Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
*alkar törés, szerencsére nem nyílt.

DaemoonHunter
Nem szokatlan látvány számomra de még így is durva volt...

ressy14
mi volt? pont nem láttam

Dum spiro, spero.

Effe88
moraoes karja<#zavart2>durva

ressy14
Spartak M. - Dinamo M. 1:5 Dzsudzsi gólpassz.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
azigen! <#eljen>

Dum spiro, spero.

passatgt

Bogdán nem gyengén nyomja😄

banok
Vadócz gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LSSAHPAUL
Az utsó pirost nem értettem, a kecskemétiek szabálytalankodtak, kaptak egy sárgát, szabadrugáshoz készülõdött a fradi erre kiállították a 2. játékost is tõlük, de hogy miért, el se tudom képzelni.
Egyébként kb ezt vártam a meccstõl, azzal a kivétellel hogy fogadni is mertem volna hogy a fradi gyõzni fog.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
kecskemét-fradi mecssen mi volt? most nézem 3 piros😄

banok
Stieber, Huszti, Szalai kezdõ - egyik sem áll jól
A Sunderland-WBA meccsen Gera végig pályán volt és biza gólt szerzett. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
<#shakehead><#shakehead>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
Hát nem izgultam a végeredményen. Látszik h itt nem lesz még foci (Debrecenben) egy darabig.
ressy14
bajnoki rangadó, naná hogy csodameccs. a keménykedés jó volt a szünetben 😄

Dum spiro, spero.

dave9004
akkor nemcsak én nézem ezt a csodameccset 😄
ressy14
<#eljen>

Dum spiro, spero.

M1-en ripoter szemtõl szembe le Verebes Istvánozta a Mágust 😄DDDd

Láma!
Gera gól.

Beismerem, a "korrekt" szó használata nem volt a lehetõ legjobb szó,
a Détári Vs Moniz ügyben egyértelmû nem vagyok Détári oldalán. Az anyagi javak hirtelen feltûnése a Fradinál, ill Moniz apró megtûrt alázása klub vezetés felé( - megsüvegelendõ ahogy hazaküldte a csapatot edzésrõl) számomra hirtelen történtek. de summa summárum atomlové van most a Fradinál. Ez jó.

szabii98

ha minden igaz, féltáv körül vagyunk 😊

I met God. She's black

passatgt
hát, asszem supka is kereshet magának új csapatot😊

Kiss felvetésére reagáltam a cikkbõl...

"Kiss hozzátette, hogy amíg Moniz elõdjének, Détári Lajosnak kétforintos játékosokat sem tudtak hozni a Fradinál, a holland edzõnek beszerzik a több ezer eurósokat is, ugyanakkor szerinte a Ferencváros semmivel nem jutott elõrébb."

Kiss felvetésére, hogy vajon nála miben jobb, inkább nem is reagálok! Õ magyaráz Sousa viselkedését illetõen, erre ideböfög egy ilyen diplomatikusnak cseppet sem nevezhetõ valamit... belém baszta az ideget! 😄

www.smart-bus.hu

ez most nagyon détári vs monizra jön le

A korrekttõl ez nagyon messze van!

Azok a több ezer eurós játékosok akiket idehozott, mind ingyen jött, azért, mert a Moniz garancia a számukra. Minden tiszteletem ellenére, valószínûleg a Döme kedvéért szartak volna idejönni. E mellet a Moniznak már van neve, van mögötte igazolt teljesítmény, amit Dömérõl max a sarki restiben mondanának el...

Tán ezért tudott úgy cselekedni ahogy jónak látja, mert van tekintélye a vezetõk elõtt is... Arról már nem is beszélve, hogy vele már van arculata a csapatnak... legalább látni, hogy mit akarnak, mivel próbálkoznak...

Kb ugyanez igaz a Sousára is... sok játékos miatta jött ide, van neve, van tekintélye, és vannak jó kapcsolatai...

Ez a szerencsétlen pont abba a két emberbe kötött bele, akik az elmúlt évtized legjobb történései a magyar fociban...

www.smart-bus.hu

mooo
Nem Monizra, vagy a Détári-Moniz cserére, hanem önmagában az anyagi lehetõségekrõl.

Az benne van hogy fröccsösre nem mertek pénzt bízni - akkor minek hozták - lásd ahogy Garancsi lové bízott Mezeyre, repült is aztán Mezey, mert akiket hozatott Svédországból fika alatt voltak végül. Nagy a kontraszt. De valami tényleg ellentmondásos a Fradinál, fröccsös és moniz stílusától függetlenül.

