Működő PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Midnight Club 3-at probálta már valaki emulátorral?

Next PC upgrade: 2022

kõszõnõm😊enyém sajnos gyenge gép 3 es fél éves.megyegyszer kõszõnõm😊
Evin
A PCSX2 oldalán nézd a listát. Én az MGS3 Snake Eater-t néztem meg és megy, mind2 verzió, de amíg nem szerzel be jobb gépet, foglalkoznod sem érdemes a dologgal.
Az én gépemen (A64 3000+,GF6600GT,1.5GB DDR) is 0-5FPS-el adta a diavetítést.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

XenHai
Hali kéne 1 kis help! naruto ultimate ninja 2 mindig le fagy ! Ecceruen be all a kep es az emu hibat eszlelt es le allt!Orochimaru vs 3 hokagenal alandoan ha meg skirmis mecset megyek akkor kb 2 mecs utan csinalja mi lehet a baly?vistamvan es ketlem hogy a gepem gyenge lenne hozza.
á megvan a egoldas ott van felul a nem mukodik ott sajnos benne van hogy nem megy😞
Metal.Gear.Solid.3.Subsistence.Limited.Edition.USA.PS2DVD ez a neve a játéknak
sziasztok.metal gear solid 3 elindulna?amd athlon 2500.nvidia geforce fx 5600 512 ram.elindulna?kõszõnõm aki segitt😊
topic fejléce vagy a #1657-es hozzászólás<#zavart2>
sziasztok!valaki tud nekem adni egy linket vagy msnen eltud nekem küldeni egy müködõ ps2 emulatort?nagyon megköszönném!vagy emaliban címem:[email protected]!Nagyon megköszönném!!
Használj Lilipadot control pluginak én és azt használtam a Forbidden Siren 2 nél mer ott is analogra van szükség!
vezetés közben egy idõ után eleve kicsit belassul az egész,ha sokáig jármûvön vagyok..de azért gyorsítani tudtam szépen,amíg tettem a mocival egy kört
ProGabe
azt nem írtam,hogy gamepaddal

a másik pluginnal jó,de ott meg az analóg karokat nem tudom beállítani,mert nincs az ablakban a gomb.eléggé elkúrták...

gondolom ott van alul.csak ugye nem tudok rákattintani

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
hi

neked az irányítással nincsenek gondjaid?egészen pontosan nekem az,hogy minden jármûvet nagyon lassan vezet.gondolom azért,mert úgy érzékeli,hogy az x minimálisan van csak benyomva :S

amúgy nagyon jól megy!legújabb beta (351),és átlag 50 fps!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bAguziB2
Sziasztok. Már megvolt ez a progi csak letöröltem mert nem tudtam hogy mükszik. Azt szeretném kérdezni ogy le tudnádtok e írni hogy miket kell leszednem és hogy kell beállítani.
elõre is kössz: Balázs

hogy érted,hogy "csak"?..az a lelke,anélkül el se fog indulni és ennél tényleg nincs most jobb...
Valaki tudna nekem ajánlani egy értelmes emulátort aminek nincsenek olyan kikötései, hogy csak Bios-os fájlokat nyit meg. Pcsx2-n kívûl?
hát..nem baj,ha csukott szemmel tudja az ember mi hol van a menüben,mert idegen nyelv készlet nélkül elég nehézkes átnézni a dolgokat...

aztán lehet megér egy próbát:

pcsx2 0.98
beírtam és láss csodát..ezt a hozzászólásodat köpte ki a google és semmi mást..köszönjük Emese
Attelee
Ez a Pcsx2 hivatalos fóruma,és ök csinálják a Pcsx2.net oldalt is!!!<#idiota>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

grebber
Találtam egy ilyet:

