Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szar Bayern, szar Bayern :)
A DSM Nonprofit Kft. és a Diósgyõr FC Kft. tulajdonosaiként ugyanakkor sajnálatos módon, a napi sajtóból értesültünk arról, hogy csapatunknál egyik pillanatról a másikra nagy változások
történtek. Benczés Miklós vezetõedzõt és Vitelki Zoltán pályaedzõt 2012 április 2-án felmentették.
Anélkül, hogy a DVTK-ban folyó labdarúgó-szakmai munka mindennapjaiba bele akarnánk szólni, tulajdonostársi kompetenciáinkat nem csak az éves költségvetésünk feladatainak teljesítése közben kívánjuk gyakorolni.
A DVTK NB I-es csapatának sorsát meghatározó döntéseknél ragaszkodunk véleményünk kifejtéséhez. Ezért, a csapat körül kialakult helyzetre való tekintettel, mint a város polgármestere,
felkérem a Diósgyõr FC Kft. ügyvezetését és a Borsodsport Invest Kft. illetékeseit április 2-i döntéseik személyes találkozón történõ megmagyarázására.
Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere
Miskolc, 2012.04.02.
"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szivics -> DVTK ?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A téli nagy médiafelhajtásról nem is beszélve, hogy "hó, de kibaxott jó lesz tavasszal a DVTK, az új sztár-igazolásokkal!!!" Aha, persze...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
Hiába vezette az élvonalba a Diósgyõrt és végzett a harmadik helyen az NB I-ben az õsszel, öt tavaszi forduló elegendõ volt, hogy a klub kirúgja Benczés Miklós vezetõedzõt. A hírt hétfõn délben hozták nyilvánosságra, Dudás Hunor ügyvezetõ igazgató elmondta, külföldi szakembert keresnek, és átmenetileg Szentes Lázár irányít.
😄
(ápr 1)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
<#idiota>#idiota>
Vagy minden pesti klub eladja a saját stadionját és együttesen beköltöznek az új Puskásba. Szombaton reggeltõl estig mehetnének a meccsek 😄
Dum spiro, spero.
mind1 1 pontot érdemeltünk volna, de a helyzeteket be kellett volna rúgni.
Pálya rossz volt (mint Angyalföldön csak a szurkolók mást kiabálnak) venni kéne a pesti csapatoknak közösen egy hengert mert ez így nem jó 😄
😄 gondolom most nem lesz felháborító a bíró détári szerint
1000 köszönet, már járt meg is lepõdtem, hogy egy félidõt kibírtunk majdnem kapott gól nélkül. köszkösz
19' <0 - 1>0 - 1> A. Szalai
Szar Bayern, szar Bayern :)