netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Logi FF GP-m van és gõzöm sincs mit hogyan állítsak be, hogy egyáltalán menni tudjak vele 😞
a kormány mögötti pillangó kapcsolókra szeretném tenni a váltást, de nem sikerül..
amúgy hang sincs valamiért..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Hat ez van, egy igazi szimes ugy sem birja ki hogy ne foglalkozzon a netKar-ral😊)))) <#eljen>#eljen>
http://druglord.buzz.hu/ ;)
az egyetlen bajom az hogy amikor másodszorra inditottam a játékot már nem volt ffb-m és azóta nincs😞(
Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ha mar hasznalom rendesen a progit leszedtem hozza az AIM telemetria software-et! Kegyetlen jo, nagyon profi! Nem hasonlitgatom a MoTec ceggel, de azert ez is eleg komoly! Teljesen ingyen minden kiegeszito progi, util stb. Es mivel "szerzodesben" vannak a netKar Pro-val, igy kozvetlenul bele van epitve a netKar support😊
*** Az USB driver-t NE installaljatok fel a vegen, mert ugy sincs AIM hardware-etek!😊 ***
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
amúgy köszi a pü-t 😊)
Barkacsoltam, barkacsoltam az aktivizaciot, es azt hittem megoldottam😊 De most neztem mail-t, es Kunos valaszolt a tegnap ejszakai levelemre ma delben, es aktivalta a kodomat😊) Akkor Juan-nak ezert nem mukodott😊))) Sorry.
de mi a gépigénye?:S
többen lehet menni egyszerre?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
*Posse*T.W.D*
Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/
kép?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A visszajatszast ne nezd, mert csak korbe szenvedtem😊 Lefulladt, kiporgott stb.😄
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
Hiaba csinalsz uj driver es aktivalsz az eredeti ekezetes neveddel, nem tortenik semi?!
Alapjaban jo otlet, de mivel fordulattol fuggoen valtozik a karakterisztika es a rezonancia, az igy eleg nehez szimulalni😞 Vannak erre speci - eroforas😊 - igenyes probalozasok, amelyek eleg hangzatosak, de megis kihallani hogy mu😊
Ha pl. csinaltam egy "dugattyu pukkot" - 😄 - akkor egy bizonyos fordulatnal, teljesen korektul visszaadta a motorhangot, de az a fordulat alatt es felett mar erosen torzult😞
és neked mit írt ki névnek az nkpro oldalon ahol a paycode volt? rendesen kiírta az ékezetet, vagy neked is helyettesítette mindenfélével???
Amugy nagyon jok a palyak es az autok. Most hogy van mar Multi resz is, ki is probaltam😊 Van eleg sok szerver, bar lassuak😞 Mentem egyet az FFSCA szerveren, 5500-as pinggel😊))))))))
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Csaba Miklán néven vettem, és akkor az nK oldalon a Last name: Mikl%E1n volt (az ékezet miatt) ...
First Name: Dörmögõ
Last Name: Dömötõr
es az Aktivalo resznel:
PayCode: 12345678901234567890
First Name: Dörmögõ
Last Name: Dömötõr
😊))
ezt hogy érted??
Az elobb leirtak utan, egyszeruen megegyszer aktivalni kell, de akkor mar csak a kapott szamot kell beirni, nev nelkul😊
Persze, nem volt ilyen egyszeru, mert kozben mindent, ossze-vissza nevezgettem, masolgattam stb.😊)) De most az igazi nevvel van aktivalva, es a szokasos Alexease a driver😊))))))
Kicsit beleturtam a progiba, hogyan is van osszerakva😊 Sajnos eleg fapados, nem csodalom hogy hibas az aktivizacio.😊 Kozvetlenul elerem a liszensz es az IP szerverek listajat😊)
A lenyeg, hogy keszits egy uj drivert - az elozot torold! - es az nev legyen benne, amivel megvetted a progit. Utana ugyanazzal a nevvel liszenszeld. beregisztralja, de meg sem fogadja el teljesen😉
meg van minden palya, auto, megy a Multi resz, de az uj autokat, vagy az eredetit az ujpalyakon nem tudom beinditani😊)))
Nem sok fogalmam van az autók mûködésérõl (úgy általában), de ez nem az ún. duplakuplung?
Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/
A problema annyi, hogy allitolag eleg bonyolult a fizikai rendszer😊 A jelenlegi 3 auto (-tipus, -stilus) is pont azert van benne, mert 1-2 "igazi" versenyzo segitett a beallitasoknal, akik "ezekkel" az autokkal mennek😊
Raadasul ha jol tudom, nem is lenne olyan rossz😊 Elvileg a "sajat jatekos" letarolt utvonala es a palya szelessegbol szamolna automatan.
De problema van azzal is, hogy a netKar-ban nem csak fizikat szamol es egy dobozt mozgat a palyan, hanem az auto kozvetlen kapcsolatban van az uttal, a ketto erosen osszefugg. Ezekutan problemas - de foleg eroforasiganyes - az AI "mozgatasa" mivel a szamitas soakt el vesz, ha meg csak dobozokat tologatna, josolt szamitasokkal es kamu felfuggestes mozgasokkal, az meg hulyen nezne ki😊)