"Halihó mindenkinek!
Olvassátok ezt a fórumot is:
http://forums.ngemu.com
itt rengeteg új és friss infó van ami PS2-emuval kapcsolatos.
Kicsit a srácok elõrébb járnak, mint a pcsx2.net oldal!
Google a barátunkba beírod, h. rapidshare és a plugin neve vagy ps2 bios, már is dobja ki a file-okat a képernyõre, h. tölthted
Remélem így nem rúgnak fenéken a moderátorok!
Pcsx2 programnak van nem hivatalos része:
ezt hívják pcsx2 0.98ex
youtube-on is van fenn róla egy összehasonlítás pcsx2 0.9.5 vs pcsx2 0.98ex:

japcsi v. kínai oldalról le tudod tölteni! ->google: írbe pcsx2 0.98ex.rar és láss csodát
Kissé finomabb a grafikája és gyorsabb (néhány games)
Ja és a lényeg, magyarázhatnám a beállításokat szövegesen, de túl hosszú lenne.
youtube-n fenn van egy adag szemléltetõ videó (leírja milyen volt a gép konfigja amin tesztelték és részletesen mutatja a beállításokat,h. mit, milyen plugint használtak, hogyan paraméterezték, ja és ha nincs olyan géped, sajnos, akkor biztos, h. nem fog úgy hasítani)
Remélem segítettem!"

HI! valaki nemtudja miért villog a Budokai Tenkaichi 3 egyfoltában amikor játszok ? eddig nem csinálta de amióta legyõztem Dermesztõt mindig csinálja harc közben...PAL-os game csak az átalakítóval lett megcisnálva NTSC-re......valaki nemtudna rá egy megoldást ? esetleg valami új grafikai plugin kéne ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

lesz úgyis
köszi nektek,így már kezd alakulni😄 1000thx
Attelee

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

már utána néztem neten és addig jutottam hogy új bios menut töltöttem le az asusupdate segítségével és a chipset be sikerült beállítanom a frenkvvencia menube hogy 2.20 ghz fusson prociként de akkor azt vettem észre hogy a ramomat levitte 512mb aztán visszaállítottam 2ghz és újra 1gb lett a ramom.nem tudsz erre valamit,nem vagyok zseni ezekhez a cucokhoz és nem is volt benne gyakorlatom eddig kb.4-5 napja názegetem a proci húzást a forumokon és eddig csak ennyit tudtam csinálni.
barret
Ha veszed a faradtsagot,a zinterneten utana nezhetsz 😊
(Persze ha komolyan erdekel,csak akkor) Es ha majd nem lepodsz meg amikor megtalalod a proci tudasanak a felso hatarat .
Nekem E-4300 van,es 2700 mhz-ig huztam eddig.Tovabb nem merem,mert a memoriak mar igy is fullon mentek. (566-os) 9x300-at meg bitrak hiba nelkul.
333-at nem akartam mar kiprobalni. Amugy 2400-on megy lassan 1 eve.
<#vigyor2> (nem lett sokkal gyorsabb tole az emu) alap mhz 1800 mhz.

Bérbe vehet? reklámfelület...

csá!valaki nem tudja hogy egy intel core 2 duo E4400-as 2 proceszoros,proceszorként 2ghz procit fel lehet-e húzni és ha igen akkor hogyan? mert a budokai 3 27fps-el-menuben 56fps-el megy a tenkaichi 3 pedig 12fps-el-menuben 54fps és ez elég lassú legalább procinként 2.2ghz-re szeretném .valaki segítsen vagy válaszoljón vagy min2!😄jah és bocs h ide írom ezt de senki se volt eddig hajnlandó segíteni+láttam hogy páran felhúzott procival nyomják a ps2 gameket.
+info adatlapom:asus p5vd2-vm,ram:1gb,videokártya:nvidia geforce 8500gt-512mb
Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy miért írja ki a gép a játékok futtatásánál hogy hiba jelentés és leáll a gsdx 0.1.7 SSE3 -nál? pedig elvileg támogatja a procim ! legalábbis azt írja ki
Evin
Nagyon remélem. Nagyon nagyon csekély rá az esély, de én reménykedem.
Bár a 3-ról felreppentek olyan hírek, hogy az MS kiadja, de ki tudja van-e alapja.

tobias88
meglepne...
Seth
A MGS4??? Soha

PSN ID.: Beegabor

úgyis jön a 4 pcre is...
Evin
A tiédéhez hasonló konfigos embertõl láttam mgs3 videót. Igaz rövid volt, de ott nem nagyon szaggatott, csak sok textúra hiba volt.

