Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki nem akar ott játszani, az menjen is... az "alsóházi" rangadók meg pont érdekesek lehetnének, a nagyobb tét miatt...

Lenne 2 kiesõ, két osztályozó. ( vagy 4 osztályozó! ) A mezõny elsõ fele meg játszana azért a 3-4 nemzetközi kupa indulást jelentõ helyért... maradna a tíz csapatos mezõnyben 2 olyan helyezés, ami tét nélküli...

Ha mindenki 4x játszik mindenkivel, akkor az 36 fordulót jelentene... nem kell alsó meg felsõ házra osztani õket!

Szerintem inkább legyen 4 FTC-ute, mint 2 FTC-ute, plusz 2 FTC-REAC!

Kevesebb helyre oszlana a közvetítési lóvé, kevesebb helyre oszlana az a kevés jó játékos, kisebb lenne a szakadék az utolsó meg az elsõ közt, stb... Kicsit sûrûsödne a mezõny, és tán nem lenne ilyen híg fos mint most... Pár év alatt kiszelektálódna az akinek nincs jövõje...

www.smart-bus.hu

banok
ne viccelj már ez nonszensz. Képzeld el, hogy az olaszoknál egyesítik az Intert a Milannal vagy a Laziot a Romával...

Én inkább az NBII.-t csinálnám vissza 1 ligává a mostani nyugat-kelet verzió helyett.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

a bajnokság alsóházába senki se akarna játszani, akkor már inkább az osztrák IV. osztály, s az alsóházi rangadókra senki se lenne kíváncsi.

A 12 csapatos rájátszással már kipróbálta az MLSZ és nagyon nem jött be. Egy szezonban volt 5 (mivel 3 alapszakaszban, 2 rájátszásban) Fradi-Újpest meccs, ez is veszített a rangadó jellegébõl. Azt hiszem a ZTE lett a bajnok ekkor amúgy.

Összességében nézõk alapján (!!!) szerintem a REAC,MTK,Paks,Pápa,Vasas,Siófok,Szolnok: semmi keresnivalójuk az NBIben, míg helyettük a Pécs,Nyíregyháza,Diósgyõr,Békéscsaba,Szeged kellene. Oké tudom, ez nem az FM2010. De ezek olyan települések ahol járnak meccsre. Ok,m biliben a kezem 😛😊

Amúgy ha már nagy EU meg globalizáció, akkor szépen meghívnám az NBI-be a dunaszerdahelyi DAC-ot. Dacból 😛

Láma!
"Nyilván ettõl még nem lenne több nézõ, de a játék színvonala 2-3 év alatt nõhetne..."

és akkor már lenne több nézö😊

Ebben nem értek egyet...

Mondjuk egy 10 csapatos nb1-ben nem lenne üres járat... vagy a nemzetközi helyekért menne a csata, vagy az osztályozó, és a kiesés elkerülése ellen... nagyon kicsi lenne az üresjárat, élesebbek lennének a meccsek, ráadásul az a kevés jó játékos, kevesebb csapatra oszlana el... mert ugye a mi sztárocskáink sem szívesen fociznának az nb2-ben...

Nyilván ettõl még nem lenne több nézõ, de a játék színvonala 2-3 év alatt nõhetne...

www.smart-bus.hu

miét vonzaná a családos tömegeket egy Markovics Vasas tulaj féle Budapest FC?? A kakit ha egyesítem a kakival, attól még kaki marad, s emellett Pesten van még a hígf*s (MTk,Reac,Kispest,Vasas), amit szintén bevenne a buliba. Szép gané lenne.

Rájöhetnének már a nagy okosok hogy egyik magyar csapat focija sem jó.... ha nem híg..... s ezért nem járnak úgy az emberek meccsekre.

A horvát ligában is nagyon jól megvan 16 csapat, pedig nagyobbak a távolságok, s csak 4,5 millió lakosa van, s csak két csapat emelkedik ki, s 4 további erõs van.
Attól még hogy 12 csapatos NBIünk lesz (már volt ilyen nemrég!!!) a foci nem lesz jobb, az emberek nem fognak ettõl még meccsre járni, s befektetõbõl sem lesz több, szponzorból sem.

mtk vasas reac nem kell.

szabii98
Újpest maradhat, de nehéz lesz hozni azt amit az elõzõ idényben.

