32945
Magyar Foci
-
#18960 GÓÓÓÓL!!! -
#18959 közben a Genk is vezet a basel ellen idegenben -
#18958 ez sztem inkább sérülés miatti csere volt, vártak volna inkább a félidőig -
#18957 Mi a fasz? Nem rossz kezdésnek. -
#18956 Walter Lee gyönyörűen cselezte ki magát egyébként, most eddig nagyon jól játszik -
#18955 nagyon lenéznek a portugálok! :D majd megjárják(lekopogom,hajráááá) -
Rudee #18954 Huszti-gól 11-esből. -
#18953 Az a büdös...D::D:d -
#18952 HOPPÁ :D -
#18951 megőrülök bazmeg!!!! :D:DDDD -
#18950 2-0 :DDD -
#18949 és ez most baromi jó, kb az van mint idegenben a Gent ellen, nekik kell támadni, mi meg kontrázunk -
#18948 na még hármat, hogy gólarány jó legyen -
#18947 Vezet a Vidi! -
#18946 JEEEEEEE vezet a VIDI!!!! -
Rudee #18945 EL körkép:
Lencse a Lyon, Huszti pedig a Levante ellen került a kezdőbe. Köteles még mindig sérült, így nincs a Genk keretében. -
Grenzjager #18944 „Magyar futballistát hozna ide? Ne folytassa!”
Hogy miért tartanak a külföldi klubok a magyaroktól? Hát hogy is mondjam, kicsit kényelmesnek tűnnek. A »majd csak lesz valahogy« felfogás tükröződik a játékukon. (ns) -
Rudee #18943 Lassan egy hónapja aláírt, de még nincs olyan meccse ahol játszott de nem rúgott gólt -
Zenszkij #18942 Huszti is ezen a véleményen van. Egyetértek velük. -
#18941 Ez a srác hatalmas, mehet a szobor neki Miskolcon. :Dddd -
#18940 Vass Ádám vallomása bundáról, érdekekről és Egerváriról -
#18939 DVTK: Rudolf megsérült csapata szerdai edzésén -
Grenzjager #18938 Juhász egyre nagyobb gázban van, megint nem kapott egy percet sem:( Megyeri legalább végig védte. -
Rudee #18937 Megyeri kezdő, míg Juhász a padon az esti BL meccseken. -
#18936 Hát szimpátiában szvsz Sisa a top, Szivics egy született győztes, csak azt nem értem hogy nem kap valami komoly csapatnál lehetőséget, lehet azt hiszik hogy csak szerencséje van :) -
#18935 Egyik legszimpibb edző Magyarországon, ha nem Moniz jött volna hozzánk, akkor Őt szerettem volna. -
Solt #18934 Fél Isten, bírom a csókàt! -
Grenzjager #18933 Tomiszlav Szivics neve mostantól Szivics Tomiszlavként is használható: a Paks vezetőedzője és lánya a napokban a szabadkai konzulátuson letette a magyar állampolgári esküt – számolt be róla klubja hivatalos honlapja.
„Mikor nem tudtam Magyarországon tovább dolgozni, és visszajöttem Szerbiába – utalt a döntés idejére a szakember. – Hiányzott az ország, hiányoztak az ottani barátaim. Akkor döntöttem úgy, hogy elindítom az egyszerűsített honosítási eljárást. Az édesanyám magyar, és bár édesapám bunyevác, őt mindenki Béla bácsinak hívta.”
A Kecskemét korábbi, a Paks jelenlegi vezetőedzője azt mondja, nagyon sokat köszönhet Magyarországnak. „Nagyon szeretem az országot, azon belül is Kecskemétet. Az a tervem, hogy ott fogok majd élni, ott telepszem le. Amikor nem kaptam munkát, és vissza kellett jönnöm, akkor kiderült a számomra, hogy mennyi igaz barátot szereztem. Olyanokat, akik támogattak engem itt is. Akikkel biztosan örökre meg is marad ez a barátság. Ne értsenek félre, Paks is kitűnő hely. Szeretem a munkát, amit csinálok, és száz százalékot beleadok. Bízom benne, hogy sok szép eredményt fogunk elérni közösen!” – mondta Szivics Tomiszlav. (nso) -
Blum #18932
Botrány a meccsen: megkergette a bírót a Taszár játékosa -
#18931 Wolfsburg-Mainz 0-2 Szalai Ádám góljával
-
#18930 Támogatom/Támogatnám! -
#18929 És Szalai gólt is lőtt! -
#18928 Szalai és Gera kezdő! -
Rudee #18927 Úgy kéne, mint a skótoknál. -
Solt #18926 Az lenne a lényeg, hogy az a kevés jó játékos, minél kevesebb csapatban legyen szétszórva. 10 csapatos bajnokságban lenne 36 forduló, mindenki négyszer játszik mindenkivel egy idényben, nincs alsó, felső ház, stb...
Sokkal kisebb a középmezőny, így nagyobb az eredménykényszer... vagy a nemzetközi kupáért küzdesz, vagy szinte a kiesés ellen. -
lord nihilus #18925 Lehet...igazándiból azt sem értem minek kellett anno a 12 csapatos, rájátszásos rendszert eltörölni... A kevesebb meccs mióta szolgálja a foci fejlődését? -
Solt #18924 10 csapat lenne az ideális az nb1-ben... -
lord nihilus #18923 óóh, régen még álmodoztam egy 18-20 csapatos NB1ről:D -
Grenzjager #18922 -
Rudee #18921 Dzsudzsák-gól a CSKA ellen.