Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
dzsefszilva nagy zsugás

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
Videoton: Jeff Silva személyében brazil baloldali védõ igazoltak, aki hazájában, a "B"-ligás Náuticoban játszott legutóbb.

de mivel? 😊))))))))

lol, és tényleg😄
bakkerman
errõl én is hallottam,de eredetileg sanyit akartuk,de õ nem jött,azt mondta,még nem akar levezetni

Effe88
pölöskei barca villa pótlására fix

passatgt
mindegy, csak játszon

A Macskahalálban az volt a gond, h leigazolták Zsirkovot, és Dzsudzsáknak szevasz, pad lett volna, a Dinamo ennyi zsét meg nem padra költ.

ressy14
Ja még Megyerinek is vannak orosz érdeklõdõi

Dum spiro, spero.

ressy14
<#idiota> <#hehe>

Dum spiro, spero.

bakkerman
😄DDDD már látom magam elõtt Takács Ritát(sport tv riporternõje),ahogy a messzi messzi fagyos Vladikavkazban a meccs félidejében meginterjúvolja Priskint összefagyva,dideregve:

-szsziia tamás,mmi a véleményed az elsõ félidõrrõõõl?
-ööö...öööö...igen jól játszunk,a pálya remek,az új hótaposómnak,és a vodkának hála élvezem a játékot
-értem,mit gondolsz,mi várható a nagyon erõs,vlagyivosztok gárdájától a második félidõben?
-szerintem megdobálnak minket hógolyóval

ASD?:sa

LasDen
beindulták ám a magyarok....kövi ki lesz?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
lehet nyitni a Vlagyikavkaz topikot, remélem az orosz másodosztályt azért közvetíteni fogja sport1 😄

bakkerman
😄DDDDDDDDDDDD nebassz

passatgt
most nézem, még csak 29 éves😮

azt hittem van már 40😄

ressy14
Mi lesz ma még itt?

Huszti -> Barcelona? <#buck>

Dum spiro, spero.

passatgt
Priskin -> Vlagyikavkaz

<#idiota>

Kaplan
Sikerült nagy nehezen felkelnem délben az esti buli után és miket olvasok NSO-n? Egy ideig azt hittem egyszerûen csak be vagyok még rúgva, aztán gondoltam elmezavarra is de úgy látszik ezek az igazolások tényleg megtörténtek. <#idiota>

Én nem megyek bele az elemezgetésbe mert totál felesleges, sok sikert, jó játékot és gólt mindkét magyar támadónak. Azt hiszem ebbõl profitálnánk a legjobban mi foci szeretõk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ÓÓÓ, micsoda nap ez a mai! Sanyi és Bazsi remélem küldenek egymásnak egy gratuláló sms-t! 😄

Casillas
kár egy ekkora visszalépésért a Honvédból <#ravasz1>
Dzsudzsákot meg nem értem miért baszogatjátok, az Anzsihoz igazolásánál az volt a gond, hogy ismeretlen tanyasi csapathoz megy (igen, én is szidtam ezért), most átmegy az egyik legnagyobb fõvárosi klubhoz, és most meg ez a baj? Én örülök, hogy továbbáll.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sanyi a Vidiben😄😄

ekkora ringyót mint a Dzsudzsót 😊)))
lehet Lindának vagy Dzsudzsó pasijának (!) köll a lé 😊

zaki
😄DDDDDDDDd

bakkerman

bakkerman
azért az érdekelne,hogy az anzsi tulaja milyen indokkal engedte el végleg...ha komolyan számolna vele a jövõben,akkor csak kölcsönadta volna,de úgy látszik csak a neve miatt vette meg Balázskát

jogos ::SAD_F:SADFsd
REALista
Elég az Anzsi topcot átnevezni...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Narxis
OMG, egyre többet fizetnek érte. 😄

Loki-PSV 2 millió
PSV-Anzsi 14 millió
Anzsi-Dinamo 19 millió

Látszik, hogy nem döntött eddig se rosszul.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lehet nyitni a dinamo topikot<#idiota>
bakkerman
ez a Buszufa úgy néz ki mint egy 13 éves roma srác 😄

zaki
bakkerman
csak mivan,ha a vidi most megveszi,tavasszal játszik tegyük fel 10 bajnokin,nyáron meg hozat "rá" Sousa 500k-ért egy spanyolt,vagy akárkit,akkor meg padozni fog,vagy megy kölcsönbe siófokra??!!

ha 2 évig állandó lesz a Videotonban, akkor ez megfelelõ elõrelépés neki, aztán 2 év Ausztria/Hollandia....

lényeg h folyamatosan kezdõ legyen

bakkerman
az a baj,amit már több szakember is mondott(pl.: szentes lázár) hogy itthon magyar klub másik magyartól nem tud igazolni,pláne ha a játékosnak hosszabb idejû szerzõdése van! pedig én egy lokiban,vagy egy gyõrben megnézném ezt a srácot,de nincs rá reális sansz. szóval külföld

ressy14
Külföld vagy belföld?

Dum spiro, spero.

bakkerman
ennek a kovács gyereknek nem szabad eligazolnia a haliból,az õ korában a sorozatos terhelés,fix kezdõ stb... nagyon fontos,ezt a tavaszt még letolnám a helyében a haliban,és nyáron tovább állnék,de nem egy videotonba!

minden edzõ kb úgy van Kováccsal, hogy majdnem biztos, pontosabban biztos, hogy õ sokszor lesz felnõtt válogatott.

kérdés hogy mikor
a stati mutatói 19 éves korához prímák

szerintem Koman is túlságosan korán került el Szombathelyrõl.

Narxis
Szerintem se kéne visszajönnie, inkább nézzen egy másik olasz klubot ha van, másodosztály se rossz, de szerintem spanyolban érezné jól magát. Kérdés, hogy van-e jelentkezõ klub...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Hülye lett volna visszajönni. Körberöhögték volna, ha hazajön és beleolvadna a magyar átlagba

Dum spiro, spero.

Mekkora ász ez a Kovács? Nem tudok róla semmit. Az biztos, hogy kéne egy jó playmaker a Vidibe Sándor mellé, vagy Sándor helyett. Oké, h az ügynöke az egekbe dicséri, de tényleg van olyan jó?

a Hali nem szarozik, Lencsét, Gosztonyit meg Vaskót akarják cserébe
lehet Magyarországon csak a Haliban, nevelõ klubjában játszana 😊

dave9004
Azért megnézném, mire menne itthon a szárgyerek 😄
Ilyen szabálytalankodásokkal simán befér vhova. De kétlem, hogy itthon megállná e a helyét, mivel nem tud egyelõre 60percnél többet játszani 😄
[HUN]FaTaL
2 Serie B-s csapat is szívesen vinné, én sem biztos, hogy hazajöttem volna, mert a fos NB1nél még az Olasz másodosztály is jobb.

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
nagy focistának hiszi magát
majd rádöbben
vár rá a vietnámi liga

passatgt
Videoton-DVTK: Meg nem erõsített lapértesülések szerint Koman Vladimir mindkét klubot kikosarazta.

hát nemtom, szerintem ez rossz döntés volt, jobb lett volna neki 1 év itthon, samp egy fos csapat és csak szenved ott, úgyse játszik

Effe88
tetû
sitten kéne már rohadnia

ressy14
A Haladás ne is csodálkozzon, hogy bepereli. Így hogyan fog több meccset elcsalni? pff

Dum spiro, spero.

elfogyott a pénz?