7924
  • Unitedfanatics
    ja
  • báttyó02
    betetted egyáltalán a daemon toolsba a játék isot?
  • Unitedfanatics
    Hát nemtudom nekem semmivel nem megy, mért írja ki, hogy Error Opening CDVD Plugin, ha az Isokat Linuzappz.al kell megnyitni... az lehet, hogy a játék a rossz?
  • Unitedfanatics

Na én ilyen beállítások után nyitom meg az isot és a lent említetteket írja ki utána
  • Evin
    Mindenre kiterjedő angol leírás
    Én ennyit szoktam:
    Config->Configure: Graphic (kísérletezni kell melyik hogy jó), First Controller-itt megadok a legfőbb gomboknak egy billentyűt, cdvdrom-linuzapps kell ISO használatához, PEoPS fizikai meghajtós lemezhez, vagy DaemonTools-ba rakott ISO-hoz, BIOS-t szoktam váltogatni, mert általában nem mindegy, hogy EU vagy USA verzió van-e bent.
    Run->Execute
    Amiket nem említettem, azokhoz nem szoktam nyúlni.

Config->CPU, ha több magod van, itt talán érdemes állítgatni, én nem szorulok rá.
  • Unitedfanatics
    pl: "BIOS-t bemásolod, ISO-t plugin-nal betöltöd, vagy berakod DT-be"

Én semmit nem csinálok, csk a konigurációnál betöltöm a bios és plugin mappát, bocs, tudom hogy hülye vagyok de nem értem...
  • Unitedfanatics
    Nemtudnád részeletesen leírni, mert ebből semmit nem értek csak pár napja van meg és nem ismerem, nemtom pontosan, hogy a plugin beállítás mi egyebek...
  • Evin
    Elvileg ennyi:
    felrakod, plugin-okat beállítod(video, gamepad), BIOS-t bemásolod, ISO-t plugin-nal betöltöd, vagy berakod DT-be és akkor másik plugin-t haszálsz hozzá, és Run.
  • Unitedfanatics
    Azt már elolvastam, de elvileg nem csak anny lenne, hogy futtatom az Isot, miután beloadoltam a Biost meg a Plugint?

Nekem ezt írja ki: Error Loading: D:/WWE Smackdown vs Raw 2009/vts-wsvr-09.iso

Majd: Error Opening CDVD Plugin
  • Evin
    Kezdd azzal, hogy átolvasod amik a banner alatt be vannak linkelve.
  • Unitedfanatics
    Hogy kell használni? nekem ISO fájlt kéne megnyitni, de nemtudom, sőt semmit nemtok ezzel csinálni
  • báttyó02
    egyébként akkor már leírom h miket próbáltam ki és hogy ment

Bloody Roar3 - ez tökéletesen fut még 2×AA-val is
    Soul Calibur2 - AA nélkül tökéletes,ha viszont rátolom akkor csigalassú
    Virtua Fighter4 - ua. mint SC2

• báttyó02
    problémám megoldódott,csak az AA-t kellett levenni,így rögtön +30fps és nem lassul...igaz csúnyább de örülök h egyáltalán tudok játsszani;)
  • Evin
    Állítólag pár fps-el több lesz, de én nem próbáltam. Viszont a W7 gyorsabb a Vistánál.
  • báttyó02
    .
    vista esetleg segítene vmit?
  • Evin
    Nagyobb gépet veszel.
  • báttyó02
    sziasztok

azzal lehet vmit csinálni,hogy ne legyen lassu a játék? mert fps-nél 30-40et ír ki,folyamatos is,viszont mintha vmi lassított felvételt néznék :s
  • [HUN]FaTaL
    Állítsd a kimenetet a játékban 480p-re és jó lesz.
  • blackcalibra
    0.9.4- el elindul. Abban van minden, sok plugin, bios, ott semmit sem kellett beállítani. Menü, autóválasztás, stb bejön, bár van ahol lassú, bugos, bármit is állítok. Mondjuk sajnos a versenyt már nem tudom elindítani, mert ott megáll a dolog, a pálya képét még betölti, de szét van csúszva a kép. Az ujabb dolgokkal ugyanaz amit írtam. Rejtély.
  • blackcalibra
    Megpróbálom. A Daemon szépen beolvassa, az ISO szerintem rendben van.
  • Evin
    Nem biztos, de talán a könyvtárszerkezet miatt. Próbáld meg a vinyó gyökerébe rakni az iso-t, hátha úgy megy. Ha nem, akkor az iso-val lehet gond.
  • blackcalibra
    Error loading D:\Kell\PS2 Gran Turismo 4\Kitöm\Gran Turismo 4 NTSC.ecmjcm.DVDSeeder.iso

