32945
Magyar Foci
  • Effe88
    igen a család(most nem tom nagyapa vagy dédapa fasz tudja de valakije) olasz származású...
    amúgy nem látod rajta tiszta luca toniS:S::D:D:D
  • ressy14
    Elképzelhető. Amúgy is olyan maffia gyilkolóember feje van :D

OFF

Mondtam már, hogy Barca divatdrukker vagy?
  • bakkerman
    de most ez tényleg így van? sziklasanyi tényleg olasz származású?
  • Effe88
    ezt a gundel már 2004be is előtte a német-magyaron
  • bakkerman
    báááázzzzmeeeeeeg M1-en most megy a loki-honvéd 2. félideje,azt a kommentátor azt mondja,hogy több változata van torghelle nevének a kiejtésének,valaki simán torgellének,valaki meg H-val torghellének mondja,de a családban a TORCSELLE-t használják,utalva a játékos OLASZ SZÁRMAZÁSÁRA,és ezt ő maga is megerősítette :ASASFDSAF:ASFD:AASAF sírok :DDDDD TORCSELLE "AIR, YELLOW CARD" SÁNDOR :DDDDDDDDDDD
  • Narxis
    Talán jól ment neki, de Nikolics már jó pár forduló óta jobb nála. Kulcsár nem sok vizet zavar a pályán ha meg labdához ér akkor rendre eladja.
  • bakkerman
    pedig szezon elején jól játszott,asszem lőtt is pár gólt
  • Narxis
    Csak Kulcsárt felejtse már egy el egy időre Kondás. :D
  • bakkerman
    ígyvan,idén egyedül a Loki tett valamit a bajnoki címért,remélem meg is nyerik májusban!
  • ressy14
    detto
  • Narxis
    Most már ne is de, hogy minek kellett ide hozni... nem tudom ki olvasta a nyilatkozatait a meccsek után de mindig vagy a bíró volt a hibás vagy valamilyen láthatatlan erő szerinte. Most Pápán mutatkozott meg, hogy 2 csatárral sokkal jobban menne, de ő ezt még mindig nem hajlandó elfogadni. Nem hajlandó így kezdeni a meccset csak amikor már szarban vannak. Az meg mindent elmond róla, hogy ez a harmatos Lombard Pápa megszorongatta őket. Jelenleg én csak a Lokit tartom egy igazán jól összerakott, szervezett csapatnak.
  • bakkerman
    *jópár meccset
  • bakkerman
    egyik se,nem rosszak az elképzelései,lehet pár játékosnak nem tetszik,ezért adtak le jópár a bajnokság legelején,de ha van esze garancsinak,akkor nem nyúl Sousahoz
  • bakkerman
    egyébként pont az előbb reggelizés közben nézegettem az nb1.-hun a tabellát,ha a debrecen veri a honvédot ma,akkor 1 pontra lesz a 3. helytől a Videoton,azaz a téli szünetig lazán top3-ba odaérhetnek
  • karajjj
    egyébként melyik magyar lenne jobb a helyére? Csank? Pintér?
  • passatgt
    Azt mondta tulajdonos, csak akkor rúgják ki, ha kiesnek 1. osztályból, attól meg azért messze vannak. EL indulás meg simán meglehet a kupával
  • bakkerman
    nem nem,arra céloztam,hogy szerepeljenek idén akárhogyan,ha Sousának adnak még egy nyarat,hogy csapatot építsen,akkor jövőre már sokkal jobb csapatot tudna összerakni,lenne 1 éves tapasztalata az itteni viszonyokról stb...
  • Rudee
    Schultz László
  • Rudee
    Gruborovics Tamás a finn élvonalban bronzérmet szerzett a JJK csapatával. A góllövőlistán 16 találattal holtversenyben az "ezüst" jutott neki.
  • banok
    Vanczák megint gólt szerzett
  • ressy14
    a másodosztályúért?

ennyire azért nem volt jó a csapat, de még csak a meccs sem. Szar volt a Pápa védelme, Alves nélkül megint szoptunk volna.
  • bakkerman
    ha nem küldik el Szuzát,következő szezonban megint bajnoki címért küzdhetnek akár
  • ressy14
    2-3
  • bakkerman
    2-2 Alves 76. perc
  • bakkerman
    már megint ég a vidi,2-1 a pápának,Maric,Ferenczi,Alves az eddigi gólszerzők,jó iramú meccs amúgy szerintem még mindkét csapatban van legalább 1 gól
  • bakkerman
    Sólyom László.

jah nem,bocs.
  • smith09 #14973
    Ha valaki tudja, írja le h ki ez az S. László akit lecsuktak...
    köszöntem :)
  • DaemoonHunter
  • karajjj
    van másik
  • DaemoonHunter
    nagy volt, kár hogy a stream meghalt
  • geo91
    akkor nem szóltam :D csak a sport 1-2-m műsorát néztem, hirtelen elfelejtettem hogy az m1 is ad meccseket néha :D
  • LasDen #14968
    mért ne adnák....??? m1-en lesz...vagy az neked már nem számít csatornának?? :DD
  • geo91
    ez valami vicc, hogy nem adja majd egyik tv sem a debrecen-Honvéd meccset? az első játszik a harmadikkal, könyörgöm! mi ez, ha nem rangadó? siófok-fradit bezzeg adják...
  • karajjj
    mekkora büdös nagy gól volt :D
  • DaemoonHunter
    köszi:)
  • geo91
    csak a hali :D
  • karajjj
    teltház van hali ellen? :D
  • karajjj
    stream
  • LasDen #14961
    így megy soruk a légiósainknak....mindnek olyan jó sora van...
  • DaemoonHunter
    kimenni én sem, de ha van valami jó vagy elfogadható stream annak örülnék.