Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
nem kell addig várnod,2016-ban a franciáknál lesz az EB 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Remélem 2024-ben Franciaország lesz EB házigazda...
hogy rohadna meg az összes francia...
én fogom kibontani a legjobb pezsgõt a Kárpát-medencében ha végre kint lesz az Eiffel tornyon a félhold de ez már off

Amúgy ha lesz addigra csini Puskás stadion akkor sem számolnak velünk, mert a horvátoknak most se jó a zágrábi stadion, de addigra állítólag jó lesz és már számolnak velük.

passatgt
ha halasztanának holnapra az nekünk jó lenne mert akkor kulcsemberek tuti nem játszanának benfica meccs miatt

passatgt
képet megnézve még nem biztos hogy lesz meccs:S

ressy14
pontosan

Dum spiro, spero.

passatgt
csak az elsõ verzió jó, egymás elleni számít, és a basel 90. perces gólja miatt õk menének tovább a 2. esetben

szabii98
Ma Továbbjut a Videoton, ha...
-Gyõz és a Genk Megveri a Baselt.
-Gyõz és a Genk X-el a Basellel, ekkor 3 góllal többet kell lõni a Baselnél, és Nem szabad gólt kapni!
Sikerülhet!! Lisszabonban közben majd 24 órája megállás nélkül szakad az esõ

I met God. She's black

ressy14
Elfogadták Platini tervezetét.

2020-ban már nem egy ország fogja rendezni az EB-t, hanem városok elszórva Európában.
Jó lenne addigra egy új Puskás, hátha idehozzák a korrupt állatok.

Dum spiro, spero.

passatgt
Minden mérkõzés fontos számunkra, és minden találkozóra úgy készülünk, hogy nyerni szeretnénk. Csütörtökön este néhány olyan játékos is lehetõséget kap a bizonyításra, akik eddig az Európa Ligában kevesebb alkalommal léptek pályára. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy félvállról vesszük a meccset, hiszen profik vagyunk, mindig a gyõzelemért kell harcolnunk, és a szurkolók is ezt várják el tõlünk. Azonban a következõ két mérkõzésen teljesen mások lesznek a céljaink, számunkra most sokkal fontosabb lesz a Benfica elleni rangadó. Ezért arra is nagyon oda kell figyelnünk, hogy senki ne sérüljön meg a holnap esti találkozón – nyilatkozta az összecsapás elõtt a korábbi nagyszerû belga labdarúgó.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

+ a 4 hónapos eltiltásból 3ban nincs meccs
dec,jan,feb,márc

ressy14
õ minek ide? inkább a caneira-t és a vinicius szerzõdését hosszabbítsák meg

nemzetközileg vele nem leszünk elõrébb, sõt

Dum spiro, spero.

debreceni állítólag elõszerzõdést kötött a vidivel, azért nem hosszabbít... (így nem is csodálom hogy az utóbbi idõben le lett küldve a tarcsiba... bár most az eltiltások miatt biztos fel lesz hozva pár meccsre még tavasszal...) kurva nagy kár érte, szerintem nem lesz megbecsülve fehérváron, alig fog játszani...
<#eljen>
amúgy ha "Nem 4 hónapra, hanem addig kellett volna eltiltani, amíg fel nem épül a srác!" ha elfogadom, akkor hol van a büntetés, amibõl tanulhat.

Poklekszicsék mire kaptak 2 évet? Nem szóltak hogy bundást láttak 😛

Itt nem azon van a hangsúly, hogy mit ért el elõbb! Nézd meg azt a becsúszást... 2 láb takarásában van a labda, így a nyújtott lábbal hiába éri el elõbb a labdát, a hátrébb lévõ láb egyértelmûen tarolni fog két lábat, amibõl az egyik ráadásul támaszkodó láb! Arról már nem beszélve, hogy magasan is találja el, így még esélye sincs arra, hogy ne törjön, hanem "csak" elsodorja!

Ilyen idióta módon nem lehet odacsúszni, mert tuti hogy sérülés lesz belõle! Arról nem is beszélve, hogy sok esetben már a durvaság szándékát is büntetik, még csak kontakt sem kell hozzá!

