7924
  • wesker24
    Valaki esetleg valami ötlet a God of War 2 zöld képernyőre ???

Aki játszott vele nem irná le milyen beállitásokkal játszott ??
    Melyik verziója van ? (pal/ntsc) és melyik változat ? (dvd5/dvd9)

Sok helyen olvastam már hogyha a Directx 9-et átállitsuk Softwsre módba akkor a zöld képernyő eltünik viszont iszonyat lagol 10-12 Fps !

Viszont ha hardware módban van akkor stabil 30-35 FPS de zöld a képernyő !

Esetleg privátban küldhetne valaki linket honnan tudom gyorsan lekapni a GOW 2 DVD9-es verzióját ??

Elöre is köszi !
  • Attelee
    ment pü.!
    Ugye nem PAL-os a játékod?
  • Jimanszky
    Pcsx2-beta 1329-en játszom a GT4-gyel.Sikerült frankón beállítani a dolgokat, de néha belassul, valamikor meg nagyon simán fut.
    Jelenlegi beállításaim:
    Graphics:Direct3D10 Hardware, ablak mód, interlacing:Blend bff, képarány 4:3, texture filtering:pipa
    CPU:VU Recompilers-nél 2 pipa, Multi threaded GS mode:pipa, Frame limiting:Limit(normálon meg frame skip-nél lassabb)lehet ez kicsit fura:)
    Speed Hacks:Use x2 Cycle Rate, középső oszlopban a 3 felső van bepipálva, Vertex Unit Hacksnél pedig a csúszka a legtetején van.
    Advanced Options:EE Recs Options:Round Mode:Chop/Zero
    Clamp Mode:None, Flush to Zero pipa, Denormals are Zero pipa
    VU Recs Options:Ugyanaz mint az előző

Attelee:Extra+Preserve Sign-on lassabb, mint NOne-ban.
    Kérnék segítséget, hogy nektek is hasonló-e a beállítás

• Quantumleap
    Kösz!
  • Quantumleap
    Ja, bocs, ritkán figyelem. De inkább kézenfekvő, ha ide beírod, hogy "Privi ment!".
  • wesker24
    Van egy beállitás a pcsx2 meuban amivel jelentősen lehet növelni a játék gyorsaságát persze ha bármi egyéb probléma van akkor érdemes kikapcsolni !!

Ez a beállitás nem más mint a Speedhacks !

Nekem itt jelenleg a Use x2 Cycle Rate Enable IOP Cycle Rate Wait Cycle Sync Hack van bejelölve a többivel nem kell törödni !
  • wesker24
    Te nem kaptad meg a privit az elöbb irtam neked ugy 15 perce ??
  • Quantumleap
    Valaki légyszi válaszoljon, amíg netközelben vagyok!
  • Quantumleap
    Up!
  • Quantumleap
    És hol lehet?
  • Shep
    A Black vajon mikor fog már legalább elindulni?
  • wesker24
    Persze hogy lehet álltiani hogy gyorsabb legyen a játék !! Vsak vigyázni kell vele nehogy a játék rovására menjen ! Ha pl fagyások vannak vagy textura hibák vagy egyébb komolyabb vug akkor érdemes kikapcsolni !
  • Quantumleap
    De az a kérdésem, hogy az emulátor privát beállításaiban lehetne e valamit buherálni a gyorsaság érdekében?
  • wesker24
    Vegyük pl a Manhunt 2-öt kéken van jelezve a kompatibilitási listán viszont egész türhetően játszható !!
  • wesker24
    Én nem tudok segiteni benne mert nincs meg a játék ! Viszont tényleg vannak olyan ps2 játékok amik egész jól mennek és kéken van jelezve !
  • Quantumleap
    5785-ösömre valaki? :)
  • wesker24
    Jah és melyik verziód van meg belöle a DVD9 vagy a DVD5 ?
  • wesker24
    Melyik verziód van ? NTSC vagy PAL ?

Amugy utánanéztem hogy a zöld képernyőt is ki lehet küszöbölni ha a Direct X 9 Hardware átt van állitva Software módra viszont Software modon teljesen játszhatatlan 10-15 FPS mig Hardware módban 25-30 FPS viszont akkor zöld a képernyő ?

Neked milyen beállitásokkal megy ? Elöre is köszi !
  • sakal6
    nekem nem zöld, bár én az 1285 nem tudtam megnézni mert azt csak see3 és 4.1-be találtam sse2-be csak 1279 volt.
  • Quantumleap
    Nálam elindul a 24, szóval átírhatjátok a "Nem működik"-ből a "Lassú, lehetnek problémák"-ba. Viszont tényleg olyan lassú, hogy szinte játszhatlan. A pluginokon kívül az emulátor privát beállításaiban esetleg lehetne valami bütykölni annak érdekében, hogy kicsit gyorsabb legyen?
  • wesker24
    Hello miután sikeresen végigvittem a God of War-t ! Leszedtem a God of War 2 Ntsc verzióját ! Viszont valamiért nem igazán akar müködni !!

