32945
Magyar Foci
-
#22081 Illés azXD
nagy fan vagy teXD -
sempronius18 #22080 MTK mert még kisgyerekként nagy kedvencem volt Ilyés Béla. -
sempronius18 #22079 Nem vagyok én ennyire optimista. Azt mondom 20 év alatt lesz meg az a hét bajnoki cím, de akkor még sehol sem lesz új Albert max a helyén valami szép kis pláza. XDD -
Grenzjager #22078 amúgy milyen drukker vagy? -
#22077 2 év alatt nyertek 7 bajnoki címet?XD
az igen -
sempronius18 #22076 Annyira azért nem örülnék neki "csak egy kicsit", de a tényekkel előbb utóbb neked is szembe kell nézned.
MTK hamarabb lesz harmincszoros bajnok minthogy elkészüljön az új Albert stadion. -
#22075 örülnél neki mi kis libás?XD
faszt lesz így
még a köv szezont kell kihúzni és kész -
sempronius18 #22074 Na Fradisták a jövő elkezdődött!
Stadionotok lebontva és ne féljetek életbe fog lépni a 2. lépcső és úgy is marad ledózerolva az otthonotok.
Szokjatok hát hozzá, hogy az Eger sorsára juttok és járjátok az országot a hazai meccseiteken.
Akkor lesz itt már Albert Stadion, ha megvesz titeket valami őrült milliárdos és magánpénzből felépíti nektek vagyis nem ebben az évtizedben. -
#22073 - Ekkor vették számba a vidéki stadionokat?
- Fontos szempont volt, ha már ki kell mozdulni Budapestről, a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozzuk a szurkolóinknak és a lehető legjobb minőségű talajon játszhasson a csapat...
Ja hát az látszik is :)
És a kaposvár elleni meccs is győrben lesz. -
#22072 HJK Helsinki (finn)
Ekranas (litván)
Neftchi (azeri)*
+ Levszki Szófia (bolgár) vagy Zeljeznicar (bosnyák)
ezek sztem elég simán hozhatóak.
persze, egy ilyen győr-nél én nem vagyok olyan optimista. -
#22071 Azért kellene nekik nagyobb pontszám, hogy ne ilyen celtic-eket húzzanak be rögtön elsőnek. Mi tavaly nem kaphattunk volna ilyen erős ellenfelet az első körben, persze az csak EL volt.
A Loki faszán csinálta, csak mostanában leszállóágon vannak, szépen gyűjtögetik a pontokat, 3-4 év múlva jóval nagyobb esélyük lesz BL csoportkört elérni, ha bajnokok lesznek. -
#22070 vidinek se volt valami magas aztán hova jutott.
Most a fradinak is alacsony aztán ők is azt kapnák, ennyi erővel mindig ugyan annak kellene bajnoknak lenni itthon :D -
1.de hát a koncert kedden lesz
a meccs meg szombaton
2.azért ezt a koncertet gondolom nem tegnap szervezték leXD, szóval előre lehetett ezt tudni
itt valami nagyon nagy gebasz lehet vagy nem vágom -
Zenszkij #22068 jajah, nem rossz ötlet, rég volt már teltház a körúton LOL -
#22067 Ésszerűbb lenne lemondani a hazai pályáról és a hungária körúton lejátszani azt kész... -
#22066 hát pesten nem találni több stadiont a Puskáson kívül szóval muszáj elvinni győrbe :D -
#22065 Brutális -
#22064 a legnagyobb baj az, hogy kevés a koefficiens pontjuk. Legalább egy 10-es kéne ahhoz, hogy esélyük legyen gyengébb csapatot kapni. -
Solt #22063 Átérzem... én tegnap majdnem agyvérzést kaptam! :D -
Grenzjager #22062 nehéz a dühöm formálni :) -
Solt #22061 Mit kéne tenni? Ne küzdjenek? Mi a fasznak van magyar bajnokság egyáltalán? :) Ne legyél már ilyen negatív... -
Grenzjager #22060 na ezért megy a nagy küzdelem, hogy ki képes egy vagy kettő selejtező kört menni :(((((((((pffffffffff -
#22059 A Győri ETO lehetséges ellenfelei
BATE Boriszov (fehérorosz)
Celtic (skót)
Steaua Bukarest (román)
Viktoria Plzen / Sparta Praha (cseh)*
Dinamo Zagreb (horvát)
Legia Varsó / Lech Poznan (lengyel)*
NK Maribor (szlovén)
Elfsborg (svéd)
Maccabi Tel Aviv (izraeli)
Slovan Bratislava (szlovák)*
Partizan Beograd / Crvena Zvezda (szerb)*
Sheriff Tiraspol (moldáv)*
Molde (norvég)
HJK Helsinki (finn)
Ekranas (litván)
Neftchi (azeri)*
+ Levszki Szófia (bolgár) vagy Zeljeznicar (bosnyák)
szopkodás rendesen, azért van egy kettő verhető de nagyon nehéz -
#22058 Ennyi. -
#22057 hú ez 1 db játékos?:D
jó sok neve van:D -
#22056 http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-budapesti-helyszinnel-palyazhatunk-a-2020-as-eb-re-csanyi-2244483
„Remélem, a pénteken bejelentett megszorítások nem érintik a Puskás Ferenc Stadion beruházását és a tervek szerint jövőre megkezdődik az építkezés" – mondta a sportvezető arra utalva, hogy a nemzeti stadion lenne a pályázatban szereplő létesítmény.
ha érinti akkor se kell kétségbe esni, lehet szépen a magánvagyonából feláldozni egy pár milliárdot -
Solt #22055 Tényleg, nincs Niko... Kíváncsi leszek... a mutatói nem rosszak! :) -
#22054 Nincs csatárunk. Niko kidőlt, Sanyi meg Juhász csak vészmegoldás. -
Solt #22053 Jól hangzik, de három meccsre mi értelme? :) -
#22052 Joaquim Manuel Welo Lupeta a Vidiben folytatja -
#22051 de lehet, hogy csak fizetett szurkolók :D -
#22050 Én még eddig csak azt láttam, hogy szépen oda megy, megfűzi szóban és megkapja. De nem levetkőzteti! Viszton szimpi ez a srác, hogy a lelkére vette, hogy sérülést okozott. (Mondjuk ez a normális.) -
#22049 Bajnok a Győr!!!!!! ÁLÉÁLÉÁLÉ WE ARE THE CHAMPIONS ÁLÉÁLÉÁLÉ
Nem, nem vagyok győr szurkoló csak elkapott a hangulat. :D -
#22048 bajnok a Győr
-
#22047 ez a divat :D
-
#22046 Igen, ez a habitus, de eléggé szomorú. Valamelyik szurkoló már le is cigánykodta a mezt egy játékosról. Ez micsoda?! :D -
#22045 na jó meccs volt.
grat a Győrnek :) -
#22044 A Fradi miatt vannak ennyien. -
#22043 mert ők ilyenek, meg szinte mindenhol ez van igazából.
csak ha megy akkor mennek sokan. -
#22042 ezt én is megkérdeztem
de le lettem hurrogva
meg bele lett keverve a fradi,újpest stb...