32945
Magyar Foci
-
#14999 igen a család(most nem tom nagyapa vagy dédapa fasz tudja de valakije) olasz származású...
amúgy nem látod rajta tiszta luca toniS:S::D:D:D -
#14998 Elképzelhető. Amúgy is olyan maffia gyilkolóember feje van :D
OFF
Mondtam már, hogy Barca divatdrukker vagy? -
#14997 de most ez tényleg így van? sziklasanyi tényleg olasz származású? -
#14996 ezt a gundel már 2004be is előtte a német-magyaron -
#14995 báááázzzzmeeeeeeg M1-en most megy a loki-honvéd 2. félideje,azt a kommentátor azt mondja,hogy több változata van torghelle nevének a kiejtésének,valaki simán torgellének,valaki meg H-val torghellének mondja,de a családban a TORCSELLE-t használják,utalva a játékos OLASZ SZÁRMAZÁSÁRA,és ezt ő maga is megerősítette :ASASFDSAF:ASFD:AASAF sírok :DDDDD TORCSELLE "AIR, YELLOW CARD" SÁNDOR :DDDDDDDDDDD -
#14994 Talán jól ment neki, de Nikolics már jó pár forduló óta jobb nála. Kulcsár nem sok vizet zavar a pályán ha meg labdához ér akkor rendre eladja. -
#14993 pedig szezon elején jól játszott,asszem lőtt is pár gólt -
#14992 Csak Kulcsárt felejtse már egy el egy időre Kondás. :D -
#14991 ígyvan,idén egyedül a Loki tett valamit a bajnoki címért,remélem meg is nyerik májusban! -
#14990 detto -
#14989 Most már ne is de, hogy minek kellett ide hozni... nem tudom ki olvasta a nyilatkozatait a meccsek után de mindig vagy a bíró volt a hibás vagy valamilyen láthatatlan erő szerinte. Most Pápán mutatkozott meg, hogy 2 csatárral sokkal jobban menne, de ő ezt még mindig nem hajlandó elfogadni. Nem hajlandó így kezdeni a meccset csak amikor már szarban vannak. Az meg mindent elmond róla, hogy ez a harmatos Lombard Pápa megszorongatta őket. Jelenleg én csak a Lokit tartom egy igazán jól összerakott, szervezett csapatnak. -
#14988 *jópár meccset -
#14987 egyik se,nem rosszak az elképzelései,lehet pár játékosnak nem tetszik,ezért adtak le jópár a bajnokság legelején,de ha van esze garancsinak,akkor nem nyúl Sousahoz -
#14986 egyébként pont az előbb reggelizés közben nézegettem az nb1.-hun a tabellát,ha a debrecen veri a honvédot ma,akkor 1 pontra lesz a 3. helytől a Videoton,azaz a téli szünetig lazán top3-ba odaérhetnek -
karajjj #14985 egyébként melyik magyar lenne jobb a helyére? Csank? Pintér? -
#14984 Azt mondta tulajdonos, csak akkor rúgják ki, ha kiesnek 1. osztályból, attól meg azért messze vannak. EL indulás meg simán meglehet a kupával -
#14983 nem nem,arra céloztam,hogy szerepeljenek idén akárhogyan,ha Sousának adnak még egy nyarat,hogy csapatot építsen,akkor jövőre már sokkal jobb csapatot tudna összerakni,lenne 1 éves tapasztalata az itteni viszonyokról stb... -
Rudee #14982 Schultz László -
Rudee #14981 Gruborovics Tamás a finn élvonalban bronzérmet szerzett a JJK csapatával. A góllövőlistán 16 találattal holtversenyben az "ezüst" jutott neki. -
#14980 Vanczák megint gólt szerzett -
#14979 a másodosztályúért?
ennyire azért nem volt jó a csapat, de még csak a meccs sem. Szar volt a Pápa védelme, Alves nélkül megint szoptunk volna. -
#14978 ha nem küldik el Szuzát,következő szezonban megint bajnoki címért küzdhetnek akár -
#14977 2-3 -
#14976 2-2 Alves 76. perc -
#14975 már megint ég a vidi,2-1 a pápának,Maric,Ferenczi,Alves az eddigi gólszerzők,jó iramú meccs amúgy szerintem még mindkét csapatban van legalább 1 gól -
#14974 Sólyom László.
jah nem,bocs. -
#14973 Ha valaki tudja, írja le h ki ez az S. László akit lecsuktak...
köszöntem :) -
#14972 -
karajjj #14971 van másik -
#14970 nagy volt, kár hogy a stream meghalt -
geo91 #14969 akkor nem szóltam :D csak a sport 1-2-m műsorát néztem, hirtelen elfelejtettem hogy az m1 is ad meccseket néha :D -
#14968 mért ne adnák....??? m1-en lesz...vagy az neked már nem számít csatornának?? :DD -
geo91 #14967 ez valami vicc, hogy nem adja majd egyik tv sem a debrecen-Honvéd meccset? az első játszik a harmadikkal, könyörgöm! mi ez, ha nem rangadó? siófok-fradit bezzeg adják... -
karajjj #14966 mekkora büdös nagy gól volt :D -
#14965 köszi:) -
geo91 #14964 csak a hali :D -
karajjj #14963 teltház van hali ellen? :D -
karajjj #14962 stream -
#14961 így megy soruk a légiósainknak....mindnek olyan jó sora van... -
#14960 kimenni én sem, de ha van valami jó vagy elfogadható stream annak örülnék.