netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Bar nekem a nK is nagyon tetszett, de ez meg jobban bejovos😊 Es ami most ebben nagyon pozitiv, hogy mivel fizetos lett, valszeg frissitgetni is fogja rendesen.😊
JuanG
kurva ékezet <#idiota><#falbav>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
En ugy tudom, hogy csak az Olaszoknak van lehetoseguk nem PayPal vagy bankartya hasznalatra.
Szerintem, mindenkep regisztralj PayPal-t, nincs vele gond. De dombornyomott bankkartyadnak es/vagy hitelkartyadnak kell lennie!
Ja, es NE hasznalj ekezetes betuket a regisztracional😊))))))
JuanG
Érdeklõdõknek: tegnap esti kis teszt 1 üveg bor után 😊...a minõség kicsit szar, mert most vettem fel a munkahelyi gépemen replaybõl...

nkpro_test1.wmv

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Leo67
Segítség! Meg szeretném venni a licenszet. Életemben még nem vettem semmit online fizetéssel. A honlapon (Shop) azt írja, hogy nem szükséges PayPal usernek lennem, csak nyugodtan kattintsak a fenti gombra és válasszam a nincs PayPal accountom opciót.

Nos, a Visa/Mastercard ikonon kívül nem sok mindenre tudok kattintani, ami el is visz a PayPal.com-ra, de ott aztán nem sok más egyéb lehetõséget látok a PayPal-on kívül... 😞

Egy gyakorlott ember keressen már meg e-mailben! Köszi!

leo67+nicorosberg.hu

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

JuanG
én is próbálgattam tegnap, sokat kell pepecselni a beállításokkal, de megérte, egyre jobban élvezem 😊)), a hangok gagyik, de az elgondolás nem rossz, grafika fullon megy 1024-ben, a fizika meg bejövõs, a gumik jók (jobb mint az LFS-ben szvsz), és fogható is a kocsi...

a setupban (garázs), a Misc. dolgoknál lejjebb lehet venni a kuplungolás idejét...

copass
ígéretes darab, kicsit pepecselõs, a kormányt én notepad-al finomítottam be,eccerûbb volt úgy sokkal.mûszerfal meg majd lesz gondolom. ai jó lenne.

Kaszi46
nincs semmilyen pitlimiter, a hang tréfált meg!😛
amúgy nagyon élvezetes a játék, máramennyire törött csuklóval, összezúzott térdel, és tetanusztól becsomósodott hátsóval lehet élvezni<#idiota>

az egérrel való klikkelgetés a mûszerfalon elsõre nagyon megtetszett, van egyfajta fílingje<#eljen>

*Posse*T.W.D*

😊)
teljesen igazad van...
(spec én az elõzõ részt is elsõsorban a fizika miatt szerettem, de ez most sokkal, komolyabb lett) néhány apróságtól eltekintve nagyon igényesre sikerült, majd jól kiforrja magát - remélem
na többet nem kántálok😊))

Kaszi46
kikapcsolni szeretném, mert nem megy 80 fölé😛

*Posse*T.W.D*

atyka
nezed a sebesseget es 80 alatt tartod...pitlimiter a jobb labba epitve 😄

Kaszi46
el se hiszem hogy én teszek fel ilyen kérdést...ptlimitert merre hogy?<#wilting>

*Posse*T.W.D*

Alexease
Na vegre😊 Ahogy latom, vegre kezd atcsapni a dolog pozitiv iranyba, es egyre tobben jonnek ra, hogy "ezt" nem a korites miatt kell/lehet szeretni, hanem a fizikaert, a vezetesi elmenyert stb.😊))

Persze, nem azt mondom hogy tokeletes, csak azt, hogy a netKar is egy hasonlo kategoria, egy kulonallo stilus, "egyfajta fizika" mint pl. a NR, LFS vagy az ISI engine.
atyka
Tenyleg, mondja mar meg valaki, mit csinal a paddle up/down... 😊

sztem nincs, az oldási-zárási idõket és az auto kuplungot a trackday/setup/misc tudod módosítani, (vagy a garázsban)

Kaszi46
tárgytalan megvan.

kuplung nélkül van vmi teendõm a def. beállításokhoz képest?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
alapban a váltófulecskékre van állítva a brake ballance, és sehony nem tudom ezt megváltoztatni.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
valaki megosztaná a kormánygombok, és váltó konfigurálásának titkát? sehogy nem jön össze😛

