172
Knights & Merchants 2
-
DC-ről szedtem le -
Rain1 #51 senki nem tudja? -
Rain1 #50 Hy!
Hol lehet letölteni a játékot? -
VGQ #49 Hi
Érdekelne hogy-hogyan lehet végigvinni a 7. pályát,mert nekem sehogysem sikerül.
A szorost hiába védem be tornyokkal,mert elfogy a köven,és nincs elég eröm a támadáshoz.
A pálya ugy néz ki,hogy én vagyk a jobb felsö sarokban.Kapásbol az elején betámadnak alulrol,aztán rá egyböl balrol is jön 1 sereg.
Az ellenfélnek van 2 tábora.jobra lenn(középen) zöldek,balra lenn meg egy oriási sárga bázis!!A rohamokat még állnám,de nemtok nyerni,mert elfogy a kö.
Esetleg nincs valami cheat hozzá,mint a régihez a "háziko"??? -
...és a #44-re nem tudod a választ??? -
én régen nagyon sokat játszottam vele -
Ezek szerint senki nem játszott ezzel a játékkal???
-
valaki.... -
Hi!
Emlékszik még valaki az "Elveszett királyság" 4. kűldetésére???
Ha lenyomom a zőldeket vagy a sárgákat mindik "Vesztettem" felirat jelenik meg...:(
Mi a rákot kell akkor csinálni??!!
Valahogy nem lehet elfoglalni az ellenséges épületeket?? -
nekem jo lenne az angol is. -
Azt a profit amivel kiirtad honnan lehet leszedni?Nekem sem sikerült eddiig kiirni. -
Játékos #33 ?????? -
Játékos #32 Egyáltalán kiírta ezt valaki cd-re ? -
Játékos #31 Virtual Drive meghajtóm volt , de az is elszállt rajta . -
Valaki nemtudna eg helyet ahonnan a régit letudom tolni?! -
neménvoltam #29 Próbáld meg Daemon Tools-sal a virtuális meghajtót, én úgy csináltam. -
Játékos #28 ?????
-
Játékos #27 És hogy írtad ki ? Én is onnan töltöttem le , nem bírtam kiírni a Neroval , azután még másik warez lapról is lejött , de az is ugyanaz . A Nero valami ismeretlen file méretre hivatkozva vagy korrigálni akarja a méretet , vagy változatlanul hagyva kiírja , de nem olvasható a cd . Te hogyan csináltad ? -
jó a kódja hálózatban... Elmondom mi történt...
Játszottunk haverral lanon ipx-en keresztül. elkezdünk építeni, minden, elején csináltunk halászkunyhót, mert meg nem lattuk. deritettem, mert egysegekkel kezdtem, es veletlenul kinyirtam a halaszat... nalam az latszodott, hogy a halaszkunyhoban nincs senki... nala meg folyamatosan halászott. ugyanezt megcsinálta a kőfejtőmmel. nálam bányászott, nála uresen állt. na mindegy mondjuk bug, van ilyen. jatszunk 1 orat, mindenkinek no a hadserege, a varosa. nalam az latszodott, hogy van 5 farmom, sok epuletem. nala az hogy elkedztem epiteni a 2. farmomat. hadseregembol semit sem latott. na mondom jovan, akkor menjunk tamadni. latta, hogy megindulok, de o csak a kezdoegysegeimet latta, azuokat amiket kepeztem nem. en se az oveit, cska a kezdoit. megyek megtamadom. legyozom az osszes egyseget. nala meg o verte vissza a tamadast. mondjuk lol, ees poenbol leromboltam az osszes epuletet. kiirta hogy gratulálok nyertél. nála , teljesen ép a város, már kezd épülni a 3. tanyam az o kepernyojen, es kiirja, hogy magus kilepett a jatekbol, nyertel...
Na, ez kis lol?:) -
neménvoltam #25 én a WCO-ról. -
Játékos #24 Fiúk , már két helyről leszedtem , de a 280 Mb méretű file-t nem írja ki a Nero valami eltérő fileformátumra hivatkozva . Ti honnan vettétek le , mert nagyon kellene . Előre is köszönöm!! -
gerpetya #23 Szevasztok!