Attelee
Egy kis kedvcsináló!<#vigyor>

Devil May Cry
Státusz😛erfect Playable
Emu:
Pcsx2 svn 343
Cpu settings: Minden bepipálva FPS Limitre rakva,és beirva vagyon a 60-as szám,mert alapból 50-re rakja ami a PS2-es hez viszonyitva sztem lassu!
Speed Hacks settings: Felsö kettö bepipálva
Plugins:Gsdx 0.1.7 ssse3 1280x1204 60herz
Direct3D9 /Hardware/
Pixel shader 3.0
Wave tff
Strech
1020x1020
Nloop,Texture Filtering,Logarithmic Z,Alpha
Correction:Bepipálva
Peops CDVD:szokásos
ZeroSPu 0.4.5😛ipa sehol
Bios:USA 1.60

Attelee
MGS3 akadásmentesen futna,ha nem lenne tele Bug-al!Hozzáragadsz a tereptárgyakhoz,és néha lezuhansz csak ugy a semmibe<#gonosz3>
Remélem mihamarabb orvosolják a hibát!A kettö nekem is itt van eredetibe PC-re szal az nem érdekel!

Attelee
Nice<#taps>
Egy-két jótanács:Sound Pluginnak probáld ki a ZeroSpu 0.4.5-öt/Pcsx2 hivatalos oldala a Public Beta alatt/vegyél ki minden pipát ugy használd! Pixel Shadert rakd 3.0-ra!Gsdx-böl pedig az SSE3-assal próbálkozz ha támogatja a procid!Plussz 4-5 FPS!!

Nálam MGS2 akad meg bugosodik,pár kanyart mentem az áhított deszkás mókán..aztán ennyi....VR része a minimál text-nek köszöhetõen szuper,többi így emuval most még kuka,meg se próbálom a 3-at
grebber
Sajnos a Vice City Storiest nem sikerül játszhatóvá varázsolnom 😞 akad mint a bün.

ott a pc-s a polcomon,de nem mazohizmus..Konami abból kihagyta a gördeszkás bónuszt és arra vagyok kiváncsi😊))

ezt pedig már ígértem...configolás mint az elõzõekben...remélem bejönnek a képek,mert freeweb akadozik
Seth
Miért nem pc verziót játszod, vagy mazohista vagy hogy itt az emuval szenvedsz ? 😊

PSN ID.: Beegabor

úristen,de nagy lett ide..bocsánat,ha nagy a méret,de úgy gondoltam inkább a képek,mint a szövegelésem....😊
a játék a metal gear solid 2 VR mission része..nem tudom maga a játék mennyire röcögne...ez a 60fps most mázli,átlag 50et láttam míg átrohantam 1-2 pályán,de semmi bug eddig

Hi!
Próbálkozott valaki már valamilyen NBA-s játékkal?
üdv
csinálok majd screenshotokat otthon
grebber
Oké.Majd ha a legjobbat megtaláltad leirod pontosan mibõl milyen plugint használsz?

végülis csak kísérletezek vaktában,de úgy láttam az alap Zero-akármi pluginnal megy a leglassabban...ma reggel szedtem még pár plugint,valahol itt találtam a #4424 környékén...az egyikben sse3 is volt már..meg próbálom melyik bios-t szereti jobban...de olyan 30at már napfényes effektes sztrádán fixen kapok😊
grebber
Ez érdekelne engem is ha van valam jó beállítás kérlek ird le a részleteket majd!

GTA Vice city stories elindul!!😊))...most kell rájönnöm egy tökéletes plugint + beállítás kombóra😊...ha sötétben maradok és állok,akkor 56fps körül van,amin effekt ér-napfény,egyebek-,leesik 12 körülire...😊)
nekem egyx2 4000+ os amdt sikerült 2,8 ig húzni 2,1-rõl. talán az õ 4200+-os prociját fellehet 2,9ig max