netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Engedd fel a gázt, és akkor vált😊
K.András
A controll résznél külön kalibráld rá amire akarod, a pitben meg a cockpiten kell nyomogatni a gombokat, egész pontosan bal oldalt a main gombot lekapcs aztán meg az alatta lévö nyomva tart és elindul...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

lac coo
Ez egy okos ember !!!!!! <#worship><#taps><#taps><#taps>

Amúgy én elindulni sem tudok vele mert nem tudom belõni a váltást , állandóan a zézettel együtt használja...

Aztán eljutok a pitbe és ott semmit nem tok csinálni 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

K.András
A BHMS szavazása alapján eddig 1178 embernek a 35%-a elörendelte, az kb 400 ember ezt szorozd meg 9000ft-vel 3.6 millio forintot kaszált eddig ez a stefano castillo gyerek, a semmiért!Szerintem ez a játék ebben az állapotban egy nagy becsapás!

Istencsászár
Nomeg azt sem értem, megnyomom a váltást nemvált, megnyomom még 1szer nemvált nyomom ezerrel egyfojtába vált........

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sajnos. Az elõzõ verziója sokkal jobb volt...
Amúgy meg az Lfs legelsõ demója is agyonveri.
Hátha segít vkinek:
Fast start link
Istencsászár
Igénytelen, puritán, bugos, átláthatatlan....

Komolyan mondom ilyet képesek voltak összerakni?
-Grafika épphogy mondhatni szép...
-Hang? van olyan ebbe?????
-Bugos: auto beleesik a földbe...

Több nemjut eszembe, mer nincs mirõl írni ez egy alfa állaptban levõ erõsen készülõ játéknak elmenne ami kiszivárgott, de hogy ezér pénzt kiadni?

Nemtudom hány ember munkája, de ezzel jól melléfogtak....

SZVZS csatlakozom Andráshoz "ez eddig egy nagy 0".

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kosz. Tok jo... En szepen kitoltottem mindent es xart elindulni.
Igy mar uj nevvel, jo.
K.András
Ne tudd meg mit szoptam azzal, irjál be a driver résznél egy nevet és csak a nevet, miután leokézod jobb also sarokban megjelenik a neved, utána már lehet nyomni track day-t...

Nekem mindig az irja ki, hogy "No Active driver".
Ezt miert?
K.András
Nyomtam egy orát idáig és azt kell mondanom, ez a játék egy nagy káosz!
Elöször is, szerintem nem volt normális aki ugy akarja kiprobáltatni az autot, hogy nem müxik benne a kijelzö, a full gagyi hang miatt azt sem tudod mikor kell váltani ha váltasz akkor nem történik semmi majd pedig rá 3 mp-re vált + 2 mp-re rá jön a hang is...
Azt még megértem, hogy csak 1 autoval 1 pályán lehet unlock nélkül menni, mert ez a bevett szokás, de hogy ne müködjön benne a kijelzö?!Miért nem mindjárt csak 3 kerékkel lehet kiprobálni, vagy mondjuk jobbra lehetne csak tekerni a kormányt, esetleg a fék nélkül 😄DD

Szerintem iszonyat sok anyázás lesz még a készitök felé, föleg aki megvette!

LFS ezt lazán veri pedig én azt sem szeretem(megvan eredeti természetesen), több pálya több auto van és a fizika is garantáltan jobb(egyébként fizika itt olyan mint gtr-ben ha dobod akkor nem fogod meg az tuti)! Hangok azok annyira szarok, hogy ilyet elképzelni sem tudtam volna eddig szoval nem sok esélyt látok arra, hogy ezért én 36 eurot fizessek, az majd 9000 forint!
Szerintem nem kéne minden autos játékot piedesztára emelni csak azért mert megjelent, mondja ki mindenki az öszinte véleményét, az enyém az hogy ez eddig egy nagy 0!

Istencsászár
netKar PRO.exe ?

