Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy veszteség szerintem... nem edzõt kellett volna cserélni, hanem védelmet igazolni.
www.smart-bus.hu
õ eddig is ott volt, jobban ismeri a keretet mint bárki más. A bentmaradás meglesz, aztán nyáron mehet hozzátok egy komolyabb edzõ.
Dum spiro, spero.
A szezon végéig Szentes irányít... Istenem,miért?
Gyepesnél meg nagyobb gond van:
Gyepes Gábor a Chichester Observer cikke szerint heves szívdobogással és magas pulzussal jött le a pályáról, most megfigyelés alatt tartják, az esetleges szívproblémákat kutatva.
Gyepes Gábor a Chichester Observer cikke szerint heves szívdobogással és magas pulzussal jött le a pályáról, most megfigyelés alatt tartják, az esetleges szívproblémákat kutatva.
na igen, ami után kihagyás, majd felcsúti edzés, majd a harmadik vonal, és mindezekhez mérve elõrelépés a Barnsley
de a realitás
még mindig nem látom a másodosztályú bajnokságokba az értelmet.
az sajnis nem elõrelépés
az sajnis nem elõrelépés
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A pad alatt van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
áá nem járok Szpari meccsre mostanában,bár az idei csapat tele van (VÉGRE) szabolcsi saját nevelésekkel,tavasszal csak kinézek egyszer,annyit mindenképp megérdemelnek,jól állnak a bajnokságban is,és a mai is egy szép eredmény!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szerintem meg majdnem felrobban a stadion ugyanis 3-2 !!!!!!!
Szerintem visszavágó.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
3 perccel a vége elõtt nyir1-loki 2-2 valszeg hosszabbítás lesz
Ha Buzsáky kibulizott még magának egy másodosztályú angol klubot, angol Juhásznak is mosat kéne megszöknie Belgisztánból.
Buzsáky a másodosztályba szerzõdött - Barnsley
Buzsáky a másodosztályba szerzõdött - Barnsley
Ebbõl a szempontból Gyõr is nagyon gáz.
Õszi elsõk, 6 pont elõnnyel, + legtöbb rúgott gól,
2.000ért adnak 3 meccsre belépõt
és alig vannak 3 ezeren a stadionban...
Õszi elsõk, 6 pont elõnnyel, + legtöbb rúgott gól,
2.000ért adnak 3 meccsre belépõt
és alig vannak 3 ezeren a stadionban...
Majd feljut kinek engedi a pénztárca és még focizni is akar. Am Fehérvár kár h olyan kivétel lesz, hogy jó foci, kevés nézõ.
Mert ugye jó focihoz jön a nézõ is
Mert ugye jó focihoz jön a nézõ is
Vasutas😊 Kolozsvári Vasutas
Carvalho De Sousa Manuel vezetõedzõ (Videoton), mint visszaesõt az öltözõtõl és a kispadtól 1 soron következõ NB I-es bajnoki mérkõzésre szóló eltiltást és 100.000 Ft pénzbüntetést kapott.
<#banplz>#banplz>
<#banplz>#banplz>
Papám régen mesélte, hogy ha kihagyott egy Siófok meccset is(kb 15-20 éve, B.fenyvesrõl járt be a meccsekre) akkor rosszul érezte magát stb 😄😄
és ugye, akkor a meccsek hétvégén voltak javarészt, szóval leghamarabb a hétfõi újságban hallhattad a meccseket, max a rádióban. mameg már itt az internet és kb percek alatt megtudod hogy hogy változott a bajnokság , stb.
múltkor jöttem haza a balatonról, épp siófok-fradi meccs volt 😄 minden 3. ember fradi sálban
és ugye, akkor a meccsek hétvégén voltak javarészt, szóval leghamarabb a hétfõi újságban hallhattad a meccseket, max a rádióban. mameg már itt az internet és kb percek alatt megtudod hogy hogy változott a bajnokság , stb.
múltkor jöttem haza a balatonról, épp siófok-fradi meccs volt 😄 minden 3. ember fradi sálban
I met God. She's black
vagy akár annektálni a Csallóközt, és a Dunaszerdaheyi DAC 😛
bár az most az NB2-be is kevés lenne.
bár az most az NB2-be is kevés lenne.
szerintem inkább a leeds jusson fel az nb1-be, biztos dobnának a nézõszámon 😄
Dum spiro, spero.