172
Knights & Merchants 2
  • thegon16
    Valaki segítsen letöltöttem a magyar TPRt és felraktam az 1.58as patchet és nem látom a betűket :S Mit tok csinálni
  • daflava88
    www.wanadoo.atw.hu sms-es oldal de megbízható nem átbaszás
    3 nap 200ft
  • KingChopper
    Valaki nemtud dobni egy linket ahonnan letudnám tölteni a HUN verziót??? Fontos lenne!!!
  • aleex
    Ezt már senki nem nézi, mert aki ezt nézte, az már a kamm2.extra.hu-t nézi.
  • dnczsolt
    Helló!

Nézi még valaki ezt a fórumot?

Nagyon régen játszottam még a KaM Shattered Kingdom-ot és nagyon tetszett, kb. 15. pályáig el is vittem. Mostanában újra elővettem, megszereztem a második változatot, a Parasztlázadást magyarul és elkezdtem újra az első küldetéssorozatát. Eddig minden oké, leszámítva azt, hogy a 4. pálya nem az aminek lennie kéne, nem az ami évekkel ezelőtt volt. Azelőtt a nagy főtérképen, melyet a jobb oldali küldetésismertető kísért, szépen ki lehetett venni, hogy hogyan fog kinézni a pálya, nagyvonalakban fel lehetett ismerni, a negyedik pálya függőlegesen ketté van választva egy nagy folyóval, rajta egyetlen híd. A régi játékban ez rendben is volt, itt, a magyar verzióju Parasztlázadásban viszont egy egész más pálya van a helyén ami sehogy nem illik oda, sem a térkép, sem a történetleírás, sem a technológia terén (itt mindent lehet építeni, megjelenik a vas és arany bányászat stb.)...

Nemt tudjátok, hogy miért lehet ez? Nem vittem a pályát végig, elég nehéznek tűnik ahhoz képest, hogy a negyedik, viszont érdekelne, hogy ez csak egy bug-ja lenne a Parasztlázadásnak, vagy mi? Esetleg a magyar verzióra történt átültetésnél rontottak el valamit?
  • TGWH
    ? az oldalt megnéztem, de nincs rajt túl sok tartalom...
    a grafikai részek nem v.mi jók, a fórum mappái pl. pixelesek, a banner meg elég kezdetleges... ha gondoljátok, én megcsinálom rendesen a mappa ikont, meg készítek egy jó kis bannert ;)
  • aleex
    Na megtelt az első szerver, úgyhogy itt a második:

Név: Knights1 HUN
    Jelszó: kamhun
  • Cyberköcsög
    Akit érdekel egy király KaM-os oldal, annak itt a címe:
    www.kamm2.extra.hu
  • TGWH
    ? :D hurráá :D élnek még jó stratégiai játékra vágyó emberek :D :elmorzsol egykönnycseppet:
    készül ám az újabb rész ;) csak az a baj, hogy 1 ember készíti, de talán nemsokára majd rájön hogyan kell útvonalat szerkeszteni, és akkor semmi gond nem lesz talán :D
    piszoknagy és nehéz játék amúgy, megyek az oldalra, kössz :D majd meló után elolvasom a többi 123 hsz-t.
  • aleex
    Hú mekkorát toltunk a hétvégén!!!
    Legközelebb még jobban odapörkölünk neki!!!

;P
  • aleex
    Taren!

Melyik részből az ötödik???
  • rocco89
    Na hali mindenkinek Kész az oldalunk! http://kamm2.extra.hu itt minden fennt lesz ami a kam-al foglalkozik fórumon kapsz segítséget! Multi is lesz lesz fenn program amivel lehet tolni! Érdemes megnézned! REggeljetek!!!!! Na asszem enyi
  • Taren
    Ja elfelejtettem. a [email protected] címre lehet küldni a mentéseket. Ha kérhetem.

Köcce
  • Taren
    aleex!

