Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dum spiro, spero.
Szar Bayern, szar Bayern :)
www.smart-bus.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hajrá fiúk, mert fõ a gyõzelem,
Száz kisleány, egy gólra vár,
Száz csókot ád majd a gyõztes meccs után,
Hajrá Fradi, hajrá Fradi,
Hajrá fiúk, csak tovább!
Süvít a labda, a hálóba balra,
Hajrá, hajrá, F T C.
Fradi, a szívünk zöld-fehér, sok dicsõt mesél,
Tizenegy bátor sportoló, száguld mint a szél.
Sok-sok ezer szurkoló, mind gyõzelmet remél,
Fradinak újra gyõzni kell, csak ez lehet a cél!" <#eljen>#eljen><#puszi>#puszi>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.nemzetisport.hu/nso_galeria/mezszepsegverseny
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
javul a magyar foci <#puszi>#puszi>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én nem szívesen lennék edzõ most Magyarországon. (a hatalmas lóvét leszámítva)
Dum spiro, spero.
Erre kirúgják az edzõket, mert jön egy hullámvölgy, egy-két gyengébb meccs vagy eredmény.
Ha lenne 2-3 masszívabb pesti csapat, mindjárt nem lennének csak a 10. hely körül, akkor már a klubházat is lebontották volna, mondván mi ez a szar?
De hát végül is jó ez, mehet a kis edzõkeringõ újra, biztos van 1-2 ismert "nagy név" aki már alig várja az újabb zsíros szerzõdést, hiszen eddig is akkora eredményeket produkáltak már. A kirúgottaknak meg lehet fizetni a szerzõdésbontás miatt, ha nem fizetnek akkor majd jön a pereskedés, pontlevonás (lásd Vasas most). Legalább zajlik az élet...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/04/04/09/Menesztettek_a_Diosgyor_vezetoedzojet.aspx
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dudás Hunor, a DVTK ügyvezetõje a Nemzeti Sportnak elmondta, máris tárgyalásban áll egy szakemberrel, aki az ismertebb trénerek közé tartozik, mi több, elismeréssel beszélnek a munkájáról.
Még Tornyi Barnabás is lehet a jelölt.
Tornyi Barnabás, aki korábban már dolgozott Miskolcon, irányítása alatt remek fél szezont zárt a DVTK, a harmadik helyen fordult, hogy aztán a tavasszal jöjjenek a bajok és a visszaesés. Azt is meg kell említeni, ha valóban õ a kiszemelt, lesz mit tisztáznia a drukkerekkel, hiszen hónapokig tartó pereskedés zajlott az edzõ és a klub között, amely igencsak felbõszítette a DVTK híveit.
Még egy érdekesség: annyit megtudtunk, hogy a klubvezetõk a napokban a romániai Bihorban jártak, ahol a csapat egykori gólerõs centerével, Kulcsár Sándorral tárgyaltak, aki másodedzõként dolgozik a helyi csapatnál. Úgy tudjuk, neki konkrét ajánlatot tettek, jöjjön vissza Miskolcra, és dolgozzon együtt – mondjuk Tornyi Barnabással.
Végeredmény még nincs, ám az is lehet, hogy kedden vagy szerdán már lesz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dum spiro, spero.