Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barnuska665
remélem a Loki nem a hazai szereplést hozza

LSSAHPAUL
grat a paksnak, igazán jól tolták!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

barnuska665
ugyanazon a pályn játszott a Paks is (igen jó csapat),és az ellenfél is.van aki kettõ,és van aki három gólt rúgott vagy éppen kapott

barnuska665
kik?

barnuska665
a Paksnak sportszerûen csak gratulálni lehet

bakkerman
az "nbkettesek" ?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

barnuska665
egy a baj.a focit gólra játszák.már lehet olvasni az össze esküvés elméleteket hogy ki miért kapott ki

barnuska665
<#szomoru2><#rolleyes>

barnuska665
haaajjjráááá Fradi

bakkerman
Oláh tanulhat még Kulibálitól azt mondod?

barnuska665
van még mit tanulniuk

bakkerman
a Kaposvárról mit gondolsz,idén õk is jók!

az ország leghíresebb, legjobb, legerõsebb, legkreatívabb, legtámadóbb szellemû és roppant nagy múltú csapata, az Európát is megrengetõ rendkívüli hatalmas szurkolói táborral rendelkezõ csapatod nem tud idegenben Magyarországon sem meccset nyerni?

erre írtam már, hogy nõjél fel végre, és ne égesd a Lokistákat, mert már kezdem sajnálni õket hozzáázólásaid után.

de akkor a vidi az ország legjobb csapata 😞
barnuska665
az ország legjobb csapatának (Loki),nem biztos hogy összejön a bajnokság,de a Vidinek igen

barnuska665
dehogy

bakkerman
ígyis behúzták lazába

banok
Gera gólpassz a Dempsey egyenlítõ góljánál a Fulham-Birmingham meccsen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
1 nap alatt nem fülled be
amikor eláll a havazás, akkor meg nyugodtan lelehet róla venni, amikor megint elkezd, esni, akkor meg vissza

inkább a siófok szar 😄 a vidi csak lazázik egyet, de látod, hogy így is meglesz nekik
banok
ezzel kapcsolatban az az ellenérv, hogy befülled a gyep.

LasDen
ez a videoton ma nagyon szar....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
amúgy nem hiszem el, hogy pl pakson, vagy zte-nél nem tellik pár db nyomorék ponyvára
amikor elkezd esni a hó, ráhúzzák, amikor meg kezdõdik a meccs akkor meg lehúzzák a pályáról és kész, ami meg mellémegy az meg nem számít

miért? akkor hogy van?
barnuska665
hathatós segítség kellene a Fradinak és a nagysikrû és nagymultú Lokikának is

barnuska665
nem úgy van az ahogy ön elgondolja kedves barátom

az õszi-tavasz témához egy kis érdekesség h mennyire figyelmes az új az MLSZ

"Mint ismert, a csapatok - ha az idõjárás, illetve a pályaviszonyok engedik - még az idén lejátsszák az NB I elsõ két tavaszi (16., 17.) fordulóját. A ZTE trénere, Csank János szerint a döntés több kérdést is felvet.
- Számomra érthetetlen, hogy miért kell elõrehozott tavaszi fordulót játszani - kezdett bele Csank. - Ez egy elvi kérdés. Mondok egy példát: edz nálunk egy csatár, vajon engedik, hogy ma pályára lépjen? A klubja belemenne, beszereznénk a szükséges papírokat, akkor lehetséges? Miért nem írták ki az átigazolási idõszak kezdetét november huszonötödikétõl? Ha jól körüljárják a témát, akkor ma már átigazolási idõszak van hazai fronton. Most az osztrákokkal hasonlítgatnak minket össze. De nem szabad elfelejteni, hogy az osztrákoknál kiírt forduló van december negyedikéig. Az elõrehozott és az elõre kiírt között akkora a különbség, mint a tejszín és a kocsiszín között..."(nb1.hU)

szerintem kezdjél már komolyodni kicsit, mert láthatólag már a valós Lokistákat égeted, márpedig láthatólag annyi közöd van a Lokihoz, mint mondjuk az Ajax Amsterdamhoz. Próbálj meg úgy is kommentálni, mintha legalább valami közöd lenne Debrecenhez.

1, elárulom neked hogy a felkészülés egyik csapatnál sem konkrétan a stadionban történik, hanem erre vannak az edzõpályák

2, a Fradival kapcsolatban ne szajkózd az NB2õt, mert nem nem újpesti vagy, õk nb2eseznek minket, s tõlük nagyon más, ez tény, de jó lenne ha tudnád hogy anno a kiesõ helyen végzett DVSC az nb2es bajnok BKV Elõre indulási jogát vette meg pénzért s ezért marad nb1es, szemben a Fradival amely soha sem végzett kiesé helyen a bajnokságban, remélem nem kell részletezni hogy miért lett nb2es a Fradi.

