7924
  • sakal6
    a legfrisebb gsdx aaz 1285.

ha softverában nem működik képileg rendesen akkor felejtős hogy dx menjen képhiba nélkül
  • Evin
    Hú ez van ps2-n? Jó, hogy mondtad, mindig ki akartam próbálni. :)
    Ha gsdx 952 nem jó, akkor próbáld ki a ZeroGS 0.97.1-et, azt hiszem ezek most a legfrissebbek. Nekem eddig a gsdx vált be leginkább.
  • Shep
    Igen közben újra állítgattam a dolgokat és sikerült, viszont a MGS 3 eddig csalódás, elég gáz a kamerakezelés azt sem látom merre kell menni és nehézkes az egész irányítás. Az a fránya Black meg még mindig nem jó :(
  • Thomaska5
    Sziasztok!
    Kipróbáltam egy PS2-es játékot (Star Wars: The Force Unleashed) a PCSX 0.9.6 emulátorral. El is indul, de sajnos képhibával (az FPS fix. 50). Ha a directX-et hardwarera állítom, akkor szépen fut, de hiányzik a kép alja, a maradék fele pedig képhibás.
    Ha softwarera állítom, akkor meg van kép (a játékban), viszont még ekkor is képhibás, ráadásul akad is.
    A gépem:
    Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 (2*3.00GHz)
    Videókártya: ATI HD 4850 (512MB)
    Memória: 2*2GB 800MHz
    Valaki tud valami megoldást? Aki igen, legyen szíves írja le.
    Köszönöm.
  • Cyrus666
    Úgy rémlik, h a tesztelés az nem 100%os, azaz szinte mindenre azt írja ki h okés. Ezt asszem vmi angol fórumon olvastam anno. Meg próbálkozz más DVD pluginnal, úgy rémlik h alapból 2van.
  • Evin
    Felrakod és megy, nem?
  • Shep
    Az mi a frásztól lehet, hogy mikor el akarok indítani egy játékot akkor azt írja, hogy nem tudta elindítani a DVD plugin-t, pedig a confignál letesztelve elvileg jó, próbáltam vista alatt is de semmi, pedig eddig jó volt. Próbáltam újrarakni ugyanaz a hiba.
  • Jimanszky
    Sziasztok!
    Szeretném felrakni Win7re a PCSX2 emut és kérnék segítségeket a konfigomhoz való beállításhoz.Konfigom az aláírásomban.Nagyon köszi előre is
  • olbaidhun
    x2 est?
  • zola2000
    Hát nem tudom, egyelőre megrendeltem azt a procit, és a dreamcast emu már jó lesz, és az se lesz hátrány hogy gyorsabb lesz a gépem :)
  • sakal6
    nem nagy szám, ebédszünetbe összelökök egy ilyet. ha lesz rá egy kis időm, talán beszerzem a játékot és átporolom pc-re. :)
  • Cyrus666
    Nagyon odab@sznak!!!
  • olbaidhun
    azért én a gow2ben látott emulálást, már elfogadhatónak tartom, és ha van az embernek egy pl AM2-es alaplapja, akkor érdemes egy kétmagos cserére beruházni!

ezt nézzétek: GoW III új képek
    http://gamepod.hu/hir/god_of_war_3_kepozon.html
  • sakal6
    ha engem kérdezel akkor én inkább ps2-t vennék, nem olyan kiforrott még, meg minden ez a ps2 emu
  • zola2000
    Na jó, a disgaea 2 és a bust-a-move nagyjából jól fut a jelenlegi gépemen (15 fps felett maradnak ezek a 2 dimenziós játékok:), a suikoden3 5-8 fps, ami azt jelenti hogy egy athlon xp 2800al játszhatóan mennének a nem túl késői ps2 játékok, és akkor tudnék még sega dreamcastot is emulálni, aminek kisebb a gépigénye a ps2 emunál, illetve még optimalizálnak bőven a ps2 emun, szóval itt procicsere lesz, nem ps2 vásárlás.
  • zola2000
    Értem, akkor marad a ps2 ^^
  • Evin
    A xp egy régi kiadás, nekem A64 3000+-on, ami újabb is szaggattak a játékok. 2mag alatt nem lehet normálisan játszani.
  • zola2000
    Helo a gépem: 256 megás radeon 9600 (az szerintem elég), 1,5 giga ram, amd athlon 1200mhz (ami biztos nagyon kevés). 6000forintért tudnék szerezni egy athlon xp 2800+ processzort, az alaplapom is támogatja, megérné megvenni, ha csak ps2 emu miatt kéne (netezni a mostani gépem is tökéletes)? Ha pl a régebbi ps2 játékok mennének kb 640x480as felbontással pl final fantasy x, suikoden 3 stb azzal már elégedett volnék.

