Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am voltam ma egerben hát még nem látok refi oszlopokat 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Stadion bontása elõtt ingyen vihettek a szurkólók belõle
Ezt kéne csinálni a fradi stadionnál is, cigányok 2 nap alatt elhordanák és spórolva lenne pár milliárd ft😊
TAO pénzekbõl megcsinálják ilyenre + edzõpályák is lesznek, 1 milliárd ft-ból <#eljen>#eljen>
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Másoknál ezt miért nem lehet és lehetett soha?
Ha érvénytelen gólt ad meg, akkor azt meg a következõ kedden levonják az eredménybõl?
Vicc...
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Én Moniz helyett szívesebben láttam volna, de ez van.
.... Lencsére mondjuk lecsaphatna Kubatov, mielõtt Tarsoly, mert az ETO is csatárt keres, Lencsének meg még sok a Vidi.
gondolom azért törölték az eltiltást, mert Puhl nagyon célozgatott, hogy pár sporinak megköszönik az nb1-es szereplést.
Dum spiro, spero.
Ha következetes lenne az MLSZ ha már felmentették - akkor a pápait kéne utólag elmeszelni aki rálépett...
vagy nem kellett volna felmenteni mert a bíró az úr, és a piros meg piros.
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Rá nem vonatkoznak a szabályok? Pedig már kezdtem elhinni, hogy a vidi nem is az mlsz meg a kormány csapata...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"