1358
Március 20-án 04:00 AM CET. Az USA elinditotta a támdást Irak ellen. Ez talán a harmadik világháború kezdetét jelenti?
  • Reaper
    Ejj-ejj Freak te még mindig nem látod a fáktól az erdőt. Hány ugyanilyen diktátor van még a világon, aki írtja a népét? És amerikai le se szarja, mert nincs semmi érdeke benne. Ott van pl Észak-Korea. Ott miért nem pattognak az amerikaiak? Meséld már el pls. Vmint ha megnézed Amerika történelmét nem volt olyan évtized, hogy nem háborúztak vagy legalább vmi kis háború konfliktusuk ne lett volna vkivel. Az amerikai gazdaságot a fegyverkonzorciumok uralják. Ha gázban van a gazdaság generálnak egy jó kis háborút és utána megint elvegetálnak pár évig belőle. Ez Amerika. Bush papa is olajért ment Irakba meg a drágalátos fia is. Köze nincs itt a diktatúrának a dologhoz. Eleve az amik pénzelték anno Szaddamot is, vegyifegyvereket adtak el neki, etc(80-as évek), aztán ő lett hirtelen a kegyetlen diktátor. Kissé LOL. Érdekelne továbbá engem mégvmi. Az Öbölháborút miért hagyták "hirtelen" abba az amik? Hirtelen nem volt fontos a gonosz kegyetlen diktátort eltűntetni? El kéne gondolkozni ezen. Nem védem én az irakiakat, de nem kéne az amik seggét sem fényezni. Elég csak a fentebb felvázolt dolgokon kicsit elmerengeni. OFF
  • jag
    >Mi a gond ezzel a háborúval?? Valószínűleg kevesen vannak tisztában azzal, hogy sima rablótámadásban többen halnak meg naponta, mint ahány civil áldozata van ennek a háborúnak, akkor viszont mire ez a nagy sírás??

hát ezen elgondolkodhatnál egy kicsit, nemtom mit szólnál ha egy rablótámadás áldozata lennél és a családodnak azt mondanák:

>Valószínűleg kevesen vannak tisztában azzal, hogy sima rablótámadásban többen halnak meg naponta, ... akkor viszont mire ez a nagy sírás??
    >Beteg, szánalmas szöveg.
  • Madmaxx
    Hajrá Frikk hajrááá!!!! Visszajöhetnél végre IRC-re! Hiányzol :))))
  • FREAK
    Érdekes, hogy háborúellenes tüntetők mindenhol vannak, ellenben terror ellenes tüntetésről még nem hallottam. Szóljatok, ha tévedek, de ez a világ durván el van baszva, ha ez így működik. Abban is biztos vagyok, hogy ezt követően újabb terrorcselekmények következnek, és valahogy az sem fog érdekelni senkit, mert ugye egy szabályos háború az elítélendő, viszont a civilek gyáva irtása az fasza hősies cselekedet.

Érdekes összefüggés, hogy Magyarországon a Fidesz előtt nem volt ennyi agyatlan zombi, most meg Orbán (szépen megírt) szövegét hallom mindenhonnan. De nem ez a lényeg, hanem, hogy ezek a emberek nem is értik, mit hápognak. Mi a gond ezzel a háborúval?? Valószínűleg kevesen vannak tisztában azzal, hogy sima rablótámadásban többen halnak meg naponta, mint ahány civil áldozata van ennek a háborúnak, akkor viszont mire ez a nagy sírás?? Meg a "fél világ" kiirtása.... Beteg, szánalmas szöveg.

A fél világot Szaddam pajtásotok irtaná ki, ha hagynák kibontakozni, inkább CSÓKOLJÁTOK MEG BUSH SEGGÉT, hogy ezt nem hagyja, hülye agyhalott barmok....
  • FREAK
    "Arra hivatkozva írtják most ki az amcsik a fél világot."

