Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
vááááá 😄DDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
aztarohadt,egy élmény lesz a téli felkészülés mindkét fél számára.
-Hello Dezsõ,szép napot,anyád hogy van?
-Üdv Attila,jól van,és a te jó kurva anyád?

ASD:SASDG:ASDSFDDHFDFH

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
Igen, övé az Alexandra könyárúház és könyvkiadó "birodalom" meg persze neki is van valami borral kapcsolatos izéje.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Jaja, õ a klub egyik biztonsági õre. 😄DD

Am. szerintem a PMFC-nek valamilyen beosztottja, lehet Matyi asszisztense. Pécsiek jobban tudják.

LasDen
amúgy ennek a Matyi Dezsõnek tényleg az a neve, hogy Matyi, vagy csak becézik? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Sehogy, mindkét fél arra vár, hogy majd a másik enged. 😄

LasDen
aki közöttük ül az ki?? vagy csak valaki közéjük ült, nehogy báncsák egymást? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Erre szavak nincsenek. Hogy akar így Matyi Dezsõ együtt dolgozni a Supkával.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis

Narxis
Sztem ez inkább az országé. 😄

bakkerman
pff nesze,ekkora "presztizse" van vityónak 😄D

passatgt
http://www.sporting.pt/English/News/news_eng_clubhungarypmvisit_061212_103078.asp

The Hungarian Prime Minister, Gordon Bajnai, visited the Sporting Museum on Wednesday, to learn more about the Club’s history.

😄DDDD kicsit le vannak maradva

passatgt
"Marco Streller további részleteket árult el a meccs végi alibi-fociról.
- Az utolsó 3 perc tényleg csúnyán festett, már-már szégyelltük is magunkat"

😊

mond valamit...

"A tv miatt nem járnak NB I-es meccsre a szurkolók?
Zsivóczky Gyula úgy lépett be a pápai öltözõbe, mintha tegnapelõtt köszönt volna el. Bene Ferenc helyét vette át menet közben, azóta csapatával a bentmaradásért harcol, miközben kritikus véleménye van a magyar futballról.
– Lehet, hogy furcsa amit kérdezek, de van értelme? Néhány csapatnál ugyanígy aktuális mindaz, ami Pápán. Kevés a nézõ, egyre kevesebb. A tulajdonos teszi be a pénzt, az edzõ ezer fokon ég, a lelátók meg üresek.
– Hogy van-e értelme? Nekem az életem a futball, élvezem a munkát, s ha van igény rá, dolgozom tiszta erõbõl. A nézõk valóban fogynak, de ez nem pápai jelenség. A televízió gyakorlatilag otthon tartja a szurkolókat, nyolc meccsbõl nyolcat adnak, lassan már a Pajtás-kupát is közvetítik. Persze tudom, hogy ezért sok-sok pénz vándorol a klubok kasszájába, de attól még lehangoló néhány száz ember elõtt futballozni. Ez van.
– Öt esztendõvel ezelõtt köszönt el Pápától, s ugyanoda visszatért. Ezalatt az utánpótlás-nevelésben kapott szerepet a szövetségben és a Ferencvárosban. Kíváncsi lennék, lát-e bármiféle elõrelépést, fejlõdést a magyar labdarúgásban.
– Semmivel sem lett jobb a futballunk.
– Ennek a mondatnak nem mindenki örül majd.
– Attól még ez van. A legjobban az idegesít, hogy évek óta megy a parasztvakítás, holott a sportág egy helyben topog, és még finoman fogalmaztam. " (nso)

LasDen
valószínû az edzõk nem is akarnak ilyen 1 éves szerzõdéseket kötni, mert akkor nem kapnának ilyen pézeket mikor kirúgják õket....

bakkerman
sose értettem ezt a hosszútávra szerzõdést kötni dolgot...fõleg itthon,ahol átlagban félévig húzza ki egy edzõ. Hemingway úr például nyílvánosan kritizálja a klubtulajokat a sok baromság miatt amit tesznek,de õ is mindig 3 évre szerzõdtet edzõt,és 1 év után bassza ki...

Na ez meg a másik fele...

www.smart-bus.hu

Narxis
Erre a szerzõdésre még Tornyi is csettintene. 😄 Mennyire kell hülyének lenni, hogy valaki 2015-ig kössön szerzõdést egy edzõvel? De ha az az edzõ még legalább nagy név lenne ebben a lagymatag közegben....

Szerintem igaza van... a Supka kedvére alakíthatta a csapatot, de eredményt nem produkált. Ilyenkor a legkönnyebb felmarkolni a lóvét, aztán lelépni...

Maradjon, és szenvedjen csak... ha meg nem végez normális szakmai munkát, tehát direkt a kirúgatására játszik, akkor jogilag már kérdéses lehet, hogy jár-e neki pénz...

www.smart-bus.hu

bakkerman
számítani, arra viszont nem, ami a Pécs mai sajtótájékoztatóján történt. Matyi Dezsõ klubtulajdonos ugyanis bejelentette, hogy Supka Attila marad a csapat vezetõedzõje.