3, az hogy a Fradisták többségének nem szimpi a Fradi egy eset, de az álmos könyv szerint nem voltál ott Debrecenben a DVSC II - FTC Nb2es meccs utáni közös tüntetésen sem, minthogy nyilván tudod hogy a Loki sörözõbe sem a Fradisták járnak belsõ lakberendezõként mezeket vinni. Szerintem szakadj le a Fradiról.

4, ha valóban Lokista lennél nem írnád minden hozzászólásodba, hogy "Európa egyik legjobb csapata a nagymúltú és nagysikerû Loki" mert ezzel csak a debrecenieket égeted, írjál már reálisan gondolkodva.

5, ha debreceni lennél nyilván tudnád, hogy évek óta már megy az ígérgetés az új stadionra,s ha valóban Lokista lennél ekkora baromságot csak akkor írnál ha már megtörtént volna az elsõ kapavágás az új stadion ügyében.

6, tök mindegy milyen drukker vagy de miért a Fradit várod a bajnoki címre, ennyi erõvel a ZTE-re is rákérdezhettél volna, hiszen egyik csapat sem a bajnoki címért indult el ebben a bajnokságban.

Tudom számodra nehéz a figyelem megosztás, ezért ha válaszolni szándékozol nyomtatott karakterek formájában eme hozzászólásra, akkor kizárólag a fent sorolt pontok szerint.

Kellemes és sikeres komolyodást és Bolgog Új Évet kívánok 😊

bakkerman
kinek az alregje vagy most komolyan?

barnuska665
Európa egyik legjobb csapata a nagymúltú és nagysikerû Loki megbotlott.a lónak is négy lába van mégis jár így.ha esetleg nem lennénk bajnokok,na akkor majd az új stadionban lesz rá lehetõség,hogy kellõen felkészüljenek.hiszen egy ilyen stadiont ki kell érdemelni.a fradi az nb kettes múltjával szerintetek esélyes lett volna?

bakkerman
de õk a téli minusz 10 fokban se akarnak! vagy akkor legyen csak odavágó rendszerû a bajnokság,kezdõdjön márciusban,legyen vége május végén,ennyi. szegények le vannak strapálva

gabber_saviola
A magyar elsõ osztályú labdarúgóklubokat mûködtetõ gazdasági társaságok képviselõi csütörtöki, gyõri megbeszélésükön megállapodtak abban, hogy nem támogatják az õszi–tavaszi rendszerû bajnokságról való áttérést a tavaszi–õszi, naptári rendszerû kiírásra.
A gondolatébresztõnek, vitaindítónak szánt korábbi javaslat így hivatalosan nem kerül már a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elé sem.
(nso.hu)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

banok
mert a nyári 40 fokban kicsit szar focizni.

barnuska665
jóestét

bakkerman
mármint jelenleg,amúgy én is örülnék a tavaszi-õszinek

bakkerman
igen...gyakorlatilag december-január-február arra a kapják a több százezres fizut az aranylábúak,hogy eljárjanak edzésre,meg konditerembe...ééértem!

én csak azt nem értem, hogy miért nem tavasz-õszi bajnokságunk van, télen kb kétszer-háromszor annyi szünet van,mint nyáron...
banok
szerintem nagy marha volt aki még ezt a +2 fordulót az õszihez csapta. Az illetõ ilyenkor biztosan minden évben valahol a Ráktérítõ környékén üdül úgy márciusig ezért nem tudja, hogy itt ilyenkor mi a helyzet idõjárásilag.

barnuska665
az.
persze

Kaplan
Nem tudom, szerintem Balázs magyar állampolgár és mint válogatott (és nem DVSC) szurkoló, így az én Balázsom is! 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

barnuska665
mi az hogy Balázsunk? a Loki Balázsa

😄😄😄 én is meglepõdtem, hogy egy ilyen szerdán mi ez a rengeteg üzenet😄
Kaplan
Gyerekek láttam a hozzászólások számát és így gondolkoztam a lehetõségeken. Balázsunk a Juventusban, Lackzó Genovába repült, esetleg megkaptuk a 2012-es EBt, VAGY barnuska. Sajnos az utóbbi nyert.. 😞 <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

barnuska665
ez igaz.
mert a Loki játékosok még csak hagyján,de a többiek

LasDen
focizni...azé kapják azt a kurvasok pénzt.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

barnuska665
vigyázzmenetet verni?vagy felmosni az udvart?????????<#taps><#taps>

barnuska665
mit kellene maga szerint csinálniuk?

LasDen
és most félévig ülnek majd a seggükön a játékosok...vicc....

barnuska665
Most volt a helyi híradóban képes beszámoló,rettenetes állapotban van a gyepszõnyeg Pakson...és elkezdett esni amúgy rendesen.

1000 vendégszurkoló számára biztosítanak helyet a vendégben

barnuska665
nem vagyok benne biztos