32945
Magyar Foci
-
#15359 Messi. Biztos forrásokból tudom. -
#15358 beckham??? -
#15357 dvtk: "S még egy apró titkot is megosztok szurkolóinkkal: ha jól alakulnak a tárgyalásaink, az újak között lesz egy olyan labdarúgó, akinek a neve hallatán mindenki felkapja a fejét."
hajrá:) -
#15356 még mindig jobb, hogy ezzel foglalkoznak, mint a bundákkal -
karajjj #15355 elejtenek pár olyan mondatot, hogy lesz nagy igazolás, meg dobogó a cél, meg stb, van mögöttük sokezer szurkoló és meg is van a téma a médiának -
#15354 Hát jah, általában a Fradival foglalkoznak ennyit de most a DVTK lett a "menő". Nehogy megégjenek tavasszal ebben a fene nagy reklámozásban. -
#15353 ezt a dvtk-át nagyon felkapta a média idén,a tegnapi zuhanyhiradó az 1 órás adásból legalább 25 perc csak a dvtk-ról szólt! a mai ns-ben is 2 oldalon foglalkoznak velük. nem zavar különösebben,de ez a nagy hype,meg nagy érdeklődés feléjük,meg ez a fenenagy nyugatias épitkezés nehogy a feledés homályába vesszen,ha elkúrják a tavaszt,és csak 8-9 helyen végeznek. -
#15352 a magyar kupára is szarnak nagy ívben,a kiesés ellen küzdő csapatoknál úgy vannak vele,hogy leszarjuk,a bajnokira kell koncentrálni,és ez van a bajnok esélyes csapatoknál is -
karajjj #15351 ezért csinálták a ligakupát először, aztán rájöttek az okosok, hogy oda jók az ifik is, hogy szegény focisták hagy pihenjenek... -
#15350 jah,ez a heti 1 meccses dolog,amire már jópár középcsapat beállt évek óta,lófasz a nyugathoz képest...ha egy Haladásnak vagy egy Pápának becsúszik két bajnoki közé hétközben egy magyar kupa meccs,már az edzőnek minden baja van,meg jönnek a riporterek,hogy ezt a KEMÉNY SZITUÁCIÓT meg tudja-e oldani az edző... angliában meg dec 23. és január 2. között letolnak 3 meccset a csapatok...érdekes! -
#15349 Szerintem meg felesleges lenne ilyenkor játszani.
1. A tavaszi fordulók túl hamar érnének véget (ez a válogatottak miatt nem lenne jó).
2. Nyáron meg időjárástól független a foci. max dög meleg van, de legalább azok a csapatok, amelyek a nemzetközi kupában szerepelnek nem az edzőtáborról fognak beesni, hanem játszanak pár tétmeccset is a bajnokság elején.
Tehát hosszú őszi menetrend + hosszú tavaszi menetrend = nem megoldás.
Inkább minél több meccset kéne játszaniuk, hetente 2-őt legalább, hogy a nyugattól ne maradjunk le annyira.
#15345: és a fejlett országokban miért jó a foci? (pl: Portugália, Franciaország, stb...) a legtöbb fejletlenben meg szinte nincs is. lásd Afrika nagy része -
Redmer #15348 -
#15347 Azért Cech elég jó kapus - szerintem. -
#15346 15 éve nem nagyon volt net itthon és akkor is szar volt a magyar foci. -
#15345 Majd ha nem lesz internet (mert nem lesz pénz villanyra stb) akkor várható hogy a focink felvirágzik, mert akkor a pulya nem a gép előtt fog ülni hanem nonstop kint lesz a grundon. Az hogy most az enyhe tél miatt 2 hónappal több lenne a meccs nem oszt nem szoroz. -
#15344 ha most a pályán edzenének, ez az időjárás is elég lenne, hogy tönkretegyék a pályákat. éjjelente csak lefagy néha, ki ki olvad, ma esett rá egy kis eső. most képzeld el a zte pályát egy heti edzés után, vagy akár a vasasét, ujpestét, pécsen is szar állapotú lenne. Amíg nem fűthetők a pályák és nincs mind alácsövezve, addig (de most a fűtés a lényeg épp) lehetetlen rajta élvezhető meccset játszani...:( -
#15343 ööö egy észrevétel,ugye nálunk azért van novembertől-márciusig szünet a bajnokságban,mert a téli időjárás miatt a pályáink állapota nem teszi lehetővé,hogy futballoznak rajtuk. ez tiszta sor. vagyis eddig,tiszta ügy volt,de utóbbi években évről évre egyre enyhébbek a telek,és az idei télen például átlag 5-6 fokok vannak,hó eddig egyszer esett,fagy nincs(napközben legalábbis),eső sincs(ami ugye nagy mértékben árt a pályáknak a sár miatt),kérdem én,most mi a faszért ül otthon 3 hónapot,és kapja a bérét a magyar focista??? -
Grenzjager #15342 hó sincs
foci sincs
bundaügyben sincs új
:(
de remélem lesz idővel :)
a cikkben szereplő Schultz Levente lesz a még Limában dekkoló S. László (Vasas,III.ker,Honvéd,Stadler), kiadják és ő is beszélni fog akkor Borgulyára az álmoskönyv szerint rossz napok jönnek.
