32945
Magyar Foci
-
#15319 http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/lett-es-eszt-valogatottak-jonnenek-az-nb-i-be-futballozni-2111168
ugródeszka nekik az nb1...azért ez gáz :S 25-30 éve még a fél baltikum leszopta volna a válogatottunkat,hogy egy-egy autogrammot kapjanak,most meg ezek jönnek hozzánk úgy focizni,hogy óó 1-2 évet itt eljátszogatok,és irány a nyugat...na ez a szomorú :S -
karajjj #15318 a magyar államnak semmi köze ahhoz, hogy te külföldön mennyit kapsz, max majd nyugdíjad nem itthonról, hanem az adott országból lesz -
#15317 itthon miért kéne már -
#15316 akkor visszavonom, hajrá és nyerjék meg:) -
#15315 szervezők mindent fizetnek, plusz pénzdíjas a torna(bár erről még kevés szó esett) lényeg, hogy a Pumas miatt kilátogató mehíkóiak talán csinálnak hangulatot.
#15311 jav: detroiti meccsen a Fradi a Riverrel, Dallasban a Pumassal elődöntőzik ha nem tévedek -
#15314 a VASAS és a Fradi is meghívásnak tesz eleget, söt még egy kis pluszban is zárják elvileg a tornát.
informálódjunk kérem, mielött konspirálunk:))) -
#15313 az még hagyján,de hogy évről évre jópár nb1-es csapat megy télen törökországba,ausztriába,OLASZORSZÁGBA(pár éve ilyet is olvastam),az nekem nagyon érdekes. ~30 főt kiutaztatni,elszállásolni,visszautaztatni nem kis pénz... -
Grenzjager #15312 vki fizeti, mivel ez egy torna, nem edzőtábor -
#15311 FERENCVÁROS
Február 4., Detroit Pumas (mexikói)
Február 6., Detroit Vasas vagy River Plate (argentin)
Február 9., Dallas Pumas (mexikói)
Február 11., Dallas Vasas vagy River Plate (argentin)
Fradinak hirtelen ennyi pénze lett, hogy kiugornak USA-ba edzeni?:) -
#15310 ilyenkor szoktam magamban egy elég szépet "basszamegezni" -
#15309 mégegy futács gól -
#15308 kb ja, mert szeirntem itthon is kell adóznia -
#15307 komoly???:D:D:D -
#15306 felét -
#15305 lol
nem semmi még a 4.osztályba i ilyen sok pénz van arra felé????
havi 6ezer font*377 Ftvel=2 262 000 Ft,
na most mennyit vehetnek le ebből adó formájában???:D:D -
#15304 Kovács János negyedosztályú Hereford United-ben 1500 fontot keres hetente -
geo91 #15303 állítólag a genoa is figyeli rudnevs-t -
#15302 nagyon atom ez a rudnevs gyerek,eurosport 2 adja a lengyel bajnokikat,amikor néztem a poznan meccsét,olyan érzésem volt,mintha ez a srác az ifik között játszana,annyira kimagaslik tudásban. jól fejel,technikás,jól lő,még fiatal nagyon,én egy bundesliga csapatban elnézegetném -
Grenzjager #15301 Alves ciprusi hírek szerint már az Omonia Nicosiáé - ami logikus mert most télen még pénzt kap érte a Vidi, nyáron jár le a szerződése.
+
Hirdetés
A 23 éves lett csatár ebben a szezonban 17 bajnokin 18 gólt szerzett a lengyel élvonalban. (nso)
Rudnevs igazolási díjából a ZTE is kap rendesen -
#15300 Azért Dzsudzsi még fiatal, nem biztos, hogy jobb csapatban sokkal kevesebbet keresett volna, persze ha elvileg egyáltalán kereste más csapat konkrét ajánlattal. zárójel bezárva, ez már egy jól kibeszélt story -
#15299 és még meg se kell szakadnia azért a havi pár misiért -
#15298 mondjuk már 32 éves, valszeg csak levezetni ment oda, meg gondolom ott azért még így is villoghat és sztár lehet:D -
#15297 Régebben úgy voltam vele, h pénzéhes kurva stb... de ma már úgy vagyok h egyetértek Dzsudzsákkal, Czivitkoviccsal, és Tímárral is.
Ha megkapja a pénzét, és lényegesen többet mint itt akkor jól tette! -
#15296 Bemutatkozott a vietnami élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a négyszeres magyar válogatott hátvéd, Tímár Krisztián.
-
#15295 futács gól, elég szép:
http://www.dailymotion.com/video/xnd47g_leicester-city-portsmouth-1-1_sport -
#15294 Két barát beszélget:
- Na és te mit vettél a feleségednek Karácsonyra?
- Bundát kért tőlem.
- És megvetted neki?
- Dehogy. Kiírtam neki DVD-re a 2009-es ZTE-Siófok meccset.
-
Redmer #15293 Ez jó biznisz volt valakinek. -
#15292 Ez lenne az óriási balhé? Ez picsafüst. Beszaladt egy idióta, nabumm. Ott legalább nem kell felbérelni az ilyeneket mint nálunk. :) -
#15291 Meg a Vidi-Újpest pár évvel azelőtt :D
akkor pont labdaszedő voltam -
karajjj #15290 meg akkor az újpest - vidi -
#15289 Talán a Fradi-Diósgyőr még a másodosztály előtt. -
#15288 évek óta nincsenek nálunk balhék... pláne nem ilyen szintűek. -
#15287 mostanában(ebben a szezonban) nem nagyon voltak balhék nálunk se -
#15286 kicsit OFF
és még nálunk nem lehet meccsre járni a huligánok miatt:
Ajax-AZ -
#15285 Vele jó kezekben lesznek. -
commissioner #15284 Artner Tamás a Haladás új vezetőedzője -
#15283 Volt ilyen, junior bajnokságnak hívták. -
#15282 Egyébként lehet, hogy jobb lenne, ha a nagy csapatok tarcsijának csinálnának egy külön bajnokságot, mint az angoloknál. Bár akkor meg nem találkoznak felnőttel, csak ha bemutatkoznak a nagyoknál. -
#15281 Mit pletykáljunk ennyit mikor már alig van a 2009-es siófokból játékos aki nem került előzetesben mostanában...?
Vagy, hogy 2012/2013-tól az NBII. egy csoportos lesz és az az NB1.-es klubok tartalékcsapatai (FTC II pl.) csak legfeljebb a harmadosztályban indulhatnak. -
Grenzjager #15280 én pl úgy tudom hogy Dzsudzsi meleg, s innentől evidens hogy alapból miért volt vele a luvnya, csak sok zsé.