7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#5283 Az egyik gondolom rar vagy hasonló volt, a másik meg nem iso? -
davee16 #5282 én amit letöltötem az 2x esen be volt csomagolva én azt ki csomagoltam apa volt 3 mapa és egy system file meg egy sles_549.45 ien file ezek vanak -
zsotesz #5281 Hát eleve amit letöltöttél az gondolom egy image file. Azt töltsd be. Ha közben törölten a vinyóról akkor meg alcohollal tudsz csinálni image-et a lemezről. -
davee16 #5280 ja és hogy meik filét kel át alakitani a system filét vagy nem tom .. mé soha az életbe nem csináltam ient -
davee16 #5279 és nem tod hogy hogy tok ezekböl a fájlokbol isot csinálni mert elvileg egy iso fájlt kel beileszteni a config Cdvdrom ba a Linuzappz Iso hoz ? -
zsotesz #5278 én így kiírva nem próbáltam, én a vinyón tartom az összes image-et, aztán ha kell akkor onnan monuntolok. De telepíteni biztos nem kell. -
davee16 #5277 akor az szép .. amugy csak anyit kéne ssinálnia hogy berakom a dvd-t elinditom és futnia kéne ? vagy mi ? vagy nem is lehetne kiirni egy ien ps 2 játékot dvd-re ? -
#5276 Tehát kiírtál egy PS2-es játékot lemezre, és azt írja, hogy telepítsd fel? Csak mert ez lehetetlen. Mivel nem pc-re készült, telepíteni sem kell; még telepítő sincs benne! -
davee16 #5275 azt szeretném jérdezni,hogy ienkor mit csináljak mert most kiirtam a játékot egy dvd re és el akarom inditani kiirja hogy telepitsem ienkor mit kel tenni ? -
davee16 #5274 áá köszi a segitségeket de azt se tom hogy kel ezeket a programokat használni meg azt se tom meik fájlal még sose csináltam ient de azért thx hogy segitettél :( -
zsotesz #5273 igen, itten van -
davee16 #5272 és ez a dvd decrypter ez egy progi ? mer az alcohol az tudom hogy az -
zsotesz #5271 külföldi fórumon ezt találtam, bár nem konkrétan a dbz-hez.
recreated iso using dvd decrypter mounted with alcohol and all good
Vagyis csináld újra az iso file a dvd decrypter-rel, mountold az alcohollal, aztán jó lesz.
-
davee16 #5270 és öö ezt mért irja ki nem tod ? : size of section header not standard. -
zsotesz #5269 én nem használtam hozzá semmilyen patchet úgyhogy gőzöm sincs. -
davee16 #5268 köszönöm szépen a linket meg tudtam csinálni hogy maga az emulátor induljon el meg minden csak most el akarom inditani a dbz-t és valami patch nem jo ezt hhol tok hozá szerezni nem tudja valaki ? -
zsotesz #5267 Itt egy video a beállításról, nem néztem végig, de talán egynek jó.
Video -
zsotesz #5266 Írd már le légyszi a configodat, érdemes egyáltalán vele szórakozni? -
davee16 #5265 pls segitsetek hogy az emulátornál a config ba és azon belül a biosz ba mit kel beileszteni pls ! -
#5264 Középen ott van az SSPSXpadban h ANALOG-na ide ne rakjál semmit! -
#5263 L3-Nyomd le a bal analog kart
LX- Nyomd jobbra vagy balra a bal analog kart
LY- nyomd le vagy fel a bal analog kart
R3-nyomd le a jobb analog kart
RX-nyomd jobbra v balra az jobb analog kart
RY-nyomd le v fel a jobb analog kart -
xido #5262 hát emlékeim szerint előjön a controller config-nál a controller képe,ott rákattint az ember,melyik gombot akarja beállítani és megnyomja azt a gombot a controllerén... -
#5261 Enyém egy xbox 360-as vezetékes kontroller.csak driver kell a microosoftól leszedsz. simán megveszed mint xbox controller leszeded a drivert és enjoy!
xido:köszi de hogyan lehet beállítani a bal és jobb kart ? -
zsotesz #5260 biost külön kell hozzá letölteni. Mininován biztos találsz, de volt belinkelve valahol a fórumon is. Érdemes a legfrisebb plugineket is leszedni. Aztán próbálkozni, én anno valahogy belőttem játszhatóra vista alatt, majd délután ha hazaértem legfeljebb megnézem hogy volt. -
zsotesz #5259 Az emulátor jó és működik, csak elég erős gép kell hozzá. Főleg proci és memória. -
#5258 Linkelhetnél a Gamepadrol valami linket,vagy csak egy sima Xbox-hoz hazsnált gamepadot rádugtál a PC-re?Azért kérdezem mert kezdi megadni magát a Chillstream-em,és olyat szeretnék venni mert az rezeg is!
Szoval nem értem h külön PC-s Xbox kontrollert kell vennem,vagy csak natúr az Xboxost!? -
#5257 Off!
