Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És senki nem vette észre évekig😄DDD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nyilván nem véresen komoly dolgok, de hangulattól függõen lehet belõle vita, amire meg szerintem semmi szükség. Vagy szóljon arról a topik, hogy akkor elkezd mindenki ilyen képeket berakni, és megy a folyamatos cukkolás?
Akár ez még vicces is lehetne, csak szerintem nem itt... ez a topik nem errõl szól. Persze lehet, hogy én látom rosszul...
www.smart-bus.hu
Egyébként meg nem értem mit kell ezeken kiakadni. ez is benne, van, hogy cukkolják egymást a különbözõ csapatok drukkerei.
Van olyan jó barátom aki megveszett fradista. Nincs olyan beszélgetés közöttünk, hogy ne szúrnánk oda a másiknak. Vagy épp csak ne azért hívjuk fel egymást, hogy gratuláljunk a az aktuális pontvesztéshez pl.
Nem véresen komoly dolgok ezek. Akinél meg igen. azoknak orvosnál a helyük.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
meg úgy az nb1 65%-ánál. Tisztelem én a fradit, fõleg a szurkolóit 😊) ez csak egy kép, de vártam h ilyen következménye lesz 😄
I met God. She's black
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Elõször is kurva régi, másodszor pedig szerintem egyszer már kitárgyaltuk itt, hogy tiszteletben tartjuk egymás klubszimpátiáját, és az ilyen jellegû beszólásokat mellõzük itt!
Linkeld be a Vidi topikban, de ne itt, ahol mondjuk nem kevés Fradista van!
www.smart-bus.hu
5 percig gondolkodtam hogy betegyem-e xDD
csak vicc, remélem nem veszi senki véresen komolyan 😄D
I met God. She's black
(leginkább mostanság minket és a diókat szokták divatozni)
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ASD:SASDGSDGSH vicc ami ott megy,mostmár kiváncsian várom meddig bírják ki együtt a felek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én szívesen megnézném, de tv-rõl általába lemaradok.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Hiányzik a "Jó estét, jó szurkolást" 😞
http://www.trilulilu.ro/video-sport/hannover-3-2-bayer-leverkusen
https://www.facebook.com/ferfiklubb/