netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Szerintem, mindenkep regisztralj PayPal-t, nincs vele gond. De dombornyomott bankkartyadnak es/vagy hitelkartyadnak kell lennie!
Ja, es NE hasznalj ekezetes betuket a regisztracional😊))))))
nkpro_test1.wmv
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nos, a Visa/Mastercard ikonon kívül nem sok mindenre tudok kattintani, ami el is visz a PayPal.com-ra, de ott aztán nem sok más egyéb lehetõséget látok a PayPal-on kívül... 😞
Egy gyakorlott ember keressen már meg e-mailben! Köszi!
leo67+nicorosberg.hu
Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/
a setupban (garázs), a Misc. dolgoknál lejjebb lehet venni a kuplungolás idejét...
amúgy nagyon élvezetes a játék, máramennyire törött csuklóval, összezúzott térdel, és tetanusztól becsomósodott hátsóval lehet élvezni<#idiota>#idiota>
az egérrel való klikkelgetés a mûszerfalon elsõre nagyon megtetszett, van egyfajta fílingje<#eljen>#eljen>
*Posse*T.W.D*
teljesen igazad van...
(spec én az elõzõ részt is elsõsorban a fizika miatt szerettem, de ez most sokkal, komolyabb lett) néhány apróságtól eltekintve nagyon igényesre sikerült, majd jól kiforrja magát - remélem
na többet nem kántálok😊))
*Posse*T.W.D*
Persze, nem azt mondom hogy tokeletes, csak azt, hogy a netKar is egy hasonlo kategoria, egy kulonallo stilus, "egyfajta fizika" mint pl. a NR, LFS vagy az ISI engine.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
DE minél többet megyek vele annál tisztábban fogalmazódik meg bennem, hogy ez itten egy nagyon-nagyon komoly cucc😊)))
jogos lesz ott az a "professional racing simulator" felirat😉
remélhetõleg hamarosan az "online" is...😊))
Atyka: az erõsebb verdák milyenek?
ezt a gázzal is el lehet játszani...
most hogy tudom hogy a gumit is nekem kell lecserélni újra (még szép hisz nincsenek szerelõk a boxban 😊)) ), kezdem élvezni 😄DD
Csupa rejtély ez a játék.... !😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagy hogy ...?
Mert most már nekem is ráz mint az állat , eleinte nem volt olyan...Amúgy a fékekkel az a bajom , hogy éppen csak hozzáérek a pedálhoz és blokkol..Mit lehet csinálni vele ?
(...és még a nevemet is ráírja a kocsira....<#idiota>#idiota>)
Ahogy irtam, a CFG konyvtarban erdemes nezelodni, a Controls.ini kornyeken😊
FACTOR=0.000000 // Linearity
ja, és a játékban hiába állítok az FF-en vagy a linearity-n, nem menti el, így csak a winfos driverben tudom állítani...
Ja, es en kuldtem az 1001. levelet😊))))))))))
Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/