172
Knights & Merchants 2
  • Punkerwork
    DC-ről szedtem le
  • Rain1
    senki nem tudja?
  • Rain1
    Hy!
    Hol lehet letölteni a játékot?
  • VGQ
    Hi

Érdekelne hogy-hogyan lehet végigvinni a 7. pályát,mert nekem sehogysem sikerül.
    A szorost hiába védem be tornyokkal,mert elfogy a köven,és nincs elég eröm a támadáshoz.

A pálya ugy néz ki,hogy én vagyk a jobb felsö sarokban.Kapásbol az elején betámadnak alulrol,aztán rá egyböl balrol is jön 1 sereg.
    Az ellenfélnek van 2 tábora.jobra lenn(középen) zöldek,balra lenn meg egy oriási sárga bázis!!A rohamokat még állnám,de nemtok nyerni,mert elfogy a kö.

Esetleg nincs valami cheat hozzá,mint a régihez a "háziko"???
  • Titan
    ...és a #44-re nem tudod a választ???
  • DarkHorSe
    én régen nagyon sokat játszottam vele
  • Titan
    Ezek szerint senki nem játszott ezzel a játékkal???
  • Titan
    valaki....
  • Titan
    Hi!
    Emlékszik még valaki az "Elveszett királyság" 4. kűldetésére???
    Ha lenyomom a zőldeket vagy a sárgákat mindik "Vesztettem" felirat jelenik meg...:(
    Mi a rákot kell akkor csinálni??!!
    Valahogy nem lehet elfoglalni az ellenséges épületeket??
  • Evil
    nekem jo lenne az angol is.
  • BADE
    Azt a profit amivel kiirtad honnan lehet leszedni?Nekem sem sikerült eddiig kiirni.
  • Játékos
    ??????
  • Játékos
    Egyáltalán kiírta ezt valaki cd-re ?
  • Játékos
    Virtual Drive meghajtóm volt , de az is elszállt rajta .
  • Falabu #30
    Valaki nemtudna eg helyet ahonnan a régit letudom tolni?!
  • neménvoltam
    Próbáld meg Daemon Tools-sal a virtuális meghajtót, én úgy csináltam.
  • Játékos
    ?????
  • Játékos
    És hogy írtad ki ? Én is onnan töltöttem le , nem bírtam kiírni a Neroval , azután még másik warez lapról is lejött , de az is ugyanaz . A Nero valami ismeretlen file méretre hivatkozva vagy korrigálni akarja a méretet , vagy változatlanul hagyva kiírja , de nem olvasható a cd . Te hogyan csináltad ?
  • magus
    jó a kódja hálózatban... Elmondom mi történt...

Játszottunk haverral lanon ipx-en keresztül. elkezdünk építeni, minden, elején csináltunk halászkunyhót, mert meg nem lattuk. deritettem, mert egysegekkel kezdtem, es veletlenul kinyirtam a halaszat... nalam az latszodott, hogy a halaszkunyhoban nincs senki... nala meg folyamatosan halászott. ugyanezt megcsinálta a kőfejtőmmel. nálam bányászott, nála uresen állt. na mindegy mondjuk bug, van ilyen. jatszunk 1 orat, mindenkinek no a hadserege, a varosa. nalam az latszodott, hogy van 5 farmom, sok epuletem. nala az hogy elkedztem epiteni a 2. farmomat. hadseregembol semit sem latott. na mondom jovan, akkor menjunk tamadni. latta, hogy megindulok, de o csak a kezdoegysegeimet latta, azuokat amiket kepeztem nem. en se az oveit, cska a kezdoit. megyek megtamadom. legyozom az osszes egyseget. nala meg o verte vissza a tamadast. mondjuk lol, ees poenbol leromboltam az osszes epuletet. kiirta hogy gratulálok nyertél. nála , teljesen ép a város, már kezd épülni a 3. tanyam az o kepernyojen, es kiirja, hogy magus kilepett a jatekbol, nyertel...

