4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1066 A Laguna Seca az a PRO-hoz készült? Nem tudod feldobni valahová, nem jön be a link ...
Szerk.: közben bejött , de most Rapid nem engedi letölteni :((( -
#1065 Nekem így is nagyon bejön, az FFB mindent visz....Teljesen jó megoldás pl. (szerintem) hogy amikor blokkol a kerék akkor enyhén rázza a kormányt ...
De azért majd kutatok benne, hátha van valami érdekesség :)))
Az FFB beállításnál mi is az a kettő amit állíthatok a pitben ? ( Már elfelejtettem ...) -
#1064 Ebbe a beta verzioban (meg) eleg hianyos a bealitasi lehetoseg, erdemes vegigbongeszni a CFG mappat;) Pl. a fejmozgasallitashoz. -
#1063 Hasonloan az rFactorhoz a Support mail-en kell kerni.
De ez ugy tudom nem hardware ellenorzos, vagyis eleg ha csak a DRIVERS es a LICENCES mapat kiirod DVD-re, es ha kell, majd vissza masolod;) En is ezt szoktam:) -
#1062 Megvettem, nem tudtanm kihagyni :)
ahogy nézem még 3 aktiválást enged majd, újat hol lehet majd kérni ?
Vagy azt másra írja ...? -
#1061 Nem, ezt csak egyszer kell megvenni, a patchek ingyenesek. Mivel minimalis a tartalom es extra keves a felhasznalo, igy nem is lehetne erte tobbet elkerni. -
#1060 De ez ugye nem olyan, hogy most megveszed a játékot és akkor a teljes új patchért meg fizetni kell? -
#1059 Flat spots:) -
#1058 SOLD :D -
#1057 a hangok nem lettek jobbak? -
#1056 Mi az a hotspot? :)))) -
#1055 Nem kellett kikodolnia, eddig sem volt rossz az FFB, csak mivel itt van hotspot es egyeb feature (pl. koszolodas), tobb a hibalehetoseg. -
#1054 Hát simán van olyan jó mint Iracing, persze nem akarom hasonlítgatni semmihez ...!
Dehogy kikódolta az Ir cuccait és belenézett az FFB kezelésbe az tuti ! :)))) Iszonyat jó .
Kis setuppal simán lehet keresztbe-hosszába menni az 1600-assal ....
Ezt így most ennyiért simán kötelező megvenni !!! -
#1053 -
#1052 De nem panaszkodom, jo ez, a volt kolegam Mongol (!:D) prospektust tordelt egyszer:D -
#1051 Mondhatjuk, hogy szabadsag, de igazabol megsem:) Ezen a heten 2x bent voltam, es tegnap hoztam haza munkat. Raadasul, eppen egy Nemet nyelvu kiadvanyt csinalok, tonnanyi szoveggel:) "Kedvencem" a Nemet, foleg olvasgatni, elvalasztgatni, tordelni stb.:) Mivel nem sokat tudok Nemetul, igy sokszor az Angolbol fejtem meg, mi lehet az a szo, hogy tudjam mit jelent, hogyan kellene elvalasztani;) Kedvenceim a 30-40 betus nemet szavak, 4-6 massalhangzo-torlodasokkal:) -
#1050 Nem hiszem, mert csak a felső széle olyan ! :DDDD
Te amúgy szabin vagy , vagy mi ...? -
#1049 Vagy csak elrontotta:DDDDDDD -
#1048 LOL. Észrevettétek, hogy torzít a visszapillantó tükör?
Gondolom kicsit meghúzgálta az UVW-t rajta..Mekkora ötlet ! :PPPPP -
#1047 Igen, en is a tobb tekeres hive vagyok, vagy mondhatjuk, hogy nem vagyok igazi versenyzo, aki a 1 fokos pontossaggal tudja megtartani a kormanyt, amikor ki akarja tepni a kezebol:) Az iRacing-et is tobbfele beallitasokkal tudom csak hasznalni:) -
#1046 És sokkal jobban élveztem az autót 500 fokon .... -
#1045 Igen, az a kormanybeallitas problema lesz sokaknak. -
#1044 Én is kipróbáltam...
