netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A Contorls palettan raklikkelsz baloldalt a megfelelo feliratu gombra, utana nyomvatartod 1-3 masodpercig az a gombot, kapcsolot, kart amelyiket hasznalni akarod😉 Ha utana piszkalod, latod majd hogy felvillan piros szinben a gomb. De figyelni kell, mert ha hozzarendelsz valamit, akkor egy masik funkcio is rajta maradhat! Azt "torolni" kell, egy masik gombbal!
lac coo
Azzal én is elvoltam egy darabig , de ne kérdezd meg hogyan sikerült 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#bee1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tudna nekem valaki segíteni?
Logi FF GP-m van és gõzöm sincs mit hogyan állítsak be, hogy egyáltalán menni tudjak vele 😞

a kormány mögötti pillangó kapcsolókra szeretném tenni a váltást, de nem sikerül..
amúgy hang sincs valamiért..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
<#idiota><#vigyor3><#zavart1>
Hat ez van, egy igazi szimes ugy sem birja ki hogy ne foglalkozzon a netKar-ral😊)))) <#eljen>
K.András
Aviano Full GP-n F1600-al 1:44.682, ti ezen mentetek már, milyen idöket mentek?

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Nezd meg a ..\CFG\Controls.ini file-t! Abban az FFB a: SCALE=1.000000 sor. A Linearityis ott erdemes allitani, egyelore nem kezeli rendesen a menukbol ezeket: FACTOR=0.500000.
ZolEE F1
hát nekem nagyon tetszik a game 😄D
az egyetlen bajom az hogy amikor másodszorra inditottam a játékot már nem volt ffb-m és azóta nincs😞(

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

JuanG
telemetria-ba még sose másztam bele...már a látványa általában rögtön elriasztott 😊)))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Alexease
WOW!
Ha mar hasznalom rendesen a progit leszedtem hozza az AIM telemetria software-et! Kegyetlen jo, nagyon profi! Nem hasonlitgatom a MoTec ceggel, de azert ez is eleg komoly! Teljesen ingyen minden kiegeszito progi, util stb. Es mivel "szerzodesben" vannak a netKar Pro-val, igy kozvetlenul bele van epitve a netKar support😊

*** Az USB driver-t NE installaljatok fel a vegen, mert ugy sincs AIM hardware-etek!😊 ***
atyka
Nalam nem igazan jo, mert ha en hostolok, akkor nekem nem all meg a ping-sync szamlalo, vagy mi a turo...

JuanG
este rF-Nippon futamom lesz, de holnap este mehetne...csak kérdés hogy kinél? 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

atyka
Sziasztok, Juan, bocs, nem voltam gepkozelben, de kozben latom Alex belinkelte...sracok, mikor nyomjuk egyutt? 😄

JuanG
😄DDDDDDDD LOL

amúgy köszi a pü-t 😊)

Alexease
Extra LOL!
Barkacsoltam, barkacsoltam az aktivizaciot, es azt hittem megoldottam😊 De most neztem mail-t, es Kunos valaszolt a tegnap ejszakai levelemre ma delben, es aktivalta a kodomat😊) Akkor Juan-nak ezert nem mukodott😊))) Sorry.
Alexease
Ott vannak a linkek, miert nem olvasol?! A minimum: 1700MHz, 512Mbyte, Ati9800/nV4200. Nincs AI ez online jatek.
akyyy
hm, nem is rosz😊
de mi a gépigénye?:S

többen lehet menni egyszerre?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Alexease
Ugy nez ki keves, ha telelinelem a banner alatt😊 Valszeg valami nagy rozsaszin villogo pop-up kellene minden megnyitasnal😄DDD
Alexease
Autoszimulator😉 A banner alatt van egy csomo link, azokon nezelodj.
Kaszi46
www.netkar-pro.com

/bannyer<#ravasz1>/

*Posse*T.W.D*

Leo67
www.netkar-pro.com a hivatalos oldal. képek itt: http://www.bhmotorsports.com/NKPRO/screenshots