Nem tud valaki kódokat a játékhoz, vagy segítséget az 1. pályához?
előre is köszi -
Aztán kicsodák foglalkozhattak volna vele többet?
Mivel ezt a kiegészítőtt a rajongó tábor készítette, nem pedig hivatalos profi programfejlesztő csapat.
Hogy mennyiért adják a boltban?
Az csak a kapzsi kereskedőkön múlik, akik próbálnak minél több hasznot legombolni a vásárlóktól.
Egyébként pont azért ilyen magas az ára mert szinte semmit nem változtattak rajta a plusz küldetésen kívül, így csak tényleg a legfanatikusabbak veszik meg, azoknakmeg - kedvenc játékuk láttán - a pénz nemszámít.
-
neménvoltam #21 Kicsit kibaszás ennyi pénzt elkérni egy kiegészítőért. Azért foglalkozhattak volna vele többet is :( -
Szerintem egyáltalán nem nehéz.
Kivéve a legelső küldetést. Ott időben kell érkezni és a megfelelő sorrendben likvidálni az ellent.
A többi küldetés viszont künnyű.
A gép simán megvárja amíg várost építesz és nagy sereget toborzol.
A 4. pályán már van katapult
SZUPER!!!!
A tornyokat pillanatok alatt lerombolja és az emberek ellen is nagyon hatásos. Csak nagyon védeni kell mert egy két ütés/lövés és széthullik. -
A játék u.olyan mint az 1, csak kicsit ki van egészítve pár új cuccal, és van benne egy olyan opció hogy parasztokat meg kell védeni.. A játék egyébként szörnyen nehéz!! Ja, és mielött mindenki hülyének nézne: nem vettem meg!! :o) De megvan.. Viszont ha vki tud hozzá kódokat, pls írja meg ide! -
az első rész tők nehéz volt legalábbis nekem és amikor megláttam a 2dik rész képeit azt hittem hogy káprázik a szemem nem változott semmit a grafika... -
Na láttam a cdgalaxis árlistájában.
7000 Ft !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pofátlanság.
Láttam képeket a játékból.
Ugyan az a grafika, teljesen ugyan az a játé, csak éppen egy mellékküldetésben elpicsázhatjuk benne a parasztokat (parasztfelkelés az alcím).
Hát 7 rugót nem adnék érte az biztos. De ha valahol fent lesz lecibálom. -
Na majd letöltöm valahonnan.... ha sikerül.
Egyébként 1 hónapja kezdtem újra játszani az első résszel. Már a 12-dik pályán járok és nagyon élvezem :)
És ez a lényeg! A szórakozás!
Tele vagyok vadonat új progikkal, itt van mindenféle, de egyik sem köt le.... de ez e kis idejétmúlt csoda egyszerűen magával ragad és nem tudom abbahagyni. -
En azert az elso resszel is nagyon jol elszorakoztam.Multiba is jo volt.Egy eselyt adok ennek is. -
igen én irtam levelet dracoonak, es o mondta, hogy ez az eredeti jatek, es a peasents rebellion. de ezert is nem kerik a teljes árat. nemsokara le fog menni. a peasents rebellion meg eredetileg csak németül jelent meg, és a rajongok csinálták a kiegészitot. amit tudok rola, hogy van benne katapult es horgasz. ennyi. ettől függetlenül kellemes kis játék ez. -
Úgy hallottam Peasant Rebellion a neve és szimpla kiegészítésnek tünik. -
Ha valaki azért hall róla valami érdemeset ide be írhassa majd...
Hátha még is megjelenik... -
na már tuti megjelent, meg lehet rendelni 576-ról... nincs meg valakinek? jó játék, megvan az eredeti az első részből, de nem fogok kiadni ennyi erte, pár uj egysegert -
Cat #7 nem jelent még meg, ez tuti -
Mármint a hangok a fordítás.. -
?:) -
Engem is érdekelne mert az első rész nagyon teccett. A Hun verzió nagyon poénos volt:) -
Én meg ugy tudom hogy 24.én jelenik meg -
En nem halottam rola oszinten....