4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1106 Hát ott nem néztem soha a hostolást, rF-ben nézegettem, ott is jobb ennél ...
De amúgy köszi, úgy néz ki így már működik a dolog ! :)
Jaja, élsimítást kerestem én is, igaz cfg-ben benne van de a tököm tudja mit kell beírni 0 helyett :))) -
#1105 De alapbol is hianyzik meg sok beallitasi lehetoseg, ami az elozoben volt (audio, grafika). -
#1104 De nem ertem, miert kellett elbaltazni az elozo menuket, pontosabban a beallitasi lehetosegeket?!;/ Az 1.0.3-ban teljesen jo, grafikus feluletu host-beallitas volt. -
#1103 Ha nincs jelszo, akkor a SEMMI-vel tud belepni, vagyis password nelkul:) -
#1102 hogy hogy semmivel ? Ha nincs jelszó nem tud belépni senki ? -
#1101 Meg valami. Bar ezt sem tudtam letesztelni, mert egyedul online eleg nehez:)
Szokas szerint, eleg barkacs, erdekes a dolog. Most hogy beepitette a fo EXE-be a HOST-beallitast, sokkal kevesebb a lehetoseg (legalabbis az UI-ban).
- A jatekban allits es indits egy host-ot. Aztan lepj ki belole, a jatekbol es a host-bol is;)
- A ..\CFG\nkservercfg.ini fileban benne vannak a (plusz) reszletes beallitasok (pl. kor szamok, varakozasi idok, loopolas stb.)
- Itt allits be PASSWORD-ot es ADMIN-t.
- A nkServer.exe-vel inditsd a szervert!
- A Password-del tud mindenki belepni, ha nincs, akkor semmivel:)
- Te is a jatekkal lepj be, netKar_PRO_NT.exe inditas, JOIN.
- A "garazsban" ESC-t nyomva elo jon a menu, ahoil ilyenkor meg nem tudsz leptetni, te sem vagy admin.
- Ugyanott van egy nagy beiro mezo, oda gepeld be a CFG file-ban beallitott ADMIN-t. Aztan alatta BECOME IS ADMIN.
- Innetol Te vagy az Admin;P
-
#1100 Amikor a HOST-ot csinalod, adjal meg password-ot is. Ha ugy leptem be, mar engedett leptetni, valtani stb. Az mar mas kerdes, hogy azoknak is engedi-e, aki cliens-kent lep be?!:))) Csinalj egyet, teszt:P -
#1099 De az szerver pass vagy admin ?
-
#1098 Megneztem, ha nem irsz be password-ot a HOST letrehozasanal, akkor nincs alapbol Admin:) -
#1097 Láttam a logból, csak későn léptem fel ...
Most is lejárt a practice és sehová nem lép , bármit piszkálok csak azt hajtogatja, hogy nem vagyok admin :((((
Ott áll a szerver letelt edzéssel .... -
#1096 ...voltunk, mert ALT-TAB-oltam es kifagyott:D -
#1095 Amugy 3-an fent vagyunk a szervereden:) -
#1094 Hát valakinek fel kell lépni elsőként a szerverre, aztán jönnek mások is, nehogy már azonnal kilépjen , egyébként is van asszem 80 sec amíg nem indul el a rendes idő ... -
#1093 Felraktam újból az update-et ( bár fennt volt...), de most sem jó a dolog ....Kiírja hogy nem vagyok admin azt ennyi :))))) -
#1092 Gondolom, ha egyedul vagy QUAL-ra akkor azonnal tovabb lep, mert nem sok ertelme lenne lefutnod:))) -
#1091 Szerintem fel.
Most meg hagytam, hogy leteljen az időmérő, de magától nem lép tovább ...
És ha csak időmérőt/versenyt indítok , akkor meg egyből versennyel kezd.
A farkam se érti hogy megy itt ...:))))) -
#1090 En tudom leptetni. Feltetted Update1-et? -
#1089 Hát komolyan nem jövök rá, hogyan lehetek admin a saját szerveremen, hogy tovább tudjam léptetni a hétvégét ???!!!
De ahol voltam fenn , ott is valami hasonló gond lehet mert az istennek nem ugrik versenyre az időmérő után, hanem tovább számol visszafelé , mínuszba ! -
#1088 Szerintem, mar tesztelik egy joideje;)
A kovetkezo pacth (inkabb BETA 2), talan 1-4 het mulva. Be kell hogy erkezzenek a jelenlegi verziokkal kapcsolatos infok, hibak, bugok, keresek, javaslatok stb., es azt meg ki is kell javitani;)
Bar a tegnapi F1600-as elindulast gyorsan megcsinalta;) En is irtam bugreportot (ha mar azert beta test):) -
#1087 Nocsak már vannak Abarth szerverek ???? A hegyi pályával ??? :))))
Gondolom tesztelik, talán hamarosan kint lesz a patch ...