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

akyyy
ez milyen játék, nincs róla valami leírás? meg hoyg hog most így fel van uppolva?😄

kép?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kaszi46
<#taps><#banplz>

*Posse*T.W.D*

Alexease
Amugy addig barkacsoltam a programot, hogy mar ket ervenyes liszenszem is van, kulonbozo nevekkel, es mind ketto mukodik <#idiota>
Kaszi46
gyorszanám mert én is még csak addig próbáltam hogy elindul-e vele😛

*Posse*T.W.D*

Alexease
Amig nem kapod meg, addig itt egy visszajatszas, talan muxik😊) http://alexease.extra.hu/files/Alexease_FTarget_Newbury_Test.zip

A visszajatszast ne nezd, mert csak korbe szenvedtem😊 Lefulladt, kiporgott stb.😄

Kaszi46
nemtom feltölteni az axeleros tárhelyre, msn címet lehet kérni privben aztán küldöm. ha tudtok vmi ingyenes helyet oda is megpróbálhatom felrakni.

*Posse*T.W.D*

JuanG
pls nekem jöhet privátba 😄D

JuanG
igen csináltam driver Csaba Miklán néven, és ugyanezzel próbáltam aktiválni, de semmi 😞...na mindegy írtam a supportra, majd csak lesz valami, meg olvasom rsc fórumot...

Kaszi46
ha ennyire nem megy az aktiválás, és nem fogtok megkövezni, akkor feldobhatom valahova az unlockert, aztán berakom ide a linket. nem nagy, 500kb körül van.

*Posse*T.W.D*

Alexease
Nekem is helyettesitett mindenfelevel😉 Probaltam eloszor azokat a karaktereket is beirni (%E1 stb.)😄 De nem jott ossze😊

Hiaba csinalsz uj driver es aktivalsz az eredeti ekezetes neveddel, nem tortenik semi?!
Alexease
csinaltam mar uj motorhangokat is hozza, de az vele a baj, amire szamitottam, amit mar irtam valamikor😞
Alapjaban jo otlet, de mivel fordulattol fuggoen valtozik a karakterisztika es a rezonancia, az igy eleg nehez szimulalni😞 Vannak erre speci - eroforas😊 - igenyes probalozasok, amelyek eleg hangzatosak, de megis kihallani hogy mu😊

Ha pl. csinaltam egy "dugattyu pukkot" - 😄 - akkor egy bizonyos fordulatnal, teljesen korektul visszaadta a motorhangot, de az a fordulat alatt es felett mar erosen torzult😞
JuanG
<#rinya>

és neked mit írt ki névnek az nkpro oldalon ahol a paycode volt? rendesen kiírta az ékezetet, vagy neked is helyettesítette mindenfélével???

Alexease
Tudom, de nalam forditva van, es igy mukodott😊))

Amugy nagyon jok a palyak es az autok. Most hogy van mar Multi resz is, ki is probaltam😊 Van eleg sok szerver, bar lassuak😞 Mentem egyet az FFSCA szerveren, 5500-as pinggel😊))))))))
Ch_Slater
a First Name a keresztnév. (nem kötözködésképp írom, csak hogy pontos legyen)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

JuanG
értem én, de ugyanazt írja ki, unknown user 😞((

Csaba Miklán néven vettem, és akkor az nK oldalon a Last name: Mikl%E1n volt (az ékezet miatt) ...

Alexease
Ja es a Dörmögõ Dömötõr nev az, amivel megvetted, amivel a payCode-ot adta az nK oldalon😉
Alexease
Ha pl. Dörmögõ Dömötõr-nek hivnak, akkkor a Driver resznel:
First Name: Dörmögõ
Last Name: Dömötõr

es az Aktivalo resznel:
PayCode: 12345678901234567890
First Name: Dörmögõ
Last Name: Dömötõr

😊))
JuanG
"""Utana ugyanazzal a nevvel liszenszeld"""

ezt hogy érted??

