Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szegény... 😄
De ha valóban igaz, 92-es születésût minek igazolnak, ha már szerzõdésünk van egy akadémiával és lassan kijön onnan az elsõ évfolyam.
Dum spiro, spero.
Sztem, most ezen a róluk kialakult negatív képen is akarnak egy kicsit javítani.
Amúgy, ha az orosz bajnokságban nem fér be a kezdõbe, az angolban majd be fog?!
Dum spiro, spero.

Vivimos por ti, vence por nosotros.
de a mainznál fényévekkkel jobb (még ha most nem is)
Bayernt mégse írhattam vagy BVB-t
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
:A_SD:F_SD:FSasdf
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
2011. 11. 13 origo
A Fradi ajánlata nem volt vonzó?
- Megkeresett a Fradi, konkrét szerzõdésajánlatot kaptam, és nagyon korrektek voltak a vezetõk, de én úgy döntöttem, hogy jobb lesz nekem a Honvédnál. Egyszerûen nyugalmat ad, hogy Kispesten minden rendben, és nekem most erre volt szükségem, nem akartam izgulni, hogy mi lesz holnap.
- Ezek szerint hasonló ajánlatot kapott a két fõvárosi csapattól, de végül a szívére hallgatott?
- Errõl nincsen szó, hiszen óriási különbség volt a két szerzõdéstervezet között, a Fradiban ötször többet kerestem volna, és akkor a Diósgyõrt még nem is említettem. De aki ismer, tudja, hogy nem az anyagiak alapján hozom meg a döntéseimet.
Akkor most hányszoros pénzért ment a Vidihez? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár