Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMO, az lenne a legigazságosabb, ha az oroszok kapnának egy méretes pénzbüntetést, a belgák elleni meccsüket pedig újrajátszanák.

Az Oroszok elbaszták ezért minket büntetnek.. na nehogy már ez normális legyen.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Marko Simic a Fradihoz igazolt a tavaszra, elzavarták télen a Vasastól, eddig csapat nélkül volt és most írt alá májusig.
Rudee
Ha van bennük cseppnyi profi mentalitás, akkor azt érezhetik, hogy emberelõnyben meg kellett volna verni a belgákat. Oroszok elbaszták, ez van. Szabály az szabály, akár magyarok vagyunk, akár más. Nem tudom fordított esetben ki sajnálná õket.

Szar Bayern, szar Bayern :)

az edzõt speciel nem sajnálom, a leggyökerebbek egyike a szakmában...
bakkerman
16-17 éves srácokkal ilyet megcsinálni,na ehhez kell arc ott fennt...a pályán,hatalmas teljesítménnyel kvalifikálják magukat a kontinens legjobbjai közé,és a zöld asztalnál ez a mocskos csaló UEFA meg mondd egy "Mégse"-t...mit érezhetnek ezek a gyerek,meg az edzõjük??? egy ilyen korosztályos EB hatalmas kiugrási lehetõség,nagyobbnál nagyobb nevû csapatok figyelõi lesznek kinnt az összes meccsen,ha valaki csak egy egyeneset rug a labdába,már azt felírja pl.: egy Arsenal,vagy Juventus megfigyelõje,és egy ilyen lehetõségtõl fosztja meg a mieinket az UEFA...felháborító

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
a bukottak😄😄
szarabbnál szarabb játékosok

Narxis
Ezt megszívtuk. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Így van ez nem helyes döntés. Nem azon az egy játékoson múlt aki ráadásul egy másik meccsen szerepelt jogtalanul. Ezért most minket büntetnek.. kész röhej..
Sajnos a Magyar sportdiplomácia pont olyan szar mint az egész ország vezetése már hosszú évtizedek óta.
Ott rúgnak belénk ahol csak lehet.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

<#eljen>

www.smart-bus.hu

haters gonna hate.

Én kecskeméti vagyok, így KTE szurkoló is. Tudom mit tud a csapat, a legtöbb meccset láttam már az nb2 óta, ismerem a játékosokat is, és amikor a hátvéd nem támadja meg a csatárt az azért feltûnik. De olyan dolgot úgysem tudnék mondani amivel mindenki egyet ért, fõleg egy ilyen témában ami azért megosztja a véleményeket. Szerintem magyar szinten a KTE inkább középmezõnyben van, nem pedig "kiscsapat". Bár ha 'nagy pénz nagy csapat, kis pénz kis csapat' szinten nézzük a dolgokat akkor az nb1 70%-a kis csapat.
Kaplan
Nos, most úgy tûnik, hogy lemaradtunk az U17-es EB-rõl. A döntésig nem igazán tudtunk beleszólni a dolgokba de most miután eldöntötték, muszáj egy baszott nagy botrányt csapni. Nemzettõl függetlenül, ilyet nem lehet megcsinálni senkivel. Ha valaki a pályán harcolja ki az EBn való részvételt és nem tehet semmirõl akkor ezt nem szabad vele megcsinálni. Egész egyszerûen így belelép az UEFA egy adott nemzet becsületébe, ráadásul a srácokban tényleg eléggé eltörhet a mécses.. Nem gondoltam volna, hogy ezt megmerik csinálni.. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
Nem azt állítjuk, hogy csak õk a hibásak. Nem kell õket félteni, nem kényszerítették õket, hogy csalják el a meccseket. Mind pénzéhes "éjszakai pillangó", akiknek nem elég a havi ~1 millás fizetés.
A háttérben megbújó bundahálózat egészét pedig szinte lehetetlen lebuktatni, teljes megtisztulás sohasem lesz.

Sajnos a "pénzért eladom a lelkem" felfogás még a FIFA-n belül is bevett szokás, nem csodálkoznék, ha 20-30 év múlva a népszerûségi ranglistán visszaszorulna a foci a "handegg" vagy valamilyen más sport mögé.

