32945
Magyar Foci
-
#18880 Pont most akartam belinkelni. Egy aprócska felvetésem lenne. Hogy lehet az, hogy a Videoton több pénzt kapott "TV közvetítés, MLSZ jogdíjak" jogcímen, mint a Debrecen összesen?
Ennek elvileg nem kellene köze lennie Viktorhoz, de úgy néz ki hogy ide is elér a keze? Az alap hogy reklámbevételből ilyen jól állnak, lásd Class Fm, de mlsz-től mért kéne többet kapniuk + tv díjakból? A kutyát nem érdekli Magyarországon a Videoton... -
#18879 Az NB1-es klubok anyagi helyzete, pénzügyi kimutatásokkal -
Takezó #18878 igen, ilyen helyzetekben mindig megmozdul a magyar netes szcéna: ) -
#18877 Korcsmár gól
-
#18876 simán nyer, köszönhetően a magyaroknak:D -
Grenzjager #18875 Huszti lehet az 5.forduló legjobbja a Bundesligában, a magyar szélső 5 forduló alatt így , 3. alkalommal lehet a forduló legjobbja, úgy , hogy eddig 4 mérkőzésen lépett pályára.
voks, jobb menü sorban: www.bundesliga.de
nyomul rá nagyon egy FrancoFortés -
#18874 Hannover-Nürnberg 4-1 Huszti góljával és gólpasszaival!
-
lord nihilus #18873 na ez egy hihetetlen jó hozzáállás -
Solt #18872 -
#18871 – Hazudnék, ha azt mondanám, hogy csak az újságokból hallottam a Liverpool puhatolózásáról, de rajtuk kívül is volt több olyan, magasan jegyzett csapat, amely érdeklődött. Hagyjuk a konkrét csapatneveket. Azt kellett mérlegelnem, mennyi szerepet kaphatok máshol. Azért mégiscsak egy súlyos sérülés után tértem vissza, sok-sok játékra van szükségem. Ezt pedig nem biztos, hogy megkaptam volna máshol. Annak meg mi értelme van, hogy üljek egy padon? A Mainz számít rám, én is ragaszkodok a csapathoz, így tehát nem sokat vívódtam – mondta Szalai.
-
#18870 Meglehet:)
Jót tett neki a Hannoveri közeg.(Dzudzsáknak is vissza kéne mennie nyugat európába ahelyett, hogy oroszországba tengődik.) -
#18869 Kiből lesz a cserebogár? - így lehetsz ma edző Fodballisztánban -
#18868 Dárdai interjú
mai NS-ben bővebben benne van -
#18867 Huszti élete(?) formájában játszik -
#18866 ebbe ne menjünk bele, az olimpia után váltják a sportállamtitkárt mert kell a hely havernak, itt egyik oldalnak sem szent semmi sem:) -
#18865 Azt tudjuk jól h a politikának,főleg a bal oldalnak semmi sem szent.
Elég megnézni az olimpia után mik jöttek ki,Az én szemebe már rég átlépték a hazaárulás fogalmát. -
Solt #18864 Nagyon sokat közeledett a nézőpontunk minden téren az elmúlt évekhez képest, és ez szerintem már önmagában egy jó dolog...
Nem azt mondom, hogy innen indul, csak azt, hogy bizony itt is érezni a lecsapódást. És egyébként pont azért nem célzottan írtam amit írtam, nehogy valaki magára vegye! :)
A múltkor ragoztunk egy sort, sokkal közelebb nem kerültünk, de legalább elmondtuk amit fontosnak gondoltunk! :) -
#18863 Köszönöm, ennyit akartam csak tudni. Én elfogadom mindenki véleményét csak ne legyek beállítva valamilyen droidnak mert egyezik valamilyen senkiházi politikai párt véleményével.
Én amióta focit nézek, híreket olvasok, azóta mindig láttam, hogy valamelyik csapatot köpködték. Nekem ez ezért nem annyira meglepő, ha fradista vagy(ha jól emlékszem?) akkor ismerős lehet, most csak azért kaptok kevesebbet mert nem vagytok versenyben a dobogóért, emlékszem a Loki amikor a BL csoportba jutott egyesek azt mondták, hogy nem lenne helye ott mert valamikor régen megvették valakitől az nb1-es indulási jogot és ez így nem sportszerű, azt hittem lefordulok a székről mikor olvastam. Amíg a rosszindulatú pletykák nem okoznak kárt addig nem kell vele foglalkozni, de nem szabad emiatt másokat is rosszindulatúnak titulálni csak azért mert olyan véleményük van amilyen. Én nem hangoztatom lépten nyomon tehát én biztos nem akarok senkit se lejáratni, de szerintem innen a topikból senki se. A lejáratás magasabb helyekről szokott indulni(média, klubvezetők stb.).
