Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Szomorú, hogy felépítettek egy akkora stadiont és 3000 az átlagnézõ szám...<#shakehead>

Dum spiro, spero.

Rudee
Tegnap kint voltam a Gyõr-Kaposvár meccsen. Kicsit meglepõ, de örömteli, hogy az utolsó 4 hazai meccsre 2000-ért lehet bemenni. Így már talán lesz nézõ is a Pécs meg a Diósgyõr ellen. Debrecen ellen meg talán teltház.

Szar Bayern, szar Bayern :)

banok
Hajnal gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
nem tudom

dave9004
ressy14
jó az ágyban? <#idiota>

Dum spiro, spero.

A paksival párban el tudnám képzelni! 😄

www.smart-bus.hu

banok
És ha azt mondom, hogy az egyiket ismerem is? <#ravasz1>

banok
Õ tényleg borzalmas...

<#eljen>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

van 2-3 olyan, akit nem 😄
Kaplan
Fiúk, ne legyetek álszentek, az összeset megkettyintenénk... <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
"Hajrá Fradi, hajrá Fradi,
Hajrá fiúk, mert fõ a gyõzelem,
Száz kisleány, egy gólra vár,
Száz csókot ád majd a gyõztes meccs után,
Hajrá Fradi, hajrá Fradi,
Hajrá fiúk, csak tovább!
Süvít a labda, a hálóba balra,
Hajrá, hajrá, F T C.
Fradi, a szívünk zöld-fehér, sok dicsõt mesél,
Tizenegy bátor sportoló, száguld mint a szél.
Sok-sok ezer szurkoló, mind gyõzelmet remél,
Fradinak újra gyõzni kell, csak ez lehet a cél!" <#eljen><#puszi>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
már mint a paksi. 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
A gyõri nem jó? <#rolleyes>

bakkerman
haladás,debrecen,diósgyõr <#szeret><#szeret>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola

<#law><#finom><#fogmosas>

www.smart-bus.hu

Narxis
Aha, aztán mi azt alá és mögé lebbezük és így tovább. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Közben az MLSZ beadta a fellebbezését a belgák U-17-es óvása miatt. A következõ az lesz, hogy a belgák fellebbeznek a magyar fellebbezés miatt? 😄

Dum spiro, spero.

Casillas
én is így próbáltam, de nálam úgy a 960x640-est adja be 😞 amit meg te linkeltél, az 2048x1366 méretû. máshol is próbáltam már keresni ezt a nagy változatot, de sose találtam meg, azért kérdeztem rá, hátha közelebb jutnék 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
én úgy találtam meg,hogy rámentem a sport tv facebook oldalára,és ott van kint az üzenõfalukon,rámész és akkor asszem a teljes méretût adja be

Casillas
hogy lehet elõhozni ezt a nagy változatot facebookról? csak a 960x640-es változatot "találtam" náluk a borítóképeknél, de látom, ez sokkal nagyobb.

juj, a vidis buxa hátul nagyon kemény
bakkerman
ez a Takács Rita is rohadt aranyos lányka egyébként csak néha agyérgörcsöt kapok a sejpítéseitõl 😄D

Narxis
<#szeret>

a szombathelyi és a kecskeméti cseppet egzotikus arcú
bakkerman
Betta+ a lokis mezben lévõ leányzó <#szeret>

bakkerman

javul a magyar foci <#puszi>

Narxis
Én se. Én inkább a spanyol elsõ osztályban lennék edzõ.

ressy14
Új edzõknek nem sok esélyük van bekerülni a "fantasztikus" magyar edzõk társaságában. Ha mégis, a "legendák" felháborodnak, és minden felületen támadják õt....<#szomoru1>

Én nem szívesen lennék edzõ most Magyarországon. (a hatalmas lóvét leszámítva)

Dum spiro, spero.

Nem tudom mégis mit képzeltek akár Diósgyõrön, akár Pécsen. Két újonc csapat, 22. forduló után, stabilan a középmezõny élén, 5.-6. helyen, kieséstõl nem fenyegetve.
Erre kirúgják az edzõket, mert jön egy hullámvölgy, egy-két gyengébb meccs vagy eredmény.
Ha lenne 2-3 masszívabb pesti csapat, mindjárt nem lennének csak a 10. hely körül, akkor már a klubházat is lebontották volna, mondván mi ez a szar?