Dum spiro, spero.

passatgt
Kondás tuti nem volt benne, vagy nagyon jó színés, szétbaszta az ideg lehetett látni😊

Igazából ligakupa semmire nem jó gondolom

Casillas
Szar lehet kiscsapatnak lenni itthon mostanában, ha sikerül megfognod egy nagyobb nevû ellenfelet, akkor se gratulációt kapsz, hanem egybõl ömlik a fos a nyakadba, hogy hát ilyen márpedig nincs, ez biztos bunda volt, hogy képzelik, undorító, fúj.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
igen igen,ez a Kecsó-Loki meccs elég gyanús,nem tudom hogy állt fel a Debrecen,de max akkor kapnának egy négyest a kecskéktõl ha ifivel mennek ki...

Úgy beszéltek szegény lebukott reac focistákról, mintha csak õk lennének a hibásak. Õk csak a jéghegy csúcsa az igazi bûnösök akik szervezik azokat soha nem kapják le. És csak úgy mondanám, az ÖSSZES nb1es csapatban van legalább 4-5 játok, akik a mai napig eladják a meccseket. Nincs kivétel se Vidi, se DVSC fronton, (Lásd KTE-DVSC ligakupa 4-0). Úgyhogy inkább fogjuk be a szánkat és imádkozzunk a lehetetlenért, hogy legyen egy bunda nélküli magyar bajnokság. Mást nem tudunk tenni.
Rudee
Elsõre nem értettem, hogy Torma minek jött haza, mikor simán el tudta volna adni magát még pár évig. Hát most már világos, jobb ajánlatokat kapott hétrõé-hétre <#idiota>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Narxis
Naaaa, azért nem kell túlzásaokba esni. 😄 El kell õket tiltani mindenféle sporttevékenységtõl, se játékos, se nézõ a stadionban ne lehessen és fogadni se fogadhasson. Persze elrettentésképpen biztos kapnak pár év kalitkát.

passatgt
azért azt nem😊
de többet sport közelébe ne menjenek

bakkerman
az összes mehet ebbe,a világ legveszélyesebb és legkeményebb börtöne.

passatgt

a gyanú szerint akik bundáztak😊

Narxis
Elvileg még nem de nemsokára dönt a sportdöntõbíróság vagy mi a szösz ahova jogorvoslatért fordultak.

ressy14
A Gyõr idén már indulhat a nemzetközi kupában?

Dum spiro, spero.

a ligakupa csak 25 milliót ad, nem nemzetközi szereplést. az a magyar kupa. de nem a vidi nyer..😄
passatgt
szóval lesz egy vidi-kecskemét döntõ, vidi nyer és ott van EL-ben nem?

passatgt
KECSKEMÉT–DVSC-TEVA 4–0 (3–0)

Azt nem tudom, de az biztos hogy nem állami pénzen kell egyet kiemelni, hogy ennek megadunk mindent, a többi meg csináljon amit akar. Vagy adjon mindnek, vagy ne adjon egyiknek sem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen
És az jó, hogy egyenlõen szar csapatok vannak???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Állami pénzen senkinek sem szabad stadiont építeni. Ha van felesleges pénz futballra (másra sincs, nem hogy erre...), akkor azt egyenlõen kell elosztani az NB1-es csapatok között, vagy valamilyen rendszerben.
Majd ha lesz tulajdonos aki vállalja mint pl. Gyõrben, akkor lesz új, vagy felújított stadion.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Casillas
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott ugyan a pályán kiharcolta az Európa-bajnoki részvételt az oroszok elleni 3–2-es gyõzelemmel, mégsem biztos, hogy válogatottunk ott lehet a korosztályos viadalon. A belgák ugyanis megóvták az oroszok elleni 1–0-ra megnyert mérkõzést, és ha az UEFA helyt ad az óvásnak, és a leggyakrabban alkalmazott eljárás szerint 3–0-val írja jóvá a találkozót, Belgium a „zöldasztalnál” megelõzi a magyar nemzeti csapatot.

...

smith09
Teljesen jogos.

Ahol én lakom az 2002 õszi szezonjának végén veretlenül vezette az nb1 / B nyugati csoportját. Ezt követõen elmentek a támogatók, de eddigre már a stadiont felújították a környezetet, a pályát az öltözõket rend berakták.
Ezt követõen egyre lejjebb kerültünk, és ma az ellen küzdünk h megye I.bõl nehogy kiessünk.