Mondd csak neked komoly lázad van??? Tehát ha jól értem, pár mezítlábas iraki szutyok neked a FÉL VILÁG???? Ember, ha ennyire imádod őket, húzzál közéjük, harcolj a dicső célért, védelmezd imádott Szaddam vezéredet!!
  • FREAK
    "A wtc-t meg hagyjad..."

Ja ok, akkor te meg felejtsd el Irakot. Kicsivel nagyobb kár azért a két toronyért, mint ami összejöhet egész Irakban, az egész putri nem ér annyit.....

Képtelen vagyok elhinni, hogy emberek KOMOLYAN az irakiaknak hisznek. Titeket ugye a piacon is gyakran átbasznak a rézbőrűek?
  • Tikal #826
    Ja és ha megnézed azt a bizonyos forumot akkor láthatod hogy többen megjegyezték ha van légvédelem akkor nem egyértelmű a helyzet, de anélkül már igen, kb ennyi, de érdekes modon ott nem ugrott nekem senki hanem még a nagy tank szeretők is szépen elmesélték mi van (ebben viszont én tévedtem)

Üdv
  • Tikal #825
    "hoppá akkor tankot a szemétkosárba heil a-10..."
    ezt a következtetést te vontad le:)))

Képzeld nem 2msg volt, levélben értekeztem a témárol...

Egy tipp, ne csusztass!!
    ha jol emlékszem ilyen abramseket, meg chobham páncélzatot meg hogy menjek egy rpg-vel abrams ellen te hoztál be a vitába, de kérdem én minek, erről szo sem volt... Csak jöttél oszt bepofáztál a topicba, mikor ha visszaolvasnál rájönnél hogy azért tettem be az a-10 képét mert egy srác beirta hogy az irakiaknak van egy huuu de szuper tankjuk én meg csak ironikusan szemléltetni akartam hogy azért az még nem szuper tank, kb ennyi volt de te egy kicsit felszivtad magad a témán :)
    Tényleg nem kérted hogy nézzem meg a forumot, ajánlottad, köszönöm.

Nem vontam le azt a következtetést hogy dobjuk a kukába a tankokat ( egy ujabb ferdités)...

Kösz a vitát
    Üdv
  • Tikal #822
    Azt a részét szerintem hagyni kellet volna már az elején hogy milyen körülmények kközött vetik be az a-10 est, ez nem a mi dolgunk, azt hiszem ők is tudják jol hogy erősen légvédett területre nem küldik be pl ahol Shilka vagy Tunguska is kiséri a tankokat, először azokat kell megsemisiteni stb...

Üdv
  • Tikal #821
    ugy gondolom nem harctéri elemzés volt a vita lényege, hanem az a-10 képessége, de nem olvastad el rendesen hogyan is vetődőtt fel az a-10, de ugy látom még mindig nem jutott el az agyadig...
    unregként meg magad teszed nevetségessé...

Amugy meg elég komolyan vettem a vitát és képzeld még az általad javasolt forumot is megnéztem...

Üdv,
  • I.C.ram
    Ha belegondolsz, hogy még csak nem is téves lövés volt, hanem szándoksan a célpontra iránított lövés, akkor sima elképzelhető egy félresikerült bomba is, ami a piacot érte.
  • I.C.ram
    Most srolojták a tv2-n, hogy a szövetségesek, hány társukat lötték szitává! Ennyit a profin kiképzett, amcsikról, angolokról.
  • I.C.ram
    Hey Hitler!... gratulálok neked.
  • FREAK
    engem jobban dühít az, hogy minden egyes náthás gyerekből háborús mártírt csinálnak, és ugyanazokat a képeket nyomatják egész nap arról a fél tucat polgári áldozatról, ez kibaszott gyáva féreg stílus

bezzeg amikor a WTC tragédia történt az amcsik is megtehették volna, hogy a szaros közvélemény kedvéért hullákat mutogatnak, de bennük van annyi tartás, hogy be is tiltották az ilyen felvételeket

