32945
Magyar Foci
-
karajjj #14919 gézuka? -
Grenzjager #14918 kérem tegyék meg tétjeiket....
Bábhidi vagy Csank lesz Pápán edző a menesztett Véber után?
....
(hmm ami érthető... Marics nem akart középen játszani ....naaaa
NBI -
#14917 dudás ádi mekkora gólt injekciózott a vidinek :OO -
paly90 #14916 és Czvitkovics -
#14915 Juhász ill. Szabics gól. -
#14914 3 év fegyház?? -
#14913 de Zolika többet kap az üléséért :)) -
#14912 Én fotelben ülök:D -
#14911 Gera padon ül! -
karajjj #14910 vastagcsaba énekli a himnuszt baszki -.- -
geo91 #14909 a mai meccshez valaki dobna majd nekem egy működő sport m streamet? hatalmas köszi! -
#14908 már nb1-es kiesésük idején is ott volt, asszem tavaszra vitték. -
karajjj #14907 valamiért nem hozza be a képet -
karajjj #14906 elvitték szalonnát sütni a csokikat :D
-
karajjj #14905 -
Grenzjager #14904 ...sőt a nigériai "Emmy" Kispestről VB-kerettag volt kilencvenX-ben :) -
#14903 loool,nem is tudom mikor volt utoljára néger az mtk-ban,talán még illés idejében -
karajjj #14902 csak nekem újdonság, hogy Rafa Wolfe az MTK-ban van? :D -
Redmer #14901 Ma 18:55-kor Sturm Graz-Anderlecht magyar derbi a Story4 tv-n. -
karajjj #14900 1 kezemen meg lehet számolni kb, de tény, hogy voltak -
Grenzjager #14899 hány ilyen jött az elmúlt 10 évben?? -
karajjj #14898 hát, ha tudnak is focizni, felőlem aztán jöhetnek -
Grenzjager #14897 majd jön egy raklapnyi elefántcsontparti és lesz minőségi foci, ahogy az szokott lenni........ -
karajjj #14896 szerintem eddig még azt sem tudta, hogy újpestet eszik-e vagy isszák, egyelőre ígymarad a dolog, ráér változtatni -
karajjj #14895 azért az se volt gyenge, hogy a fradit orosz milliárdosoknak hirdették -
#14894 meg azis milyen már,hogy Bartát meg Csehit megtartja a posztjukon,a fő szarkavarókat???!!!! miért nem hozat belgiumból embereket??? ha hozna belga igazgatót,belga edzőt,pár jó belga srácot,akkor valami tényleg megindulna az újpestnél -
#14893 először az apját KERESTE MEG A KLUB(ezis tipikusan magyar,"ugyanmár végre valaki vegyen már meg minket"),de az apja leszarta,és ODAPASSZOLTA a fiának...majd akkor hiszem el,hogy komolyan gondolja,ha télen mélyen a zsebbe nyúl,és vesz egy pár JÓ játékost. -
Grenzjager #14892 ....ááááá
megint belgák, megint Újpesten ....
megint pénzmosás
hmmm
s a külföldiek eddig mindig buktak mindenhol Magyarországon... bár a mostani szituban .. csak egy lila tudhatja mi jó nekik
flamandok jobbra,
vallonok balra.... -
karajjj #14891 bejelentették hivatalosan, hogy a fia az új tulaj -
#14890 állítólag a standard tulajdonosa jön az újpesthez, érdekesnek ígérkezik:) Remélem nem az lesz mint a fradival -
karajjj #14889 pedig ahogy most néztem, egész korrekt játékosaik vannak -
#14888 Zalában kezdhetnek csapatot építeni a másodosztályra. -
#14887 -
karajjj #14886 jaaa, nem is tudtam, hogy meccseltek :D -
#14885 Hát volt ott olyan körbeverés még az utsó fordulóban is hogy ha a magyarok vannak ott csopi elsők lettünk volna.
Nem írok már 2 hsz-t, de a kecskeméti "kirohanásra" a Rózsa Pál azt mondta hogy csak fél havi fizetés csúszik... megy a kavarás, de kiváncsi leszek mi lesz ha a többi csapat is átveszi ezt a kimegyünk klotyóra találmányt, respect a kecskemétnek az ötletért! -
geo91 #14884 edzőmeccs volt ma erzsébeten. (szomszéd kerület, haverok hívtak, hát kimentem velük. :D) -
#14883 holmi? -
karajjj #14882 hol?mi? -
geo91 #14881 fantasztikusan színvonalas volt ez az esmtk-fradi... :D -
Grenzjager #14880 ...ha ezt a bajnokságot 16 csapat fejezi be, már jó az NBI
ez nem volt egy lila hét
két kieső jelölt már van, fellégezhetnek a szombathelyiek mert lesz ZTE-Hali :)
az újpestiek éhen halnak, a kecsók meg összeszarják magukat
durva azért...
"Képtelenség Újpesten a focira koncentrálni! Az anyagi gondok annyira égetőek, hogy tegnap a csapat két légiósa, Darko Markovics és Bojan Mihajlovics jelezte, hamarosan ételre sem lesz pénze."
...na most ők pénzt keresni érkeztek Magyarországra..
de majd a derbyn kapnak ennivalót
"Szokatlan akciót mutattak be a kecskeméti focisták a Paks elleni találkozón, a 30. percben 1-1-s döntetlennél a csapat többsége levonult a pályáról. Az MTI tudósítása szerint a szurkolók közt felvetődött, hogy a fizetésük elmaradása miatt tüntettek így a focisták, akik hamarosan visszatértek a játékvezető ösztökélésére.
A delmagyar.hu tudósítása szerint a szünetben a hangosbemondó közölte, hogy hasmenés miatt mentek az öltözőbe a játékosok, majd ezt a meccs után S. Juhász Attila, a Kecskemét technikai vezetője is megerősített.
A delmagyar.hu szerint a többség kétkedve fogadta az indoklást, mivel a szünet mindössze szűk egy percig tartott."
egy perces kollektív hasmenés... áááááááááááááááááááááááááá fujjjjj
mi meg örülhetünk, hogy a Kaposvár "B" ellen 2 gólt lőve, idegenben (!!) ikszeltünk..
ZTE-nek már minden mindegy, csak annyi a kérdés, hogy kiket igazolnak télen.