Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Sajnos a Magyar sportdiplomácia pont olyan szar mint az egész ország vezetése már hosszú évtizedek óta.
Ott rúgnak belénk ahol csak lehet.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
www.smart-bus.hu
Én kecskeméti vagyok, így KTE szurkoló is. Tudom mit tud a csapat, a legtöbb meccset láttam már az nb2 óta, ismerem a játékosokat is, és amikor a hátvéd nem támadja meg a csatárt az azért feltûnik. De olyan dolgot úgysem tudnék mondani amivel mindenki egyet ért, fõleg egy ilyen témában ami azért megosztja a véleményeket. Szerintem magyar szinten a KTE inkább középmezõnyben van, nem pedig "kiscsapat". Bár ha 'nagy pénz nagy csapat, kis pénz kis csapat' szinten nézzük a dolgokat akkor az nb1 70%-a kis csapat.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A háttérben megbújó bundahálózat egészét pedig szinte lehetetlen lebuktatni, teljes megtisztulás sohasem lesz.
Sajnos a "pénzért eladom a lelkem" felfogás még a FIFA-n belül is bevett szokás, nem csodálkoznék, ha 20-30 év múlva a népszerûségi ranglistán visszaszorulna a foci a "handegg" vagy valamilyen más sport mögé.
Dum spiro, spero.
Igazából ligakupa semmire nem jó gondolom
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Majd ha lesz tulajdonos aki vállalja mint pl. Gyõrben, akkor lesz új, vagy felújított stadion.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
...
Ahol én lakom az 2002 õszi szezonjának végén veretlenül vezette az nb1 / B nyugati csoportját. Ezt követõen elmentek a támogatók, de eddigre már a stadiont felújították a környezetet, a pályát az öltözõket rend berakták.
Ezt követõen egyre lejjebb kerültünk, és ma az ellen küzdünk h megye I.bõl nehogy kiessünk.
Nekem se tetszene ha újra + újra nyernénk bajnokságot de minden nagyobb volumenû meccsért a fõvárosba kellene menni. Meg persze akkor sem tetszene ha a stadion környékén lenne egy büfém, csehóm, vagy egy panzióm. Ezeket a problémákat meg kell oldani. Stadionkérdés ill. ez
Dum spiro, spero.
Én csupán annyit próbáltam kifejteni, hogy van értelme olyan stadiont építeni, ahol akár BL döntõ is rendezhetõ.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Tipikus rossz gondolkodás, ha végiggondolod, rájössz.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
www.smart-bus.hu
A harmadik meccseken ki lenne a pályaválasztó? 😊
Akkor már inkább 4, 10 csapattal. Az 36 forduló, a mostani 30 helyett.
Viszont ezzel a rendszerrel már az lenne a legfõbb baj sztem, hogy csak 10 városban lenne NB1-es meccs az országban, ami a szurkolók szempontjából nem túl elõnyös, mégiscsak ez a legnépszerûbb sport hazánkban...