32945
Magyar Foci
  • [HUN]FaTaL
    GÓÓÓÓL!!!
  • passatgt
    közben a Genk is vezet a basel ellen idegenben
  • passatgt
    ez sztem inkább sérülés miatti csere volt, vártak volna inkább a félidőig
  • Kaplan
    Mi a fasz? Nem rossz kezdésnek.
  • passatgt
    Walter Lee gyönyörűen cselezte ki magát egyébként, most eddig nagyon jól játszik
  • szabii98
    nagyon lenéznek a portugálok! :D majd megjárják(lekopogom,hajráááá)
  • Rudee
    Huszti-gól 11-esből.
  • REALista
    Az a büdös...D::D:d
  • szabii98
    HOPPÁ :D
  • passatgt
    megőrülök bazmeg!!!! :D:DDDD
  • [HUN]FaTaL
    2-0 :DDD
  • passatgt
    és ez most baromi jó, kb az van mint idegenben a Gent ellen, nekik kell támadni, mi meg kontrázunk
  • passatgt
    na még hármat, hogy gólarány jó legyen
  • [HUN]FaTaL
    Vezet a Vidi!
  • passatgt
    JEEEEEEE vezet a VIDI!!!!
  • Rudee
    EL körkép:

Lencse a Lyon, Huszti pedig a Levante ellen került a kezdőbe. Köteles még mindig sérült, így nincs a Genk keretében.
  • Grenzjager
    „Magyar futballistát hozna ide? Ne folytassa!”
    Hogy miért tartanak a külföldi klubok a magyaroktól? Hát hogy is mondjam, kicsit kényelmesnek tűnnek. A »majd csak lesz valahogy« felfogás tükröződik a játékukon. (ns)
  • Rudee
    Lassan egy hónapja aláírt, de még nincs olyan meccse ahol játszott de nem rúgott gólt
  • Zenszkij
    Huszti is ezen a véleményen van. Egyetértek velük.
  • gabber_saviola
    Ez a srác hatalmas, mehet a szobor neki Miskolcon. :Dddd
  • Narxis
    Vass Ádám vallomása bundáról, érdekekről és Egerváriról
  • passatgt
    DVTK: Rudolf megsérült csapata szerdai edzésén
  • Grenzjager
    Juhász egyre nagyobb gázban van, megint nem kapott egy percet sem:( Megyeri legalább végig védte.
  • Rudee
    Megyeri kezdő, míg Juhász a padon az esti BL meccseken.
  • LSSAHPAUL
    Hát szimpátiában szvsz Sisa a top, Szivics egy született győztes, csak azt nem értem hogy nem kap valami komoly csapatnál lehetőséget, lehet azt hiszik hogy csak szerencséje van :)
  • gabber_saviola
    Egyik legszimpibb edző Magyarországon, ha nem Moniz jött volna hozzánk, akkor Őt szerettem volna.
  • Solt
    Fél Isten, bírom a csókàt!
  • Grenzjager
    Tomiszlav Szivics neve mostantól Szivics Tomiszlavként is használható: a Paks vezetőedzője és lánya a napokban a szabadkai konzulátuson letette a magyar állampolgári esküt – számolt be róla klubja hivatalos honlapja.
    „Mikor nem tudtam Magyarországon tovább dolgozni, és visszajöttem Szerbiába – utalt a döntés idejére a szakember. – Hiányzott az ország, hiányoztak az ottani barátaim. Akkor döntöttem úgy, hogy elindítom az egyszerűsített honosítási eljárást. Az édesanyám magyar, és bár édesapám bunyevác, őt mindenki Béla bácsinak hívta.”

A Kecskemét korábbi, a Paks jelenlegi vezetőedzője azt mondja, nagyon sokat köszönhet Magyarországnak. „Nagyon szeretem az országot, azon belül is Kecskemétet. Az a tervem, hogy ott fogok majd élni, ott telepszem le. Amikor nem kaptam munkát, és vissza kellett jönnöm, akkor kiderült a számomra, hogy mennyi igaz barátot szereztem. Olyanokat, akik támogattak engem itt is. Akikkel biztosan örökre meg is marad ez a barátság. Ne értsenek félre, Paks is kitűnő hely. Szeretem a munkát, amit csinálok, és száz százalékot beleadok. Bízom benne, hogy sok szép eredményt fogunk elérni közösen!” – mondta Szivics Tomiszlav. (nso)
  • Blum

Botrány a meccsen: megkergette a bírót a Taszár játékosa
  • banok
    Wolfsburg-Mainz 0-2 Szalai Ádám góljával
  • Narxis
    Támogatom/Támogatnám!
  • mooo
    És Szalai gólt is lőtt!
  • banok
    Szalai és Gera kezdő!
  • Rudee
    Úgy kéne, mint a skótoknál.
  • Solt
    Az lenne a lényeg, hogy az a kevés jó játékos, minél kevesebb csapatban legyen szétszórva. 10 csapatos bajnokságban lenne 36 forduló, mindenki négyszer játszik mindenkivel egy idényben, nincs alsó, felső ház, stb...

Sokkal kisebb a középmezőny, így nagyobb az eredménykényszer... vagy a nemzetközi kupáért küzdesz, vagy szinte a kiesés ellen.
  • lord nihilus
    Lehet...igazándiból azt sem értem minek kellett anno a 12 csapatos, rájátszásos rendszert eltörölni... A kevesebb meccs mióta szolgálja a foci fejlődését?
  • Solt
    10 csapat lenne az ideális az nb1-ben...
  • lord nihilus
    óóh, régen még álmodoztam egy 18-20 csapatos NB1ről:D
  • Grenzjager
  • Rudee
    Dzsudzsák-gól a CSKA ellen.