Error Opening CDVD Plugin

Ezeket kapom, mikor indítanám. Valamit mégis kihagyok, vagy valami nem tetszik neki.
  • Attelee
    Új Béta svn + pluginok
  • Attelee

Ez mind a Gran Turismoban segit!
    Azt az emulátort töltsd le mert benne van a Bios!Nem kell telepiteni!
    Olyan meghajtóra rakd ahonnan nem törlöd le,mert ha ujrarakod a géped akkor is müködik,csak a beállitások szálnak el,a Memóriakártyádra szükséged lesz mindig!
  • blackcalibra
    Én csak ezt szedtem le: PCSX2 0.9.6 Installer
  • Evin
    Igen.
    Milyen alap?!
  • blackcalibra
    Oké, tehát akkor a BIOS az külön még kell még hozzá, és akkor már csak beállítás kérdése? Akkor eddig hiába is próbáltam az alappal.
  • Evin
    Minden benne van, csak BIOS kell külön, mert az illegális dolog lenne belerak kiadni.

Youtube, vagy PCSX2.net fóruma.

Mi volt a 3.kérdés?
  • blackcalibra
    Elhangzott 3 kérdés, amiben azért nem hinném, hogy nem tudna senki segíteni, és egyből be is sz@rt a topik.
  • zsotesz
    God of war-t még nem próbáltam. Próbálj estleg másik graf. plugint.
  • ropi88
    hali
    srácok mit csináljak, akkor ha zold színű a játékban a kép? és miért csak 26fps-sel megy a god of war?
    c2d e6400
    4 giga ram
    8800gt

koszke
  • Unitedfanatics
    Én a pcxs2_0.9.6-ot töltöttem le, de naon nem vágom, hogy itt mi történik pontosan, mondjuk letöltök egy ps2-es játékot és indulni fog a pc-men? ha igen ezért pontosan mit kell tennem?
  • blackcalibra
    Adva van egy pcsx2 0.9.6 emulátor, tegyük fel hogy most lett feltelepítve, szóval alap beállítások vannak, semmi mást nem töltöttem le hozzá. Az lenne a kérdésem, hogy kell-e valami hozzá külön?
    Van hozzá olyan leírás, videó, bármi, ami leírja, bemutatja, hogy mit, és hogyan kell be, átállítani?
    A GT4-et szeretném futtatni, NTSC-s verzió van meg.
    Találtam beállítási segédletet az emulátorhoz, nem is egyet, plusz olvasgattalak itt titeket is, de nem igazán szuperál a dolog, szerintem már van amit elkavartam és rosszul állítottam be. Vagy ha valaki tudna segíteni ez ügyben mondjuk privátban azt megköszönöm.
  • Cyrus666
    Nabanyek! Szép, akkor már megint ügyes voltam. Most kereshetek egy PSP emulátort!
  • Seth
    A God of War Chains of Olympus nem PS2 játék, hanem PSP
  • Cyrus666
    hali! Leszedtem, elolvastam a beállítási segédletet, de még így is volna kérdésem. A jútóbon én ezt a videót néztem - 100% Guide to Pcsx2 (The Ps2 Emulator)- mert passzol a leszedett verziómhoz. Viszont ebben a tag más beállítást javasol a cdvdrom-hoz. Még csak egy képfájlom van, viszont az nem iso, hanem *.cso. Ez nekem új dolog? Ezmiez? Konrétan a God of War Chains of Olympus dologról van itt szó. Mi volna a következő lépésem? Please help! Köcce
  • zsotesz
    a hangnál esetleg próbálj másik plugint, a kockásodással nem tudom mit lehet kezdeni, ott is esetleg másik pluginnal próbálkozz.
  • davee16
    meg a hang is kicsit akadozik ez a 2 probléma van más tökéletes ja és 50 fps em van ugyhogy nem lehet a gép miat az akadozás a hangal
  • davee16
    na sikerült istenkirájokvagytok :p már cska egy ucso kérdés hogy lehet azt beálitani hogy nagy felbontáson se legyen kockás a kép mert egy kicsit kockás :)
  • zsotesz
    tudsz beszúrni képet arról amit letöltöttél?