De hát végül is jó ez, mehet a kis edzõkeringõ újra, biztos van 1-2 ismert "nagy név" aki már alig várja az újabb zsíros szerzõdést, hiszen eddig is akkora eredményeket produkáltak már. A kirúgottaknak meg lehet fizetni a szerzõdésbontás miatt, ha nem fizetnek akkor majd jön a pereskedés, pontlevonás (lásd Vasas most). Legalább zajlik az élet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola

Bajnokságot nem akartak õk nyerni, az a nagyok dolga, de nem hiszem, hogy a 3 hely annyira lehetetlennek tûnne most. Vagy a negyedik, ha az ETO nem indulhatna.
gabber_saviola
Én nem a kiesésrõl, hanem a Miskolci-csodáról beszéltem. A kiesés az kiesés, a csoda pedig a bajnokság megnyerése vagy -legrosszabb esetben- az európai-kupaindulás kiharcolásának elõre megtervezett és módszeresen végrehajtott tevékenysége lett volna. A kettõ nem ugyan az.

passatgt
hm, tényleg, nem olvastam😄

passatgt
ki mondott itt olyat?

ki írta ez a szart? "a romániai Bihorban jártak"

Azt nem értem, hogy miért beszéltek úgy a Diósgyõrrõl, mintha már kiestek volna.
Narxis
lol

Casillas
ja bocs 😄

LSSAHPAUL
😊 lelõtted a poént. Ez egy kb 2 évvel ezelõtti hír 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Casillas
mondjuk ha tegnapi hír, akkor még remélhetjük, hogy csak április 1. miatt... <#rolleyes>

Narxis
Úristen...

passatgt

LSSAHPAUL
Tegnapi hír, aki még nem tudná:
Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetõje a Nemzeti Sportnak elmondta, máris tárgyalásban áll egy szakemberrel, aki az ismertebb trénerek közé tartozik, mi több, elismeréssel beszélnek a munkájáról.

Még Tornyi Barnabás is lehet a jelölt.

Tornyi Barnabás, aki korábban már dolgozott Miskolcon, irányítása alatt remek fél szezont zárt a DVTK, a harmadik helyen fordult, hogy aztán a tavasszal jöjjenek a bajok és a visszaesés. Azt is meg kell említeni, ha valóban õ a kiszemelt, lesz mit tisztáznia a drukkerekkel, hiszen hónapokig tartó pereskedés zajlott az edzõ és a klub között, amely igencsak felbõszítette a DVTK híveit.

Még egy érdekesség: annyit megtudtunk, hogy a klubvezetõk a napokban a romániai Bihorban jártak, ahol a csapat egykori gólerõs centerével, Kulcsár Sándorral tárgyaltak, aki másodedzõként dolgozik a helyi csapatnál. Úgy tudjuk, neki konkrét ajánlatot tettek, jöjjön vissza Miskolcra, és dolgozzon együtt – mondjuk Tornyi Barnabással.

Végeredmény még nincs, ám az is lehet, hogy kedden vagy szerdán már lesz.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ressy14
De szép is lenne, ha az átlagos kerettel rendelkezõ klubok vezetõi végre felfognák, hogy ilyen keretekkel nem lehet vereségek nélkül lehozni egy szezont. Pár zakó, aztán már repülnek is. Ez nem Hollywood....

Dum spiro, spero.

bakkerman
csütörtökön zuhanyhiradó,már elõõõõreeee váárooom!!! megkérdezik a tiszatibit,meg szentest,meg a többi érintettet,amit aztán megvitat várhidi mágus,nyilasi,meg a többiek,visszanézik benczés miki legjobb pillanatait STB. ezzel 1 óra el is ment.

gabber_saviola
Ez az egész Miskolci-csoda csak egy álom volt. Egy álom, amit a Sporttévének és az énekes kislánynak köszönhetünk.