Knights & Merchants 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthew 55
De azért mindenkinek ajánlom, hogy játszon a játékkal! Metr tényleg igen jó és aki szereti az építgeõs stratégiákat annak is nagyon ajánlom! 😄DD (és ha vki tudja honnan tudom letölteni akkor az írjon egy e-mailt legyen szíves, mert már rég nincs meg és már hiányzik! 😄DD [email protected])

Celebrimbor

matthew 55
A 4. küldetés a Knights 2-ben az elveszett királyság és a parasztlázadás misszióban egy és ugyanaz... Aki már egyszer végig vitte a sima Knights and Merchants-et, az tudja, hogy abba a 4. pálya egy nagyon egyszerû, ám mégis szerintem a játék egyik legizgalmasabb pályája. Egy ellenség van: a Lauenburgi herceg aki a pálya befejezte után csatlakozik hozzád és egészen a 6. küldetésig a segítségedre lesz. A második részben azonban (nagy sajnálatomra) ugyanaz lett a két pálya, ám a gond ott volt, hogy én elõbb a parasztlázadást csináltam meg elõször(a 4. pálya 6-7 órát vesz igénybe mindenképpen) és nem volt idegzetem mégegyszer megcsinálni, hisz nagyon oda kellett figyelni, hogy mit rombolok le és mit nem... A lényeg, hogy a 4.pályában a zöldeknek csak a raktár melletti részlegét szabad lerombolni, ám jobb, ha a fogadót nem semmisítjük meg(már nem nagyon emlékszem és nem vagyok biztos, hogy a fogadót is le kell rombolni). A sárgáknál pusztítsuk el az összes katonai egységet, de a civil lakosságra vigyázzunk(lehetõleg minél kevesebbet öljünk meg belõle, mert amúgy képtelenség egyes célokat elérni, hogy meg ne halna közülük vki...). A kaszárnyákat raktárakat és isklolákat és õrtornyokat romboljuk csak le mást kíméljünk, hisz ha figyelmesen végig hallgatjátok a narrátort akkor ti is kihalljátok, hogya civil lakosságra vigyázzunk és ez nem csak amolyan móka dolog, ez tény, mert vhogy megpróbálták megcsinálni.
Nos a kiegészítõkrõl nem tudok szóval, ha vkinek nem mûkösik a stratégiám akkor az valószínûleg amiatt van. Énnekem sikerült megcsinálnom szóval itt az élõ példa 😉 (egyébként az õsszes haveromnak, akik játszanak a knights-cal, sikerült megcsinálnia a küldetést sõt akadt olyan is aki már végigvitte mind a 14 küldetést). Talán nem árulok el nagy titkot, de én akkor hagytam abba a küldetéseket, amikor megtudtam, hogy az utolsó küldetésben hatalmas nagy BUG van:
A 14. küldetésben elfelejettek a készítõk kõbányát letenni! 😄 És már az alap 6-7 épületnél elfogy a kavicsunk... 😄 ÁM... A kapott seregünk egyetlen katonáját sem tudja megölni az ellenfél!!! Itt nekem elég volt amikor a haverom elmesélte és a küldetéseket eltettem téli álomra! 😄DD

Celebrimbor

matthew 55
A harmadik pályán érdemes elõször a kisebbet legyõzni, nem amelyik a kis szorosban védi magát õrtornyokkal meg felderítõkkel... a másikat amelyiknek nincs tornya csak egysége! A bal szélsõ települést meg teljesen hagyjátok figyelmen kívül azzal nem kell mit kezdeni... Csak ne pusztítsa el az ellenség, bár ha kicsit jobban kiépülsz akkor elõször téged kell legyaknia... 😄 Én az egész Knights-ot az íjászok csatájának tekintem. Mivel, hogy ha van elegendõ íj + elõtte negyed annyi közel harcos akkor nyert ügyed van. A lovasoknak csak a szabadtéricsatáknál veheted hasznukat kiváltképp az elsõ küldetésben ahol fõ a gyorsaság... Az 5. küldetésre már sajna nem emlékszem, de mindjárt írom a 4. titkát.

Celebrimbor

matthew 55
Hello!
Én is játszok a játékkal és szerintem a 7. pályáig nagyon egyszerû(bár a 6. nem olyan egyszerû). De a 7. pályán nagyon hamar elfogy az aranyam... Mind1 a kérdés nem ez volt...

Celebrimbor

ti hogy vittétek végig a 3 pályát paraszfelkelésben?
az F8-al gyorsítod a játékmenetet!!!
a harmadik pályát hogy vigyem végig a parasztfelkelés hadjáratban valaki segítsen légyszi?
merre kezdjek támadni milyen embereket csináljak?meg olyesmi.
valaki légyszi.
Hi!
Nemtudja valaki TCP/IP multiban hogy lehet gépi ellenfelet betenni me 2-ten uncsi.

