4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1146 LFS-be minek 320 fok?!?! Ott is a "leg-formulabb" auto is tobb annal:) A tobbi auto meg elev 700 korul van. -
#1145 Na igen így már mindjárt más, 900 fokon nem ráz annyira gondolom a nagyobb kormányút miatt. :) Kár h nem tudom külön a játékhoz rendelni a kormányelfordulást :S -
#1144 Szerintem nem lehet. Az globális beállítás ...
És így beállítva nem jó az FFB ? -
#1143 Így volt beállítva eddig is csak 320 fokon, mivel úgy használom lfs-be.
A kérdésem az volt h lehet-e külön a netkarhoz 900 fokot rendelni, mert nem akarom mindig átállítani amikor más játékot indítok. -
#1142 Állítsd be a lenti képek szerint és jó lesz ! :DDD -
#1141 Az ffb-t hogyan rendeled külön a netkar-hoz? hiába állítom át amikor a netkar profiljában vagyok, amikor átváltok másra ugyananyi lesz másik játékban is... Nekem is a legújabb driver van fennt. -
Megneztem az F1600-ost, ~400 fokos a kormany. A (maceras) kalibralasnal, ha normalisan a 90 fotok allitottam, akkor tokeletes a kormanyelfordulas, teljesen szinkronban, ha trukkozve 90 helyett 180-ra allitottam, akkor is linearis de mar duplat kell tekerni rajta (iRacing style:P). -
#1139 Ne má...!
A telepítés elején ugyanazt el kell játszani mint Iracingben !
Előző verziót letörölted rendesen mielőtt az újat felraktad ? -
#1138 Érdekes nálam, ha 900-ra állítom akkor 900-at is kell tekerni a teljes elforduláshoz. Az iRacingben van úgy hogy csak annyit enged tekerni, amennyi alapból az autóban van. -
#1137 Nalam is 5.04.110, bar G25. Igazabol nem kellene kulonboznie, de Logitechtol barmi ketelik:)
Ezek a beallitasok nalatok milyenek?
-
#1136 Én a legújabbat ami már a GT-hez készült.
ezzel az a baj -múltkor volt róla szó- hogy nem kalibrálja be a kormányt automatikusan, hanem ki kell húzgálni ...
Szerk.: igen nekem is ez : 5.04.110 -
#1135 nálam az 5.04.110-es van fenn. -
#1134 Akkor lehet, hogy valami driver problema lesz, mintha panaszkodtak volna valamelyik driverre?! Ki melyiket hasznalja? -
#1133 Tedd 900 fokra, játékban úgysem enged annyit egyik autó sem, viszont így legalább lineáris lesz a kormányzás ... -
#1132 Pár főt lebírok, de nélkülem semmire nem mentek vele, mert b@szik továbblépni magától ! :))))
Letellik a practice és csak ott ál, hiába van loopra állítva ... -
#1131 Nekem is DF GT van és semmi bajom vele . A sprin és a damper effectet érdemes nullára állítani, asszem az csak kamu dolog ...Így használom :
-
#1130 Nekem is ez a probléma a játékkal ugyanezzel a kormánnyal. Én a profilerben csináltam egy külön profilt a játéknak. Én az FFB erőket 75, 70 és 50 százalékra állítottam a profilerben. A játékon belül meg asszem 0.4-es FF_gaint és 0-ás FF_dampingot és FF_Frictiont használok. Így egy kicsit jobb a helyzet, de még így is gyengének érzem a kanyarban lévő ffb-t. Nem nagyon érzem, hogy mennyire csúszik a hátulja. -
#1129 Már az elején full új gumiknál is ezt csinálja, szétrázza a kormányt ez nekem így nagyon nem jó :S Azért írtam úgy az ffb-t h könnyebben meg lehessen érteni mit akarok, amúgy nem nagyon rf-ezek. Lfs után hát mit mondjak ez az ffb nem az igazi... Amúgy DF GT, 320fokon a profilerben. Lehet h csökkenteni kéne proflerben az ffb-t és növelni a játékban a fő erőt, de nem tudom megér-e ennyit :) -
#1128 Valaki nem csinál egy szerót, hogy bohóckodjunk kicsit? -
#1127 A DAMPING es a FRICTION bealitasokat erdemes alapbol NULLAN hagyni, es csak kesobb esetleg feljebb allitani.
A Damping a razkodas reszletesseget, kemenyseget, erejet allitja, a Friction az alap felfuggesztes, gumi ellenalasabol, tapadasabol szarmazo eroket (ez most nem az igazi, legalabbis furcsa).
Mivel ujra/atirta a kormany beallitasokat, kezelest, FFB-t, es mivel ez meg BETA1, igy elofordulhatnak hibak kulonfele kormanyoknal (foleg a NEM multiturn kormanyoknal tudom elkepzelni, a rovid kormanyszog miatt, ahol hatarozottabban jonnek elo a rangatasok).
Ha semmilyen beallitas nem segit, akkor a fo menuben alul, kozepen van egy gomb (ami nalam nem latszik:P), arra kattintva erdemes bug reportot kuldeni (milyen kormeny, melyik driver, mi a gond). Ez Beta, vagyis teszt fazisban van, ezt nem erdemes elfelejteni, elsosorban azert adtak ki, hogy sokkal tobben tudjak tesztelni, hogy a vegen jobb lehessen. -
#1126 A garazsban, a VIEW menunel lehet alitgatni, az FF_GAIN, FF_DAMPING es FF_FRICTION resszel.
