7924
  • SzuperGoku
    Megnéztem az iso-t commanderben. Sles 549.45 ez van benne.
    Nem tom ez mit jelent.Akko le kéne más verziót tölteni?
    Most nézem ahonna leszedtem hogy PAL verzió.Csak eddig ennek nem tulajdonitottam jelentőséget. Szal akko szedjek le NTSC verziót és jó lecc?
    Azért köszi a segitséget
    Akko csak NTSC szabad szedni,mer az bizti jó?
  • Attelee
    Nézd meg az iso-t totalcommanderben és keress ilyet h SLUS vagy SLES!Ha SLES PAL-os vagyis európai és az szar!

© Zsolti1124: Van olyan játék amelyik jobban fut a régi verziókkal!Azt használd amelyik jobb,csak ne felejtsd el a memóriakártyát átmásolni!Persze lehet h elég csak a régi Pcsx2.exe-t bemásolni az ujba!Nem játszottam még aval a játékkal szal többet nem tudok segiteni!
  • zsotesz
    egyébként a pal verzió miatt villog, az ntsc a jó.
  • zsotesz
    nem azt kérdeztem, hogy mi az image kiterjesztése, hanem hogy a játék pal vagy ntsc verziójú. Ha van hozzá nfo file akkor nézd meg azt.
  • SzuperGoku
    Olyan mintha a monitor kép frissitésével lenne valami gond.
    Samsung 226 BW.60 hz-en megy.
  • SzuperGoku
    A játék iso,damonnal mountolom be.Xp-n próbálkozok vele.
    Nem remeg a kép hanem vibrál.Ha állitok F5-tel akkor csikos is lecc,de akkor is vibrál.
  • TaRka0107
    Szevasztok!! Elindítottam a Fight Night Round 3 - at, el is indult csak vannak textúra hibák meg csak 2x antialaising-el megy, mert ha felveszem akk már lassú, alig van fpsem!! Van valami ötletetek? Talán a procim kevés hozzá? Néztem youtube-on hogy valaki játszott vele max grafikán pcsx 2-vel!
  • zsotesz
    Milyen verzió, pal v. ntsc?
  • CS@
    Ha GSDXnél a villogás nevezhető inkább remegésnek, akkor próbálj meg állítani az Interlacing –en(játék közben F5).
  • Zsolti1124
    Az én kérdésemre is válaszoljatok már
  • Evin
    Lehet tudni, hogy a pcsx2 kezeli-e a négymagos procikat? Mert elég ritka ami 2mag fölött teljesen kihasználná a rendszert.
  • SzuperGoku
    Quad 6600,8800GT,4G ram. A Dragonball Budokai T. 3-at szeretném játszani.
    El is indult.De ha a grafikai beállitásoknál ha a GSdx valamelyk verziót választom ki akko játékban harc közben villog a gép folyamatosan.Borzalom.
    Ha a ZeroGs Kosmos ...-t akko mer grafikai hibák vannak.Nincs háttérban égbolt,csak feketeség,spec támadást nem mutat,se azt mennyit sebez,menüben nincs szöveg.Szoval ez se jo.
    Próbáltam már a Pcsx 2 több verzióját,de mindegyikkel ez a gond.
    Segitsetek
    (ZeroGS kosmos beállitásnál mindent bekapcsoltam- lehet nem kéne????)
  • Zsolti1124
    Ja és az mért van hogy a 0.9.5-os verzión jól ment a game ebbe meg a játéknál nagyon laggol mi a baj?
  • Zsolti1124
    Akinek a 0.9.6-s verziója van és jól be van állítva(esetleg a smackdown vs raw 2009-el játszik) az vegyen már fel MSN-re
    címem: [email protected]
  • TaRka0107
    A másik játék iso fájlát húzod be!!
  • Unitedfanatics
    Hogy tudok másik játékot megnyitni, mert amikor rámennék, hogy run akkor már alapból azt az egyet hozza elő amit egyszer már elendítottam és mást nemtok betenni
  • TaRka0107
    Szerinted a Fight Night Round 3 - at el lehet indítani PCSX-en?
  • TaRka0107
    Már sikerült elindítani egy játékot de kevesebb FPS-em van mint a 0.9.5-be amúgy volt hozzá egy fájl a játékhoz azt kicsomagolta és ott voltak BIOS fájlok.:D
  • Evin
    Talán meg fog lepni, de bios-t!