Pedig nem raktam fel semmilyen frissítést... de az 1.5ön kívül meg nemtalálok hozzá semmit.
Háát, amíg nemsikerül elindítanom normálisan nincs mentésem...
De egyik haverom is a 4.nél akadt meg. Bárkit is nyír ki, veszti a küldetést.
ez a probléma lépett fel nekem is amikor az 1.58as patchet telepítettem.próbálj leszedni egy másik javítást.és nem tudnál az 5ös pályáról egy mentést küldeni?😊
Hy!
Nekem egy olyan problémám van, hogy elindíto ma játékot, és mikor bejön a fõmenü, akkor a menõpontokon nicns szöveg, rá lehet kattintani, és elis indul a játék, de a játékban 1 betû sem jelenik meg, és így jácchatatlan, nemtudtok valami patchet??
Esetleg valami gond van a géppel??(minden más normálisan magy)
Intel Pentium 4, 1500Mhz, 512SD Ram, nVidia Geforde FX5700 Ultra v.kari.
Ha valaki tudja mi lehet a hiba, lécci mailban: [email protected] (vagy msn messengeren, cím ugyanaz)
Hy.megvettem a parasztok lázadását,és elakattam mind2 részben a 4.ik pályán
"Emlékszik még valaki az "Elveszett királyság" 4. kûldetésére???
Ha lenyomom a zõldeket vagy a sárgákat mindik "Vesztettem" felirat jelenik meg...😞"-vmi ilyesmi problémám van nekem is.ha patchet felteszek az javít a helyzeten?ha igen melyiket tegyem fel?mert amikor a német 1.58ast tettem fel akkor a gombokon nem voltak feliratok.
végsõ esetben tudna küldeni vki az 5ös pályáról egy mentést?
Melyik 4.-et? Mert az elveszett királyság 4. pályája hibás. A játék tele van hibákkal, amúgy jó.
Mi a teendõ???

Nem tudom megcsinálni a 4. pályát!!

Segítség!!

Hali! Nem tudja valaki, van e valamiféle cheet kód a KaM 2-höz?
Ugyanis már az elsõ pályát sem tudom megcsinálni, a parasztfelkelés részben!! <#nemtudom> elõre is köszike.
Vagy, ha valaki tudja hogyan kell átvinni a csapatokat, akkor azt írja már meg, ezért is külön köszike.<#schmoll2>
Amúgy ha regisztrálsz 3db 100mb-s tárhelyet (ingyenes) akkor oda is fel lehet tölteni
Huh.. a Koli ra 30GB a minimum megosztás. Nekem csak 3GB meszosztásom van
Punker
szerezz tárhelyet, amúgy DC koli.hub-on megvan osztva nálam is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem tudná vki felrakni a netre? Mert nem találom a DC-n se Ha jól tudom csak 260 mb ISOban
Punkerwork
DC-rõl szedtem le

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

senki nem tudja?
Hy!
Hol lehet letölteni a játékot?
Hi

Érdekelne hogy-hogyan lehet végigvinni a 7. pályát,mert nekem sehogysem sikerül.
A szorost hiába védem be tornyokkal,mert elfogy a köven,és nincs elég eröm a támadáshoz.

A pálya ugy néz ki,hogy én vagyk a jobb felsö sarokban.Kapásbol az elején betámadnak alulrol,aztán rá egyböl balrol is jön 1 sereg.
Az ellenfélnek van 2 tábora.jobra lenn(középen) zöldek,balra lenn meg egy oriási sárga bázis!!A rohamokat még állnám,de nemtok nyerni,mert elfogy a kö.

Esetleg nincs valami cheat hozzá,mint a régihez a "háziko"???

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Titan
...és a #44-re nem tudod a választ???

DarkHorSe
én régen nagyon sokat játszottam vele

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Titan
Ezek szerint senki nem játszott ezzel a játékkal???

Titan
valaki....

Titan
Hi!
Emlékszik még valaki az "Elveszett királyság" 4. kûldetésére???
Ha lenyomom a zõldeket vagy a sárgákat mindik "Vesztettem" felirat jelenik meg...😞
Mi a rákot kell akkor csinálni??!!
Valahogy nem lehet elfoglalni az ellenséges épületeket??

Evil
nekem jo lenne az angol is.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

BADE
Azt a profit amivel kiirtad honnan lehet leszedni?Nekem sem sikerült eddiig kiirni.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

??????

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Egyáltalán kiírta ezt valaki cd-re ?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Virtual Drive meghajtóm volt , de az is elszállt rajta .

Falabu
Valaki nemtudna eg helyet ahonnan a régit letudom tolni?!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Próbáld meg Daemon Tools-sal a virtuális meghajtót, én úgy csináltam.
?????