Na de akkor örülök, hogy ezt megvitattuk és nem kellett hozzá megint annyit írni mint múltkor. :) -
Solt #18862 Egyáltalán nem veszlek egy kalap alá! Most is te vetted magadra amit írtam, pedig nem neked lett címezve!
Egyébként igazad van, mert jön jobb szélről is, és az is pont ugyanolyan idegesítő. -
#18861 Úgy látszik Huszti nem felejtett el focizni a keleti "száműzetésben". :P -
#18860 Így folytatja elviszi valami nagycsapat jövőre, vagy a télen :D -
#18859 mégegy gólpassz -
#18858 Annyira nem meglepő, aki látta játszani a lilákat idén annak feltűnhetett, hogy paraszthajszálnyit jobbak csak mint tavaly. -
#18857 Nem mind balról jön, vannak olyanok akiknek szimplán nem tetszik a jelenlegi helyzet mert épp valamely másik csapat szurkolói vagy szimplán megvan a véleményük.
Én csak azt mondom, hogy nem kell ez aki nincs velünk az ellenünk van mentalitás. Van lejárató kampány, minden sikereket megélt csapat ellen van, Loki ellen is volt, vannak irigyek, de ezt külön kellene kezelni mert eléggé feltűnő szokott lenni ha valaki ilyet folytat és nem én vagy te fogjuk elindítani egy-egy csapat ellen. Szeretném ha nem kezelnél egy kalap alatt azokkal akik valamelyik párt katonái és éppen azért vannak a Vidi sikerei mellett vagy ellen. -
#18856 Valami ellentét volt ott amiről részleteket csak ők tudhatnak. -
Santata #18855 Pont ezért "nem kell" a válogatottba. -
#18854 közben husztinak fél óra alatt gól+gólpassz a neve mellett :) -
#18853 mert külföldön igen?
én kapásból megkérdőjelezném az összes ilyen milliárdos vagyoni szerzésének a tisztességességét, már ha a tisztességet erkölcsi alapra fektetjük és nem jogi alapokra. -
karajjj #18852 höhö, 2:1 :D
szegény lilák... -
karajjj #18851 csak maradjon is így ^^, -
#18850 Kazincbarcika 1 -0 Újpest FC
:D -
#18849 annyit tudok róla csak én is, hogy ingatlanügyekből meggazdagodott és megmentette a klubomat a felszámolástól. Aztán, hogy azon kívül susmusol-e, azt nem tudom. Egy biztos, kis hazánkban tisztességesen nem lehet komolyan meggazdagodni :D -
Solt #18848 Kritika? Ami a Vidi ellen folyik az isten adta nép felől, az minden csak nem kritika... Megy a szokásos lejárató hadjárat balról, a sok tájékozott meg felül neki, oszt árad a jó indulat...
De ezt a múltkor már átbeszéltük, nem szeretném előröl kezdeni. -
#18847 biztos 2007-ben is volt valami kis susmus, nagyon sunyi nekem ez a Garancsi -
#18846 ez 2010-es adat, én a kezdeti évről beszéltem, ami 2007 -
#18845 Lencse érkezésénél látok 2009-ben egy 800-at, többi elenyésző. Amúgy biztos , hogy Garancsi fizette, nem pedig valaki más elengedte a tartozást? -
#18844 már 2010 előtt is fizettünk komoly összegeket játékosokért, az első évben pedig Garancsi örült, ha a felgyülemlett tartozást ki tudta perkálni. Csak viszonyításképpen, többet, mint amit eddig akármelyik szezonban költöttünk. -
#18843 normális játékosok voltak nálunk, és mind el akart menni külföldre, vagy nem akart beállni a Sousa-féle csapatmunkába (lásd Gosztonyi) -
#18842 Nem kell minden kritikát irigységre fogni. Én nem vágtam be a durcát azért mert véleményem szerint milyen hátszele van a Vidinek. Maximálisan szurkolók nekik a nemzetközi porondon, szerintem egyébként ezzel a többség így van. Nézi és szurkol miközben van valamilyen véleménye az ilyen témákról. Mondjuk nekem lehet könnyű mert nem vagyok elkötelezett szurkolója egyik csapatnak se, játékosokat kedvelek mint pl. Varga Józsit a Lokiból, Szűcs Lajost a Pápából, Véber Gyurit Mezőkövesdről. -
#18841 2. Nem tudtok normális magyar játékosokat igazolni és/vagy T. Sanyi csak dísznek van?