Kössz! Kedves vagy! Ennyire nem őrültem meg még. Persze, hogy megtaláltam már, az elején a második sorozatot. Csak azt hittem, hogy a készítők voltak olyan f***a gyerekek és csináltak a 2. részbe 2 sorozatot. De hát nem. Viszont ha van neked egy 6. küldis mentésed és elköldöd nekem (ha más küldi el annak is megköszönöm) azt meghálálnám. Ugyan is az 5. küldiben csok sz****k mint a torkos borz. És egyszerűen nem megy. Ha esetleg egy leírást is küldtök nekem az 5. pályához az is jó lenne.

pálya leírás: van 2-2 felderítő, fejszés és 1 lándzsás csapat és meg kell védeni 2 kis falut amiből csak az egyiket támadják, de azt nagyon.

Kösz
  • parament87
    Multiba szeretnék jáccani....írjatok...msn:[email protected]
  • minyu
    Sziasztok!

Megvettem a KNM2-t mivel az elozo is teszett, de elakadtam.
    Szoval az a problemam, hogy a 3. kuldetesben miutan nagynehezem sikerult levernem a ket ellent, nem tortenik semmi.
    Mar bejartam az egesz terkepet oda-vissza, de semmi..
    Ez bug, vagy en rontottam el valamit?

Amugy van a programhoz patch?

udv
  • aleex
    FIGYELEM!!!FIGYELEM!!!

HOLNAP KNIGHT AND MERCHANTS 1 MULTI 20:00 ÓRÁTÓL!!!

A MEGJELENÉS KÖTELEZŐ MIDENKINEK, AKI IGAZI STRATÉGÁNAK ÉRZI MAGÁT!!!
  • aleex
    Hali Taren!

Jól vetted észre! Nem sok változtatás került bele a második részbe. Azért tűnhet neked úgy, hogy ugyanazt a játékot nyomod, mint az első részben, mert ugyan azt is nyomod! :))) Mivel a második részbe belepaszírozták az első rész küldetéssorozatát is, meg a második rész küldetéssorozatát is. Te valószínűleg az első rész küldetéseit indítottad el. Szerintem, ha alaposabban átnézed a menüt biztosan meg fogod találni a második sorozatot is :)
    Sok sikert!
    Ja és igen! lehet katapultot és ballisztát is készítetni.
  • Taren
    Hali!

Én most kaptam meg a K&M II. Az elveszet királyság fejezet nem kopra ugyan az mint a K&M I? Mert a királyság első pályája ugyan az volt mint a az első játék első pályája. Valaki tudna nekem segíteni ill. elmagyarázni, hogy akkor most mi van? Mert nem értem az egészet. Meg egy-két képet tudna nekem küldeni e-mailben([email protected]) vagy msn-ben([email protected])? Mert én még csak a halászt láttam de olyan hogy ostromgép készítő olyat nem sehol se pedig állítólag van olyan is katapultot és ballisztát lehet csinálni.
    Valaki segítsen, magyarázzon nekem. Köszi
  • rocco89
    Aki multaba tolná annak aitt az msncímem [email protected]
  • rocco89
    Aleex Mikor vagytok fenn Hamachin Játszani????????????
  • Kecsuvarga
    HELO
    VALAKI NEM TUD EGY MENTÉST KÜLDENI, AKI TUD AZ MSN-EN VEGYEN FEL
    [email protected]
  • aleex
    Hali minden Knights funnak!

Egy ideig azt hittem, hogy csak én nyomom ezt a gamet. Aztán rájöttem, hogy nem vagyok egyedül!!!
    Ahogy elnézegettem itt az írásaitokat, úgy látom, hogy kéne egy közösséget létrehozni. Így tudnánk akár hat személyes partykat is játszani. Ezért létrehoztam egy HAMACHI szervert. Ha akartok nagy csatákat nyomni akár öt ellenfél ellen is, akkor csak csatlakozzatok rá és a többit majd ott összehozzuk.

Név: Knights HUN
    Jelszó: kamhun

Bármilyen kérdésetek lenne, azt ide várom.

Az első PARTYT ma vagy holnap estére tervezem. Ja és persze az első résszel (Az Elveszett Királyság-The Sattered Kingdom) játszanánk. Én jobban is szeretem, mert a második részben tök fölösleges cuccok vannak (véleményem szerint).

aleex =) mester
  • Supperadi
    Köszönöm a segítséget.
  • aleex
    Superradi!