És hogy írtad ki ? Én is onnan töltöttem le , nem bírtam kiírni a Neroval , azután még másik warez lapról is lejött , de az is ugyanaz . A Nero valami ismeretlen file méretre hivatkozva vagy korrigálni akarja a méretet , vagy változatlanul hagyva kiírja , de nem olvasható a cd . Te hogyan csináltad ?

magus
jó a kódja hálózatban... Elmondom mi történt...

Játszottunk haverral lanon ipx-en keresztül. elkezdünk építeni, minden, elején csináltunk halászkunyhót, mert meg nem lattuk. deritettem, mert egysegekkel kezdtem, es veletlenul kinyirtam a halaszat... nalam az latszodott, hogy a halaszkunyhoban nincs senki... nala meg folyamatosan halászott. ugyanezt megcsinálta a kõfejtõmmel. nálam bányászott, nála uresen állt. na mindegy mondjuk bug, van ilyen. jatszunk 1 orat, mindenkinek no a hadserege, a varosa. nalam az latszodott, hogy van 5 farmom, sok epuletem. nala az hogy elkedztem epiteni a 2. farmomat. hadseregembol semit sem latott. na mondom jovan, akkor menjunk tamadni. latta, hogy megindulok, de o csak a kezdoegysegeimet latta, azuokat amiket kepeztem nem. en se az oveit, cska a kezdoit. megyek megtamadom. legyozom az osszes egyseget. nala meg o verte vissza a tamadast. mondjuk lol, ees poenbol leromboltam az osszes epuletet. kiirta hogy gratulálok nyertél. nála , teljesen ép a város, már kezd épülni a 3. tanyam az o kepernyojen, es kiirja, hogy magus kilepett a jatekbol, nyertel...

Na, ez kis lol?😊

én a WCO-ról.
Fiúk , már két helyrõl leszedtem , de a 280 Mb méretû file-t nem írja ki a Nero valami eltérõ fileformátumra hivatkozva . Ti honnan vettétek le , mert nagyon kellene . Elõre is köszönöm!!

Szevasztok!
Nem tud valaki kódokat a játékhoz, vagy segítséget az 1. pályához?
elõre is köszi
Axon
Aztán kicsodák foglalkozhattak volna vele többet?
Mivel ezt a kiegészítõtt a rajongó tábor készítette, nem pedig hivatalos profi programfejlesztõ csapat.
Hogy mennyiért adják a boltban?
Az csak a kapzsi kereskedõkön múlik, akik próbálnak minél több hasznot legombolni a vásárlóktól.
Egyébként pont azért ilyen magas az ára mert szinte semmit nem változtattak rajta a plusz küldetésen kívül, így csak tényleg a legfanatikusabbak veszik meg, azoknakmeg - kedvenc játékuk láttán - a pénz nemszámít.

Kicsit kibaszás ennyi pénzt elkérni egy kiegészítõért. Azért foglalkozhattak volna vele többet is 😞
Axon
Szerintem egyáltalán nem nehéz.
Kivéve a legelsõ küldetést. Ott idõben kell érkezni és a megfelelõ sorrendben likvidálni az ellent.
A többi küldetés viszont künnyû.
A gép simán megvárja amíg várost építesz és nagy sereget toborzol.
A 4. pályán már van katapult
SZUPER!!!!
A tornyokat pillanatok alatt lerombolja és az emberek ellen is nagyon hatásos. Csak nagyon védeni kell mert egy két ütés/lövés és széthullik.

InterSAS
A játék u.olyan mint az 1, csak kicsit ki van egészítve pár új cuccal, és van benne egy olyan opció hogy parasztokat meg kell védeni.. A játék egyébként szörnyen nehéz!! Ja, és mielött mindenki hülyének nézne: nem vettem meg!! :o) De megvan.. Viszont ha vki tud hozzá kódokat, pls írja meg ide!
DarkHorSe
az elsõ rész tõk nehéz volt legalábbis nekem és amikor megláttam a 2dik rész képeit azt hittem hogy káprázik a szemem nem változott semmit a grafika...

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Axon
Na láttam a cdgalaxis árlistájában.
7000 Ft !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pofátlanság.
Láttam képeket a játékból.
Ugyan az a grafika, teljesen ugyan az a játé, csak éppen egy mellékküldetésben elpicsázhatjuk benne a parasztokat (parasztfelkelés az alcím).
Hát 7 rugót nem adnék érte az biztos. De ha valahol fent lesz lecibálom.

Axon
Na majd letöltöm valahonnan.... ha sikerül.
Egyébként 1 hónapja kezdtem újra játszani az elsõ résszel. Már a 12-dik pályán járok és nagyon élvezem 😊
És ez a lényeg! A szórakozás!
Tele vagyok vadonat új progikkal, itt van mindenféle, de egyik sem köt le.... de ez e kis idejétmúlt csoda egyszerûen magával ragad és nem tudom abbahagyni.

Evil
En azert az elso resszel is nagyon jol elszorakoztam.Multiba is jo volt.Egy eselyt adok ennek is.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!