32945
Magyar Foci
-
#19600 hasonlóan gondoltam, de én inkább csak elkönyveltem magamban, és vártam hogy bejött volna e... most már nyilván bánom. -
#19599 100%-ig biztos voltam benne, hogy kikapnak, de hülye fejemmel elfelejtettem fogadni... -
Solt #19598 DVSC - MTK 0:2, 15 perc van hátra... ezek tényleg edzőt akarnak buktatni... :S -
#19597 Gera kezdő a Chelsea ellen! -
#19596 félek ez a jó játék már nem fér bele a mester elgondolásába -
#19595 így van,6 meccsen 3 gól,3 assziszt,remek formában van (fehéroroszok ellen remélem megkapja a meghívóját) -
Solt #19594 Igen, örülök is neki... :)
-
#19593 pár meccse ez történik :) -
Solt #19592 Szuper.. jó lenne, ha ő magára találna! :) -
#19591 meg ki vállalná át a fizetését? -
#19590 Rajta kívűl Szalai és Huszti is kezdő. Hajnal padon ül. -
#19589 Stieber gól a Dortmund ellen,egyenlített az 5. percben,1-1 -
Grenzjager #19588 Dzsudzsák eddig is menekült az orosz szurkolók elől, most félbeszakadt a meccsük. kíváncsi vagyok tud e Moszkvából dobbantani, most már nem fél hanem reszket, de ki fizetne érte annyit amennyit a Dinamo az Anzsinak? -
#19587 SAF-Beckham és a stoplis cipő története...:DD azis jópofa téma volt anno -
Zenszkij #19586 én egyébként nem gatyáznék, kivágnék mindenkit aki nem teljesít, ha meg problémája van, akkor jól szájba is verném -
#19585 ha egy Szakály vagy Varga nem akar focizni,akkor kilehet őket rakni a csapatból,de ha egy egész keret nem akar már tenni az edzőjéért semmit,akkor az edző fog lapátra kerülni -
#19584 az ő lemondásának is lehet ilyen okai voltak,a hazai fociban ez már-már megszokott,hogy ha a játékosok ráunnak egy edzőre,akkor az ő kezükben "van a döntés" a sorsát illetően...egy keretben van 4-5 kulcsjátékos,úgymond akiknek van szavuk az öltözőben,ha ezek összefognak,és elkezdenek "nem focizni",akkor repül az edző -
#19583 ott rontották el, amikor Herczeg Bandi lemondott. -
#19582 a Lokinál edzőt akarnak buktatni,más magyarázat nem nagyon van arra,hogy miért ennyire szarok...a játékosok megunták Kondást,az edző tett is pár érdekes nyilatkozatot a fradi meccs után,pl.: a kulcsjátékosok szó szerint nem akarnak focizni edzésen se,lötyögnek,meg ilyenek...télen menne hozzájuk egy új edző,akkor ismét nyernék a meccseket -
Zenszkij #19581 A 2. nem volt büntető, mert luftot rúgott és abba esett el, a harmadik totál a 16oson kívül volt. A többi jogos. Magyarul ide oda adott 1-1 kamu 11-est, igazságos volt legalább :D. -
#19580 a 3. volt véleményes, hogy belül vagy kívül van e, többi jogos volt sztem -
Solt #19579 A DVTK pedig dobogón akar végezni... :)
Én nagyon bízom benne, hogy a botrány óta tiszták a meccsek... -
#19578 Azért a bajnoki címvédő 2 vesztes meccs után nem "szokta" leadni a meccset :)
2 középcsapat pedig játszott egy "izgalmas" döntetlent...:)
Én sem így nézem a meccseket, de van amikor egyszerűen nem tudok másra gondolni. -
Grenzjager #19577 -
Solt #19576 Egész végig ilyen ütő volt az a csóka... :) Én nem tudom ilyen szemmel nézni a meccseket, mert akkor az egész az értelmét veszti... ennyi erővel a múltkori Fradi meccs is lehetett bunda, ott is a végén volt egy elég buta büntető! :) -
#19575 Nem a büntető jogossága a kérdéses, hanem az elkövetés módja, és ideje...:)
Egy védő ennél ezerszer finomabban is tud buktatni gólhelyzetben, és a bíró akkor is valószínüleg megadja, de ő azért elég biztosra ment :D -
legjobb félidőben
riporter:-na tibi meg lesz az első idegenbeli győzelmetek? (0-2)
tisza tibike:-várjunk még vele, még van egy félidő..:D:D:D
-
Solt #19573 Igen... bírom nagyon a Sisa mestert, így szorítok neki. :) -
Solt #19572 Gólhelyzetben lévő játékosnak rámászott hátulról a hátára... az egyértelmű büntető volt. Ami kérdéses, az a DVTK 2., illetve a Pápa első büntetője... A kiállítások meg jogosak voltak.. -
#19571 izgi vol? :D
a két pápai tizin látszott h hétköznap tudták a végeredményt :D -
#19570 azért az a 4. tizi hogy is mondjam... érdekes volt a 94. percben -
Solt #19569 Ha minden izgalmas, érdekes meccshez így állnánk hozzá, akkor nem lenne értelme meccset nézni! :) -
Grenzjager #19568 és sérülés nélkül megúszta, ez is valami -
Grenzjager #19567 de legalább Rudolf pályára lépett -
#19566 Vajon mennyit fizetett a félidő vendég, vége x? -
Solt #19565 Pápa - DVTK 2:2 ( 0:2 )
4 tizenegyes, 3 piros lap. ( mindhárom DVTK ) -
#19564 Sanyi csak egy van -
#19563 -
#19562 nagyon higgadt gól volt -
#19561 Paraiba gyerek kezd beindulni