I met God. She's black

passatgt
honvéd, vasas, újpest, ftc

Láma!
aha, és melyik csapatokat szüntetnéd meg?

a Honvédot? Puskás, Czibor, Bozsik csapatát?
a Vasast? Lóránt, Sebes Gusztáv, Mészöly csapatát?
az MTK-t? Lantos, Zakariás, Guttmann Béla csapatát?
az Újpestet? Bene, Dunai, Tõrõcsik csapatát?
esetleg az FTC-t? az egyetlen magyar aranylabdást adó, európai ezüstcipõst adó, az uefa kupa elõdjét megnyerõ, a mai napi legtöbb BL és EL pontot szerzõ magyar csapatot?

mert ugye az egybeolvasztás egyet jelent azzal hogy ezek megszûnnek.

kérlek, válassz.

Solt olyan aki általában gondolkozik, de azért köszönöm a felszólítást... 😊

Vannak dolgok, döntések, amelyek megítélésénél nem lehet kizárólag a racionalitásra hagyatkozni... egyesüljünk a környezõ szláv országokkal, mert úgy eredményesebbek lehetnénk. Szerinted? No, a budapesti csapatok összevonása kb ez a kategória...

A bajnokság létszámát tekintve egyetértek, szerintem 10 csapat bõven elég lenne...

www.smart-bus.hu

Ennek úgy lenne értelme, ha nem lennék 100+ éves klubjaink és hagyományaink... ha most szerveznék a bajnokságot a totális nulláról, akkor azt mondom oké... de így...

www.smart-bus.hu

Solt gondolkozz! Habár ha az 1 ik emlitett csapatal szimpatizálsz akkor nehezzedre eshet! Ez a hirt nem szurkoloknak találták ki! Persze azt is értem h 1esek felháborodnak! DE ha valaki reálisan gondolkodik, érti h mi a lényege az egésznek!Vannak olyanok akik azt látják h megszünne hön szeretet klubjuk.

Volt 1 gondolat mindezek elõtt, az pedig minek ide magyarországra 16 csapat! Lehetne kevesebb csapat, és erõsebb bajnokság!

Ez a bajnokság jeles állás szerint 1 pénznyelõ

annak lenne, hogy mondjuk 3, max 4 fõvárosi csapat legyen, de hogy 1...
Lenne értelme? Fejtsd ki kérlek...

www.smart-bus.hu

Lenne értelme, de ezt senki nem meri megcsinálni! Szóval a magyar foci ott marad ahol eddig!

csertõinek már harangoznak...
Láma!
azaz, ujpesti karöltve egy fradistával hivják a vasas drukker havert hogy szoritson az mtk nevelésnek😄DD

LasDen
ugyan...ezt senki nem hagyná....és nem is tudom elképzelni, hogy az újpest meg fradi drukkerek együtt szorítanak értük 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
dögöljön meg a másik tehene is...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kötelet neki

www.smart-bus.hu

LasDen
az mlsz ugye a san marino meccsel jótékonykodott...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A bakonyi iszapkataszrrófa kapcsán jótékonyok voltak eddig:

Ferencváros - Újpest
Videoton - Devecser
Ajka - Gyõri ETO

tudtommal még az MLSZ, és az NBII-es Szigetszentmiklós

LasDen
nincs valami statisztika, hogy mondjuk 2000 és 2010 között hogy alakultak a nézõszámok??? tehát hogy mondjuk nõtt-e a meccsek látogatottsága vagy csökken-e...😄

Vendégként legnépszerûtlenebb a Loki

Vendégként
Mindent összevetve egybõl szembetûnik, hogy idegenben - bármilyen meglepõ - a Debrecen meccseire legkevésbé kíváncsi a publikum! A nemzetközi kupaporondon még mindig érdekelt Loki vendégszereplése Pakson, Kispesten, Gyõrben és a remeklõ Siófok otthonában mindösszesen 7.700 szurkolót vonzott, ami 1.925-ös meccsátlagnak felel meg - ez bizony a mezõny legrosszabb mutatója... Vendégként egyébként a Ferencváros (6.887 nézõ/meccs), a Gyõr (4.145) és az Újpest (4.023) szereplése a legvonzóbb program.

