Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Te most komolyan Barabás Évára gerjedsz?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mor3llo
nevetséges pojáca

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

De jó az a ruha azon az rtl-s libán... szúrnám! <#szeret>

www.smart-bus.hu

bakkerman
óriási figura egyébként

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
a gólokat nem
Effe88
curtis a nevem és a szövegeket ontom........

Újpest: Nem tart igényt a klub a jövõben Széki Attilára, a 22 éves támadó így távozik a Megyeri útról és vélhetõen egy alacsonyabb ligás együttesben folytatja pályafutását. A futballista, aki az utóbbi idõben a második együttesben szerepelt, "Curtis" mûvésznéven zenél is.

szegény... 😄
ressy14
pepsifopci....

De ha valóban igaz, 92-es születésût minek igazolnak, ha már szerzõdésünk van egy akadémiával és lassan kijön onnan az elsõ évfolyam.

Dum spiro, spero.

passatgt
Kassai az Év játékvezetõje az IFFHS-nél

passatgt
jó befektetés, 1-2 év múlva eltudják majd adni 1-1,5 millió euróért

Úgy gondolom, van ebben egy kis önfényezés is a Vidi részérõl. Tavaly eléggé panaszkodtak rájuk, hogy nem érdeklõdnek a magyar játékosok iránt, amire Garancsi azzal válaszolt, h õk érdeklõdtek, csak éppen túl sokat kértek a hazai klubok (mert hát "kõgazdag a vidi, fejjük meg õket"), ezért hagyták a francba, és inkább külföldön néztek szét.

Sztem, most ezen a róluk kialakult negatív képen is akarnak egy kicsit javítani.

máshol az éves költségvetés ennyi 😄
bakkerman
hát ez a kovács gyerek szerintem maga alá csinált,amikor meglátta a hírt,ilyen fiatal suhancért MÁSIK nb1-es klub nem dobálózik 500k€-kal...komoly!

félmillió euró, baszki -.-
bakkerman
ez is pályát tévesztett...😄DDD

ressy14
Neki teljesen mindegy, hogy hol padozik...

Amúgy, ha az orosz bajnokságban nem fér be a kezdõbe, az angolban majd be fog?!

Dum spiro, spero.

passatgt
Sajtóhírek szerint a Blackburn, a Wigan és a Fulham is szemet vetett az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ Zenit magyar középpályására, Huszti Szabolcsra. A Daily Mail értesülései szerint mindhárom angol klub kölcsönvenné a 28 éves futballistát.

lehet, hogy összekócolták a haját és megsértõdött

Pedig mencseszterben is edzõdött...
hát ezen én is néztem nagyot. fasza kis játékos lehet ha egy 34 éves botis jobban bírja a kiképzést, mint õ....
Casillas
hát pedig a Dortmundba sztem simán beférne ~2 év múlva, ha így folytatja

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Effe88
ja ez a jelen
de a mainznál fényévekkkel jobb (még ha most nem is)
Bayernt mégse írhattam vagy BVB-t

dave9004
Hamburgot ne nevezzük elõrelépésnek a 14. helyével, pénzügyi gondjaival, utánpótlásra építõ csapatával...
Effe88
legyen igazad

szerintem esélytelen max egy hamburg de az már a teteje

gabber_saviola
Nem túloz, Szalai van olyan jó, hogy 1-2 éven belül akár egy topcsapatban játsszon.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Effe88
azért ne már
"világklasszis" na szerintem azért ez erõs túlzás

Narxis
Szalaiból még világklasszis lehet, elég fiatal és stabilan hozza a remek teljesítményt. Csak ne sérüljön le.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
<#eljen>

<#eljen>

www.smart-bus.hu

passatgt
Mainz: Szalai Ádám újra a régi, góllal és gólpasszal tért vissza

ömg

passatgt
😄DDDD

Sanyi csak egy van

ez komoly? 😄

ressy14
Hát kõkemény a bajnokságunk, ne csodálkozz...

Dum spiro, spero.

Honvéd: Jami Petteri Puustinen már nem edzett a csapattal. A stílusa miatt Torghelle Sándorhoz hasonlított finn csatár nem bírta a kiképzést, a tegnap esti tréning után bedobta a törölközõt és hazautazott.

:A_SD:F_SD:FSasdf
LSSAHPAUL
A fradiban pedig biztos szívesen keblére ölelte volna pár szurkoló aki még emléxik pár dologra.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

csak a fizetések miatt idéztem be, azt nagyívben leszarom, h nem akart menni a Fagyihoz, meg Miskolcra

Narxis
Errõl van szó, dobbantani akar külföldre megint és arra a legjobb a Vidi, nem akar beleszürkülni az nb1-be.

ressy14
Hát a Fradival meg a Diósgyõrrel nincs is elérhetõ közelségben az Európai kupaporond. A mai Fradiba meg hülye lett volna elmenni.

Dum spiro, spero.

😄DDDDDDDD
Torghelle, a hazatérése után:

2011. 11. 13 origo

A Fradi ajánlata nem volt vonzó?
- Megkeresett a Fradi, konkrét szerzõdésajánlatot kaptam, és nagyon korrektek voltak a vezetõk, de én úgy döntöttem, hogy jobb lesz nekem a Honvédnál. Egyszerûen nyugalmat ad, hogy Kispesten minden rendben, és nekem most erre volt szükségem, nem akartam izgulni, hogy mi lesz holnap.

- Ezek szerint hasonló ajánlatot kapott a két fõvárosi csapattól, de végül a szívére hallgatott?
- Errõl nincsen szó, hiszen óriási különbség volt a két szerzõdéstervezet között, a Fradiban ötször többet kerestem volna, és akkor a Diósgyõrt még nem is említettem. De aki ismer, tudja, hogy nem az anyagiak alapján hozom meg a döntéseimet.

Akkor most hányszoros pénzért ment a Vidihez? 😄

LasDen
tudom...de nem lehetett kihagyni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

obazmeg 😄 jogos, elírtam, mentségemre szóljon, hogy az o az i mellett van
LasDen
attól hogy te találkozol favágókkal még nem kell neki padoznia 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

majd találkozok egy-két komolyabb favágó szakmunkással, aztán max a padról zseblámpával villoghat, de ne legyen igazam 😄
passatgt
ügyes gyerek ez, nb1-be villogni fog😄

bakkerman
gondolom ez a videó ment emailben garancsinak is,és máris kész volt a szerzõdés tervezet 😄 nem mozog rosszul a csávó

nála ilyen a gólöröm! xD

LasDen
az elsõ pár másodperc mi volt?? ki akarták végezni????

nagy ám! 😄