32945
Magyar Foci
  • ReszegKoldus
    Mekkora paraszt
  • commissioner
    jelenleg a 10. legnagyobb koeff-fel rendelkeznek Európában, ez alapján mehetnének automatikusan BL-főtáblára :)
  • ressy14
    köszi, csak lusta voltam elolvasni :D leragadtam a csapatok nézegetésénél. Vazze a Valenciának majdnem kétszer akkora a koeff pontja mint a 2. legnagyobbénak. hogy a faszba gyűjtöttek össze annyit? valamelyik benzinkúton rá lehet írni a pontokat vagy mi?
  • commissioner
    "A computer system is used to prepare the groups such that teams of the same association are not in the same group and and that all groups are about equal strength (in terms of ranking)."

Nem kerülhetnek össze.
  • ressy14
    magyar magyarral nem kerülhet össze ugye? vagy nincs ilyen kitétel?
  • commissioner
    még éppen kiemelt a legkevesebb ponttal :)
  • ressy14
    Nyert a PAOK a görög bajnokságban, ezért a Loki kiemelt lesz a 3. körben is, ha eljut odáig.

És ha a Guatemalai Suchitepequez 3:1-re nyer a következő meccsén, akkor a Győri ETO már biztosan nem kaphatja a BL playoffjában az izlandi másodosztályú Bolungarvik együttesét, mert a szigetcsapat csatára Andri Rúnar Bjarnason spontán éhségsztrájkba kezdett a prémiumelmaradás miatt - írja az uefa.com.

utóbbi kitaláció
  • DaemoonHunter
    Nagy jelenet volt :)

Erről jut eszembe... az mlsz előbb utóbb eléri hogy több csúnya szó hangzik el a pályán mint a lelátókon...
  • ressy14
    elkezdte kiabálni, hogy balra, balra, a sorfal meg arrébb lépett egyet jobbra :D
    5 percig fetrengtem utána :D
  • commissioner
    A másik meccsen meg az volt a jó, amikor Gundel (és a közönség is) éppen csendben volt, Balajcza meg próbálta állítgatni a sorfalat, de azok nem nagyon reagáltak: "BALRA, BAAALRA, BAAALRA, mondom BALRA BAZMEG!!!!! :DDD
  • Grenzjager
    Nem Szűcs volt a sztár a Trollfocin eddig, szerintem megoldotta e gondot azzal ahogy hazaüzent. Ettől még jobban örültem volna ha kiesnek...

• ReszegKoldus
    "Lanzafame rejtélyes módon nem játszott"

Ja, óriási rejtély.
  • Effe88
    olyan spanyolos a neve?
    diósgyőrbe játszik?
  • passatgt
    alexis sanchez kicsit jobban összetörte:

• dave9004
    honvédos fiatalok két plusz végigjátszott évaddal elég sokra vihetnék most nyáron
    győr egy kört menjen min. a vidi min 2-t a többiek meglephetnek
  • bakkerman
    én is,így előzetesen a Vidiben nagyon bízok,hozzájuk fűzöm a legnagyobb reményeket,Honvéd felejtős,Győr-Loki kettős meg nagyon igazolásfüggő,hogy mit érhetnek el
  • dave9004
    alig várom a kupaselejtezőket
  • Effe88
    :DD:
    eger El szerintem

na de vége ennek a fosnak
    volt hajtás küzdelem, brilliáns játékosok gyönyörű góljai, cselei, fantasztikus bíráskodás,
    jövőre már PL szint lesz figyeljétek meg
  • Grenzjager
    mi is a heppelés amit Púl úr mond? :D:D
  • bakkerman
    melyik lesz előbb,petúr andrás rendbeteszi a szemöldökét,kiskokó mutálni kezd,vagy az eger EL-ben fog indulni?
  • dave9004
    kell ez a pápa ide, nélkülük nem foci a foci :D
    nb2ben lassan erősebb lesz a mezőny mint az első osztályban. főleg a sióval :D
    elrontották a tizivel nagyon.
  • bakkerman
    na,kiesett a Siófok,shit :(
  • szabii98
    Siófok :'(
  • Kaplan
    Azért ügyesen elrakta a bal alsóba a srác.
  • ReszegKoldus
    2 kéne...
  • bakkerman
    Kádár góljával 1-1,na most kéne egy Siófok gól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ReszegKoldus
    na kiesett a siófok
  • Kaplan
    Én tényleg nem értem, hogy a 3 egészen jó képességekkel rendelkező magyar játékos hogyan vált ekkora szennyé az utóbbi egy évben. Elképesztő... Viszont azt sokadszor bebizonyítják nekünk, hogy Miskolcon van igény a futballra. Jó lenne ha a csapat is felnőne ehhez.
  • bakkerman
    na vezet a Pápa,Grific góljával
  • banok
    Lovrencsics gól
  • passatgt
    ez is bámulatos volt:D
  • Effe88
    lükeXD
  • Narxis
    naaaaa
  • Effe88
    mind a 2 spanyol hulladék
  • passatgt
    volt mindegyiknek 1-1 jó passza? hát oda ne rohanjak:D
  • bakkerman
    ez a Rudolf mekkora egy nulla...jó meccs amúgy magyar viszonylatban,fasza hajtós,de ugyanakkor szomorú látni,hogy a két "öreg" spanyol pályájuk legvégén IS ODAHUGYOZZA a többi pályán lévő magyarokat,és többi játékost. Luque meg Fernandorol beszélek,bámulatos mit tudnak a labdával
  • szabii98
  • Grenzjager
    ...Pápa se nagyon kapar az NBIért, lehet 3 kieső kellett volna.
  • Grenzjager
    ááááááááá
    jaj neeee :(
    !
  • banok
    "Sziasztok! Téves információk jelentek meg a mai balesetemmel kapcsolatban a sajtóban. Szeretném egyértelművé tenni, hogy mi történt: az autópályán egy csúszós útszakaszon ma kicsúsztam az autómmal. Egyedül voltam, sérülést nem okoztam és én sem sérültem meg. Később ezen a ponton mások is kicsúsztak, és úgy tudom, hogy sérülést is szenvedtek. Természetesen jobbulást kívánok nekik! Viszont szeretném hangsúlyozni, hogy a két esetnek a csúszós útszakaszon kívül semmi köze egymáshoz!"
    Dzsudzsák Facebookjáról