Na, ez kis lol?:)
  • neménvoltam
    én a WCO-ról.
  • Játékos
    Fiúk , már két helyről leszedtem , de a 280 Mb méretű file-t nem írja ki a Nero valami eltérő fileformátumra hivatkozva . Ti honnan vettétek le , mert nagyon kellene . Előre is köszönöm!!
  • gerpetya
    Szevasztok!
    Nem tud valaki kódokat a játékhoz, vagy segítséget az 1. pályához?
    előre is köszi
  • Axon
    Aztán kicsodák foglalkozhattak volna vele többet?
    Mivel ezt a kiegészítőtt a rajongó tábor készítette, nem pedig hivatalos profi programfejlesztő csapat.
    Hogy mennyiért adják a boltban?
    Az csak a kapzsi kereskedőkön múlik, akik próbálnak minél több hasznot legombolni a vásárlóktól.
    Egyébként pont azért ilyen magas az ára mert szinte semmit nem változtattak rajta a plusz küldetésen kívül, így csak tényleg a legfanatikusabbak veszik meg, azoknakmeg - kedvenc játékuk láttán - a pénz nemszámít.
  • neménvoltam
    Kicsit kibaszás ennyi pénzt elkérni egy kiegészítőért. Azért foglalkozhattak volna vele többet is :(
  • Axon
    Szerintem egyáltalán nem nehéz.
    Kivéve a legelső küldetést. Ott időben kell érkezni és a megfelelő sorrendben likvidálni az ellent.
    A többi küldetés viszont künnyű.
    A gép simán megvárja amíg várost építesz és nagy sereget toborzol.
    A 4. pályán már van katapult
    SZUPER!!!!
    A tornyokat pillanatok alatt lerombolja és az emberek ellen is nagyon hatásos. Csak nagyon védeni kell mert egy két ütés/lövés és széthullik.
  • InterSAS
    A játék u.olyan mint az 1, csak kicsit ki van egészítve pár új cuccal, és van benne egy olyan opció hogy parasztokat meg kell védeni.. A játék egyébként szörnyen nehéz!! Ja, és mielött mindenki hülyének nézne: nem vettem meg!! :o) De megvan.. Viszont ha vki tud hozzá kódokat, pls írja meg ide!
  • DarkHorSe
    az első rész tők nehéz volt legalábbis nekem és amikor megláttam a 2dik rész képeit azt hittem hogy káprázik a szemem nem változott semmit a grafika...
  • Axon
    Na láttam a cdgalaxis árlistájában.
    7000 Ft !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pofátlanság.
    Láttam képeket a játékból.
    Ugyan az a grafika, teljesen ugyan az a játé, csak éppen egy mellékküldetésben elpicsázhatjuk benne a parasztokat (parasztfelkelés az alcím).
    Hát 7 rugót nem adnék érte az biztos. De ha valahol fent lesz lecibálom.
  • Axon
    Na majd letöltöm valahonnan.... ha sikerül.
    Egyébként 1 hónapja kezdtem újra játszani az első résszel. Már a 12-dik pályán járok és nagyon élvezem :)
    És ez a lényeg! A szórakozás!
    Tele vagyok vadonat új progikkal, itt van mindenféle, de egyik sem köt le.... de ez e kis idejétmúlt csoda egyszerűen magával ragad és nem tudom abbahagyni.
  • Evil
    En azert az elso resszel is nagyon jol elszorakoztam.Multiba is jo volt.Egy eselyt adok ennek is.
  • magus
    igen én irtam levelet dracoonak, es o mondta, hogy ez az eredeti jatek, es a peasents rebellion. de ezert is nem kerik a teljes árat. nemsokara le fog menni. a peasents rebellion meg eredetileg csak németül jelent meg, és a rajongok csinálták a kiegészitot. amit tudok rola, hogy van benne katapult es horgasz. ennyi. ettől függetlenül kellemes kis játék ez.
  • Axon
    Úgy hallottam Peasant Rebellion a neve és szimpla kiegészítésnek tünik.
  • Spenser
    Ha valaki azért hall róla valami érdemeset ide be írhassa majd...
    Hátha még is megjelenik...
  • magus
    na már tuti megjelent, meg lehet rendelni 576-ról... nincs meg valakinek? jó játék, megvan az eredeti az első részből, de nem fogok kiadni ennyi erte, pár uj egysegert
  • Cat #7
    nem jelent még meg, ez tuti
  • Spenser
    Mármint a hangok a fordítás..
  • And5
    ?:)
  • Spenser
    Engem is érdekelne mert az első rész nagyon teccett. A Hun verzió nagyon poénos volt:)
  • Ladisz
    Én meg ugy tudom hogy 24.én jelenik meg
  • Sephi
    En nem halottam rola oszinten....