Az a helyzet, hogy ez a hiba, amit leírtál már az első részben is jelen volt és a másodikban sem javították ki. Szóval ez egy bug.
    A legkönyebben úgy kerülheted el, ha nem raksz le előre kettő-három házhelynél többet építésre (az mindegy, hogy van-e hozzá út építve avagy nincs) és az épületeidet is ne tök szabályosan pakold le egymás mellé, mert attól is besokall. Minél inkább össze-vissza építkezz.
    Ha már létrejött a hiba, és a gép ellen játszassz, akkor a legkönyebben úgy tudod kijavítani, hogy elmented az állást és lerombolsz egy gyanúsnak vélt épületet. Ha nem az volt, akkor visszatöltöd az állást és egy másikat próbálsz meg. Egyszer úgy is megtalálod a "bűnöst". (Mindig csak egy épületen múlik a dolog!!!)

Sok sikert!

aleex =) mester
  • Gyula008
    Figyuzatok ha a kód után nyomtok egy halat automatikusan gyöztök.
  • Gyula008
    Talán. Probálj kevesebb épületet kijelölni.
  • Supperadi
    Szinte mindig. De most vettem észre, hogy talán csak akkor csinálja ezt, amikor egyszerre több épületet is kijelölök, de utat nem vezetek hozzájuk. Talán ez mintha egy kicsit bekavarna nekik... Lehetséges ez???
  • Gyula008
    töbször is megcsinálta?
  • Supperadi
    Szevasztok!
    Nekem olyan gondom van, hogy (a 2. részben, természetesen) az inasok csak úgy abbahagyják a munkát, nem hurcibálnak semmit, csak egy helyben állnak, mintha nem lenne dolguk. Még a kis "?" is ott villog a fejük fölött. Persze az összes házam tele van, aztán éhesek lesznek, a kaját megeszik a vendéglőből, de újat nemis visznek be. Szépen éhenhalnak és kész.
    Ez valami bug? Mit tehetek ellene? Egy új patch megoldaná?
  • Gyula008
    Én a 14 pályán azt csináltam hogy leraktam egy épületet megvártam mig fölása de nem kerül bele nyersanyag majd leromboltam és a helyén maradt egy négyzet kikövezve soká tartott mert nem tudtam hogy az ellenfélnek sincs köve.Az én tattikám hogy fogok 50-75 íjászt, számszeríjászt, ostromgépet két-három csoprtra bontom és egymás mögé helyezem öket így az elöl lévő íjászok vonzák a ell. seregeket a hátul lévők meg védik őket.Nagyon hatásos.Volt olyan amikor 75 számszeríjásszal megöltem több mint egy ezres sereget.(a lakóságot nem számoltam bele!)Szívesen játszanék bárkivel csak mondjátok hogy kell elindítani az internetes játékot.Ja már végigjátszotam az Elveszet királyságot és a Parasztlázadást ist.
  • Shonguku
    Hali!

Valaki segítsen már mert nem tudom összehozni, hogy a KaM2-vel tudjak játszani több játékos módban?! Ha valaki tudja akkor árulja már légy szíves, hogy hogyan kell! És hogy jön a képbe a hamachi progi?

Köszi előre is!
  • nyusz
    sziasztok!
    hamachi megvan! vki elmagyarázná hogy kell játékot csinállni és csatlakozni? mer egyszerünek tűnik de nem akar összejönni
  • Geep
    Csá megint...

csináltam 1 hamachi szervert és akinek van kedve az tegye fel a hamachi-t és jöjjön a szobába!

neve: KaM HuN

jelszó: kam

érdeklödés e-mailen vagy MSN-en: [email protected]
  • Geep
    Csá!

a K&M 2-vel kivel tudnék neten vagy hálózatban (hamachi) nyomni ezt a gamét néha? ez a kurva kibaszott fassz sárga barna meg zöld leszednek a gecibe szóval nem tom tovább vinni azért srgítehetnétek ebben is de "Player" ellen jobbb gamelni! pls írjatok!

csöcs!
  • Axon
    Na végigtoltam a parasztlázadást.
    Az utolsó előtti pálya (13.) elég nehéz volt. Ismét csak adott mennyiségű katonával kellett lemészárolni jócskán túlerőben levő ellenfelemet.