Menü szerintem jó , legalábbis jobb mint a korábbi :)))
Nekem csak a demo van , de az 1600-os nagyon jó lett fizikában, tényleg iRacinges! az FFB meg egyenesen szuper lett !
De az iracinges kormányszög-beállításért talán kár volt, megint szívnak a 240 fokosok .... -
#1043 Nem lesz:) Hasonlo problemaja, megoldasa van mint az LFS-nek, vagyis linearisan "veszi fel" a fizikat, igy csak folyamataban elore-hatra (az LFS-ben hatra nem, az gagyibb:P) lehet tekerni, leptetni. Hasonlo az elozo verziohoz, talan gyorsabb. De gumihangok meg most sincsenek:)
A fokeprernyo sokat (teljesen meg) valtozott az elozokhoz kepest, azt hogy elonyere vagy hatranyara, dontse el mindenki (igazabol, Kunosnak nem megy a GUI keszites, valahogy mindig elvetemult:D).
Latszik, hogy nyomatja az iRacing-et:) Ez mar az elozo verzioban is erezheto volt, FFB es fizika beallitasokon, de itt mar a feluleten, controller reszen is latszik;)
A controller beallitas nem mondom hogy rossz, de nem sok rosszabbat lattam eddig:) Nalam mindig mukodott, talan annal akinel nem, most fog. Ez a lenyeg, igazabol csak egyszer kell beallitani:)
A visszajatszasban megjelent baloldalt alul allandora egy netKarPro logo, lasd. iRacing termekvedelem es reklam gyanant:D
Lehet allitgatni most mar menetkozben is a kamerakat, azoknak, akik szeretnek TV-kamerabol, TCam-bol esetleg felfuggesztes nezetbol vezetni:DDDD
Fizikaban meg nem tudom, talan most egy kicsit alulkormanyzotnak tunik, bar nem allitottam semmit es csak 1-2 kort mentem. -
#1042 Nocsak, lesz rendes replay ? :))) -
#1041 Igen:) De az csak a masodik csomagban lesz benne:) De a weboldalon fent van minden info. -
#1040 új autó=Abarth 500?:D -
#1039 Jonehany eleg jo hir, a weboldalukon erdemes nezelodni! Izelitonek:
- szeptemberig fel aron lehet hozzajutni (19.90 EUR).
- az 1.1-es verziot 3 lepesben, publikusan tesztelik, az elso verzio mar letoltheto
- a patch mindent erint: grafika, felulet, hang, fizika, kontrolerek, uj auto, palya
Az elso resz tartalma:
Graphics User Interface (GUI)
- 100% new GUI program (netKar PRO_NT.exe) with localization
- Improved in-sim setup layout
- New behaviour for the top bar
- Added "count down" in seconds to the "go to grid button"
CONTROLS
- Add mouse steer control
- Added multiple keyboard configurations controls
- Added "start button" mappable on the steering wheel
- Improved replay controls
- Improved shifter support
- Added real device rotation support
GRAPHICS
- New shaders for cars and tracks
- Added "PitOut" board to show the direction of the track
PHYSICS
- New "vibrational" tyre model for all the cars
- Improved differential modeling
- Updated tyres data for the F2000
- Fixed a bug appearing at ~90 deg slip angle and camber
- Simplified telemetry setup and save
- AIM configuration is now persistent
AUDIO
- New core audio engine based on Microsoft XAudio2 interface
- New brake squeal sound
MULTIPLAYER
- New central server system
- Fixed bugs on network load on nkserver
- Added blue flags
- New "rotational" prediction code
- New "retire" funcionality
- Added main lobby chat
-
#1038 nah netkart majd holnap de nagyon élvezetes igy elsőre tényleg, és a sok apróság igazán szerethetővé teszi. sajnos a környezet meg minden halott, de a grafikán is meglepődtem, az árnyékok (fákról mondjuk) sokkal szebbek mint az iRben, meg a gumik is, meg a koszolódás, meg jah, az egyik legfontosabb... Olyan sebességérzetem volt az egyenesben, hogy befostam.
