Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
www.smart-bus.hu
amúgy meg jó lenne visszavenni ebbõl tényleg, az ember mindig azt hiszi, hogy történt valami a magyar fociban, erre csak Barnuska hisztijét találja...
Rendben, magázz nyugodtan!
www.smart-bus.hu
( szeretnélek megóvni egy újabb csalódástól... feltételes módban beszéltem, ergo a moderátor is el fog hajtani... 😉 )
www.smart-bus.hu
Neked ez a kultúra? "orvos látott már?", "nevetséges vagy"
És mindezt úgy, hogy eget verõ baromságot írsz... mi köze van annak amit írtam ahhoz, hogy Fradista vagyok, és fõvárosi?
Semmi... kizárólag beszólásnak volt jó amit írtál, erre meg nem vagyok kíváncsi... én sem, és a többiek sem.
Soha senkit nem akartam kitiltatni rajtad kívül... téged sem a véleményed miatt raknálak ki innen, hanem az állandó feszültség gerjesztõ beszólásaid miatt. Hogy ezeket direkt csinálod, vagy tényleg ilyen hülye vagy, az a végeredmény szemszögébõl lényegtelen.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
De, ha így is lenne, akkor is lehetett volna több eszük! Ritka nagy primitívség amit mûveltek!
www.smart-bus.hu
Mikor ez a hírt olvastam megkönnyebültem. Mert ez a hír azt jelenti, hogy a debreceni játékosok hozzáállásával nincs gond. Egyszerûen erre képesek most.
És, hogy eme eset kapcsán az ukránok kicsit balhésnak gondolnak minket? Zákson.
Tudod vannak dolgok, amiket az ember akkor sem csinál, ha körülötte sokan mások igen... sajnálattal látom, hogy szûkül ezen dolgok köre. Jó kis társadalmi korkép ez...
www.smart-bus.hu
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Szóval ez a "minket képvisel tehát viselkedjen rendesen" duma kicsit demagóg.
Én sem azt mondom, hogy helyes amit Kabát Péter és társai tettek de azért világtragédiát sem kell belõle csinálni.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egy profi játékos attól is profi játékos, hogy tudja mit mikor lehet, és mit mikor nem. Amit mûveltek, az kb a 14-15 évesek színvonala...
www.smart-bus.hu