Nekem se tetszene ha újra + újra nyernénk bajnokságot de minden nagyobb volumenû meccsért a fõvárosba kellene menni. Meg persze akkor sem tetszene ha a stadion környékén lenne egy büfém, csehóm, vagy egy panzióm. Ezeket a problémákat meg kell oldani. Stadionkérdés ill. ez
ressy14
Csak nehogy az legyen, mint a Dunaferr esetében. Új stadion felépítése után tönkremegy a csapat. Bár Debrecenben gondolom átláthatóbban és okosabban szervezik a csapat irányítását.

Dum spiro, spero.

Narxis
Igen, nehéz azt mondani, hogy a Lokinak nem járna már egy új stadion. Csak hát ilyenkor joggal morgolódnak a többiek... faramuci helyzet. Egyetlen érv, hogy talán idén is megnyerik a bajnokságot és tényleg azt lehet mondani, hogy van egy csapatunk aminél nem veszne kárba az új stadion mert biztos nemzetközi induló. Aztán hogy meddig jutnak az megint más kérdés.

Casillas
A Lokinak is hány éve ígérgetik már... nem tudom, de szerintem elég ciki, hogy nem tudják otthon fogadni az ellenfeleiket a kupacsapataink, ráadásul hátrányt is jelent nekik.

Láma!
Normális gondolkodású fradista nem is gondolja hogy emiatt a Fradi ellen vagy. Egyébként nekem sem tetszik megmondom õszintén hogy állami pénzbõl akarnak nekünk stadiont. Ha az lenne a koncepció, hogy van most fölösleges 3-400 milliárd sportra, és abból az elmult 5-6 év nemzetközi kupáiban szereplõ magyar csapatok kapnak szép sorban egy-egy stadiont (és/vagy ahol a nézõszám ezt megkívánná) az rendben van. De ilyen sajnos nincs, és ez nem szép...

Narxis
Igen, annak van értelme, ezzel teljesen egyetértek. Bontsák le a Puskás stadiont és annak a helyére mehet egy nagy. Ha jól emlékszem korábban 2 kisebb stadion lett volna, talán az egyik a Fradié lett volna. Ezt elleneztem mindvégig. A Fradi szurkolóknak írom, hogy nem a Fradi miatt.

Nincs harag, de én egy büdös szóval nem mondtam, hogy az állami támogatás jó... sõt, az állami támogatást nem is én hoztam szóba...

Én csupán annyit próbáltam kifejteni, hogy van értelme olyan stadiont építeni, ahol akár BL döntõ is rendezhetõ.

www.smart-bus.hu

Narxis
Te, én úgy éreztem. Ha nem akkor bocs. De nálam a versenyszellem ott kezdõdik, hogy vagy adok mindenkinek vagy senkinek sem.

Narxis
Végiggondoltam ezerszer. Magyarországon semmilyen szempontból sincs 16 NB1-es csapat. 12 se de az már legalább közelebb van a valósághoz.

Ki mondta, hogy jó? Néha komolyan úgy érzem, hogy nem egy nyelvet beszélünk basszus...

www.smart-bus.hu

"Én elsõsorban csökkenteném az nb1-es klubok számát, ez lenne a legelsõ lépésem ha MLSZ elnök lennék"
Tipikus rossz gondolkodás, ha végiggondolod, rájössz.

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Narxis
Pontosan.

Narxis
Mindenféle állami támogatás rossz akárhogy magyarázod, csak erre akartam kilyukadni.

Nem tudom ez most, hogy jön ide...

www.smart-bus.hu

sztem az itthoni beidegzõdések miatt nem jönne össze a dolog, de éppen lehetséges

aha, heti 2 meccs egyenlõ a heti költségek megduplázásával, az nem csak annyi, hogy kimennek a pályára, aztán dobnak nekik egy labdát, a tartalék csapatoknak meg legyen tartalék bajnokság
bakkerman
a skótoknál is csak 3x játszanak egymással,mégsincs semmi vita abból,ha valaki 2x játszik otthon...majd következõ szezonban megcserélik,ennyi

"Mindenki 3 meccset játszik mindenkivel"

A harmadik meccseken ki lenne a pályaválasztó? 😊

Akkor már inkább 4, 10 csapattal. Az 36 forduló, a mostani 30 helyett.
Viszont ezzel a rendszerrel már az lenne a legfõbb baj sztem, hogy csak 10 városban lenne NB1-es meccs az országban, ami a szurkolók szempontjából nem túl elõnyös, mégiscsak ez a legnépszerûbb sport hazánkban...