1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • jag
    szerintem is hagyjuk, megértem hogy túlliheged a dolgot én is túllihegem, ha leterroristapártiznak :)
    és most nincs valami nyugodt helyzet a világban
  • jag
    lehet én vagyok a hülye, de a támadást állitólag azért inditották hirtelen, mert feltételezésük volt Szaddam poziciojat illetoen. namarmost a hirtelen dolgot nem en talaltam ki.
  • FREAK
    ok, hagyjuk

biztos csak én lihegem túl, ha szóba jön a terror.....
  • jag
    ez már kezd unalmas, beteges és gyerekes lenni
  • jag
    kiváncsi voltam bővebben a véleményére nem értem mi ebben a rossz
  • FREAK
    ne nem lennél terror párti, meg sem fordulna a fejedben ilyen beteg kérdés!
  • FREAK
    de könyörgöm, azt a kérdést KOMOLYAN GONDOLTAD???
  • FREAK
    ok, elmagyarázom, ha ezzel segíthetek egy szellemileg megzuhant embertársamon.... asszem kicsit több is volt, mint 2 hónap az első figyelmeztetéstől a támadásig, szóval nem értem, mi volt "hirtelen"?
  • Tikal #865
    nem is olyan hirtelen, ha jol tudom 12 évig nem történt semmi...
  • jag
    és ki terrorpártoló? azért mert valaki mondott valamit, én megkértem hogy fejtse ki miért?
    te nem vagy ember!
  • jag
    na légyszives magyarázd el nekem hogy a két hónapot mettől meddig számitod
  • FREAK
    ja, röpke 2 hónap alatt már le is csaptak.... te nem vagy százas, öregem....
  • FREAK
    egy terror pártoló terror általi halála nem vágna mellbe, sőt szórakoztatna
  • jag
    mindenesetre érdekes, hogy milyen hirtelen inditotta a támadást az usa
  • jag
    jézusom te nem vagy ember, te mondod, hogy megérdemelnéd ha felrobbannék és én vagyok terrorpárti, gondolkodj már
  • Tikal #858
    ezek a mi lett volna ha meg stb dolgok nem érnek semmit, tudod mi lett volna ha usa nem erőltet katonai beavatkozást? Szaddam leveri a pucsott oszt kész, az árulokat megeltüntetni( nem luxus utazásra fizet be nekik)
  • FREAK
    értem, tehát te terror párti vagy

isten hozott, lesz itt pár pajtásod
  • FREAK
    LOL
  • jag
    >már csak a kérdés miatt megérdemelnéd, hogy egy arab melletted robbantsa fel magát......
    hát megérdemelnéd ha kimoderálnának ebből a világból
  • Tikal #854
    ugyan freak, azok tudod csak propaganda képek, irakban jol élnek az emberek...
  • jag
    "Puccsot hiúsított meg az Irak elleni támadás?"

http://www.online.rtlklub.hu/hirek/irak/cikk.php?id=030373158

ami nagyobb emberáldozatok nélkül megdöntötte volna Szaddamot, ha lettek volna akkor is leginkább iraki. de hát ez nem lett volna jó buli az amcsiknak

ennyit a háborúról
  • FREAK
    bizony, érdemes megnézni, ahogy Basra lakosai egymást letaposva küzdenek a segélycsomagokért és élelemért.....

kétlem, hogy ezek az emberek egy darab szart is adnának Szaddam életéért....
  • FREAK
    már csak a kérdés miatt megérdemelnéd, hogy egy arab melletted robbantsa fel magát......
  • Tikal #850
    Remélem a béketüntetők, akik ugyebár azt sem tudják miért tüntetnek, elkzdnek tüntetni észak korea ellen, bár erre nem sok esélyt látok.
    200.000 gyerek él az utcákon, az elmult öt évben 3.000.000-an haltak éhen észak koreában, kérdem én hol voltak a béketüntetők?
    Hol vannak a tüntetők mikor a gyerekek a sárbol gyüjtögetik össze a rizs szemeket a piacon amit a felnőtek szornak véletlenül ki.
    Remélem, bár hiu ábránd hogy az USA vagy a világ beavatkozik ott is, persze ez még sok országra ráférne, mert az ilyen mocskos diktaturák mint amilyen irakban is van, nem vezetnek semmi jora, csak a diktátor élvezi ennek gyümölcsét.
    Egyébként korea is ugyanugy néz ki mint bagdad, szép műemlékek, kommunista szobrok, diadaliv meg a mocskos önarcképe mindenhol annak mocskos diktátornak mindenhol.
    Peace, könnyű egy olyan országban békéért tüntetni ahol van mit enni és nem kell olyan körülmények közt élni mint az állatoknak, talán ez a mostani helszet megoldhato lett volna máshogy is, de ki oldotta volna meg? A világ szart bele nagy ivből, szaddam már 20 éve diktaturát tart fenn, meddig kellett volna még várni? Persze a biznisz lehet fontosabb az usa számára jelenleg, de hosszutávon gondolkodva mindenféleképpen az a jo ha nyugalom van a közel-keleten és az arab világ megbékél nyugattal, ami talán még most nem tünik tul közelinek, de reménykedjünk benne...

