Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Laczkó? 😊 hmm mintha nem lenne igazán csúcs formában, 2 hét alatt tizenmennyi gólt kaptak?
Bodor? õ szintén a nívós holland bajnokságban mindig kezdõ és jól teljesít.
De azon a meccsen még Gyepes öngól is belefér😄😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mert játszik... és jó formában van...
kiváncsi vagyok hogy ez az indok mindenkinél egyformán érvényes-e, mert akkor Rudolf pad, Szalai kezdõ... de tudom, naiv vagyok.
amugy az U20 úgyis elbaltázta a továbbjutást, miért nem lehet onnan is behívni pl Kádárt? most úgyis csapatot építünk, akkor építsük is...
emellett természetesen nincs a keretben továbbra sem a MINDEN MECCSEN KEZDÕ, bajnokságot vezetõ csapatban szereplõ (ilyen szempontból Szalainál is jobb, hiszen ö sokszor csak csere) TÕZSÉR DANI!<#boxer>#boxer>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szerintem itt edzõbuktatás lesz a dologban...mármint itt Debrecenben...vagy csak simán tippmix
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
lehetsz überárjabájern drukker de elmész te a jó büdös........
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Azért mert nem a mainzot akarom a tabella azon részén látni.
bár nem érte mért zavar ha egy olyan csapat rúg gólt, amihez nincs közöd...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
1 magyarért én nem fogok drukkoni semmi olyan csapatnak amit nem bírok.
Megaztán ez nem a magyar bajnokság és nem is a válogatott.
válogatottba engem nem érdekel rúgjon sokat...de itt a Mainzba ami még rosszabb h nyernek is....
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
vagy a válogatottba rugdosson azt leszarom-.-
+ pont a bayern ellen...
www.smart-bus.hu
talán lesz egy épkézláb csatár a válogatottban, ha Sanyi bá' lesz szives behivni.