Az utolsó 14. pálya viszont szörnyen nagy csalódás volt. Építgetős pálya lett volna, de.... DE! nincs a pályán kő! Nem tudom, hogy ez most bug, vagy csak figyelmetlenség. A raktárban csak annyi kő van, ami az első 3 épület megépítéséhez elegendő, abban pedig benne van a kőfejtő is, na de azt hova építsem? Szóval lehetetlen megcsinálni a pályát....
    Azaz csak lehetetlen lenne, mivel a tengernyi ellenség nem csinál semmit. Simán oda lehet vinni azt a néhány katonát amit az elején ad és lemészárolni mind a 3 falu összes páncélos vitézét. A röhej az, hogy nekem az elején csak egyszerű baltás katonáim vannak, meg néhány lándzsás így órákba telik míg ezek lepofozzák a vaspáncélos seregeket, akik bírkaként tűrik a kaszabolást. Az őrtornyok sem lőnek természetesen. Mindenkit lemészárolva és minden épületet lerombolva jön a győzelmi logo, majd egy kis filmecske az ünneplő városról.
    Keserű volt számomra ez az utolsó győzelem, nem így szerettem volna befejezni.
  • Axon
    Megcsináltam a 10. pályát. Itt egy barlangrendszeren kellett végigvezetni adott számú egységet. Ilyen pálya nem volt az 1. részben. Nagyon hosszú a barlang rendszer és eléggé nehéz is. Itt nincs faluépítés. A végére nem csak a katonáim fogyadoztak meg rettenetesen, hanem elkezdtek éhesek lenni, mivel nagyon hosszú volt a pálya. Na de itt nem lehet etetni, így nagyon sietni kellett a végére.
    Most a 11. pályán járok. Rengeteg fém van és most csak fémvértezetes katonákat gyártok. 3 falu is van a pályán, 3 féle ellenséggel (barna, fekete, kék). Kismillió katona van mindegyik helyen és egy kazalnyi őrtorony, de sikerült mindenhonnan kicsalogatni a katonákat és már mindjárt vége a pályának.

Érdekes volt a 8. pálya, ahol egy várat kellett bevenni. Előtte elmondták, hogy nagyon takarékoskodjak a fémmel mert kevés van a pályán. Nos annyira kevés volt, hogy egyáltalán nem volt rajta egy fikarcnyi sem, így csak bőrvértes katonákat lehetett gyártani.
    A 9. pályával tököltem eddig a legtöbbet. Több mint 5 órát. Fém éppen volt a pályán, de hihetetlen messze, így nem kínlódtam vele és csak bőrvértes katonákat gyártottam. Rengeteg katonám meghalt, mire a millió fémpáncélos ellenséges katonát levertem.
    Érdekesség, hogy itt volt egy szövetséges falu is katonákkal, de hiába gyártott fegyvert meg páncélt, nem képzett ki több katonát. Csak annyi volt neki, amennyi az elején. Azokat meg hamar leverte az ellenség, akiket én csaltam oda, mivel nekik volt két őrtornyuk, ami elé én még építettem négyet és ezek a tornyok igencsak megtizedelték az ellenség sorait.
    Érdekesség, hogy itt kellett megtalálni a barlang bejáratát, ahol majd a 10. pályán át kellett haladni.

Az újfajta egységeket én sosem gyártom. Rengeteg nyersanyagot igényelnek, de annyit nem érnek.
  • tomee14
    Hy all! ha vkinek van kedve neten jáccani (meg meg is mutathatná hogy kell) az lécci irja le az msn cimét én felveszem és akkor jácahtnánk.
  • TheBosS
    Hellósztok!
    Remélem benéz még ide vki!tudna vki segíteni az első pályán a parasztlázadás kampányban?
    Van egy olyan cheat a játékhoz, h a raktár épületbe "p" alakba be kell jelölni a dolgokat, és lent ha a lovat jelölöd meg akkor mindenből kapsz 10et, ha a halat akkor megnyered a pályát!
    plz help, nem csíttel akarom végig vinni!
  • Axon
    A 7. pályán rögtön kapunk 8 barbárt, 1 katapultot és 1 dárdavetőt.