is csatlakozott klubhoz: amennyi pénzt összegyûjt az SZTK, akkora értékben ad felszerelést a cég. A károsultakon nemcsak a jegy megvásárlásával segíthetnek a drukkerek, a vezetõk várják majd az adományokat a stadionban kihelyezett gyûjtõ dobozokba is, valamint támogatójegyek is kiállításra kerülnek.
Most mivel NBIben bajnoki szünet van, kíváncsi vagyok, hogy ilyen esetben mit lépnek a "nagy" csapatok a továbbiakban.
Azt konkértan tudom, hogy az FTC Zrt gyüjtést szervez a károsultak javára, az MLSZ a SanMarinó elleni bevételt.
Remélem az FTC is kövezi a fiókcsapatának(SZTK) az útját.
Sisát inkább jó ifiedzõnek tartom, igaz most a kaposvár szárnyal, de várjuk meg a végét.
Pintér nálam továbbra sincs a jók között, ahogy Herczeg sem.
Prukner, (akármennyire is ellenszenves de) kisMészöly, és Garami akik nálam jó magyar edzõknek számítanak.
Fura lesz amit mondok, de László Csabát és Bölönit nem sorolom a magyar edzõk közé. Nem azért mert nem magyarok, természetesen azok, de nem itthon tanulták a szakmát (és ez remekül látszik is), így nem illenek bele a "magyar edzõk" kategóriába.
Pintér nálam továbbra sincs a jók között, ahogy Herczeg sem.
Prukner, (akármennyire is ellenszenves de) kisMészöly, és Garami akik nálam jó magyar edzõknek számítanak.
Fura lesz amit mondok, de László Csabát és Bölönit nem sorolom a magyar edzõk közé. Nem azért mert nem magyarok, természetesen azok, de nem itthon tanulták a szakmát (és ez remekül látszik is), így nem illenek bele a "magyar edzõk" kategóriába.
még ide sorolnám László Csabát és Bölönit
😊
😊
Pintér, Sisa, Prukner
+ még Herczeg, ifjMészöly
+ még Herczeg, ifjMészöly
valszeg a remény miatt...😊
mert azért lássuk be, van max 3 "jó" magyar edzö...
szóval a remény mindig él, hogy a külföldi talán kicsit más, talán kicsit jobb lesz...:9
mert azért lássuk be, van max 3 "jó" magyar edzö...
szóval a remény mindig él, hogy a külföldi talán kicsit más, talán kicsit jobb lesz...:9
most hogy a vasasnál is kirúgták ezt az olaszt, eszembejutott, hogy minek hozzák ezeket a külföldieket....semmit nem tesznek hozzá a bajnoksághoz...a magyarok se jobbak, de azok legalább nem kérnek nagy pénzeket...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány értékelhetõ meccse volt eddig 😄
amíg Targoncás Kulabát fizetik, hogy nézhessem a megmozdulásait, addig nemérdekel 😄
ne legyél ilyen negatív...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
azt írják, hogy egy az egyben a klubok kapják, de érdekes, hogy egy hete alakult a cég és már fociba invesztálnak, bár tuti kell a reklám...
Érdekes Urak, de egyelõre jár a bizalom... pár hónap múlva tán okosabbak leszünk! 😊
www.smart-bus.hu
Csányi akkor talált szponzort....
nem volt így nehéz tegyük hozzá.
de azt hogy legalább fizet... persze h ebbõl mit kapnak a klubok?
nem volt így nehéz tegyük hozzá.
de azt hogy legalább fizet... persze h ebbõl mit kapnak a klubok?
nekem is szemetszúrt..😄 nagyon szép név ez amúgyan...😄
"OTP Bank tulajdonában álló társaság"
😊
😊
www.smart-bus.hu
szevasz kocsis
az szívás....
