Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Hello Dezsõ,szép napot,anyád hogy van?
-Üdv Attila,jól van,és a te jó kurva anyád?
ASD:SASDG:ASDSFDDHFDFH
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Am. szerintem a PMFC-nek valamilyen beosztottja, lehet Matyi asszisztense. Pécsiek jobban tudják.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
The Hungarian Prime Minister, Gordon Bajnai, visited the Sporting Museum on Wednesday, to learn more about the Club’s history.
😄DDDD kicsit le vannak maradva
- Az utolsó 3 perc tényleg csúnyán festett, már-már szégyelltük is magunkat"
😊
"A tv miatt nem járnak NB I-es meccsre a szurkolók?
Zsivóczky Gyula úgy lépett be a pápai öltözõbe, mintha tegnapelõtt köszönt volna el. Bene Ferenc helyét vette át menet közben, azóta csapatával a bentmaradásért harcol, miközben kritikus véleménye van a magyar futballról.
– Lehet, hogy furcsa amit kérdezek, de van értelme? Néhány csapatnál ugyanígy aktuális mindaz, ami Pápán. Kevés a nézõ, egyre kevesebb. A tulajdonos teszi be a pénzt, az edzõ ezer fokon ég, a lelátók meg üresek.
– Hogy van-e értelme? Nekem az életem a futball, élvezem a munkát, s ha van igény rá, dolgozom tiszta erõbõl. A nézõk valóban fogynak, de ez nem pápai jelenség. A televízió gyakorlatilag otthon tartja a szurkolókat, nyolc meccsbõl nyolcat adnak, lassan már a Pajtás-kupát is közvetítik. Persze tudom, hogy ezért sok-sok pénz vándorol a klubok kasszájába, de attól még lehangoló néhány száz ember elõtt futballozni. Ez van.
– Öt esztendõvel ezelõtt köszönt el Pápától, s ugyanoda visszatért. Ezalatt az utánpótlás-nevelésben kapott szerepet a szövetségben és a Ferencvárosban. Kíváncsi lennék, lát-e bármiféle elõrelépést, fejlõdést a magyar labdarúgásban.
– Semmivel sem lett jobb a futballunk.
– Ennek a mondatnak nem mindenki örül majd.
– Attól még ez van. A legjobban az idegesít, hogy évek óta megy a parasztvakítás, holott a sportág egy helyben topog, és még finoman fogalmaztam. " (nso)
www.smart-bus.hu
Maradjon, és szenvedjen csak... ha meg nem végez normális szakmai munkát, tehát direkt a kirúgatására játszik, akkor jogilag már kérdéses lehet, hogy jár-e neki pénz...
www.smart-bus.hu
Matyi Dezsõ végül nem bontotta fel a szakvezetõ 2015. június 30-ig szóló szerzõdését, aki így továbbra is marad a csapat trénere, igaz, kap maga fölé egy szakmai igazgatót, akit csak késõbb neveznek meg.
A fordulat mögött az áll, hogy ugyan fel akarták bontani a megállapodást, de Supka Attila egy összegben szerette volna megkapni a neki járó pénzt, míg a vezetõség havi részletekben utalt volna. Miután nem született megegyezés, a tulajdonos meghagyta a posztján az edzõt.
tehát a tulaj inkább kiejtené a saját csapatát az nb1-bõl,csak ne kelljen milliókat kiadni Supkának végkielégítésre. Van még lejjebb magyar futball,hajrá hajrá!
ha a szabályokat univerzálisan és egyenlõen akarjuk használni.
akkr bizony ott van, hogy akár emiatt is alakulhatott volna máshogy.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A medve nem játék.
I met God. She's black
max csak pénzt és uefa koeff. pontokat ér
Dum spiro, spero.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
I met God. She's black
annyiból jó, ahogy lentebb mondtam, meg tudni fogjuk az eredményt a basel meccsrõl
I met God. She's black