Borgi kispesti utánpótlásban melózik most? és még ők kiket márthatnak be majd ők? :))) -
#15341 Nem-nem, az én írásom is szigorúan a saját véleményem. Ezért írtam az övére is , hogy "Ez is egy vélemény". -
#15340 A tied is, mégis tényként és/vagy a tömeg gondolataként állítod be. -
#15339 Ez!!! Kösz. -
#15338 ez??? -
#15337 Napokban olvastam, hogy valamelyik PL-es kapus az angol válogatott "kapushiányáról" azt mondta, hogy szarok a kapusedzők Angliában, csak már nem találom a cikket, de nb1.hu-n is fent volt. Lehet, hogy van benne valami igazság... -
#15336 Ez is egy vélemény. -
#15335 szerintem messze nem gyenge....sőt, a nagyobbra tartott gulácsinál sokkal jobb... -
#15334 Dehogy lett leírva idiótának, egyszerűen csak megerősítette amit eddig gondoltak róla, hogy gyenge kapus. Még egyszer leírom, ez teljesen független ettől az esettől. -
#15333 Nem vagyunk hülyék, ettől a potyától függetlenül is gyenge kapus, nem véletlen, hogy Angliában nincs sok igazán jó kapus, de még az angol válogatottnak sincs. -
#15332 „Ez volt az egyik legszerencsétlenebb gól, amit valaha láttam, nem szeretném, ha az egyébként fantasztikusan helytálló Bogdán Ádámot erről ítélnék meg – mondta Coyle a meccs után. – Jól helyezkedett, de az országban tomboló szélvihar itt is megmutatkozott, nagyon jól lehetett látni, hogy miután felpattant a labda, a levegőben felgyorsult, és a kapuba repült.”
"A magyar felmenőkkel is büszkélkedő amerikai hálóőr megvédte kollégáját, kiemelve, hogy a viharos szél nagyban hozzájárult a nem mindennapi gól megszületéséhez."
"„A védőknek és a kapusoknak mindkét oldalon borzalmas széllel kellett megküzdeniük – folytatta Howard. – Láthattuk, mindenki elvétette a labdákat. A védők olyan felszabadításoknál hibáztak, amelyeket normális körülmények között simán megoldanak. Szerintem a szeles időjárásban a legnehezebb játszani. A hó, az eső, a napsütés nem számít, de a szél tényleg meg tud tréfálni.”
tehát: hülyék vagytok:) -
#15331 há me nem az ő hibája volt ez....nem 100%-ban....meg egyből lekell írni valami idiótának... -
#15330 Má mé? -
#15329 beszétek baromságokat..... -
#15328 Bogdánnal fogják ijesztgetni a kapuscsemetéket. Gyakorolj fiam mert Bogdán lesz belőled. :S
Viccet félretéve. :D Nagy potya volt ez, de szerintem az összteljesítménye alapján se jó kapus. -
#15327 hát jah,rogerio cenin kívül nem szoktak a kapusok gólt lőni,ha meg valaki mégis lő egyet(mint most howard),akkor azt évekig fogják mutogatni,és kacagni fognak bogdánon :SS -
#15326 Hát ja, Bogdánból bohóc lett :D na de most komolyan, ezt fogják mutogatni szilveszteri műsorokban stb, de nem már csak 2012-ben :D ez akkor potyaa hogy kb 5 évig színpadon lesz vele :D -
Grenzjager #15325 annak a kapusnak akinek másik kapus gólt lő (bárhol megye 1-től Premier League-ig), a válogatottban lévő helyét erősen megkérdőjelezem...
véletlenek márpedig nincsenek... -
#15324 ezt (sajnos) kár az időjárásra fogni,ez egy nagyon durva kapusbaki,csak remélhetjük,hogy következő Bolton meccsen is ő véd -
karajjj #15323 aztakurvabüdösfaszba -.-
pedig még örültem is, mikor olvastam, hogy ő véd... -
#15322 LOOOOOOOOOOOOOOl, Bogdán egész pályáról kapott gólt a másik kapustól az Everton ellen :DDDD
Jó, mondjuk qrvára felkapta a szél a labdát, de azért ez így is ciki :D
Link -
#15321 nemis, onnan go kelet! egészen dagesztánig... -
#15320 mi is erre használjuk Hollandiát, csak ott ragadunk :D