Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mivel itthon van a legtöbb esélyünk megverni õket és kitudja a basel,sporting ellen idegenbe mit csinálunk, ne adj isten megszórhatnak minket akár.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
nem hiszem hogy a genk nyerné a többi meccsét.
Életünk legnehezebb 3 meccse következik 😄
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
I met God. She's black
Solt:
nem tudom szerintem ha versenybe képes maradni akkor ez már több mintsem ajándék.
fõleg hogy a csoport papíron 2 legerõsebb klubját vernénk el.
www.smart-bus.hu
ha ez a meccs meglesz akkor szerintem már csalódás lesz ha nem jut majd tovább a csapat.
www.smart-bus.hu
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szar Bayern, szar Bayern :)
HJK-Lahti 2-0
A vendégek kapuját Szentpéteri védte, több-kevesebb sikerrel.
MyPa-JJK 2-1
Gruborovics végig pályán volt, gólt nem szerzett sajnos ma sem. Szeróvay végig padozott.
1860 München-Erz. Aue
Király kezdõ, szünet elõtt járnak pár perccel.
Bari-Brescia
Filkor a hazai kispadon.
Fredrikstad-Brann B. 3-4
Korcsmár kezdõ volt, de csak a 40. percig volt pályán.
http://goo.gl/gd6Zi5
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Meg hát lehet hogy lesz 1-2 komolyabb légiós, aki ide igazol, mint a nyáron. Úgy változhatnak kicsit az erõviszonyok.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I met God. She's black
Gyõri ETO - Újpest
A Vidi-Debrecen és a Fradi-Gyõr meccsek komoly rangadók lesznek a jelen állás szerint. Az MTK meg Pakson fog megizzadni.
Berúgott büntetõk, kihagyott büntetõ, mind2 oldalon piros lap, öngól, Pinyõ úgy cserél hogy a cserejátékost is lecseréli 20p után mert nem volt megelégedve vele, 0-1-ra vezetett az Újpest emberhátrányban, majd 0-2-re is egyenlõ létszámban, de a 93. percben hozza 3-2 a meccset az ETO.