Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
viszont ha pontos végeredményre fogadott arra már szép kis odds lehetett, de ezt most nem tudom megnézni, hogy mennyi lehetett.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
over 4,5-re (min 5 gól lesz a meccsen) átlagosan 4,5x odds volt, ami azt jelenti, hogy kb. 66ezer euró, ami kb. 17millió ft... ez se kis pénz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
arra fogadott hogy 5 gól lesz asszem

rooney8
barca-ra átlagosan 2x odds volt, ami azt jelenti h ha egy az egyben rájuk tett akkor a 300k-nak a felét kellett feltenni ami 150k ami kb 40 misi forintba 😄 persze lehet h kombiba tolta, így ugye csökken a tét, hát nem tudom, mindenki döntse el maga 😄

Láma!
én is szoktam anno "poénszelvényeket" csinálni egyszer egyszer, és 200ft-ból nyerhettem volna 100-130ezret. ez ugye 5-600szoros pénz, 300k euros nyereménynél kb 500 eurot kellett volna feltenni, ami egy mai focistának nem nagy pénz. persze ettöl még valoszinüleg kamu, de az esély attol még megvan rá😊

passatgt
újságban azt olvastam, hogy nem az õ facebookja, hanem valaki a nevében írogat, és csak 30millát nyert😄

bakkerman
azóta törölte magát FB-ról,tuti kamu a dolog,kibaszott nagy pénzben kellett volna fogadnia ahhoz,hogy annyi jöjjön... ha meg pontos végeredményre tett,akkor meg még kamubb,ember nincs a földön,aki megtette az 5-0-át pontosra

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

barnuska665
ja

banok
Dzsudzsák gól és gólpassz. jelenleg 2-1-re vezet a PSV a Heracles

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gunnersboy
mi meg elmegyógyintézetben 😄DDDDDDDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

barnuska665
óvodában érzem magam

Gunnersboy
74 uj üzenet, azthittem történt is valami 😄 de csak a szokásos.......

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

barnuska665
ennyit tudsz

bakkerman
már írtam gabbernek,hogy ideje a tisztogatásnak...

barnuska665
én csak a véleményem írtam le

McFrost
Ne öntsd az olajat a tûzre, teljesen nyilvánvaló provokáló jellemed, viszlát!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

barnuska665
azért ez nevetséges hogy a Fradi topikban a Paks elleni vereséget a pályára akarják egyesek fogni.pedig a Paks is azon a pályán játszott

Láma!
keresd meg a modit, Gabber saviola az, szerintem tutira egyböl tilteni fogja Solt-ot😄

barnuska665
szerintem meg ön az unalmas

Ideje lenne véget vetni ennek szerintem is... eleinte még szórakoztató volt, de már nagyon unalmas...

www.smart-bus.hu

ne mellékeljétek, csatoljátok<#eplus2>

amúgy meg jó lenne visszavenni ebbõl tényleg, az ember mindig azt hiszi, hogy történt valami a magyar fociban, erre csak Barnuska hisztijét találja...
Nem én szabom meg, hanem a fórum szabályzat! Gondolom meglep, hogy ilyen is van.

Rendben, magázz nyugodtan!

www.smart-bus.hu

barnuska665
ne te szabd már meg hogy kit hajt el és kit nem.ne sugdosson nekem.és szerintem a tegezõdést mostantól mellékeljük

Tudod, azt aki képtelen összefüggõen, értelem szerûen kommunikálni, hülyének hívják.

( szeretnélek megóvni egy újabb csalódástól... feltételes módban beszéltem, ergo a moderátor is el fog hajtani... 😉 )

www.smart-bus.hu

barnuska665
na ezt tudod.lehülyézni a másikat.most már én fordulok a moderhez barátom,hogy nem bírod visszafogni magad

Ne hívj a barátodnak, mert az sértés. Kb 100x el lett már mondva, hogy nem az a baj, hogy más a véleményed, hanem az, hogy totál baromságokat írsz. Mint ahogyan most is... összefüggéstelen ostobaságok tömkelege, amik ráadásul csak arra jók, hogy vitát generáljanak.

Neked ez a kultúra? "orvos látott már?", "nevetséges vagy"

És mindezt úgy, hogy eget verõ baromságot írsz... mi köze van annak amit írtam ahhoz, hogy Fradista vagyok, és fõvárosi?

Semmi... kizárólag beszólásnak volt jó amit írtál, erre meg nem vagyok kíváncsi... én sem, és a többiek sem.