Chank...😄DDD
Chank...😄DDD
Az NB I kilencedik fordulójának szombati mérkõzésén ugyan 2-1-es gyõzelmet aratott a Zalaegerszeg az Újpest ellen, egyik gólszerzõjüket, Darko Pavicsevicset hamar elvesztették a mérkõzésen, és a ztefc.hu tájékoztatása szerint ráadásul hosszú idõre, a csatár sérülése ugyanis súlyos. A montenegrói csatár keresztszalag-szakadást szenvedett, így minimum féléves kihagyás vár rá.
Chank-Jan-Chi rábaszott...
Chank-Jan-Chi rábaszott...
persze, ezt így kellene, de ez csak mese, ha megnézed, Mourinho pl. hány meg hány meccsen keresztül áll a partvonal mellett és ordít meg mutogat ugyanúgy és ha valaki nem jól csinálja a dolgát, akkor még lecseszni is odahívja... kishazánkban meg ezt minden szinten így szokás, Bandibá tegnap ideges volt, így próbálta levezetni
jó persze, vannak olyan edzõk, akik csak ülnek a seggükön és néznek ki a fejükbõl, de minden edzõ más, pontosan azért írtam, hogy nem voltál még kispad közelében, ha neked ez meglepõ, egyszer Gundi mondta valamelyik Inter meccs alatt, hogy kíváncsi lenne, hogy a focisták mit értenek meg abból, amit Mourinho ordibál nekik egy-egy dühkitörés során
jó persze, vannak olyan edzõk, akik csak ülnek a seggükön és néznek ki a fejükbõl, de minden edzõ más, pontosan azért írtam, hogy nem voltál még kispad közelében, ha neked ez meglepõ, egyszer Gundi mondta valamelyik Inter meccs alatt, hogy kíváncsi lenne, hogy a focisták mit értenek meg abból, amit Mourinho ordibál nekik egy-egy dühkitörés során
azért írtam mert a tavalyi bl-re is érvényes, és az nagyobb szó😄
pont hogy voltam, és azt hittem, egy magyar bajnok edzõje nem csontra ugyanúgy kommunikál a játékosokkal mint egy ificsapaté. mert egy 10-18 évesnek még megértem, hogy el kell mondani, mit csinált rosszul, hova menjen stb, de a bl-ben?! Szerintem murinnyó, vagy saf nem ordibál ilyeneket egy eladott labda után, hogy "TE MARCELO, SZÓLJÁL MÁR A KAKÁNAK HOGY NE ADJA EL A LABDÁT!!!" vagy "RONALDO!!! RONALDO!!! HÁT MIT CSINÁLSZ?!". Nem azt mondom, hogy egy edzõ nem szokott beszólni a pályára a játékosainak, de inkább általánosabb témában, pl higgadtságot kér tõlük, vagy hogy inkább a jobb szélt erõltessék, mert az ellenfél jobb bekje bizonytalan, vagy a két belsõ kp cseréljen helyet stb. Mert a meccsen már nincs sok értelme annak, amit herczeg tegnap dumált, meccs elõtt fel kell készülni taktikailag, meccs közbe meg megpróbálni végrehajtani azt. Nem pedig percenként ordibálva kioktatni a játékosait labdakezelésbõl meg felfutásból.
jó volt a loki😊 1:1 simán benne volt
te se voltál még kispad közelében 😄
Herczeg Andráson szakadtam, végig ordibálta a meccset, és vagy a Kulcsár nevét üvöltötte, vagy ha valamit elrontottak a fiúk, üzent nekik, hogy "te, szóljár már az x/y-nak, hogy legközelebb adja be/ne cselezzen/passzoljon!!" 😄
Nem játszott rosszul a Debrecen simán jók lehettek volna egy döntetlenre...😞
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
és most yannick-ot miért kellett lecserélni? talán õ játszott legjobban
sosem értettem bandi cseréit:C
sosem értettem bandi cseréit:C
én is nézem, de eddig semmi említésre méltó nem volt 😄