*Posse*T.W.D*

sajnos én esélytelen vok online jelenleg😞 (modem perpill)
DE minél többet megyek vele annál tisztábban fogalmazódik meg bennem, hogy ez itten egy nagyon-nagyon komoly cucc😊)))

atyka
egyik szerveren 5-6 sraccal mentunk, egesz jo volt. amikor kileptem, (hulye esogumik) akkor lattam, hogy elfelejtettem leallitani a szervert es kozben en is hostoltam 4 embernek <#idiota>

atyka
hat nem tudom, bent voltam par szerveren...nagyon lagos volt mind...jo lenne kiprobalni valamelyik "komoly" szerverunkon. egy biztos: amit gumiban produkaltak ezek a fiuk, olyat en meg simen nem lattam. a fizikaba nem tudok belekotni, elvezem...persze, meg nem mentem vele sokat, osszesen 200 km korul

lehet hogy jelenleg ez "a fizika"? esélyes szvsz...
jogos lesz ott az a "professional racing simulator" felirat😉
remélhetõleg hamarosan az "online" is...😊))

Kaszi46
na hazahoztam a kormányt, meg egy 9600os ati-t meglesem én is😛

*Posse*T.W.D*

atyka
...mondjuk ezt a menut csak egy elmebeteg talalhatta ki, meg egy csomo dologrol nem tudom, mi is az, es multiban gozom sincs, hogy lehet megnezni a koridoket...stbstbstb <#guluszem1>

atyka
Gyerekek, nekem ez egyre jobban tetszik...az erosebb szekerek is jok, bar nekem az 1.6-os is izgalmas... A nagyoknal mar komolyan erezni a szarnyak hatasat. A fizika szvsz nagyon jo.

JuanG
Alex szólj majd pls ha megoldódik az aktiválás 😊

Atyka: az erõsebb verdák milyenek?

JuanG
a féknél próbáld ki: a controllsban a féknél van olyan hogy set max, és set min...benyomod teljesen a fékpedált és rányomsz a setmax-ra, utána csak félig benyomva a fékpedált rányomsz a setmin-re...nekem így kevésbé érzékeny...

ezt a gázzal is el lehet játszani...

most hogy tudom hogy a gumit is nekem kell lecserélni újra (még szép hisz nincsenek szerelõk a boxban 😊)) ), kezdem élvezni 😄DD

Alexease
Eso lampa hatulra😊
Alexease
Az is valami "valto-feleseg" lesz, autotol fuggoen😊
lac coo
A mûszerfalon a legalsó kapcsoló az micsoda ?

Csupa rejtély ez a játék.... !😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

atyka
A "paddle" az mi a fenet csinal?

lac coo
Hehe....

atyka
fentmaradnak, a legutolso beallitassal egyutt. tires gomb es latod, mennyit mentel vele

lac coo
Ha ki-be lépek a játékban akkor is fennmaradnak az agyon kockázott gumik ??? 😊))

Vagy hogy ...?

Mert most már nekem is ráz mint az állat , eleinte nem volt olyan...Amúgy a fékekkel az a bajom , hogy éppen csak hozzáérek a pedálhoz és blokkol..Mit lehet csinálni vele ?

(...és még a nevemet is ráírja a kocsira....<#idiota>)

Alexease
Amugy 1-2 kor utan kezd izgalmas lenni, jo netKar szokas szerint😊 Addigra kopnak be a friss gumik annyira, hogy batrabban lehet tolni neki, es lehet elvezni a vezetest😊
Alexease
A Liearity bug-os😊 nem irja ki a valtoztatast, pontosabban, nem jol😊
Ahogy irtam, a CFG konyvtarban erdemes nezelodni, a Controls.ini kornyeken😊
FACTOR=0.000000 // Linearity
Alexease
Cserelj gumit, mert ha ki-be lepsz azt nem csereli le, maradnak a kopott gumik😊
Tomo15
ugyan ez van nálam is...
atyka
Huzz uj gumikat! 😊 Egyebkent ezzel en is szivok, a windows-ban atallitottam a ff erot, meg az effektek erejet...

JuanG
thx és akkor a last name mi legyen vajon: Miklán vagy Mikl%E1n ??? <#idiota>

JuanG
olyan bajom van hogy 100% FF-el alapból úgy rázza kormányt a pályán, hogy félek hogy szétesik...ha meg leveszem 30%-ra akkor meg nem elég erõs a többi effekt

ja, és a játékban hiába állítok az FF-en vagy a linearity-n, nem menti el, így csak a winfos driverben tudom állítani...

Alexease
Egy gyors fix, fleg Win2000-re es online problemakra: http://www.netkar-pro.com/fixes/netKarPROw2kfix.zip
lac coo
Mi ez ?

lac coo
Ja hogy Kunos a készítõ ....😊))))

lac coo
Latom , latom 😊) Le is szokok rola en is 😊)))

Alexease
Lehet irni Kunosnak - bar sok ertelme nincs, 1000 szamra kapja a levelet😊 Allitolag hamarosan javitjak a hibat a szerveen.
Ja, es en kuldtem az 1001. levelet😊))))))))))
Leo67
Szerintem akinek tetszett a 0.9.9 Namie, annak ez is bejön, sõt! Nekem is mindössze a hanggal van/volt némi bajom. Az Alexease által említett (#264) config fájl-módosítás segített azon is.

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

Alexease
Nehezen, de megerdemlem😊 Latod mennyire karosak az ekezetek😊)))