Soha senkit nem akartam kitiltatni rajtad kívül... téged sem a véleményed miatt raknálak ki innen, hanem az állandó feszültség gerjesztõ beszólásaid miatt. Hogy ezeket direkt csinálod, vagy tényleg ilyen hülye vagy, az a végeredmény szemszögébõl lényegtelen.

www.smart-bus.hu

bakkerman
nyomd el magad tesó!

barnuska665
miért is barátom?ha jól tudom ez egy fórum,ahol a vélemények nem mindíg egyezneknamármos én úgy vettem észre,hogy kultúrált hangnemben adtam elõ a mondandómat.igazából téged kellene innen eltakarítani,mert aki neked nem tetszik ,bannoltatni akarod.tisztogatást folytatsz

Látom mindenképpen bannoltatni akarod magad...

www.smart-bus.hu

barnuska665
ha nem is vagy fradista,de fõvárosi vagy

barnuska665
ezt pont egy fradista ecseteli?orvos látott már?
nevetséges vagy

Szép elképzelés, de kevés esélyt látok arra, hogy a vereség miatti düh motiválta volna õket...

De, ha így is lenne, akkor is lehetett volna több eszük! Ritka nagy primitívség amit mûveltek!

www.smart-bus.hu

banok
Bizonyos szempontból örültem is ennek a hírnek mert talán azt is jelenti, hogy olyan mértékben ideges lett az utolsó percekben elveszített pontok miatt, hogy így vezette le a feszültségét. Hány olyan magyar kudarc volt (válogatott vagy nemzetközi kupa vereségek) ami után kicsit vártam volna valami olyan hírt ami arról szólt, hogy a játékosok szétverték az öltözõt vagy a szállodai szobát. Emlékszünk amikor Matthäus kitette a válogatottból Szabicsot? Azért tette mert egy svédek elleni vereség után Szabics másnap reggel a szálloda aulájában vígan nevetgélt. Lottharnak száz százalélig igaza volt.
Mikor ez a hírt olvastam megkönnyebültem. Mert ez a hír azt jelenti, hogy a debreceni játékosok hozzáállásával nincs gond. Egyszerûen erre képesek most.
És, hogy eme eset kapcsán az ukránok kicsit balhésnak gondolnak minket? Zákson.

Tehát mert más hülye, legyünk mi is azok! Micsoda jövõkép! Ha a Rooney részegen örjöng valami bárban, akkor a Kabát Petikének is szabad a pálya!

Tudod vannak dolgok, amiket az ember akkor sem csinál, ha körülötte sokan mások igen... sajnálattal látom, hogy szûkül ezen dolgok köre. Jó kis társadalmi korkép ez...

www.smart-bus.hu

Láma!
EL-böl még van egy meccs😄

LSSAHPAUL
Mivel a loki nevét még csak most tanulja europa könnyen azzal azonsíthatják õket hogy az a csapat amelyikbõl 2 embert is eltiltottak bundázás miatt? vagy azok akik törtek zúztak kharkovban? vagy az a csapat aki megdöntötte a negatív rekordot bl-ben? (az idei el-t nem sikerült, de közel voltak hozzá, de majd jövõre ha meglesz a kapusuk még összejöhet)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

banok
Hány olyan történet volt nagy nyugati kluboknál (vagy válogatottaknál), ahol nagy sztárfocisták engedték el magukat és rendõrségi ügyük volt? És ezen történetek alapján ítélik meg a randarírozó játékos szûlõhazájának vagy klubjának labdarúgását? Nem hinném.
Szóval ez a "minket képvisel tehát viselkedjen rendesen" duma kicsit demagóg.
Én sem azt mondom, hogy helyes amit Kabát Péter és társai tettek de azért világtragédiát sem kell belõle csinálni.

gabber_saviola
Miért nem Pisont?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bakkerman
élmény lesz visszatérnie akkor 😄DD

vagy 3 éve volt, hogy tavasszal jöttek hozzánk a kupában és a honvéd drukkerek átmásztak a lezárt szektorba, hogy 1 méterrõl ordíthassák a kispahoz, hogy Supka takarodj...
LasDen
nem sok esélyt látok a javulásra....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
vitsz

Supka >> Honvéd
Értem, akkor akár dicséretet is kaphatnak, hogy ennél nagyobb idiótaságot nem csináltak. Szuper... éljen a szép új világ. Látom kezd beérni a liberális oktatás és agymosás...

www.smart-bus.hu

passatgt
nemzetközi viszonylatban nem

Az a pár ezer magyar szurkoló ezek szerint nem számít?

www.smart-bus.hu

passatgt
és úgy csinátok, mintha ez a magyar párezer szurkolón kívül bárkit is érdekelne😄

Sok baromságot csináltam már részegen, de a hazám és a klubcsapatom képviseletében egy idegen országban, egy nemzetközi eseményen valahogy soha nem sikerült... no meg földi halandóként sem...

Egy profi játékos attól is profi játékos, hogy tudja mit mikor lehet, és mit mikor nem. Amit mûveltek, az kb a 14-15 évesek színvonala...

www.smart-bus.hu

Kaplan
Ne haragudj, tudom szar ember vagyok de kimaradt ez még. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!