Na jó most bukkantam rá erre a totyikra!
akkor most jó ez az emulátor ?
/engem csak a God of War érdekelne/ -
xido #5256 lx ly rx ry az a bal és a jobb analóg kar vízszintes és függőleges tengelye -
#5255 Üdv! Van egy xbox 360 gamepadom ezt szeretném beállítani.ssxpadal menne is de nem tudom mi a lx ly rx ry a beállításnál? -
davee16 #5254 Hali mindenki én abba kérnék egy pici segítséget hogy ugye tegnap letöltöttem ezt az emulátort és hogy tudna valaki nekem segiteni hogy hogy tudom beálitani a dbz budokai 3-hoz hogy jol menjen ja meg egyáltalán nem tom hogy ott a konfig on belül a bios ba mit kel beileszteni tehát ha linkeket tudtok adni ezekre a beálitásokra vagy eltudjátok nekem mondani nagyon megköszönném. -
#5253 Ó köszi a hangprobléma megoldását :) -
#5252 Azt a Hangplugint cseréljétek le erre--> SPU2-X 1.0.0 A másikkal néha beragadt a hang és ugymaradt,de ezzel még nem csinálta!Áligatni nem kell és a PCSX2 0.9.6-osban benne van!
Ha valakinek még igy is lassú pipálja be a Native kockát a GsdX-ben!Bár igy elég ronda lesz,de pár FPS-t hozhat!
Rally versenyeknél járok,és már csak a hard-ok vannak hátra de kezdek idegbajt kapni!Nem emlékszek h PS2-n ez ilyen nehéz lett volna!
Egyébként annyi segitség még van,h ha bementek egy versenyre,és látjátok h semmi esélyetek,ne szaladjatok egyböl tuningolni,hanem lépjetek ki a főmenübe majd vissza,és ilyenkor általában másik autókat rak be ellenetek,és van h könnyebb! -
#5251 Köszönöm szépen 1percel megelőzted a választ a kérdésemre :)
Ezzel így műxik nálam is. -
#5250 Üdv!
Megpróbálkoztam én is ezzel a PCSX2 és ntsc -s GT4 összehozásával, egyenlőre nem sok sikerrel. Az #5224 –ben található linkről szedtem a cuccost, amiért ezúton is köszönet Attelee –nek, aztán az itt és a bannerben olvasottakból próbálgattam beállítani, de az eredmény szinte mindig ugyanaz:
Lemegy a copyright és társai, aztán elkészíthetem a mentést, majd egy szürke képernyőt kapok, amit az X –el elnyomhatok(ilyenkor pittyen is egyet a játék) de ezután egy fekete képernyő jön be és innen nincs tovább.
Ha esetleg van valami 5let, hogy tudom működésre bírni, akkor áruljátok el.
Köszönöm! -
#5249 Pcsx2 svn 377
GsdX 0.1.14 svn 890 sse4.1 DX 10 default settings
Zero Spu2 PG r709 dev 0.4.6
SSpsX Pad
Linuzz/PG iso 0.8.0
Speed Hacks:
Disable Forced ABS - enable
All more - disabled
CPU settings:
All enabled
Limit Force FPS- 60 -
bubusti #5248 letöltöttem,de nincsen hozzá beállításom.tudnátok belinkelni valamit?kösznöm nagyon! -
#5247 Húzd a procit 3.2-re!probáld a 377svn-el az kicsit gyorsabb! -
bubusti #5246 Már működik.Nem tudtam hogy mindig be kell állítani a 480p-t..viszont van hogy csak 25-30 fps.Néha belekarcol a 40be és akkor nagyon élvezhető,de nemtom gyorsítsam a játékot.Nekem csak 1.5X speedhackkel működik.plusz beikszelte még mellé az "enable IOP x2 cycle rate"-et meg a waitcycles sync hack-et.tudtok valamit mondani amivel tudok gyorsítani? -
#5245 Szasztok!
az miért van , hogy guitar hero 2-ban menü alatt meg az introk alatt 99%-os a cpu kihasználtság, de amikor kezdődik a játék, beszaggat, és csak 9%-os a kihasználtság, majd utána felmegy 40 fps-re de szaggat(akadozik), pedig nem kellene..... -
bubusti #5244 Üdv.Az itt olvasottak alapján leszedtem a 0.9.6os PCSX2t.Gran Turismo 4et szeretnék vele játszani meg talán tekken 4-5 de ennyi.a GT4 el is indul minden oké.beállítottam a 480p-t..elindul a menü.kiválasztom az autót.abszolút jó,de amikor betölti a pályát akkor elkockásodik a kép vagy ilyen idióta mozaikok jelennek meg..közben a hang megy..a Hud marad.szóval nemtudom hogy milehet a baj.Konfigom:[email protected],P31-DS3L,2*1gb geil ddr2 4-4-4-12,Ati 3850 256mb OC,Win xp.klikkidee