7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#5323 ja -
#5322 betetted egyáltalán a daemon toolsba a játék isot? -
#5321 Hát nemtudom nekem semmivel nem megy, mért írja ki, hogy Error Opening CDVD Plugin, ha az Isokat Linuzappz.al kell megnyitni... az lehet, hogy a játék a rossz? -
Na én ilyen beállítások után nyitom meg az isot és a lent említetteket írja ki utána -
#5319 Mindenre kiterjedő angol leírás
Én ennyit szoktam:
Config->Configure: Graphic (kísérletezni kell melyik hogy jó), First Controller-itt megadok a legfőbb gomboknak egy billentyűt, cdvdrom-linuzapps kell ISO használatához, PEoPS fizikai meghajtós lemezhez, vagy DaemonTools-ba rakott ISO-hoz, BIOS-t szoktam váltogatni, mert általában nem mindegy, hogy EU vagy USA verzió van-e bent.
Run->Execute
Amiket nem említettem, azokhoz nem szoktam nyúlni.
Config->CPU, ha több magod van, itt talán érdemes állítgatni, én nem szorulok rá. -
#5318 pl: "BIOS-t bemásolod, ISO-t plugin-nal betöltöd, vagy berakod DT-be"
Én semmit nem csinálok, csk a konigurációnál betöltöm a bios és plugin mappát, bocs, tudom hogy hülye vagyok de nem értem... -
#5317 Nemtudnád részeletesen leírni, mert ebből semmit nem értek csak pár napja van meg és nem ismerem, nemtom pontosan, hogy a plugin beállítás mi egyebek... -
#5316 Elvileg ennyi:
felrakod, plugin-okat beállítod(video, gamepad), BIOS-t bemásolod, ISO-t plugin-nal betöltöd, vagy berakod DT-be és akkor másik plugin-t haszálsz hozzá, és Run. -
#5315 Azt már elolvastam, de elvileg nem csak anny lenne, hogy futtatom az Isot, miután beloadoltam a Biost meg a Plugint?
Nekem ezt írja ki: Error Loading: D:/WWE Smackdown vs Raw 2009/vts-wsvr-09.iso
Majd: Error Opening CDVD Plugin -
#5314 Kezdd azzal, hogy átolvasod amik a banner alatt be vannak linkelve. -
#5313 Hogy kell használni? nekem ISO fájlt kéne megnyitni, de nemtudom, sőt semmit nemtok ezzel csinálni -
#5312 egyébként akkor már leírom h miket próbáltam ki és hogy ment
Bloody Roar3 - ez tökéletesen fut még 2×AA-val is
Soul Calibur2 - AA nélkül tökéletes,ha viszont rátolom akkor csigalassú
Virtua Fighter4 - ua. mint SC2
-
#5311 problémám megoldódott,csak az AA-t kellett levenni,így rögtön +30fps és nem lassul...igaz csúnyább de örülök h egyáltalán tudok játsszani;) -
#5310 Állítólag pár fps-el több lesz, de én nem próbáltam. Viszont a W7 gyorsabb a Vistánál. -
#5309 .
vista esetleg segítene vmit? -
#5308 Nagyobb gépet veszel. -
#5307 sziasztok
azzal lehet vmit csinálni,hogy ne legyen lassu a játék? mert fps-nél 30-40et ír ki,folyamatos is,viszont mintha vmi lassított felvételt néznék :s -
#5306 Állítsd a kimenetet a játékban 480p-re és jó lesz. -
#5305 0.9.4- el elindul. Abban van minden, sok plugin, bios, ott semmit sem kellett beállítani. Menü, autóválasztás, stb bejön, bár van ahol lassú, bugos, bármit is állítok. Mondjuk sajnos a versenyt már nem tudom elindítani, mert ott megáll a dolog, a pálya képét még betölti, de szét van csúszva a kép. Az ujabb dolgokkal ugyanaz amit írtam. Rejtély. -
#5304 Megpróbálom. A Daemon szépen beolvassa, az ISO szerintem rendben van. -
#5303 Nem biztos, de talán a könyvtárszerkezet miatt. Próbáld meg a vinyó gyökerébe rakni az iso-t, hátha úgy megy. Ha nem, akkor az iso-val lehet gond. -
#5302 Error loading D:\Kell\PS2 Gran Turismo 4\Kitöm\Gran Turismo 4 NTSC.ecmjcm.DVDSeeder.iso
Error Opening CDVD Plugin
Ezeket kapom, mikor indítanám. Valamit mégis kihagyok, vagy valami nem tetszik neki. -
#5301 Új Béta svn + pluginok -
#5300 #5224
Ez mind a Gran Turismoban segit!