Még a "régi" ISI-s motorok alatt fogott el ilyesmi érzés.
Kár, hogy nem áll be valaki, valami a csákó mögé. ha miliomos lennék és nem tudnék mit kezdeni a pénzemmel tuti nem sajnálnám a támogatását, mert igy a programja, hogy majd nem használja senki, végülis értelmét veszti.
VGP3-at nem próbáltam csak láttam képeken, nem túl meggyőző de majd ránézek arra is :) kössze a tippet, bár nyilvánvaló, hogy onilne versenyre csak iRacing.
nKPro is jó lehetne. Ha lenne fix szimes haveri társaság. de itt a faluban meg a környéken egyet nem tudok aki szimulátorral próbálkozna... -
#1037 A VGP3-at probaltad mar? Az is hasonlo fejlesztes mint az LFS, netKar, vagyis egy ember, liszenszek nelkul, csak az 1 autot tartalmaz, Formula-1 stilusban. De annak meg fapadosabb, erdekesebb, elvetemultebb a kezelofelulete, a grafikaja, mert az PC/MAC verzio egyben:)))) De erdemes megnezni, mert fizikai szamitasban, gumiban ezek koze sorolhato. -
#1036 Es a gumit is erezni eleg jol, hatarozottan bemelegszik 1-2 kor alatt. Es persze, elkoptatni sem nehez;) Probald ki, ha meg nem jott ossze: fekezz egy jo hosszu allokerekest, aztan probalj tovabb menni a "kocka" gumikkal:))))) De koszolodik a gumi (amit beleszamol), koszolodik a sisak plexi (L-lel tudod torolni), es le tudod meriteni az akkumulatort is:))))) -
#1035 azért lolos végre olyannal menni, amikor váltásnál le kell venned, emelned a gázról a lábad :) iracingben meg tolhatod neki mint a hülyegyerek... -
#1034 húú :D kössze :)
majd holnap este még letesztelem jobban aztán jön egy átfogóbb vélemény :) -
Nem tudom, hogy a demoval mukodik-e, de a LastPlace-Racing linken talasz hozza 9 addon palyat. Ha nem, akkor probald atnevezni az addon palyat (pl. Spa, Silverstone, Monaco stb.) arra amit enged:)))))
Ennyi csalas meg belefer;) -
#1032 siker :) tetszik nagyon :) -
#1031 már beraktam egyesbe. tankoltam is, meg nemtom, de csak nem indul el. búg a motor, a fordulat is emelkezik de meg nem moccanna, pedig már egyesben vagyok :D -
#1030 Miert, mit csinal?! Ranyomsz a gombra amit allitani akarsz, utana lenyomod, kapcsolod a kormanyon azt a resz amit hozzarendelsz.
Bar valoban fapados, de nekem meg nem volt vele gondom. -
#1029 leszedtem megint, a game már megy, motort beinditani be tudom, billel megy is, de a kormányt beállitani... az kész röhej... -
#1028 Olvasgatom amit írtok, meg nézegetem fotókat. Nézem a játék árát (36Euro), már csak 1 pici kell hogy a vásárlás mellett döntsek... mondjatok valami pozitívat (bár tudom nem a ti dolgotok).
Alex jössz velem kőrözni ha megveszem ? :D -
#1027 hát ez kellemes ...nem szoktak ilyen hosszú hillclimb pályák lenni mivel nincs navigátor :)))...de ezzel elleszünk egy jó darabig, alig várom :D