Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
úgy csináltok, mintha ti sose törtetek volna be ablakot részegen

Túl van spirázva? Egy Magyarországot képviselõ klub csapat válogatott, vagy válogatottat is megjárt játékosai külföldön, egy vesztes meccs után éjszaka ittasan az utcán õrjöngenek, majd ezt folytatják a szállodában... ez normális dolog? Szerintem ezt nem lehet eléggé túlspirázni... szánalmas, primitív, szégyent hoz ránk és rendkívül bosszantó... ennyit jelent nekik, hogy kikaptak, és hogy a Debrecent képviselik?

Ittak és õrjöngtek volna itthon... egy büdös szót nem szólnék...

www.smart-bus.hu

Láma!
tul van spilázva?
ha szurkolok tették volna akkor mindenki huligánozna...

ez annál sokkal, de sokkal rosszabb.

Láma!
igen.

Kaplan
Hát nem tudom, ha ennyire érzékenyek a piára, hogy azonnal rongálni kell akkor ne igyanak. Most nem fogok belemenni ki mennyit iszik és mit hoz ki belõle, DE egy hivatalos nemzetközi eseményen, történetesen egy foci meccsen ami a világ egyik legnagyobb üzlete ne hozzanak már szégyent ránk. Oké, hogy kikaptak, leszarom, sokkal többre nem is képesek. De az, hogy ráadásul a Lengyel Fõkonzulátus õrbódéját szétüsse ököllel mert õ ivott. Ennyire nem lehet ostoba Kabát se... vagy igen?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok
ittak és eszerint viselkedtek. Kicsit túl van spilázva a sztori

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

barnuska665
jóéjszakát mindenkinek

barnuska665
gondolok a gyengébb idegzetûekre is kedves barátaim

barnuska665
nem fogok ezentúl sem flémet sem félelmet sem depressziót kelteni senkiben

barnuska665
értettem

Kaplan
Nem kell a cinizmus. Akárkinek lehet szurkolni csak kicsit intelligensebben tedd azt és ne érzõdjön minden hozzászólásodról a flémkeltés és az ostobaság. Amúgy bírunk téged!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

barnuska665
bocsánat

barnuska665
elnézéseteket kell kérnem,nem tudtam hogy a fõváros fórumon vagyok.bocs.ide csak a fõvárosi csapatokat ajnározó hsz-ek illenek.esküszöm megváltozom

Az Kaplan volt kis evolúciós zsákutcám...

www.smart-bus.hu

barnuska665
na az imént még viszlátoztál

Kaplan
Itt már nem puszta véleménykülönbségrõl van szó. Arról van szó, hogy buta és ostoba módon próbálsz állandóan feszültséget kelteni. Ezenkívül fogalmazni nem tudsz, percenként külön postokba írogatod a hülyeségeid. Fárasztó vagy mindenki számára, és nem tudom elhinni, hogy létezik ennyire ostoba ember. Megszoksz vagy megszöksz, kicsit kapd elõ az értelmesebb éned.

Kezdek kilenni...

www.smart-bus.hu

barnuska665
<#kocsog>

barnuska665
akinek nem egyezik a véleménye a tieddel annak annyi?büszke lehetsz

Kaplan
viszlát!

barnuska665
mert ki vagy te?

Nem szeretnél te engem közönségesnek, de fõleg nem idegesnek látni... úgy jársz mint a Fradi topikban...

www.smart-bus.hu

Így van, kettõnk közül én vagyok a kulturált.

www.smart-bus.hu

barnuska665
ja és ne légy ideges,mert akkor közönséges eszmefuttatásod van.nyugi

barnuska665
szerintem szálljál magadba és gondolkozz el egy picit

barnuska665
a stílusod az mindent elárul te kultúrált...

És? Milyen mez van most rajta? Kit képvisel? Én helyedben mélyen hallgatnék... nem elég, hogy gyengén játszanak, még primitívek is...

Ideges én? Miattad? Kicsit sokat képzelsz magadról te szerencsétlen! 😄 Persze, ha sokáig feszíted a húrt, itt is megszavaztatom, hogy tiltóra kerülj... gerjeszd csak feszültséget...

www.smart-bus.hu

barnuska665
ideges lettél?

barnuska665
tudod....

barnuska665
ne haragudj,de Kabát nem a te városkádból származik éppen?

Ki beszél szurkolókról jó ember? Szoktál olvasni? A kedvenc lokikád 3 játékosa az utcán õrjöngött éjszaka a meccs után, majd a szálloda szobát is "rendbe" tették... szánalmas vadparasztok... azzal a barom Kabáttal az élen...

www.smart-bus.hu

barnuska665
szerintem ezt hagyjuk.az egyik legkultúráltabb szurkolótáborral rendelkeznek,nem úgy mint egyesek

Õrbódé és szálloda szétverésben tuti, hogy nincs!

www.smart-bus.hu

barnuska665
nem szoktam fogadni.szerinted van még egy ilyen jó csapat az országban?

fogadjunk?
LasDen
és kijut a VB-re....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

barnuska665
bajnok lesz az ország legerõsebb csapata a Loki

banok
a hétvégi nb1.-es bajnoki forduló elmarad.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
tökmindegy ki, csak minden évben jusson be valaki valamelyik európai kupába, és a többi csapat pedig minnél több selejtezõkört nyerjen, és akkor pár év múlva fasza lesz😊

bakkerman
a loki ezt igyekszik kihasználni,ennyi. egyébként meg ha idén a Vidi nyeri a bajnokságot,szerintem bejuthatnak az EL csoportkörbe,csak még rájuk férne 1-2 nagyobb név,minõségibb játékos. Idén fejben már sokkal jobban ottvannak mint tavaly.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
most inkább hadd ne törjem le a lelkesedést, hogy ebben nem a loki uttörö, csak jol jött ki a Platini-féle könnyítésekbõl.
ettöl eltekintve jo hogy bejutott, csak ne 3 évig tartson a memóriánk.

passatgt
meg még elõny, hogy könnyebben igazolnak külföldre magyar játékosok, minõségibb légiósokat tudunk idehozni, illetve a többi magyar csapat is kicsit megrázhatja magát, hogy ha a lokinak sikerült, akkor mi is betudunk jutni valamelyik kupába

vmvr
<#eljen> így van

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

passatgt
nincs ebben semmi szégyen, szépen küzdenek, ennyire képesek, ekkora különbség van a magyar és a többi nemzeti focicsapatai között
egyik magyar csapat sem tudott volna ennél jobb eredményt elérni, és 1ha egy kis szerencsénk is lett volna 1-1 pontot sikerült volna összeszedni

viszont fejlõdés szempontjából mindenképp jó, és a magyar focin is segít. legalábbis az, hogy bejutottak(elõnyösebb sorsolás, ha jól tudom jövõre pl 1 selejtezõkörrel kevesebbet kell játszani a kupákhoz, stb...)

Kaplan
Ezért tulajdonképpen nem is érdemes kijutni, mert feladjuk már mikor kiérkezünk a meccs helyszínére, képtelenek vagyunk másfelet passzolni egymásnak ráadásul a hazai bajnokságban is rányomta egy jó ideig a bélyegét az EL.

REALista
Amúgy meg Huszti gól.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
A többi csapatnak szégyen hogy nem tudnak még csak ki sem jutni...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kaplan
Annyira szégyenteljes amit a Loki a nemzetközi kupaporondon csinál. Malinauskas meg 😄DDDD

barnuska665
magyarul egy jó európai csapat színvonalát,ami csak rájuk mondható el