4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1026 Az hát, és ez aztán extra hosszú !!!Reálban jobban látod mi jön, de szimulátorban kötelező bemagolni !! :D -
#1025 Nem tudom mikor jon, lassan 3 eve csinaljak:)))
De itt egy masik real videot, kasztnis cuccal. A hillclimb kellemetlensege, amikor az ember elfelejti, milyen kanyar kovetkezik:)))))
http://www.youtube.com/watch?v=dhulYCptjoY#t=8m40s -
#1024 Húha! Nem mondom... Ezzel a töréssel soha nem érek a végére ! :))))
Mint mikor először láttam Nord-ot, annak is csak három hét után láttam meg a hátsó részét ! :)))
Ezek szerint valamikor várható a cucc, bár gondolom ez független a Fiat-tól ? -
#1023 Meg csak most neztem vegig ezt a videot. Eleg utos palya, tobb mint 10 perc! Ez kellemes lesz:)
Es akkor gyorsan, jojjon meglepetesnek a netKarPro-s verzio fullban!!!!:P
netKarPro - Osella & Trento-Bondone
-
MatHY #1022 de megy minden addon(pálya)h ha vami mód lesz hozzá azt nem tudom
csak én kicsit soknak tartom a 36eurót :(:S -
#1021 Gondolom demoval nem megy semmi addon ?...
No majd megveszem hamarosan, most elvitte minden pénzem az új hobbi ... :D -
#1020 Laguna Seca 1.0 -
#1019 Talaltam egy belsokameras videot, az "egyszer majd megjeleno" hillclimb kiegeszites eredetijerol (auto+palya).
-
MatHY #1018 ok bocs többet nem off-olok -
#1017 Nem fog osszejonni, nem erdemes kiserletezni vele;)
Amugy meg, ez nem warez site, lehetoleg az azzal kapcsolatos hozzaszolasokat hanyagold. -
MatHY #1016 még se csak a menüben volt ott (pffff én:()
de probálkozok vele ha sikerrel járok rögtön meg osztom veletek -
MatHY #1015 hopppáááá mire jöttem rá
amit adtál netkart az a 99-es abba bele másoltam a pro-bol az autoka páylákat és müködik tehát nem kell meg vennem csak be kell másolni abba amit adot linekt alex és a netkar pro v1.0.3. at és müködik -
#1014 Nagyon az igazi sem szereti a hirtelen fékezést :)))Rögtön előzni akar a segge :)) -
#1013 Valodi verseny Formula Ford-dal (F1600).
-
MatHY #1012 oké rendben csak nekem nem vacakol hanem gumi billentyűm van és meg kell szoknom h erősebben kell le nyomni igaz h már decembertől van :D de azért :D
(h = hogy) csak h tudjátok -
#1011 Nekem is vacakol a billentyűzetem ha merül, ezért mindig átolvasom a 'mehet' gomb lenyomása előtt amit írtam. Csak ennyit kérnék Tőled is ;-) -
MatHY #1010 sokkal jobb az a netkar amaitt adtál
hogy mondjam realisztikusabb
ha a pro-ból át rakom a pályákat vagy az autokat az látszani fog?
vagy fordítva -
#1009 Lehetoseg szerint, azert probaljuk meg a topic ertelmezheto- es ertelmi szinvonalat az elfogadhato felett tartani, mert ha esetleg benez egy erdeklodo, elso olvasatra, a dobbenet kiegeszitve, agyverzest is kap;) -
#1008 Hát én nem hogy félre nem értem, de sehogy sem ... ! -
MatHY #1007 jó bocs azt nem aazért irtamh fére értsétek na igy jó?? :D
ha nincs ez a jó csapat itt akkor nemtom hol tartanék -
#1006 "....és az te azért irtam h enyémféle értetétek ...."
Atyaisten ! -
MatHY #1005 de ott meg találtam a páylákát még egyszer köszi -
MatHY #1004 köszi én is találtam azon a liinken amit adtál csak nem engedte letölteni
-
#1003 netKar 0.99 letoltes. ~10 sec alatt megtalaltam Google-val a kozvetlen letoltesi linket...:D
http://nktracker.altervista.org/netKar099namie.exe -
MatHY #1002 hu be szereztem onna a pályákat amit irtam :) köszia linket
ja az a game amit moutatál az teljesvagy demó? -
MatHY #1001 alex ez amit adtál linket tök jó -
MatHY #1000 vagy akár az
de lécci a netkart azt a j átékot illetva a páylákat öszönöm szépen
hupsz am nem magnam akakrtam az 1000dik hozzá szólást és az te azért irtam h enyémféle értetétek
-
#999 mediafire.com:D -
MatHY #998 alex ajánlom h ölsd fel a www.filefront.com ra lécci és a netkart is köszi szépen -
#997 Szerencsed (vagy szerencsetek:P) van, meg mukodik a palyaletolto oldal, itt fent van meg nehany tucat track;P
netKar Tracks -
#996 Igen, elegge ronda;) Nyers GPL konvert (lehet), ultra-low texturakkal es mindenfele novenyzet nelkul:) -
#995 a nordschleife elég csunya és kezdetleges jól emlékszem?? vagy volt belőle jobb verzió?? -
#994 #986: Ahogy lesz savszelessegem, feltoltogetem oket. Nem hasznalok MSN-t, az elso program/service azmit kiirtok a geprol;)
#988:
#992: Meg se probalj take-elni, mert torlom...
#993: Sehonnan:) Max ezt is tolem lehet "beszerezni":)
-
MatHY #993 ezt a netkart honan tudom le szedni? -
MatHY #992 vajon kié lesz az 1000dik hozászólás?? -
#991 netKar (nem Pro!:P), Toyota Supra, LimeRock Park video.
Azert a netKar jonehany funkcioban jobb/tobb mint a Pro, pl.: vannak napszakok, ejszaka is, mukodo reflektor, tobb kasztnis auto, kapcsolhato/allithato turbonyomasok es ABS (amelyik autoban van), jobbak a hangok visszajatszasban.
A videoban tulvezerelt lett a hang, elfelejtettem a panelnel visszavenni:)
-
MatHY #990 tekeredős* :D -
MatHY #989 :D jó csak szilikonos tekeretős billentyűm van és kisit erősebben kel meg nyomni -
#988 Egy új barátság kezdete! Pont egymáshoz illők vagytok ! .
Majd tanítsd meg írni, Alex ! -
MatHY #987 és előre is kösz