Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pff, faszkalap
Az a Girona nem brillírozik a másodosztályban. Persze, attól õ még jól játszhat. Csak attól tartok, hogy simán beilleszkedik a magyar állóvízbe.
A Vidinél is így volt a spanyol armadával, aztán a Barca nevelés meg a Villarealos szépen elücsörög a padon, vagy a tarcsiknál küzd.
Bár eddig jó spanyolokat hoztak Miskolcra, de nem hinném, hogy Luque-nél jobb lenne, hiába nagy név.
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
hajrá😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
1. A tavaszi fordulók túl hamar érnének véget (ez a válogatottak miatt nem lenne jó).
2. Nyáron meg idõjárástól független a foci. max dög meleg van, de legalább azok a csapatok, amelyek a nemzetközi kupában szerepelnek nem az edzõtáborról fognak beesni, hanem játszanak pár tétmeccset is a bajnokság elején.
Tehát hosszú õszi menetrend + hosszú tavaszi menetrend = nem megoldás.
Inkább minél több meccset kéne játszaniuk, hetente 2-õt legalább, hogy a nyugattól ne maradjunk le annyira.
#15345: és a fejlett országokban miért jó a foci? (pl: Portugália, Franciaország, stb...) a legtöbb fejletlenben meg szinte nincs is. lásd Afrika nagy része
Dum spiro, spero.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
foci sincs
bundaügyben sincs új
😞
de remélem lesz idõvel 😊
a cikkben szereplõ Schultz Levente lesz a még Limában dekkoló S. László (Vasas,III.ker,Honvéd,Stadler), kiadják és õ is beszélni fog akkor Borgulyára az álmoskönyv szerint rossz napok jönnek.
Borgi kispesti utánpótlásban melózik most? és még õk kiket márthatnak be majd õk? 😊))
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A magyar felmenõkkel is büszkélkedõ amerikai hálóõr megvédte kollégáját, kiemelve, hogy a viharos szél nagyban hozzájárult a nem mindennapi gól megszületéséhez."
"„A védõknek és a kapusoknak mindkét oldalon borzalmas széllel kellett megküzdeniük – folytatta Howard. – Láthattuk, mindenki elvétette a labdákat. A védõk olyan felszabadításoknál hibáztak, amelyeket normális körülmények között simán megoldanak. Szerintem a szeles idõjárásban a legnehezebb játszani. A hó, az esõ, a napsütés nem számít, de a szél tényleg meg tud tréfálni.”
tehát: hülyék vagytok😊
Viccet félretéve. 😄 Nagy potya volt ez, de szerintem az összteljesítménye alapján se jó kapus.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
véletlenek márpedig nincsenek...
pedig még örültem is, mikor olvastam, hogy õ véd...
Jó, mondjuk qrvára felkapta a szél a labdát, de azért ez így is ciki 😄
Link