Azt az emulátort töltsd le mert benne van a Bios!Nem kell telepiteni!
Olyan meghajtóra rakd ahonnan nem törlöd le,mert ha ujrarakod a géped akkor is müködik,csak a beállitások szálnak el,a Memóriakártyádra szükséged lesz mindig! -
#5299 Én csak ezt szedtem le: PCSX2 0.9.6 Installer
-
#5298 Igen.
Milyen alap?! -
#5297 Oké, tehát akkor a BIOS az külön még kell még hozzá, és akkor már csak beállítás kérdése? Akkor eddig hiába is próbáltam az alappal. -
#5296 Minden benne van, csak BIOS kell külön, mert az illegális dolog lenne belerak kiadni.
Youtube, vagy PCSX2.net fóruma.
Mi volt a 3.kérdés? -
#5295 Elhangzott 3 kérdés, amiben azért nem hinném, hogy nem tudna senki segíteni, és egyből be is sz@rt a topik. -
zsotesz #5294 God of war-t még nem próbáltam. Próbálj estleg másik graf. plugint. -
ropi88 #5293 hali
srácok mit csináljak, akkor ha zold színű a játékban a kép? és miért csak 26fps-sel megy a god of war?
c2d e6400
4 giga ram
8800gt
koszke -
#5292 Én a pcxs2_0.9.6-ot töltöttem le, de naon nem vágom, hogy itt mi történik pontosan, mondjuk letöltök egy ps2-es játékot és indulni fog a pc-men? ha igen ezért pontosan mit kell tennem? -
#5291 Adva van egy pcsx2 0.9.6 emulátor, tegyük fel hogy most lett feltelepítve, szóval alap beállítások vannak, semmi mást nem töltöttem le hozzá. Az lenne a kérdésem, hogy kell-e valami hozzá külön?
Van hozzá olyan leírás, videó, bármi, ami leírja, bemutatja, hogy mit, és hogyan kell be, átállítani?
A GT4-et szeretném futtatni, NTSC-s verzió van meg.
Találtam beállítási segédletet az emulátorhoz, nem is egyet, plusz olvasgattalak itt titeket is, de nem igazán szuperál a dolog, szerintem már van amit elkavartam és rosszul állítottam be. Vagy ha valaki tudna segíteni ez ügyben mondjuk privátban azt megköszönöm. -
Cyrus666 #5290 Nabanyek! Szép, akkor már megint ügyes voltam. Most kereshetek egy PSP emulátort! -
#5289 A God of War Chains of Olympus nem PS2 játék, hanem PSP -
Cyrus666 #5288 hali! Leszedtem, elolvastam a beállítási segédletet, de még így is volna kérdésem. A jútóbon én ezt a videót néztem - 100% Guide to Pcsx2 (The Ps2 Emulator)- mert passzol a leszedett verziómhoz. Viszont ebben a tag más beállítást javasol a cdvdrom-hoz. Még csak egy képfájlom van, viszont az nem iso, hanem *.cso. Ez nekem új dolog? Ezmiez? Konrétan a God of War Chains of Olympus dologról van itt szó. Mi volna a következő lépésem? Please help! Köcce -
zsotesz #5287 a hangnál esetleg próbálj másik plugint, a kockásodással nem tudom mit lehet kezdeni, ott is esetleg másik pluginnal próbálkozz. -
davee16 #5286 meg a hang is kicsit akadozik ez a 2 probléma van más tökéletes ja és 50 fps em van ugyhogy nem lehet a gép miat az akadozás a hangal -
davee16 #5285 na sikerült istenkirájokvagytok :p már cska egy ucso kérdés hogy lehet azt beálitani hogy nagy felbontáson se legyen kockás a kép mert egy kicsit kockás :) -
zsotesz #5284 tudsz beszúrni képet arról amit letöltöttél?