Ha egymagossal esélytelen akkor inkább veszek ps2t.
  • sakal6
    na mindegy úgy is iskolás cuc
  • wesker24
    A proci még ok lenne a de a vga az erősen FAIL lenne !
  • sakal6
    szerintetek hogy állna az emu egy 2,8ghz-s 2 magos intel D procihoz és integrált vga-hoz?
  • Shiwo
    okés, megpróbálom, köszi
  • Attelee
    Ezt kell leszedni,ezzel lehet frissiteni a DirectX-et!
    Ha nem megy keresd meg igy : dxwebsetup.exe
  • olbaidhun
    #5632 ha kell egy jó emulator PSX2-re!
    a linkek élnek, és GoW2 plugin is van benne, de 2magos proci alatt nem éri meg hozzáfogni! Igaz én is ezt teszem.. optimalizálgatok
    Na jó, többször nem mondom el!
  • olbaidhun
    http://www.filehippo.com/download_directx/download/6bbffb058c06c34cf50fb4170407542b/

biztos, h directX hiba van..nekem is ezt produkálta a menyasszonyom munkahelyén
  • Shiwo
    a config menü

• Shiwo
    ill pontosítok, ahogy az adatokból is látjátok, 2,6-os a proci, csak 3 ghz-re felhúzva..
  • Shiwo
    kéne egy kis help..beállítottam az emut az #5720 -es kommentben lévő útmutatás alapján xp alá...

a mortal kombat armageddont szeretném nyomatni vele

azt írja ki, hogy "you need to update directx, would you like to do it now?"

elvileg a legújabb directx van fent, szóval nem tom mit akar..

és akár yes-t, akár no-t nyomok, a kövöt írja ki:
    "an unhandled or unrecoverable exception occurred, with message: The GS plugin failed to open/initialize. Pcsx2 will now close. More details may be aviable via the emuLOG.txt file."

emu logban a köv van:

"PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
    Savestate version: 8b400004
    x86Init:
    CPU vendor name = GenuineIntel
    FamilyID = b
    x86Family = Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
    CPU speed = 3.047 Ghz
    Cores = 2 physical [2 logical]
    x86PType = Standard OEM
    x86Flags = bfebfbff 0000e3fd
    x86EFlags = 20100000

Features:
    Detected MMX
    Detected SSE
    Detected SSE2
    Detected SSE3
    Detected SSSE3
    Not Detected SSE4.1

Hotkeys:
    F1 - save state
    (Shift +) F2 - cycle states
    F3 - load state
    Plugin load failure: plugins\ZeroGS-r1048.dll
    SysLibError Message: <NULL>
    Plugin load failure: plugins\ZeroGS.dll
    SysLibError Message: <NULL>
    Resetting...
    Ready
    Bios Version 2.0

rom1 NOT FOUND

rom2 NOT FOUND

erom NOT FOUND

Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
    MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
    MTGS > GSopen Finished, return code: 0xffffffff
    "

amúgy core2 duo-m van, 3 ghz-es, 4 giga ram (tudom, xp nem látja mind, win7-em is van, az látja :)
    radeon 4870-es videókari 1 giga memóval
  • olbaidhun
    sikerált újra összehoznom egy működő PCSX emulatort, újra visszatérek a NAGY GoW témára, rendes configokkal STB

• sakal6
    és mennyiért? 5000? annyit nem ér
  • High end PC #5734
    Össze tudod kötni, kell hozzá adapter a PC-hez. Külön kell venni, gyári Xbox termék.
  • Attelee
    Teljesen mindegy sztem.!
    Nekem volt már noname tescos is meg most van chillstream is,és ez se jobb semmivel!Slégan az analogkarok ugyanugy nem muködnek rendesen,ráadásul
    a chillstream is ugyanugy megadta magát a vezetéknél!/nem mindig érintkezik/ Két dolog miatt jó:Támogatják a PC-s játékok,meg az L2 R2 vagy
    RT LT analógos az autós játékokhoz ez jo!

Az biztos legközelebb vezeték nélkülit veszek!
  • sakal6
    nekem xbox360-s kontrollerem van, de sajnos nem tudom összekötni a géppel mert vezetéknélküli.
  • zsotesz
    én nem bízom az olcsó noname márkákban, a mostani rumblepad 2-őm már jó pár éve megvan még még mindig tökéletesen üzemel. Volt dolgom az olcsóbb kategóriával is azokkal mindig volt valami bajom.
  • sakal6
    a tescoban me láttam egy ps2-s gamepadot pc-hez és csak 2000ft volt
  • ProGabe #5729
    shadow of the colossushoz tudna valaki írni egy jó konfigot? C2DE8200@ 3 Ghz & GF8800GT

szerintem a vas elég lenne egy pofás FPS-hez, akár csak ablakban is. igaz, nem nagyon értek hozzá, egy kis hajtépés után biztos megtalálnám a megfelelő beállításokat

előre is nagyon köszönöm!
  • Evin
    Ilyen gépen 10fps fölé nem is fog menni, esetleg csak a menüben.
  • jo01
    JA elfelejtettem odaírni a gépem: AMD2500+ MEM 768MB VIDI ATI RADEON 9600PRO 256MB
  • jo01
    Valaki tudna segíteni a rocky legendet akarom müködésre bírni el is indul a kép se torz csak 10 FPS-nél nem megy gorsabban valaki segítsen
  • olbaidhun
    hopsza! Az történt amitől féltem.. hiába tettem újra a rendszert valószinüleg valamelyik driver akadt össze az emulatorral! Igaz a video már akadásmentesen lemegy, de sajna a többit nem tudom megnézni!