Hazai pályán
Otthon az Újpest rendelkezik a legmagasabb átlaggal (6.299) - a zártkapus meccset természetesen nem számoltuk bele - , õket a Ferencváros (5.500) és a Debrecen (5.100) követi. Nézõszám szempontjából három fõvárosi egylet, az MTK (1.300), a Honvéd (1.500) és a Vasas (1.720) stadionja nevezhetõ legkevésbé oroszlánbarlangnak. Dicséretes igyekezet, hogy a negatív tendencia ismeretében a kispesti klubtulajdonos ingyenes belépéssel próbálja becsalogatni a szurkolókat.

LasDen
az utolsó lövöldözõs jó volt...😄

LasDen
írták még hogy a hannover is érdeklõdik, de hogy oda szalai nem menne...😄

sry
összezavardotam nem mainzi gólörömök, hanem izlandiak, majdnem . 😊))

õt Németország eleve másképp kezelik a VfB-s múltja miatt, perfekt német is, s szeretik õt már eleve. Szerintem marad Mainzban, s ha tovább lép, akkor is inkább Bundesligán belül.

ZDF Tv-show Szalaival

s hogy még nevessük frankó mainzi gólörömök 😊)))))))

LasDen
According to a number of reports from Italy, Europa League hopefuls Palermo are closely monitoring the progress of Hungarian attacker Adam Szalai. The striker currently plays for Bundesliga table toppers Mainz.
...The former Madrid starlet's current contract with the Oh Fives runs until the summer of 2013, but Mainz could be tempted to cash in on the highly rated attacker if an offer in the region of €3 million comes in.

szerintem jobban tenné, ha maradna a mainzban még egy ideig....

Olyan helyen kell lennie ahol rendszeres játékba van. Semmi értelme nem volna egy nagyobb nevû klub padján ülni. Teljesen megállna a fejlõdése.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LasDen
visszavennék, hogy újra eladják...😄 én is remélem nem lesz belõle semmi....de szerintem Szalai sem akar visszamenni...

passatgt
😄 vicc, remélem nem megy vissza, vagyis remélem a Mainz nem adja el

Vááááá ASDasdasdasdasdasd

Szalait a nyáron visszavásároljá a korábbi ár 3X-ért a Real a Mainztól...
- AS spanyol lap inó

szabii98
pl. én 😊

I met God. She's black

Láma!
és ehhez jön még:
Devecser jótékonysági meccsre hívja a Fradit.

és ahogy a cikkben olvasható, a Fradi hokisok és kézisek is felajánlják/gyüjtenek pénzt.

komoly eredmények? az a lényeg, hogy minél több helyi menjen ki és vegye meg a jegyet...
LasDen
ezek nem a gyõzelemrõl szólnak....

szabii98
Talán az utolsó és az elsõ meccsen lehetnek komoly eredmények, de a Videoton elintézi a Devecserieket, szerintem

I met God. She's black

összefognak a csapatok:

Pápán:
Ferencváros - Újpest (Szûcs L., Szûcs M., Lisztes, Telek, Keller, Szkukalek Vs Kovács Z, Sebõk, Szanyó, Véber, Erõs, Egressy, Szlezák és a többiek)

Székesfehérváron:
Devecser - Videoton

Ajkán:
FC Ajka - Gyõri ETO

Murder3
az se semmi😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

LasDen
csak az aki 1-nél többször képes...😄

Murder3
aki náluk gólt rúg az élõ legendává válikXD

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

passatgt
szimpatikus csapat ez a sanmarino, remélem rúgnak egy gólt és akkor elérik a céljukat

a tavalyi van csak
Ezek között én nem látom a hivatalos labdarúgó válogatott melegítõt.

Vicc, hogy nem lehet kapni válogatott melegítõt. Évek óta hajtom és nem csak én, de nem lehet kapni.
Állítólag néha van pár db. egy-egy Adidas boltban, de nekem még nem sikerült belebotlani sosem.

beszélek Elekkel akkor<#idiota>