Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Mármint a cikk beharangozójának utolsó mondata..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Kirúgták a Genoa edzõjét. Azért ez is kemény, a cikk végén az utolsó sor... <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Diósgyõrbe megy az Aczél, hogy felpörögjön a borsodi szerencsejáték-ipar.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Narxis
" Miskolc Megyei Jogú Város vezetése hosszú távon érdekelt a minõségi diósgyõri labdarúgás létezésében. Városunk emblematikus labdarúgó csapatát minden nehézség ellenére is támogatjuk és sokszor erõn felül is segítjük, mert tudjuk, hogy a DVTK sorsa Miskolcon közös ügy: pontosabban közös ügynek kellene lennie.

A DSM Nonprofit Kft. és a Diósgyõr FC Kft. tulajdonosaiként ugyanakkor sajnálatos módon, a napi sajtóból értesültünk arról, hogy csapatunknál egyik pillanatról a másikra nagy változások
történtek. Benczés Miklós vezetõedzõt és Vitelki Zoltán pályaedzõt 2012 április 2-án felmentették.
Anélkül, hogy a DVTK-ban folyó labdarúgó-szakmai munka mindennapjaiba bele akarnánk szólni, tulajdonostársi kompetenciáinkat nem csak az éves költségvetésünk feladatainak teljesítése közben kívánjuk gyakorolni.
A DVTK NB I-es csapatának sorsát meghatározó döntéseknél ragaszkodunk véleményünk kifejtéséhez. Ezért, a csapat körül kialakult helyzetre való tekintettel, mint a város polgármestere,
felkérem a Diósgyõr FC Kft. ügyvezetését és a Borsodsport Invest Kft. illetékeseit április 2-i döntéseik személyes találkozón történõ megmagyarázására.

Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere

Miskolc, 2012.04.02.
"

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
tuti valami spanyol edzõ lesz, szerintem az is benne van a dologban, hogy a spanyolok(gondolok itt pl Luquera) hozzák ide a haverjaikat(ami nem feltétlen rossz) és lehet hogy az õ szavuk is benne volt az adzõcserében

bakkerman
ne értsetek félre,nincs semmi bajom a Diõsgyõrrel,de nekem nem tetszett ez a mûanyag körités.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
<#eljen>
fel lettek szopva keményen a sport tv által...

bakkerman
na akkor diósgyõri lufi kippukkant,most legszívesebben visszakeresném az õszi HSZ-emet,de nincs értelme. miért van olyan érzésem,hogy jövõ ilyenkor a kiesés ellen fognak küzdeni? minden újoncnak a 2. év a legnehezebb. sok értelme volt a nagy hypenak,a dió sörnek,az éneklõ kislánynak,a sport tv nyalásának.

Vlak -> Pécs ?
Szivics -> DVTK ?

gabber_saviola
az elsõ csapattól elküldték, ne kötekedj. 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Benczés sem tud szarból várat építeni. (nem a magyar játékosokra gondolok)
A téli nagy médiafelhajtásról nem is beszélve, hogy "hó, de kibaxott jó lesz tavasszal a DVTK, az új sztár-igazolásokkal!!!" Aha, persze...

nem küldték, felajánlottak neki egy ificsapatot
gabber_saviola
Benczés az egyik legjobb fiatal edzõ, hülyék, hogy elküldték.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

passatgt
gondolom ide megy Csertõi, diósgyõrbe meg Chank Yan Chi, úgyis külfödit akarnak😄

zaki
6. helyen vannak, mégis mi a f@szt várnak ott, hogy bajnok legyen a csapat? Nemhogy örülnének, hogy elöl vannak. Ez tényleg szánalmas, nincs rá jobb szó, ami itt folyik.

az a legszánalmasabb, hogy javarészt, egymást váltják
Kaplan
Egészen elképesztõ, a tizenhat csapatból tíznél volt edzõváltás egy(!) idényen belül. Ez tényleg szánalmas..

pécsen is cserélnek
Szánalmas

www.smart-bus.hu

passatgt
<#banplz>

komolyan mondom amit ezek az "ügyvezetõ igazgatók" mûvelnek itthon vicc

Kirúgták a Diósgyõr vezetõedzõjét

Hiába vezette az élvonalba a Diósgyõrt és végzett a harmadik helyen az NB I-ben az õsszel, öt tavaszi forduló elegendõ volt, hogy a klub kirúgja Benczés Miklós vezetõedzõt. A hírt hétfõn délben hozták nyilvánosságra, Dudás Hunor ügyvezetõ igazgató elmondta, külföldi szakembert keresnek, és átmenetileg Szentes Lázár irányít.

csak Dzsudzsák égeti magát akkor ezen a hétvégén
Rudee
Rudolf góllal tért vissza a Panathinaikos-ba.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Dzsudzsák padon

ressy14
<#eljen>

Dum spiro, spero.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

banok
<#eljen>

passatgt
"Persze tisztában vagyunk vele, hogy fennállna a veszélye annak, hogy megkapjuk kisebb nemzetközi sportesemények rendezési jogát, de aggodalomra semmi ok, az új stadion befogadóképessége igény esetén 7800 fõsre lesz csökkenthetõ, így biztos nem rendezhetünk komolyabb mérkõzéseket, világeseményeket"

😄

(ápr 1)

REALista
Németh góljával vezet a Waalwijk.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bakkerman
hátha vele hosszútávra megoldódik a csatár poszt a válogatottban

banok
És Vanczák is szerzett ma egy gólt a Grasshoppers-Sion 0-2 meccsen.

banok

passatgt
Puskás😊

dave9004
azt tudom, hogy nálunk nem fizetnek a melóért, de ha az üllõin ezért pénzt is kapnak a munkások, akkor velük lehetne beszélgetni a golfpályákról.
ressy14
"venni kéne a pesti csapatoknak közösen egy hengert mert ez így nem jó"

<#idiota>

Vagy minden pesti klub eladja a saját stadionját és együttesen beköltöznek az új Puskásba. Szombaton reggeltõl estig mehetnének a meccsek 😄

Dum spiro, spero.

dave9004
csak õ tudta.
mind1 1 pontot érdemeltünk volna, de a helyzeteket be kellett volna rúgni.
Pálya rossz volt (mint Angyalföldön csak a szurkolók mást kiabálnak) venni kéne a pesti csapatoknak közösen egy hengert mert ez így nem jó 😄
tudja valaki amúgy, hogy miért adta meg a bíró? 😄
dave9004
dehogynem, mert csak egyet fújt be eddig és többet érdemelnek 😄
passatgt
"az ötös sarka elõtt szerel oldalról-hátulról érkezve Takács, szabályosan"

😄 gondolom most nem lesz felháborító a bíró détári szerint

dave9004
itt szeretném megköszönni a fradinak ítélt 11-est az imént.
1000 köszönet, már járt meg is lepõdtem, hogy egy félidõt kibírtunk majdnem kapott gól nélkül. köszkösz
21' Werder Bremen <0 - 1> Mainz
19' <0 - 1> A. Szalai

bakkerman
hehe 😊)

passatgt
ja és a magyar vonatkozás miatt, Koman végig játszott<#eljen>

passatgt
megint nyert Monaco, mondom én, hogy a végén még feljutnak😊

Rudee
Nem minket büntettek, hanem a belgák 3-0-ás eredményt kaptak. Fordítva is így lett volna, benne van a szabályzatban.

bár ha a ruszkik beleszarnának motiválatlanul, akkor ez se jó...