ZolEE F1
leszedtem a demot .. de hogy tudom elinditani?<#idiota><#idiota><#idiota><#zavart1>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

atyka
THX! 😄

JuanG
THX!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ch_Slater
L betû (bár azóta lehet kitaláltad)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

atyka
mar csak ket lehetoseg maradt...viszont elindult vegre! ...most nem merem kikapcsolni a gepet <#idiota>

JuanG
??? ... nem hangzik jól 😞

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

atyka
tok jo, most kileptem, ujrainditottam a gepet es ujra kellett aktivalnom 😞

atyka
persze...az also meg addig, amig nyomom a gombot az egeren...de nem tortenik semmi 😞

JuanG
és felsõ kapcsoló végig lefele áll???

Ch_Slater
hát sajnos csak 1.2-es amd, 512mb ram, ati r9700.. 800x600-ban próbáltam, minden a minimumon és kevesebb mint 1 fps volt..

atyka
nem gyullad ki a lampa es hiaba nyomom a gazt...szoval tuti, nem megy...csak tudnam, mitol 😞

JuanG
de egérrel, csak a kurzort a fraps nem veszi fel...

JuanG
és a kis zöld lámpa se gyullad ki? nem lehet hogy csak nem hallod? (bugos a hang)...

atyka
...de te hogy csinalod? ...nem latok kurzort. nem egerrel?

atyka
ugyanezt csinalom, de csak a kapcsolo kattanasaig jutok...utana semmi

JuanG
nálam így indul:

netkar_start.wmv

gabber_saviola
nah letöltöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

atyka
koszi...de akkor sem ertem

Az imátkozást. 😄DD
atyka
megorulok....kapcsolgatom, de meg sem nyikkan...mit hagyok ki?

atyka
ezt csinalom, de nem tortenik semmi...elotte valamit kell allitani? benzin latszolag van benne, auto kuplungon van, szoval az sem lehet a gond...

JuanG
Alex: az ok hogy porosodik a kamera, de hogyan lehet letörölni a koszt? mert ha visszalépek a boxba akkor is porps marad...viszont az autó javítható 😊...

JuanG
2-3 mp-ig...tehát a felsõt bekapcsolod, aztán az alatta lévõn meg nyomva tartod az egeret...

JuanG
nekem munkahelyi gépemen Inno3D GF4Ti4200-esen (64M😎 640X480-ban tök jól megy ... viszont a max grafikát nem szereti, mert amikor kiállok folyamatos, de a célegyenesben már szaggat, aztán megint folyamatos, aztán megint szaggat...de ha lejjebb veszem a textúrát akkor jó?!!

atyka
...de meddig tartsam rajta? 😄

gabber_saviola
milyen gépen szaggat ez ennyire? <#wow1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ch_Slater
nekem elindulni elindul: Main switch, utána meg a start kapcsolón rajta tartani az egeret lenyomva. de hogy hogy lehetne megmozditani a kocsit... azt nem tudom. a váltás nem megy. kisérletezgetni meg nem tudok a baromi szaggatás miatt..

atyka
kattintgatok, de nem indul...

Ch_Slater
úgy látszik új gép kell lassan. kb. 1 frame/5 sec-kel ment. alig tudtam kilépni...
bár az lfs vigan elszaladgál 1280-ban viszonylag magas grafikai beállításokkal (~30fps)

JuanG
online manual:

nkpro manual

JuanG
ja, és LCD nekem sincs, hogyan lehet elõvarázsolni???

JuanG
bal oldalt sorry!!!!!!!!!!!!!

JuanG
egérrel 😊.. a cockpitben jobb oldalt vannak kis kapcsolók, a felsõ a gyújtás, alatta pedig az önindító, egér bal gomb lenyom 😊))...

érdemes elolvasni a manual-t (help menü)

atyka
uldogelni mar tudok, de hogy kell beinditani?

gabber_saviola
júj most látom, hogy letölthetõ a gém <#eljen>
remélem vmi hekk is jön fozzá, hogy a full legyen a demóból <#smile>

atyka
Na, akkor most felrakom...

JuanG
simán tudtad aktiválni? utána választható mind a 4 verda-pálya??