Nem tudna valaki egy beállitást irni hogy aki játszott vele az miket állitott be ?? Mert a sebességgel nincs gond nem szaggat és nem akad csak hát teljesen zöld a képernyő és Csak Kratos látszik ??

Ezt milyen grafikai pluginnal érdemes játszani ? Mert megnéztem az uj GSDX 1285-el ott zöld a képernyő a Zero Gs-el meg már menü sincs !!

Elöre is köszi !
  • atenza
    Akinek megy jól a Gt4 leírná h mit hogyan állítsak be?
    Elég a sima pcsx 2.0.9.6? Vagy valamelyik plugin is kell hozzá?
  • jo01
    Köszi a választ
  • Thomaska5
    Valaki tudna válaszolni az 5777. hozzászólásra?
  • sakal6
    az nsx2 0.08.1 az a pcsx2 0.8.1-s változata csak valaki átnevezte. ősrégi semmire se jó
  • Seth
    ne szenvedj vele, pcsx2-nél úgysem jobb semmi jelenleg
  • jo01
    valaki kipróbálta már ezt az emut:nSX2-0.08.1-win32 véleményt kérnék rolla valaki elindított már vele valamilyen játékot
  • Thomaska5
    Sziasztok!
    Valaki segítsen legyen szíves. Felraktam a béta verziót, és elég sokat javult a helyzet, majdhogynem hibátlan a képminőség. Már csak az a baj, hogy hiányzik a kép alsó fele (GSDX 1285-ben, hardware módban). Ennek mi az oka? Aki tudja legyen szíves írja le.
  • Attelee
    Szólj ha nem megy segitek!ITT a szükséges pnatch fájl!
  • Attelee
    A GT4-hez az Advanced beállitásoknál a ClampModot rakd Extra+Preserve Sign-re! Persze én a régi PCSX svn377-et ajánlanám hozzá,de ezzel a beállitással már türhetö lesz!
  • norbi2fraktal
    Legujjab beta!!

micro VU támogatással!!!?????
    de miaz????
  • Jimanszky
    GT4 elég furán megy.Néha bejön az egész képernyőre egy zavarcsíkos izé és semmit nem látok.Próbáltam interlacel de nem segít rajta.Az én konfigomon 50fpssel gondolom simán mennie kéne.
  • Jimanszky
    Köszi szépen, most már jó
  • bcrics
    Hello,nekem gond nélkül engedte letölteni,valszeg a tárhely szarakodott-

bios
  • norbi2fraktal
    1254 build+plugins
  • Jimanszky
    Szia bcrics!El tudnád nekem küldeni a Bios fájlokat, amit az 5426-os hsz-ben linkeltél?Sajnos ez a fájl már nem található, a többi oké.
    Előre is nagyon köszi!
  • wesker24
    Na visszaolvastam egy kicsit és megtaláltam a megoldást remélem !!

Most már csak le kell szednem valahonnan azt a patchet és kipróbálni tényleg müxik-e ?
  • wesker24
    Ezt nem hiszem el baxa meg rossz verziót szedtem le vagy mi a rosebb ??

Leszedtem a God of War Ntsc verzióját egész jól ment egészen a végéig utána kampec game over kifagy az egész játék exe hibával elszáll az egész !!

Amikor küzdünk Ares-al az 1 menet még simán megy a 2 menet is simán megy amikor meg kell védeni a családot és rengetegen jönnek ellene még ezt is sikerül megcsinálni de akkor jön a video amikor Kratos megtalálja az új kardot és mikor harcra kerülne sor a játék kifagy exye hibával kilép !

Próbáltam már mindenféle beállitással megcsinálni legalább 10x-szer végigcsináltam ugyanazt más beállitásokkal de au utolsó menetben akármit is csinálok mindenképp kifagy !! Hogy a rosebb enné meg !!

Ha mega pal verzióval akarok játszani akkor meg ujra akarja kezdeni a játékot nincs mentett állás !

Nincs valami lehetőség arra hogy ez jó legyen ?? Olvastam valamit arról hogy valahogy meglehet csinálni mert hibás volt asszem a vége gondolom sima ps2-ön jó lenne tuti csak hát nem hiszem hogy lehetséges lenne pcsx emu mentéseket átrakni a ps2 memoriakártyára vagy mégis ??

Ps2-ön is van mentett állásom csak az még nagyon régi ott pont az a mentés van amikor elöször látjuk meg Arest az ingame videoban !

• sakal6
    http://www.4shared.com/file/108709400/97752dda/GSdx-r1285.html?s=1
  • Evin
    Linket tudsz adni?