Ez egy gusztustalan belépõ, elõre tudni kellett, hogy a labdához csak akkor férhet hozzá, ha tarolja a játékost is... mindezt mély talajon ( nagy a letapadás veszély ), oldalról! Nem 4 hónapra, hanem addig kellett volna eltiltani, amíg fel nem épül a srác!

www.smart-bus.hu

magyar kupa, ligakupa és bajnoki meccsekkel együtt azért kijön vagy 8 meccs...

nézzétek meg az esetet, 5:08-tól.(elvileg onnan fog indulni.) a labdát találta elõször, így szabálytalanság sincs... akkor milyen alapon tiltják el? egy véletlen sérülés miatt nem lehet...

aki szerint ez nem labda, annak irány az optikus és csináltasson szemüveget

baráth boti egészen más eset, õ sajnos rászolgált a 4 meccsére, mert tényleg nem ez volt az elsõ ilyen esete...
Narxis
Ez azért durva bár a fele letelik a szünetben így meg már annyira nem durva.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
<#eljen>

Dum spiro, spero.

passatgt
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága mai ülésén úgy döntött, hogy Souleymane Tandiát, a Budapest Honvéd játékosát a mai naptól kezdve négy hónapra eltiltja.

bakkerman
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Juhász Roland menedzsere, Filipovics Vladan megegyezett az Anderlecht vezetõivel a klubnál mellõzött, de 2014 nyaráig élõ szerzõdéssel rendelkezõ védõ kivásárlási áráról. A belga sajtó most tényként közli, hogy ez az összeg 1 millió euró, ennyiért bármelyik együttes elviheti a hátvédet.

A dhnet.be John van den Brom vezetõedzõre hivatkozva közli, hogy a magyar játékost bármelyik csapatnak átengedi, amennyiben kifizetik érte az 1 millió eurós kivásárlási árat. A tréner ugyanakkor leszögezte, hogy ingyen nem fogják elengedni a védõt. Amennyiben ezen az áron nem „kel el” a válogatott futballista, az Anderlecht hajlandó õt kölcsönadni – eladási opcióval –, de semmiképpen sem belga együttesnek.

Persze, hogy nem! Csak "érdekesség" képen írtam... A csoki belépõje és utána a viselkedése undorító volt...

Sokkal jobban védeni kéne a játékosokat... én biztos addig tiltanám el azt a marhát, amíg fel nem épül a srác!

www.smart-bus.hu

bakkerman
na ezt nem tudtam,pedig láttam azt az esetet,nem ugrott be,hogy a srác ugyanaz :S lehet a sors keze csapott le,de azért a két eset nem hasonlítható össze,törött kézzel/karral a civil életben könnyebben boldogul mint egy 17 éves srác törött lábbal. Persze az újpesti srácot is sajnálom nagyon

ressy14
ez a mostani tényleg érdekes, mert inkább felfele szoktak "kerekíteni", nem lefele.
lejáratókampánynak is beillik.

Dum spiro, spero.

Felfelé csalni is szánalmas, de lefelé, fõleg úgy, hogy a rendelkezésre állnak a konkrét számok, egyenesen undorító...

www.smart-bus.hu

ressy14
össze-vissza irkálják õket, a paksi meccsekre is simán beírják az 1000-et, aztán 200-nál nincsenek többen, játékosokkal, szertárossal, kóbor macskákkal együtt.

Dum spiro, spero.

Te megint mirõl beszélsz? Olvasd már el vazze, hogy mit írtam... 😄

1: A 3 hónapos bajnoki szünet nem azt jelenti, hogy 3 hónapig nincs tétmeccs.

2: A Vidi például 07.11.-én játszotta az elsõ tétmeccsét, a MU 08.20.-án.

3: A Vidinél maradva, az elsõ tétmeccsük 2013.02.02.-n lesz, ez a tétmeccsek közt kevesebb mint 2 hónap.

4: A MU idén idáig 22 tétmeccset játszott, a Vidi 36 meccset, és vár még rá egy Sporting idegenben. 2013.02.02-ig a MU 35 meccset fog játszani, tehát a Videoton ezen idõszakig a szünet ellenére kettõvel többet játszik majd, mint a MU.

Ennyit a több meccsrõl...

Ezen kívül amíg nincs minden pálya alatt fûtés, addig totál felesleges erõltetni a meccseket, mert csak szétcseszik a pályát, a játék meg élvezhetetlen!