Ezek kozul az ff_gain a "fo" ero, a masik ketto kiegeszites. Ha nagyon razza a kormanyt, probalj gumit cserelni, mert lehet hogy mar kockasra fekezted:)))
Motor, fek es egyeb rezgeseket itt nem fogsz talalni, ez felfuggesztesbol szamolja az FFB-t, nem rFactor/GTR ami tele van "kamu" FFB allitasi lehetoseggel.
De a fekezest alapbol is erezni a kormanyon, mert ha kockasabb a gumi, ha meg-meg csuszik a kerek, ha elpattog fektavon stb, azt jol erezni. -
#1125 Hogyan lehet az ffb-t csökkenteni, mert a setupba bróbáltam, de a motor rezgést v fék rezgést sehol se találtam, eléggé rángatja a kormányom és nagyon zavaró, közbe a kanyarban lévő ffb meg gyenge :S -
#1124 A loop-hoz gondolom 1, masnak nem sor ertelme van. -
#1123 Szervernél a loop-hoz mit kell beírni, hogy menjen körbe-körbe a dolog?
Gondolom a 0 az nulla, az 1 az szintén semmi , és mondjuk 5 akkor 5-ször körbe megy ? Vagy hogy lehet, nincs időm kivárni :)))))
És még alulkormányozottság: az F1600 70 -el befordul egy szűk visszafordítóba az azért nem olyan rossz egy ilyen autótól ! :) -
#1122 Sajnos meg nem volt idom letesztelni, csak 2-3 kor alapjan ereztem, hogy elegge mas lett. -
#1121 Féktávon most is túlkormányzottak a kis autók .sokszor győzöm összeszedni :)
Azt kell játszani, hogy ilyen autó van, ebből kell kihozni amit lehet ! :DDD
A mérnökök még dolgoznak rajta ! :DDD
rF-ben például nagyon utálom, hogy amint kijön egy új autó, rögtön mindenki át akarja írogatni a fizikát, mert mindenkinek a stílusához leginkább illő lenne a jó .
Ebben ez a kihívás, lehet ezzel is szépen menni csak figyelni kell ! :DDD -
#1120 Egy kicsit at esett a program a tuloldalra, az elozo verziokban foleg tulkormanyzott volt, foleg fektavon, most meg alulkormenyzott;) Mar az elso kornel, tesztnel feltuno volt (#1043).
Meg nem nagyon piszkaltam a setup-okat , csak a F2000-t es az F3-at neztem, de ott diffivel es szarnnyal "vissza lehet allitani" tulkormanyzottra. -
#1119 nalam az osszes elerheto volt. csak annyi korlat, hogy 1 auto. -
#1118 Valaki pötyögje már be melyik pályák (nyomvonalak) elérhetők a demoban !
THX! -
#1117 De valóban sokkalta jobban alulkormányozottak lettek az autók ebben az új verzióban...
De én szeretem így is, ésszel kell bemenni a kanyarba és akkor nincs baj :) -
#1116 Hát igazából nem próbáltam , de gondolom a nagyobb Formulákkal simán lehet, ezekkel a kis szöcskékkel meg nem igen, Se szárny se semmi , gondolom ez valójában is hasonló lehet ... -
#1115 sikerultmar valakinek tulkormanyozott beallitast csinalnia valamelyik autora ? -
#1114 És mi a fenének ehhez a játékhoz billentyű, egér meg joy támogatás ??? -
#1113 Kicsivel jobban hangzik mint ezer dolgot beállítgatni exportnál ...
Bár gondolom emiatt semmi extra dolog nem kerül bele ( nem mintha kéne ..) -
#1112 Ha mar palya;)
A netKar-t lehetett palyaval mindenkinek modolni, vagyis palyat kesziteni hozza. Mivel ez beolvassa az eredeti netKar palyakat, igy ehez is lehet:P Leszamitva az uj shadereket, amibol az atlatszosag jelenti a nagyobb gondot.
Amugy a netKar-ban, ugy mukodik a palya keszites, hogy:
- MAX-ben lemodellezed, egyszeru elnevezesekkel (road, grass stb.), es a start helyre teszel egy START objectet.
- Kimented ASC-nek (gyari MAX export).
- Elinditod a netKar-t, es mesz a palyan:DDDDD
- Miutan kileptel, legeneralja az ASC-bol a sajat formatunat, es ha korbe mentel rendesen a palyan, akkor meg Groove-ot is ment melle (idealis nyomvonal):) -
#1111 Jóság, valamikor sokat mentem ezen PCC-vel ... -
#1110 Keszul az uj addon palya:P
-
#1109 Miert nem lehet egy LFS logikaju menurendszert es beallitasi lehetosegeket csinalni?! Mas elrendezesben, mas grafikaval es ennyi:) Szerintem, emiatt is sokan tavol maradnak az nK-tol:) -
#1108 Na ja, ez egy fokkal azért jobb mint az előző, az tényleg elvetemült volt néhány helyen ! :)))) -
#1107 A netKar-nal, mint kezelofelulet, igazabol minden jobb:)))