-
#1086 Ha hostolok egy szervert hogy lehetek admin ???
Mert gondolnám , ha már én csinálom én is vagyok a főnök de nem ...:)))))
Pedig jó lenne léptetni a következő eseményre , de nem engedi , szerinte nem én vagyok az admin a versenyen ! :DDD
Egyébként a demoban melyik pályák is az elérhetők ? -
#1085 Ha már ilyen szépen számolja a gumikon a megtett kilómétert és kopást, nem lenne hülyeség ha valahogy megoldaná, hogy online futamon korlátozva legyen a felhasználható gumikészletek száma .
Mondjuk lenne 5 szett , és mindenki azt és akkor rakná fel amit akar, természetesen ami már kockásra van fékezve az marad is olyan vagyis mindegyiknél megjegyezné az aktuális állapotot .Ha már profi szimulátor ....
Esetleg beállítható lenne a szerveren a készletek száma .
Ezt valaki meg is írhatná , aki jól tud angolul ! -
#1084 megvettem en is. meg mindig all az ajanlat, hogy csinalunk bajnoksagot asr-seriesen. min 10 jelentkezo kene. -
#1083 Igen, én is láttam de nem mertem piszkálni :))) -
#1082 Az F1600-os nem indulasa gyorsan megoldodott, megjelent az elso patch (lesz meg tobb is):P
netKarPro v1.1 BETA 1 Update 1 -
#1081 Talaltam hivatkozast Ghostcar-ra, vagyis ha mar AI nem lesz, legalabb magunk ellen tudunk versenyezni:) Sot, ha replaybol betoltheto lenne, akkor talan masnak a gyors kore ellen is:D -
#1080 Monaco-n mennyit ir a kijelzod a Battery-nel? -
#1079 Most beléptem Crema-ba indul a verda, kiléptem, beléptem Monaco-ra nem indul ! Kilépek, ismét Crema ott megint indul ..
akkor ez valami bug, vagy a pályával nem okés valami ? -
#1078 Igen játékon belül megtaláltam, meg a pályán is lehet állítani a numerikus 1-2 gombokkal, de akkor is marad olyan bazi erős a blokkoló ffb effekt :( -
#1077 3D-s "hangmegjelenitoje" van, valszeg hangkartya beallitas lesz (tedd at stereora es/vagy 4.1-re).
Az autok setupjanal is lehet allitani az FFB-ket, nezd meg ott, de az 1-2. billel is lehet val;amit allitani. -
#1076 Kiderult miert nem indul, de mar sehol sem;) Ures az akkumulator, es ki-be lepesnel, garazsba pakolaskor nem tolti ujra:D Kijelzon lehet allitani a kiirasat de eg baloldalt a lampa is:) -
#1075 Nekem is az van, de ha nem állítok semmit, akkor valami hihetetlen nehéz eltekerni a kormányt. Én nem edzeni ülök be a cockpitbe, hanem játszani :P -
#1074 Nálad indul ?
Cselt: én DFP GT-t használok gyakorlatilag default beállításon . -
#1073 Megneztem, nem tudom miert nem indul be:)) -
#1072 Kipróbáltam a demot, de egyelőre kicsit felemás érzéseim vannak.
A menü az kétség kívül sokkal jobb lett, mint volt ez egy jó pont.
Viszont amikor a fülesemmel próbáltam játszani nem volt motorhang, csak akkor ha oldalra néztem a játékban, amikor viszont kitettem a hangot a hangfalakra akkor ott már volt.
A másik érdekesség számomra az az FFB. Először olyan erős volt, hogy még a kormány driverében is visszább kellett vennem az erőből, aztán a játékban próbáltam finomhangolni, de nem sok sikerrel. Most olyan gyenge, hogy kanyarban alig érzek ellenállást, fékezésnél viszont, amikor blokkolnak a kerekek szinte kitépi a kezemből a kormányt. Ez nagyon idegesítő dolog, remélem lehet vele valamit kezdeni.
Ti milyen kormány és ffb beállításokat használtok? -
És vajon az F1600 miért nem akar beindulni a Monacoi pályán ???
F200-el is próbáltam azzal teljesen jól ment ...És elég durva, életem legdöcögősebb köre volt !!! -
#1070 Olyan sokan?!:) -
#1069 Köszi !
Elég fura, hogy pl. Monacot 29-en töltötték le ! :)))) -
#1068 Nem tudom melyik oldalt nezted, de a LastPlace-en fent van 9 palya ami Pro-hoz van. A tobbi, ami netKar-os (mukodik de ronda) az az Emporiumon. -
#1067 Ok. megvan csak lejjebb kellet volna görgetni ! :)))