32945
Magyar Foci
-
#22121 Valahogy csempésszünk még egy L-t mint Labdarúgás az ETO elé, úgy az igazi :D -
#22120 csóri vargaS:S::D:D
-
Grenzjager #22119 mi meg szépen leköltözünk Győrbe, Ferencváros ETO néven....... pff -
#22118 oh, mea culpa -
#22117 #22056 -
#22116 közben csányibá bejelentette, hogy az új puskással szeretne pályázni a 2020-as eb-re -
#22115 2, jövőre 3 lesz és nem is akarnak többet. -
#22114 ha már lehetne választani akkor mindenki mehetne álmai országába, ha már mindenkinek van.
olyan képmutató népségre mint a zsidó nem hiszem, hogy bármelyik országnak is szüksége van.
-
#22113 Hiába tartod nevetségesnek, mert a kézire meg a focira szerintem nem ugyanazok járnak, sőt, szerintem vannak akik el is fordultak a focitól pont amiatt, ami a csapatnál folyik, és járnak kézire inkább, így ők nyugodtan ekézhetik a győrt, mert a Fradi kézicsapatában, ha jól tudom kb 2 légiós van (vagy volt eddig). :D -
sempronius18 #22112 Na végre egy értelmes hozzászólás én is így gondolom egyébként.
Nem hiszem, hogy az MTK-ból bárki szíve is Jeruzsálemért dobogna. Azt, hogy legalább a Magyar foci itt tart ahol és nem Luxemburg szintjén azt is a mi utánpótlás nevelésünknek lehet megköszönni.
Bárhogy is nézem nem sok klub tett és tesz annyit a magyar fociért és Magyarországért, mint az MTK.
A Fradit ezzel szemben anélkül, hogy trolkodnék, csak a múltja miatt tudom elismerni. Ami Torgyán óta ott megy viszont az szégyen.
Dilettáns vezetők, edzők (mint az angol faszi és Döme), a csapatuknak csak ártó szurkolók és nagy arc.
Bocs, de így gondolom én egy régi Fradinak örülnék, de egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy addig még a Fradisták a kézi fórumokon állandóan a Győrt ekézik a sok idegenlégiós miatt, át tudnak menni nyugodtan a Puskásba, hogy drukkoljanak Somáliának, N'Jodónak stb-nek. -
#22111 vagy
puskásban lesz a meccs de! a félidőben lenne a depes mód koncert:)
15 perc elég nekik:) -
#22110 De csak előzetes regisztrációval meg szurkolói kártyával :D -
Grenzjager #22109 A Fradisták meg ingyen mehetnek Depeche Modera :)? -
Grenzjager #22108 van egy kavar, de tény ahogy egy zsidó fogalmazta meg, van a magyar zsidó és van a zsidó magyar, az előbbi szíve Budapestért dobog, a másiké Jeruzsálemért, ennél szebben szerintem nem lehetne megfogalmazni, és a kettő összemosásából jönnek a bajok. -
#22107 Legalább rá lehet fogni a szombatra, hogy ezen a meccsen miért nem lesz vendégszurkoló -
sempronius18 #22106 Más tényleg, de először attól, hogy mtk szurker, vagyok én vagyok zs, de a szurkolók nagy része az.
Ám nekem nincs velük bajom, ha választani lehetne, hogy milyen kisebbség éljen az országban én a mocskos cigók, fekák helyett azonnal őket választanám. -
#22105 Hát én mondjuk nem is vagyok mindre, de ez más téma :D -
#22104 hát akik zsidónak tartják magukat nem pedig magyarnak, azokat nem is sorolom be a magyar Nobel díjasok közé, lásd Kertészt.
de ez már elég nagy off ebben a totyikban -
#22103 Több van, mint amennyi szurkoló jár az MTK meccsekre. -
sempronius18 #22102 Végülis, ha ők nem magyar emberek akkor a Nobel díjasainkra se legyünk büszkék, mert egy sincs kb és folytathatnám.......... -
Solt #22101 Pont ötször több annál, mint amennyit megneveztél te. Nem megy ez, ne erőltesd. -
#22100 még így is több magyar játékosuk van, mint amennyi magyar ember az mtk vezetőségében és lelátóján összesen. libuci -
sempronius18 #22099 Aztaa az már több, mint 30% -
Solt #22098 Ha már trollkodni próbálsz, legalább az alap infókat gyűjtsd be. Jelenleg 10 magyar játékos van az első keretnél a 27-ből. -
#22097 amúgy fradi meccset lehetne székesfehérváron is játszani nem? Közelebb van, 2-kor kezdődik, vidi meccs meg fél 7, szóval lehet helyet cserélni szerintem bőven -
sempronius18 #22096 Tudtam én, hogy nem fogsz tudni magyar játékost megnevezni. -
nem nem
nem lesz itt semmi
rangon aluli a lurkó;) -
http://www.nb1.hu/hirek/kisvardan-kupa -
#22093 Fradi vs. MTK csata már most kezdetét veszi. Vazze egy lila-zöld derby előtt nincs ekkora felhajtás :D
Plusz ha a fradi nem kap stadiont 3 éven belül, előbb fog leégni az mlsz központ, mint hogy izraeli zászlót égetnek a blue brothers hooligans tagjai :D -
Solt #22092 Déli gyerkőc, hajlamos a túlzásra... remélem csak az ijedtség beszél belőle, és nincs akkora gond. -
#22091 Mondjuk azt nem értem, hogy miért lenne vége a karrierjének. Cissé kétszer volt rongylábú, aztán talán még mindig játszik valahol. Habár nem vagyok orvos. -
sempronius18 #22090 Te amúgy játszik magyar játékos egyáltalán a mai Fradiba mert nekem egy sem ugrik be.
Na jó ott van Gyömbér "meg talán Jova magyar?", de rajtuk kívül egy sem ugrik be.
Ennyi erővel már amennyivel Fradi szurkoló vagy szurkolhatnak az FC Kinshasának vagy a Partizan Belgrádnak is. -
#22089 ... -
#22088 rendben zsidane -
#22087 bocs, nem neked ment, csak úgy alapból -
#22086 ""Szomorú nap a mai, pályafutásom legszörnyűbb napja. Sajnos vannak olyan emberek, akik nem bírják a tehetséges játékosokat. Egy ilyen ma véget vetett a karrieremnek" – írta a labdarúgó." -
#22085 a másik meg, hogy nem megy olyan jól az MTKnak, hogy minden bokorban mtk szurkolóra akadjon az ember, szóval ha valaki annak vallja magát, az valószínű nem viccel :D -
#22084 tudom raúly -
#22083 nem ítélhető meg, hogy ki mekkora szurkoló néhány hsz-ből... -
sempronius18 #22082 Ó igen elírtam, ha nagyképű lennék azt mondanám, hogy még isten is hibázhat. :)