Alexease
Megoldottam, muxik😊
Az elobb leirtak utan, egyszeruen megegyszer aktivalni kell, de akkor mar csak a kapott szamot kell beirni, nev nelkul😊

Persze, nem volt ilyen egyszeru, mert kozben mindent, ossze-vissza nevezgettem, masolgattam stb.😊)) De most az igazi nevvel van aktivalva, es a szokasos Alexease a driver😊))))))
Alexease
Talan segit, de meg nem az igazi😊
Kicsit beleturtam a progiba, hogyan is van osszerakva😊 Sajnos eleg fapados, nem csodalom hogy hibas az aktivizacio.😊 Kozvetlenul elerem a liszensz es az IP szerverek listajat😊)

A lenyeg, hogy keszits egy uj drivert - az elozot torold! - es az nev legyen benne, amivel megvetted a progit. Utana ugyanazzal a nevvel liszenszeld. beregisztralja, de meg sem fogadja el teljesen😉
meg van minden palya, auto, megy a Multi resz, de az uj autokat, vagy az eredetit az ujpalyakon nem tudom beinditani😊)))
Alexease
<#idiota>
JuanG
Atyka: ki kéne próbálni valamit...nem tudnál egy replay-t belinkelni a legerõsebb verdáról?? kiváncsi vagyok lejátsza-e ? 😊))

Leo67
A Paddle Up/Down az Ftarget autónál szükséges. Váltásnál elõször lenyomod a váltót (nyomva tartod), majd hozzányomod a Paddle Up/Down-t. Vagy vmi ilyesmi 😊 Lásd még: http://www.flyingpig.info/pedia/index.php/Fast_start#The_Ftarget_gearbox

Nem sok fogalmam van az autók mûködésérõl (úgy általában), de ez nem az ún. duplakuplung?

Groundhog GPL WEEKLY – League Racing News Page F1 1955 / 1965 / 1966 / 1967 / 1968 / 1969 · F2 1967 · GT 1967 · CanAm 1966 / 1971 http://freeleo.hu/weekly/

copass
ott a pont, az lfs is belassúl ha sok az ellenfél, mint a rossebb, fõleg startnál,zsúfolódásnál, gondolom én hogy számolja az ai-t rendesen,oszt procim megisfõ!😊akkor itt is ez lenne a helyzet.

atyka
...ok...most mar csak azt mondja meg vki, mit csinal a paddle up/down! <#gonosz2>

Alexease
A moddolasi rendszer ki van talalva, DevKit keszul - meg nehany honap -, a menuben mar latszik a kategoria lista stb. Palyak biztos lesznek, de tuti a hatterben vannak akik mar autokat is terveznek😊)

A problema annyi, hogy allitolag eleg bonyolult a fizikai rendszer😊 A jelenlegi 3 auto (-tipus, -stilus) is pont azert van benne, mert 1-2 "igazi" versenyzo segitett a beallitasoknal, akik "ezekkel" az autokkal mennek😊
Alexease
AI nem tudom, vagy inkabb nem hiszem hogy lesz, bar a programozasat elkezdte, es a program jelenleg is "kiszamolja" az AI utvonalat. Bar a koncepcio eleve online-os, de ha sokan eroltetik, akkor egy eros eroforas figyelmeztetessel bele kerulhet😊

Raadasul ha jol tudom, nem is lenne olyan rossz😊 Elvileg a "sajat jatekos" letarolt utvonala es a palya szelessegbol szamolna automatan.

De problema van azzal is, hogy a netKar-ban nem csak fizikat szamol es egy dobozt mozgat a palyan, hanem az auto kozvetlen kapcsolatban van az uttal, a ketto erosen osszefugg. Ezekutan problemas - de foleg eroforasiganyes - az AI "mozgatasa" mivel a szamitas soakt el vesz, ha meg csak dobozokat tologatna, josolt szamitasokkal es kamu felfuggestes mozgasokkal, az meg hulyen nezne ki😊)
JuanG
remélem, mert jó lenne kasztnis autó is 😊