32945
Magyar Foci
-
#22361 Jupp üzenete, fradi siker debrecenben :DD Én elsőre ezt olvastam...
-
#22360 kinek van kedve nézni pintért? :D -
#22359 győr meccsre én se mennék.
olyannyira nézhetetlen meccseket játszanak eleve, hát ha az adott ellenfél nem egy vidi,fradi vagy debrecen akik legalább nézhető focit játszanak... -
Grenzjager #22358 vagy ami a szendvicsre lehet szúrni -
#22357 Ilyen kis hurkapálcás papírzászlókat kellett volna használniuk :D -
Grenzjager #22356 kiírjak románul: köszönet, tisztelet stb, meg még 8 nyelven semmi gáz
de zászlókat lobogtatni... zászlót amit védened kell....
-tavaly Debrecenben sem a szurkolók lobogtatták az algériai meg szenegáli zászlót, hanem a focisták
-ilyen kevés csoport létszámmal, nem ekkora felületű zászlókat dukált volna lobogtatni
- a magyar zászló eltörpült létszámában és méretében is a magyar bajnoki avatáson -
#22355 Arról ezek a sportolók tehetnek a legkevésbé. -
#22354 akkor ők a nemultrák :D -
#22353 hát ez akkor photoshop? :D
-
#22352 Eddig sem volt egységes brigád, mindig voltak komoly ellentétek és széthúzások a csoportok között (nálunk még össze is ütöttek a vendégben egymással nem is egyszer), pedig Győr nem kis város, a focinak is van hagyománya ott, aztán egy komolyabb szurkolói magot sem tudnak kiépíteni történelmük egyik meghatározó időszakában.
Az meg, hogy ingyenes meccs volt és 4500 néző, csak azt a 7 ezer embert minősíti, akik a Fradi ellen ki tudtak menni. -
#22351 Akkor ezért nincsenek MTK szurkolók, mert 2008 után magukba szálltak hogy izraeli zászlót lengettek a bajnokavatáson? -
Mondjuk ez is megérne egy misét, hogy 30 év után újra bajnokok és mennyien kíváncsiak (ingyen) az éremátadásra :) -
Solt #22349 Legalább korrektek! -
#22348 mi lesz veled debrecen a targoncás nélkül? -
#22347 Ja igen ő rúgta az első félidőben az egy góljukat, kicsit ciki, de legalább eszembe juttatta ezt. :) -
Solt #22346 A Mohl volt... aki most kihagyta a büntetőt! :D -
#22345 Szerencsétlen kecskeméti, amelyik nyilatkozott a félidőben :D -
#22344 na paraiba végre lő egy gólt -
Grenzjager #22343 A zászlóért kész meghalni aki lengeti...
de ez így erős.. írtak volna bármit ki szlovénül, szlovákul, szerbül, románul....stb -
#22342 aztán kapnánk 10 évnyi zártkapus meccset, meg milliárdos büntetéseket, mert szemét mocskos rasszisták vagyunk...
ilyeneket mi nem csinálhatunk, tudhatnád már :P -
#22341 igaz, ezeket a zászlókat inkább égetni kell nem kirakni:D -
#22340 Kecskeméten is fellocsolták a pályát? :D -
#22339 Akkor írják ki minden nyelven, hogy harcoljatok, mint anno a fradisták, talán a vasas ellen a puskásban. De ez a zászlós ügy elég nagy melléfogás volt, a szlovákoknál ki van tiltva a magyar zászló, Győrben meg pózolnak a szlovákkal Harcos pólóban. Ha összekerülnek a Slovannal talán még le is spanolnak velük, a jószomszédi viszony ápolása miatt. -
#22338 Nincs, de ha csak az lenne és azoknak lengették volna a zászlókat lehet, hogy nem is bántana senkit a dolog :)
Bár a győriek már csak ilyenek, amikor Görbicz mezét taposták a románok, utána pár nappal is ott haverkodtak a román szurkolókkal... -
#22337 Szerintem meg kár ebbe belekeverni a történelmet. Ez a játékosoknak szólt a bajnokság megnyerése miatt, jó moráljavító ez egy olyan csapatnál ahol sok a légiós. Vagy van új-zélandi és japán játékosuk is? Am. szerintem még egy jó fricska is az MLSZ felé. -
#22336 Mondjuk úgy, hogy kevésbé lenne zavaró, ha új-zélandi vagy japán zászlót lengettek volna...de azért többek közt szlovák (meg a leírás alapján román) zászlót lengetni durva -
#22335 mondjuk használjanak magyarokat, ennyi.
akik győrbe vannak azoktól a magyarok se rosszabbak kb 2 játékos van aki ér is vmit.
a győr kitünő példája annak, amikor egy csapat az edzőjének köszönheti a sikert nem a játékos keretének mert az nem túl erős még magyar szinten sem.
-
#22334 Problem? -
#22333 -
#22332 Ez szép kezdeményezés. -
#22331 rohadt mtv -
#22330 Győrben összeállt a kisantant... -
#22329 De már nem volt tétje. -
#22328 Ráadásul ingyen volt a meccs és alig mentek ki :D -
Solt #22327 -
sempronius18 #22326 Simán bajnokok így is, mondjuk jó nagy mákkal, mint ma is láthattuk.
Egyébként meg honnan vásároljanak?
A La Ligából, vagy a PL-ből esetleg. A meggyengült Seria A-ban már nincs is olyan játékos, aki erősítést jelenthetne bármelyik MB1-es klubnak is. -
#22325 Ez a Győr engem az Energie Cottbusra emlékeztet..
a sok szemetet felvásárolják keletrőlXD -
#22324 "A győri szurkolók a mérkőzés előtt, a játékosok nemzetiségének megfelelően lobogtatták a zászlókat , " a több nemzetség, egy csapat" felirattal utalva az ETO nemzetiségi sokszínűségére."
-
Solt #22323
Ez most mi akar lenni a győriektől? -