Végül pedig a Lencse nyilatkozatához egy büdös szót nem szóltam hozzá! De, ha már szóba hoztad, az õ megállapítása valóban röhejes... ennél röhejesebb már csak a festett haja, (parókája?) volt! 😄D

Egyébként meg mielõtt támadsz, legalább olvasd el normálisan amit az ember leír...

www.smart-bus.hu

ressy14
Jó ez így ahogy van, ilyen rohadt hidegben úgy se lenne nézõ sehol.
Az angoloknál meg szinte egész évben állandó ez a 10-15 °C, és télen se megy mínuszba.

Csak több meccs kéne, heti 2 egész szezonon át, mert ott már baj van, ha ez a lencse gyerek is 10 meccs után nekiáll sajnáltatni magát. A válogatott meccseken meg is látszik az erõnlét hiánya, amikor az nb1-es játékosok a seggükön veszik a levegõt már a 70. percben.

Dum spiro, spero.

ressy14

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Persze, 3 hónappal korábban kezdõdik mi?

Arról nem beszélve, hogy az angol csapatok jórésze egy "picit" több meccset játszik egy szezonban. 10 meccs után ezt nyilatkozni, röhejes.

http://goo.gl/gd6Zi5

Az angolok meg akkor verik a pöcsüket, amikor nekünk már elkezdõdik a bajnokság...

www.smart-bus.hu

Sajnos a sors iróniája... ugyanez a srác feküdt alá a Moraesnek az elõzõ fordulóban, amelynek következtében eltört a Moraes keze...

www.smart-bus.hu

bakkerman
dió-honvéd meccsen az egyik feka eltörte egy 17 éves magyar srác lábát,2 helyen is eltört szerencsétlennek a lába...valaki betudná linkelni az esetet? Jobb esetben nyár elején labdázhat...<#shakehead> azt a betegagyút meg eltiltanám 1 évre aki ilyet tett egy fiatallal

Effe88
pedig kajak ezt nyilatkoztaXDXD

én is csak lestem😄
nagyon megterhelõ lehet ám😄 havi több millióért napi 2 óra edzésre és hétvégén jóesetben 90percre "dolgozni"😄😄😄

bakkerman
és természetesena fizetésüket ugyanúgy megkapják erre az idõszakra,csak épp otthon verik a faszukat meg tömik a bejglit...az angolok meg karácsony másnapján fociznak...

ressy14
10 meccset játszott idén 😄

Dum spiro, spero.

szabii98
addig úgy sem lesz hó, úgyhogy érdekes ez a szünet...

I met God. She's black

Tõzsér

Kíváncsi lennék az indokra... olasz fociból kiindulva valószínûleg a védekezésében, vagy a taktikai fegyelmével volt gond...

www.smart-bus.hu

Narxis
Jó egy kicsit ironizáltam. 😄

De sztem az idõjárás miatt se lehet rövidíteni amíg nem lesz minden nb1-es pálya alácsövezve. Folyamatos takarítás kéne amikor havazik és még sztem akkor is szar a pálya na meg rohadt hideg van. Talán pár hetet lehetne hosszabbítani ha rendben lennének a pályák.

Effe88
3.félidõ

lencse pihenni szeretne, mert nagyon sok meccset játszott a szezonbanXDXD

Effe88
na de 3 hónap😄D:

Narxis
Kell ez a szünet, hogy regenerálódjanak.

Effe88
most 2013.03.01-ig szünetXD

elég siralmas azért, tudom szar idõ, szar pályák stb....
de akkor se jó így

szabii98
Vidi-Újpest 1-1
Fradi-Pécs 3-2

I met God. She's black

<#worship><#eljen>

banok
a Harmadik félidõ(Sport2)c. mûsort melyik streamen szoktátok elkapni?

ReszegKoldus
Legalább a siófoknak nincs olyan gondja, hogy nem lövik be a büntetõket, ott van egy tuti rúgó 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Láma!
Megint... tavaly is Melczer nyomott egy ilyet...

Persze mindez a véletlen mûve, hiszen a világban is gyakori az ilyesmi, az meg hogy egy csapatnál egymás után két szezonban ugyanaz az ember, az meg egyenesen megszokott... 😄

ReszegKoldus
Mert messze még a tavaszi szezon, majd február utolsó hetében szerelik azokat, addig minek? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”