Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hogy rohadna meg az összes francia...
én fogom kibontani a legjobb pezsgõt a Kárpát-medencében ha végre kint lesz az Eiffel tornyon a félhold de ez már off
Amúgy ha lesz addigra csini Puskás stadion akkor sem számolnak velünk, mert a horvátoknak most se jó a zágrábi stadion, de addigra állítólag jó lesz és már számolnak velük.
-Gyõz és a Genk Megveri a Baselt.
-Gyõz és a Genk X-el a Basellel, ekkor 3 góllal többet kell lõni a Baselnél, és Nem szabad gólt kapni!
Sikerülhet!! Lisszabonban közben majd 24 órája megállás nélkül szakad az esõ
I met God. She's black
2020-ban már nem egy ország fogja rendezni az EB-t, hanem városok elszórva Európában.
Jó lenne addigra egy új Puskás, hátha idehozzák a korrupt állatok.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
dec,jan,feb,márc
nemzetközileg vele nem leszünk elõrébb, sõt
Dum spiro, spero.
amúgy ha "Nem 4 hónapra, hanem addig kellett volna eltiltani, amíg fel nem épül a srác!" ha elfogadom, akkor hol van a büntetés, amibõl tanulhat.
Poklekszicsék mire kaptak 2 évet? Nem szóltak hogy bundást láttak 😛
Ilyen idióta módon nem lehet odacsúszni, mert tuti hogy sérülés lesz belõle! Arról nem is beszélve, hogy sok esetben már a durvaság szándékát is büntetik, még csak kontakt sem kell hozzá!
Ez egy gusztustalan belépõ, elõre tudni kellett, hogy a labdához csak akkor férhet hozzá, ha tarolja a játékost is... mindezt mély talajon ( nagy a letapadás veszély ), oldalról! Nem 4 hónapra, hanem addig kellett volna eltiltani, amíg fel nem épül a srác!
www.smart-bus.hu
nézzétek meg az esetet, 5:08-tól.(elvileg onnan fog indulni.) a labdát találta elõször, így szabálytalanság sincs... akkor milyen alapon tiltják el? egy véletlen sérülés miatt nem lehet...
aki szerint ez nem labda, annak irány az optikus és csináltasson szemüveget
baráth boti egészen más eset, õ sajnos rászolgált a 4 meccsére, mert tényleg nem ez volt az elsõ ilyen esete...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A dhnet.be John van den Brom vezetõedzõre hivatkozva közli, hogy a magyar játékost bármelyik csapatnak átengedi, amennyiben kifizetik érte az 1 millió eurós kivásárlási árat. A tréner ugyanakkor leszögezte, hogy ingyen nem fogják elengedni a védõt. Amennyiben ezen az áron nem „kel el” a válogatott futballista, az Anderlecht hajlandó õt kölcsönadni – eladási opcióval –, de semmiképpen sem belga együttesnek.
Sokkal jobban védeni kéne a játékosokat... én biztos addig tiltanám el azt a marhát, amíg fel nem épül a srác!
www.smart-bus.hu
lejáratókampánynak is beillik.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
1: A 3 hónapos bajnoki szünet nem azt jelenti, hogy 3 hónapig nincs tétmeccs.
2: A Vidi például 07.11.-én játszotta az elsõ tétmeccsét, a MU 08.20.-án.
3: A Vidinél maradva, az elsõ tétmeccsük 2013.02.02.-n lesz, ez a tétmeccsek közt kevesebb mint 2 hónap.
4: A MU idén idáig 22 tétmeccset játszott, a Vidi 36 meccset, és vár még rá egy Sporting idegenben. 2013.02.02-ig a MU 35 meccset fog játszani, tehát a Videoton ezen idõszakig a szünet ellenére kettõvel többet játszik majd, mint a MU.
Ennyit a több meccsrõl...
Ezen kívül amíg nincs minden pálya alatt fûtés, addig totál felesleges erõltetni a meccseket, mert csak szétcseszik a pályát, a játék meg élvezhetetlen!
Végül pedig a Lencse nyilatkozatához egy büdös szót nem szóltam hozzá! De, ha már szóba hoztad, az õ megállapítása valóban röhejes... ennél röhejesebb már csak a festett haja, (parókája?) volt! 😄D
Egyébként meg mielõtt támadsz, legalább olvasd el normálisan amit az ember leír...
www.smart-bus.hu
Az angoloknál meg szinte egész évben állandó ez a 10-15 °C, és télen se megy mínuszba.
Csak több meccs kéne, heti 2 egész szezonon át, mert ott már baj van, ha ez a lencse gyerek is 10 meccs után nekiáll sajnáltatni magát. A válogatott meccseken meg is látszik az erõnlét hiánya, amikor az nb1-es játékosok a seggükön veszik a levegõt már a 70. percben.
Dum spiro, spero.
Arról nem beszélve, hogy az angol csapatok jórésze egy "picit" több meccset játszik egy szezonban. 10 meccs után ezt nyilatkozni, röhejes.
http://goo.gl/gd6Zi5
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
én is csak lestem😄
nagyon megterhelõ lehet ám😄 havi több millióért napi 2 óra edzésre és hétvégén jóesetben 90percre "dolgozni"😄😄😄
Kíváncsi lennék az indokra... olasz fociból kiindulva valószínûleg a védekezésében, vagy a taktikai fegyelmével volt gond...
www.smart-bus.hu
De sztem az idõjárás miatt se lehet rövidíteni amíg nem lesz minden nb1-es pálya alácsövezve. Folyamatos takarítás kéne amikor havazik és még sztem akkor is szar a pálya na meg rohadt hideg van. Talán pár hetet lehetne hosszabbítani ha rendben lennének a pályák.
elég siralmas azért, tudom szar idõ, szar pályák stb....
de akkor se jó így
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Persze mindez a véletlen mûve, hiszen a világban is gyakori az ilyesmi, az meg hogy egy csapatnál egymás után két szezonban ugyanaz az ember, az meg egyenesen megszokott... 😄