7924
  • sakal6
    van újabb verzió, mert napi rendszerességgel frissitik. azt is vedd figyelembe hogy neki 4 magos procija van amit az emulátor szerett.
  • sakal6
    ha van ps2-d akkor miért nem azon játszol?
    na de mindegy, a god of war 1-2 -nél van egy olyan probléma hogy a különböző verziókat nem lehet végigjátszani mert megálnak egy bizsonos video után (verziótol függő) és csak 1 van ami nem áll meg, az pasz hogy mék.
  • wesker24
    Áááá ! Jó lett ! Leszedtem a God of War 2 Untouched DVD 9 verziót és egész jól megy ! Se zöld képernyő se villogás se textura hibák !!

Na most már csak azt kéne megtudnom hogy kéne ezt kiirnom DL Lemezre hogy késöbb a Ps2 is betudja olvasni !

Mert azért 7,94 GB az kicsit sok és már alig van hely a vinyómon !
  • Legend Killer
    szar ez, nem tudom mi lehet a baja.
  • Legend Killer
    nem kell felkiáltó jelezni :D. rendben, megnézem, kösz.
  • wesker24
    Ez az amit pontosan átküldtem neked ! A pcsx beta 1329-et használom !

És nálam olyan tükör simán megy hogy csak na ! Talán vedd vissza a CPU beállitást és nézd meg SSE2 vagy SSS3-on ! Jah és mindenképp a GSDX 1285 grafikai plugin legyen bent ! Jah és a Gigaherz cddvd plugint használom mert már ki vannak irva dvd-re !
  • Legend Killer
    ez most az wesker, amit nekem küldtél át, vagy ezen kívül van egy újabb? mert akkor érdekelne, hátha azzal jobb az Armageddon. nem értem miért szórakozik velem.
  • wesker24
    Na megnéztem az uj pcsx2 betával a ps2 játékokat most már van olyan játék ami réegebben akadt most kifogástalanul megy !

Ami stabilan megy az a következő hang tökéletes akadás nincs !

GodHand God of War Jackass Manhunt 2 Mk Armageddon Mk Deeadly Alliance Mk Deception Resident Evil CV X és a T3 ROTM !
  • Legend Killer
    wesker tudja :D. majd ő leírja, meg ő szokott nekem segíteni, mondtam is neki tegnap, csak nemtom mé. deceptionnél tök jó, itt meg ehh.
  • Jimanszky
    Talán írd le a konfigodat.
  • Legend Killer
    nálad... nálam harcnál lassított felvétel, 30 fps.
  • sakal6
    semmi extra, én a linuz iso dvd 0.9.0 -t használom
  • wesker24
    Ez igy van az MK Deception sokkal régebbi játék mint az MK Armageddon és az MK Armageddon jóval gépigényesebb mint az MK Deception !

Megnéztem az uj pcsx betaval az Mk Armageddon olyan simán megy mint kés a vajon ! És a grafikai hibák is eltüntek !
  • Alex Corvin
    Kedves #5802 Hozzászóló

Nagyon szépen köszönöm a beállítási paramétereket...én ezekkel futtatom a Mortal Kombat Deception PAL és a MK Armageddon NTSC játékokat jól játszható módon...viszont felfedeztem egy érdekes dolgot...a deception olyan 35-45 FPS-sel jobban játszható mint az Armageddon 45-50 FPS-el, viszont a Armageddon jobban leszívja a procikat, amelyek szinte 95-100%-an le vanna terhelve :O

A gépem teljesen átlagos: Dual Core e2150 @ 1,8GHz, 2GB RAM, Geforce 8600GT 512MB Ram
  • wesker24
    A DL dvd-k lejátszásához milyen plugin kell ? Vagy melyiket használjam ?
  • Evin
    Szerintem már megteszi. De ki kell próbálni.
  • Jimanszky
    Egy athlon 64 x2 4000+ nagyon gyenge ahhoz, hogy játszhatóan futtathatók legyenek emun a játékok?Van még 4 giga RAM meg egy 9600gt 512MB-os VGA.Tudom, proci a lényeg.
  • Legend Killer
    nem vok láma, ehh.
  • sakal6
    amúgy gondolom ismered a youtubot oda beirod a keresőbe hogy mortal kombat pcsx2 és kilöki hogy megy
  • sakal6
    látom nem vágod, az a komment nem neked szolt hanem a #5812-ra volt válasz

1 kivételével az összes megy. ez az 1 a Shaolin Monks ott betöltés után leáll az emu
  • Legend Killer
    azért :D.

csak hülyéskedek az azérttal :D.
  • Jimanszky
    Csak az USA-s MK Deception megy a pcsx2.net listája szerint.
  • Legend Killer
    nem érdekel, érted? :DD lényeg, h mennek mk részek wesker szerint emulátorral és kééssssz. meg majd max veszek1 ps2t :D.
  • sakal6
    az a #5812 volt válasz
  • Legend Killer
    mind1
  • sakal6
    az a táblázatt nem mostanába volt frissitve
  • Legend Killer
    de nem ismeri fel az isót, miafenét csináljak?
  • Legend Killer
    :D
  • wesker24
    Tévedés szinte már majdnem az összes MK már játszható pcsx emu-n !!
  • Jimanszky
    Annak kell örülni, ami van
  • Legend Killer
    mekkora LOL csak pár futtatható van? nanemár, LOL.
  • Attelee
    Azért szerezz be egy NTSC-s verziót mert csak az müködik rendesen!
    Kell a 480pp-s beállitás és a PAL-os ban nincs!
  • Jimanszky
    Madden NFL 09 nem játszható.Az oldal tetején katt a zölddel kiírt "játszható" feliratra.Azok futnak jól.MK Deception sem játszható.
  • Legend Killer
    és, hogy honnan töltsem le. gúgliban kerestem, de nem sok mindent találtam.
    másik problémám, hogy MK Deception folyton kifagy pár perc múlva. miért? van profilom is :S.
  • Legend Killer
    kellene nékem plugin az emuba, mert nem ismeri fel pl a madden09 isóját. új vagyok a témában és megmondanátok miféle pluginokat szedjek le? fontos lenne, mert nem ismeri fel az isót és csak iso van.

• Jimanszky
    Köszi szépen a linket, amit priviben küldtél!160-170% gameplayben
  • wesker24
    Na szóval megnéztem én is ezt a módositott plugint leszedtem beraktam és tényleg megszünteti a zöld képernyőt jól is megy nem akadozik viszont ujabb textura hibába akadtam ! Ugyanis késön rajzolja ki a texturákat vagyis semmi nincs elöttem ahogy megyek elöre ugy rajzolja ki a texturákat is !

Már csak arra kell rájönnöm hogy lehetne azt megcsinálni hogy a texturát ne késön rajzolja ki hanem rendesen ugy ahogy kell !

Aztán lehet azért nem jó mert nekem a DVD 5-ös verzió van meg aztán ahogy visszaolvastam a srácnak meg DVD 9-es verziója volt!

• Attelee
    #5632 <--- Ebben a hsz-ben linkelve van a Gsdx1076m!!!
    Ha végigvitted jelezd mert elkezdem én is!:)
  • Attelee
    Egy srác végigvitte a GOW2-öt aztán kérdezték h milyen pluginokat használt!.:

well i have the ntsc (original sony)
    using the PCSX2 v0.9.6...also tried 1190beta
    im using gsdx1076 (green fog fix one)

A lényeg a GSDx1076!!
  • Jimanszky
    Ment válasz.PAL-os, ez nagy gond?