Matyi Dezsõ végül nem bontotta fel a szakvezetõ 2015. június 30-ig szóló szerzõdését, aki így továbbra is marad a csapat trénere, igaz, kap maga fölé egy szakmai igazgatót, akit csak késõbb neveznek meg.

A fordulat mögött az áll, hogy ugyan fel akarták bontani a megállapodást, de Supka Attila egy összegben szerette volna megkapni a neki járó pénzt, míg a vezetõség havi részletekben utalt volna. Miután nem született megegyezés, a tulajdonos meghagyta a posztján az edzõt.

tehát a tulaj inkább kiejtené a saját csapatát az nb1-bõl,csak ne kelljen milliókat kiadni Supkának végkielégítésre. Van még lejjebb magyar futball,hajrá hajrá!

bakkerman
így,hogy már tétnélküli lesz a meccs,és elvileg a Sporting a B csapatával fog kimenni,nyomás meg teher nélkül jólenne egy Vidi gyõzelem,de szerintem kikapnak :S

DasIsFuck
hát jogos, mert megtámadható.
ha a szabályokat univerzálisan és egyenlõen akarjuk használni.
akkr bizony ott van, hogy akár emiatt is alakulhatott volna máshogy.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sippie
ha más nem legalább a pénzdíj miatt
Narxis
Nem akarnak sérülést. Ezt a Vidinek kellett volna korábban nyernie, nem értem ezt a felháborodást foci fórumokon. Mondjuk én már így is megemelem a kalapom elõttük, szép teljesítményt nyújtottak, az utolsó fordulóig esélyesek voltak a továbbjutásra.

passatgt
mondjuk ha vezetett volna a vidi már az elején a sporting ellen, akkor a basel se biztos hogy mindenáron 0-0-ra játszott volna:/

DasIsFuck
de azért még egy szép eredmény jó lenne.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey
Ez a Basel ellen ment el. Ez van.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

passatgt
ennyire undorító fost még nem láttam... utolsó 3 percet 4 hátvéd elpasszolgatott, senki nem támadja meg õket a faszom bele

passatgt
rossz nézni annyira nem akar egyik se focizni

passatgt
0-0 lesz hogy rohadnának meg😞

szabii98
gyenge a hazai védelem, a középpálya az utolsó 10 percben gyengébb volt, és a támadó sorban is gyengék az átadások. rengeteg helyzete van a baselnek, de ott van Köteles, hajrá genk

I met God. She's black

ressy14
egyébként a holnapi meccs már csak formalitás lesz, ha ma nem nyer a genk

max csak pénzt és uefa koeff. pontokat ér

Dum spiro, spero.

ressy14
nem igazából, a bázeliek veszélyesebbek

Dum spiro, spero.

REALista
Nézi valaki a Genk meccset?Jobbak a hazaiak?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szabii98
az UEFA áttette a meccset holnap 21:05re.

I met God. She's black

Sanyi pont imádja az ilyen talajt

passatgt
holnapra is ilyen idõt mondanak..😊

szabii98

I met God. She's black

passatgt
El-versenykiírás, 11.04 pont: Ha a játékvezetõ a mérkõzés elhalasztása mellett dönt – például azért, mert a talaj játékra alkalmatlan –, a meccset vagy a következõ napon, vagy tartalék idõpontban, vagy az UEFA képviselõi által meghatározott idõpontban tartják meg. Ha a játékvezetõ a halasztás mellett dönt, az új kezdési idõpontot a két csapat képviselõivel és az érintett szövetségekkel konzultálva két órán belül meg kell hirdetni. Vita esetén az UEFA dönt a pótlás napjáról és a kezdési idõpontról.

szabii98
Videoton FC
HIVATALOS: Elmarad a Sporting - Vidi meccs

I met God. She's black

passatgt
bl meccset is simán halasztották esõ miatt

REALista
Na ilyen talajon tuti nem lesz ma meccs...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szabii98
3-0-val a Vidi kapja a meccset egy normális világban, miért nem készültek fel a portugálok a várható idõjárási körülményekre (vízelvezetés egy UEFA által alkalmasnak minõsített stadionban, esetleg ha nem megy a fejlett portugáloknak, akkor tartsanak elõadást a Sahtyar és a Zenit vezetõinek az idõjárási gondokról.

passatgt
nem lesz itt meccs...
annyiból jó, ahogy lentebb mondtam, meg tudni fogjuk az eredményt a basel meccsrõl

pont azért lesz 24-ben megint Párizsban (bár még Merkel bevonulhat addig az Euromachttal mert már addigra rég volt ott EB, és ugye Platini útódja valószínûleg francia lesz vagy belga.

szabii98
ohh tényleg, ez máshogy van mint én gondoltam :/ mindig belekeveredek a gólkülönbség miatt 😄

I met God. She's black

ressy14
inkább a geci nagy Magyarország zászló lógjon ott 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
egyébként meg I.Viktor úgyis kilobbizná,hogy Felcsúton legyen a döntõ