Üdv
  • jag
    egy: nem téged kérdeztelek
    kettő: véleményére voltam kiváncsi
    három: egy agygép vagy, mert nem nyilvánitottam véleményt és egyből letámadsz
  • FREAK
    Te vagy a másik fele.... Az egy NATO (ismered?) hadművelet volt, aminek Kuvait felszabadítása volt a célja (mert Kuvait Irakkal szemben KÉPES civilizált üzletet kötni), és ahogy ezt elérték, már nem volt több dolguk. Látom, kurvára vágod, mi miért történik, nálad csak a sátáni Bush család, meg a szegény zaklatott Hussein família szappanoperába illő harca létezik... Öreg, itt kicsivel többről van szó mint az olaj, ez az USA-nak PRESZTIZS kérdés, mivel Hussein 12 éve mást sem csinál, csak ellenük hangolja az arab világot, és a terrort támogatja. Így össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal, olaj is lesz meg egy patkányirtás is esedékes.

"Hány ugyanilyen diktátor van még a világon, aki írtja a népét? És amerikai le se szarja, mert nincs semmi érdeke benne. Ott van pl Észak-Korea. Ott miért nem pattognak az amerikaiak? Meséld már el pls."

Azért hihetetlenek vagytok..... Persze, sok diktátor van a világon. És ha az USA egyet felszámol, akkor NEKTEK MÁR EZ NEM IS ELÉG??? MINDEN ILYEN ORSZÁGOT MEG KÉNE TÁMADNIA?? Mégis hogy képzelitek bazzeg, ez nem egy gagyi RTS, ez komoly politika, és vannak, akik képesek tárgyalni is, ugyebár....

Csak azt tudom mondani, hogy ÖRÜLJETEK, hogy egy vírussal kevesebb lesz a világon, a többi meg majd kialakul.
  • FREAK
    MIÉRT?????????????????????????????????

Azért, te agygép, mert a háború nem sunyi, gyáva népirtás. Egy háborúban MINDENKI tudja, mire számíthat, van idejük felkészülni, és ELKERÜLHETŐ, ha a gyengébbik fél nem hőzöng, hanem megadja magát, még mielőtt tönkreteszi az országát. Ezzel szemben a terror kiszámíthatatlan, értelmetlen (soha egyetlen konfliktust sem oldott meg), gyáva, arctalan, és ami a legfontosabb TE IS POTENCIÁLIS CÉLPONT VAGY, míg háborútól nem is kell tartanod.

A civilek halálért pedig azok a parancsnokok felelősek, akik gyáván lakott területre vonulnak be a seregeikkel, falvakat, városokat sodorva veszélybe. De hát ennyit tudnak, szemtől szemben civilek mögé bújnak, és tervezgetik a fasza kis robbantásaikat egy békés városban...
  • jag
    >Akkor már inkább az USA féle háboruzás mint a terrorizmus
    miért? indokot szeretnék, nem azért, mert csak választ
  • Blasta
    Na nemmintha a terrorizmus törvényes lenne....
    Saddam meg ugye támogatja a terrorizmus, hogy dögölne meg a suttyó parasztja....
    Akkor már inkább az USA féle háboruzás mint a terrorizmus, akár törvényes, akár nem. Akár az olajért megy, akár nem.
  • Blasta
    Ez igaz. Törvénytelennek törvénytelen.
  • harcu
    Egészen addig hittem az amcsiknak, amíg az a degenerált Bush hatalomra nem került. Azóta cseppet sem jobb, mint a szovjetek voltak. Ez az iraki háború pont ugyanúgy törvénytelen, mint volt a szovjetek afganisztáni háborúja.
  • Blasta
    Hááááát.
    USA-nak vannak olyan fegyverei, amikkel nukleáris méretü pusztítást lehet végezni, radioaktív utóhatás nélkül....
    Ergo USA nem valószinü, hogy ilyesmit vetne be. Elrettentéshez nincs szüksége atomra, vannak más elrettentő fegyverei.

Az amerikai fegyverkezés egyértelmüen ebbe az irányba indult el a hidegháború óta!
    Ha be is vetnek atomfegyvert azt más fogja bevetni szerintem.
  • Galy
    bár te is tudod, hogy előbb vagy utóbb valahol robbani fog egy ilyen...:(
  • Galy
    ok, én a méretre gondoltam
  • Blasta
    Ezt szerintem senki nem érdemli meg ezen a földön!
    Már csak azért is, mert nemcsak a népcsoportnak ártanak vele, hanem rengeteg másnak is, ami sima nem-nukleáris töltettel elkerülhető!!
  • Galy
    De egy ilyet megérdemelni Irak, for sure

• Galy
    Ja, és ezt ajánlom mindenkinek!!!
  • Galy
    De én elhatároztam, hogy leszarom ezt az egész kibaszott háborút, meg a vitát, amit szül, úgyhogy megyek is innen :)
  • Galy
    Ez így igaz!
  • Reaper
    bandia te meg fiacskám menjél kicsit pihizni ezzel a stílussal vmerre. Egyelőre az amerikaiak a megszállók és nem az irakiak. Továbbá a háború nem a felebaráti szeretetről szól. Sokat nézed a tv-t. Meglátszik kissé rajtad.