    Torrent, warez stb oldalakon biztos találsz. (bin kiterjesztésű fájlok)
  • TaRka0107
    De mit tegyek a BIOS mappába??:D
  • Evin
    A pcsx2 bios mappájába rakd, és akkor keresni sem kell. Persze ha van bios-od!
  • TaRka0107
    A PCSX 2 0.9.6 - ot letöltöttem, feltelepítettem, de ott a BIOS-ba nincs semmi, nem tudom betallózni!! Valaki pls segítsen!
  • TaRka0107
    Kössz a tanácsot!!
  • Zsolti1124
    Attelee add már meg az MSN-ed mert nem értek valamit a PCSX 2 0.9.6-tal kapcsolatban.
    Az enyém [email protected]
    Minnél hamarabb mert sürgős
  • Attelee
    http://www.youtube.com/watch?v=SJMHiDL8rts
  • mazsa
    Ez az új verzió (0.9.6) nem gyenge. Eddig csak egy játékot próbáltam (smackdown! here comes the pain) és stabil 30-35 fps-t produkál mindenhol. Régi verzióknál ez az érték 12-16 fps között mozgott, szóval játszhatatlan volt. De így mindjárt más a helyzet. :)
    "Erőművem": P4 3.33Ghz (OC), GF 6600, 1 Gb DDR2. Nem hittem volna, hogy ezen a gépen valaha normálisan fog futni PS2 emulátor.
  • zsotesz
    Egyenlőre egyik mortal sem fut igazán jól. Legalábbis nálam.
  • blackcalibra
    Én pedig köszönöm mindenkinek akik segítettek, de valamiért nálam nem valami patent a dolog....Evva'. Meghagyok mindent, nem törlöm le, majd máskor megint rámegyek.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Mortal kombat-ot szeretném kipróbálni!! Melyik a legújabb, melyiket ajánlanátok? Kössz a válaszokat előre is
  • Attelee
    A lényeg ami a végén van tehát gsdx..... 0.1.8 és van már gsdx....0.1.14 is!Ebböl van ssse3 sse4.1 sss2-es is!
  • báttyó02
    értem,thx
  • Evin
    A GSdx-et és a zero"akármit" is folyamatosan fejlesztik, szóval ne rossz az, csak friss legyen meg.
  • báttyó02
    igen,éppen ezaz h úgy emlékszem,hogy onnan szedtem le az új verzióval a legutóbbi pluginokat is
  • Evin
    PCSX2 oldalán fent vannak a legutolsó verziók, meg az új béták. Szerintem azokkal próbálkozz.
  • báttyó02
    sőt nálam SSE3 van,SSE4el nem indul mert nem támogatja a procim vagy mi o-o
  • báttyó02
    a gsdx amit használ,az is régi? o.o
    arra mit ajánlasz? ugyanis nálam is az van
  • Attelee
    Az egész rossz ahogy van!
    Elöször is mivel akarsz játszani és milyen a géped ezzel kezd!?
    A kép amit linkeltél az összes plugin régi eldobós!
    1.Szedd le a 0.9.6-os emulátort a hivatalos oldalról!
    2.Szedd le azt az emulátort amit belinkeltem!#5224-as hsz!
    3.Másold át az összes PCSX.xxx.exe fájlt a linkeltből meg a Biosokat a 0.9.6-osba!Az exe-ket oda ahol a többi van a biosokat pedig a bios könyvtárba!
    4.Utánna töröld a linkeltet már nincs rá szükség!Töröld a tiedet is mert sztem arra sincs szükség!Kivéve ha a Memóriakártyán van mentés!
    Csak a 0.9.6 os maradjon!
    5.Ha ez magvan akkor irj!

Linuzzapps iso-val ki kell tallózni az isó fájlokat!Ott van alatta h configure!Csak is kizárólag ISO kiterjesztésü fájlokat nyit meg!!!
    Ha mdf vagy más kiterjesztésü a fájl másik CDVD plugin kell pl Gigaherz!
    Ennél meg be kell mountolni a Daemon toolsba és a Gigahertz pluginba configure majd válaszd ki a meghajtot amibe a játékot tetted!
  • báttyó02
    3mortal kombat játékot próbáltam,nálam mind lassú
    holnap jön a tekken4-5próba ;D
  • Unitedfanatics
    megvan, óóó basszus, ki kellett venni deamonból és rögtön indul
  • Evin
    Na most csak az az érdekes, hogy Linuzappz-nál nem kell berakni DT-be. Fölösleges.