ehh, nyomorult patkányok ezek mind, saját anyjukat kibeleznék egy kis tapsért....
  • FREAK
    én is rájuk gondoltam

bár lehet, hogy kicsit pipák, amiért anno otthagyták őket egy félig megkezdett forradalommal Szaddam bosszújának kitéve, de kétlem, hogy ettől jobban szeretnék a diktátorukat, aki napi 25 cent költséget engedélyez egy család etetésére..... (amikor pedig elcseszettül sok pénze van...)
  • Tikal #810
    én az iraki civilekre gondoltam:)
    ők ugy tünik nem nagyon, nagy falatba vágott usa
  • FREAK
    a civilek mellettük állnak, akkor is ha naponta lelőnek egy saját gépet
  • Davidus
    Ja ez nem vietnam. Itt nem lehet egész falvakat kifilézni mert minden katonára jut 3 operatőr.
  • Tikal #807
    pedig emiatt kell a legjobban aggodni, mert ha a civilek nem állnak amcsi mellé akkor aztán nézhet nagyot
  • Davidus
    http://www.liquidgeneration.com/poptoons/saddamfromiraq.asp
  • Davidus
    A Bush fogja kilövetni az atomot az amcsi csapatokra. Nehogy már itt égessék össze vissza:)
  • FREAK
    emiatt nem kell aggódni, ez minden háborúban így megy, de még mindig jobb tévedésből saját katonát lelőni, mint szándékosan saját civilt....
  • FREAK
    200 darab tanknak látszó vashalommal, akartad mondani :)
  • Tikal #802
    A koordináták nem változnak azok egy hét mulva is ott lesznek :)))

Amugy meg ha igy folytatja USA hogy piacokat bombáz, meg saját gépeket lő le, akkor még a háborut eddgi támogatok is ellenuk fordulnak...
  • Reaper
    Na mégjobb. Úgy néz ki, hogy az amik kamuztak megint egy jelentőset. Azt állították, hogy az irakiak 51-es hadosztálya megadta magát(kb 8000 fő) aztán most kiderül, hogy mégse:))) 200db tankkal harcolnak:-D rlz
  • FREAK
    pontosan, és ugye nem valószínű, hogy homokviharban jelölték ki a célpontot......
  • Davidus
    "kijelölték a célokat és mentették a koordinátákat" Tiszta PC-s háború szimulátor:) Na ezt lementem aztán holnap majd kilövöm a rakétákat:)
  • Reaper
    Nos megkövetem magam, mert igazad van abból a szempontból, hogy ha jó időben már kijelölték a célokat és mentették a koordinátákat akkor lényegtelenek az időjárási körülmények.
  • Tikal #797
    sok lesz már a TK
  • Reaper
    Hehh azt csivitelik a verebek, hogy Patriottal sikerült még1 győzelmet elérniük az amiknak:))) Ezúttal egy F-16-ost sikerült levarázsolni az égről. LOL
  • Tikal #795
    nem egészen, a lézert zavarja a köd,felhő rossz időjárási viszonyok, a műholdast meg nem, azt csak a gps jammer :))
  • Davidus
    Na akkor azzal lézer vagy mühold mindegy:)
  • Davidus
    Én annyit tudok hogy vannak olyan bombák amiket valami lézeres sziszarral vezetnek a célra.
  • Reaper
    hopp sikerült 2x bocsi
  • Reaper
    Okostóbiás tv vmint műholdvezérlésű fegyvereket használnak ami bármilyen hihetetlen nem lát át a ködön és felhőzeten.
  • FREAK
    ja, és gondolod, hogy Bagdad belvárosában lézert használnak???
  • FREAK
    az első ergo a helyes megoldás!
  • Galy
    LOL
  • Davidus
    Faszt piacoznak mikor háború van.
  • Davidus
    A köd zavarja a lézert a sötét nem nagyon:)