Sousának volt egy pár rossz belépõje végülis bizonyos körökbe. Olyan körök ezek akik folyamatosan züllesztik a magyar focit és edzõképzés után eljutnak arra, hogy nem 90 percig tart a meccs, a focit gólra játszák...stb.

mintahogy Sousa mögött is áll valaki, mert/tudott beszólni, Moniz viselkedik, de fröccsös nem merte volna hazaküldeni a felnõtt csapatot hogy nics edzés, mert a vezetõség fizuval tartozik a játékosoknak.

ressy14
korrekt? csak hisztizik, mert õt nem hívják sehova se. A maldív szigeteken az év edzõje volt, arra veri magát?
Moniz többet csinált ezalatt a pár hónap alatt, mint a fröccsös összesen. Van játéka a fradinak, és ezt csak a hülyék nem látják.

Dum spiro, spero.

A szart is eladjuk édesnek korrekt vélemény a helyzetrõl

passatgt
A sporting vidi elleni meccs után a Benficával fog játszani, szóval valszeg arra fognak pihenni a legtöbben, remélem így simán hozni fogja a vidi a meccset.

Genk meg nemtom, azt nyilatkozta, hogy az 1 pontért fognak játszani, de nem hiszem, hogy ha lesz lehetõségük nem fogják belõni, szóval hátha😊

Ja és mennyire kár ez a 91. perces gól baseltõl, ha maradt volna 2-0 akkor jó lenne az x is genk meccsen😞

passatgt
az a legnagyobb gond, hogy felállt védelem ellen nem tudunk mit kezdeni, kontrában jók vagyunk, de amikor ellenfél vezet, semmi nem jön össze(és ez az nb1-ben is így van), idegenben a genk ellen és a basel ellen is ez volt, ezen kéne majd javítani valahogy

passatgt
ne legyél negatív

genk megveri baselt mint a szart, mi meg 3-1-re a sportingot és megyünk tovább😊

[HUN]FaTaL
Elég nekik az X.

passatgt
nem olyan biztos az a basel gyõzelem, nem jut eszembe melyik csapat, de bl-ben is csoportelsõként kitömtek valakit ráadásul idegenben, semmit nem jelent...

meg kell verni a sportingot és akkor mindent megtettek a srácok, de már így is büszkék lehetünk rájuk😊

LSSAHPAUL
Az edzõ a hibás, gyakorolni kellett volna a szabadrúgást. Vagy ha gyakorolták akkor meg látni kellett volna hogy senki se bírja eltalálni a kaput és igazolni kellett volna valakit pl Buzsákit vagy Lipcseit 😊 Peti tuti hogy nemhogy a kaput eltalálta volna de még be is akasztotta volna legalább az egyiket ha nem kettõt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

[HUN]FaTaL
Innen már szinte lehetetlen a továbbjutás 😞 A Genknek 11 pontja van, a Baselnek 8 (nyertek most a Sporting ellen), a Vidinek 6.

A Genk nem hiszem, hogy túl sok erõfeszítést vinne az utolsó, szinte tét nélküli meccsbe, így szinte biztos Basel gyõzelem, vagy minimum X. Utóbbi esetben is hiába nyer Lisszabonban a Vidi, az egymás elleni eredmény miatt a Basel jutna tovább.

Tehát egyetlen esetben lehet továbbjutni: Gyõzelem Lisszabonban és Basel vereség a Genk ellen.

passatgt
genknek nem sok köze volt a meccshez, sajna most nem volt jó a helyzetkihasználás

nem baj, sportingot megverjük, hátha Sousa miatt elviccelik a meccset és akkor hajrá genk, aztán meglátjuk mi lesz😊

passatgt
hozzá se ért de egybõl fetrengett...

na a belga csak szívószállal fog sörözni este az már tuti

Bejött a Sanyi, áll a bál! 😄

www.smart-bus.hu

DaemoonHunter
finoman fogalmazva ez nem sándor góllövõ napja.

Találtak egy gólt, visszazártak, nem erõltetik az elõre játékot... a Vidi meg sajna kb egyelõre ennyit tud támadásban...

www.smart-bus.hu

amúgy mint ha mind2 csapat tudása alatt játszana

Vagy bejön a Niko mellé, ha nem sikerül záros határidõn belül egyenlíteni! 😊

www.smart-bus.hu

Nikolics szerintem kap még egy nagy esélyt aztán jön Air-Alexander

passatgt
caneira nagyon hiányzik, kaka nem az igazi:/

passatgt
mindegy majd a következõ bemegy

REALista
Ne mááááááár basszus...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!