7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
sakal6 #5764 a legfrisebb gsdx aaz 1285.
ha softverában nem működik képileg rendesen akkor felejtős hogy dx menjen képhiba nélkül -
#5763 Hú ez van ps2-n? Jó, hogy mondtad, mindig ki akartam próbálni. :)
Ha gsdx 952 nem jó, akkor próbáld ki a ZeroGS 0.97.1-et, azt hiszem ezek most a legfrissebbek. Nekem eddig a gsdx vált be leginkább. -
#5762 Igen közben újra állítgattam a dolgokat és sikerült, viszont a MGS 3 eddig csalódás, elég gáz a kamerakezelés azt sem látom merre kell menni és nehézkes az egész irányítás. Az a fránya Black meg még mindig nem jó :( -
Thomaska5 #5761 Sziasztok!
Kipróbáltam egy PS2-es játékot (Star Wars: The Force Unleashed) a PCSX 0.9.6 emulátorral. El is indul, de sajnos képhibával (az FPS fix. 50). Ha a directX-et hardwarera állítom, akkor szépen fut, de hiányzik a kép alja, a maradék fele pedig képhibás.
Ha softwarera állítom, akkor meg van kép (a játékban), viszont még ekkor is képhibás, ráadásul akad is.
A gépem:
Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 (2*3.00GHz)
Videókártya: ATI HD 4850 (512MB)
Memória: 2*2GB 800MHz
Valaki tud valami megoldást? Aki igen, legyen szíves írja le.
Köszönöm. -
Cyrus666 #5760 Úgy rémlik, h a tesztelés az nem 100%os, azaz szinte mindenre azt írja ki h okés. Ezt asszem vmi angol fórumon olvastam anno. Meg próbálkozz más DVD pluginnal, úgy rémlik h alapból 2van. -
#5759 Felrakod és megy, nem? -
#5758 Az mi a frásztól lehet, hogy mikor el akarok indítani egy játékot akkor azt írja, hogy nem tudta elindítani a DVD plugin-t, pedig a confignál letesztelve elvileg jó, próbáltam vista alatt is de semmi, pedig eddig jó volt. Próbáltam újrarakni ugyanaz a hiba. -
Jimanszky #5757 Sziasztok!
Szeretném felrakni Win7re a PCSX2 emut és kérnék segítségeket a konfigomhoz való beállításhoz.Konfigom az aláírásomban.Nagyon köszi előre is -
olbaidhun #5756 x2 est? -
#5755 Hát nem tudom, egyelőre megrendeltem azt a procit, és a dreamcast emu már jó lesz, és az se lesz hátrány hogy gyorsabb lesz a gépem :) -
sakal6 #5754 nem nagy szám, ebédszünetbe összelökök egy ilyet. ha lesz rá egy kis időm, talán beszerzem a játékot és átporolom pc-re. :) -
Cyrus666 #5753 Nagyon odab@sznak!!! -
olbaidhun #5752 azért én a gow2ben látott emulálást, már elfogadhatónak tartom, és ha van az embernek egy pl AM2-es alaplapja, akkor érdemes egy kétmagos cserére beruházni!
ezt nézzétek: GoW III új képek
http://gamepod.hu/hir/god_of_war_3_kepozon.html -
sakal6 #5751 ha engem kérdezel akkor én inkább ps2-t vennék, nem olyan kiforrott még, meg minden ez a ps2 emu -
#5750 Na jó, a disgaea 2 és a bust-a-move nagyjából jól fut a jelenlegi gépemen (15 fps felett maradnak ezek a 2 dimenziós játékok:), a suikoden3 5-8 fps, ami azt jelenti hogy egy athlon xp 2800al játszhatóan mennének a nem túl késői ps2 játékok, és akkor tudnék még sega dreamcastot is emulálni, aminek kisebb a gépigénye a ps2 emunál, illetve még optimalizálnak bőven a ps2 emun, szóval itt procicsere lesz, nem ps2 vásárlás. -
#5749 Értem, akkor marad a ps2 ^^ -
#5748 A xp egy régi kiadás, nekem A64 3000+-on, ami újabb is szaggattak a játékok. 2mag alatt nem lehet normálisan játszani. -
#5747 Helo a gépem: 256 megás radeon 9600 (az szerintem elég), 1,5 giga ram, amd athlon 1200mhz (ami biztos nagyon kevés). 6000forintért tudnék szerezni egy athlon xp 2800+ processzort, az alaplapom is támogatja, megérné megvenni, ha csak ps2 emu miatt kéne (netezni a mostani gépem is tökéletes)? Ha pl a régebbi ps2 játékok mennének kb 640x480as felbontással pl final fantasy x, suikoden 3 stb azzal már elégedett volnék.
Ha egymagossal esélytelen akkor inkább veszek ps2t. -
sakal6 #5746 na mindegy úgy is iskolás cuc -
#5745 A proci még ok lenne a de a vga az erősen FAIL lenne ! -
sakal6 #5744 szerintetek hogy állna az emu egy 2,8ghz-s 2 magos intel D procihoz és integrált vga-hoz? -
#5743 okés, megpróbálom, köszi -
#5742 Ezt kell leszedni,ezzel lehet frissiteni a DirectX-et!
Ha nem megy keresd meg igy : dxwebsetup.exe -
olbaidhun #5741 #5632 ha kell egy jó emulator PSX2-re!
a linkek élnek, és GoW2 plugin is van benne, de 2magos proci alatt nem éri meg hozzáfogni! Igaz én is ezt teszem.. optimalizálgatok
Na jó, többször nem mondom el! -
olbaidhun #5740 http://www.filehippo.com/download_directx/download/6bbffb058c06c34cf50fb4170407542b/
biztos, h directX hiba van..nekem is ezt produkálta a menyasszonyom munkahelyén -
#5739 a config menü
-
#5738 ill pontosítok, ahogy az adatokból is látjátok, 2,6-os a proci, csak 3 ghz-re felhúzva.. -
#5737 kéne egy kis help..beállítottam az emut az #5720 -es kommentben lévő útmutatás alapján xp alá...
a mortal kombat armageddont szeretném nyomatni vele
azt írja ki, hogy "you need to update directx, would you like to do it now?"
elvileg a legújabb directx van fent, szóval nem tom mit akar..
és akár yes-t, akár no-t nyomok, a kövöt írja ki:
"an unhandled or unrecoverable exception occurred, with message: The GS plugin failed to open/initialize. Pcsx2 will now close. More details may be aviable via the emuLOG.txt file."
emu logban a köv van:
"PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = b
x86Family = Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
CPU speed = 3.047 Ghz
Cores = 2 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0000e3fd
x86EFlags = 20100000
Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSSE3
Not Detected SSE4.1
Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Plugin load failure: plugins\ZeroGS-r1048.dll
SysLibError Message: <NULL>
Plugin load failure: plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Resetting...
Ready
Bios Version 2.0
rom1 NOT FOUND
rom2 NOT FOUND
erom NOT FOUND
Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0xffffffff
"
amúgy core2 duo-m van, 3 ghz-es, 4 giga ram (tudom, xp nem látja mind, win7-em is van, az látja :)
radeon 4870-es videókari 1 giga memóval -
olbaidhun #5736 sikerált újra összehoznom egy működő PCSX emulatort, újra visszatérek a NAGY GoW témára, rendes configokkal STB
-
sakal6 #5735 és mennyiért? 5000? annyit nem ér -
High end PC #5734 Össze tudod kötni, kell hozzá adapter a PC-hez. Külön kell venni, gyári Xbox termék. -
#5733 Teljesen mindegy sztem.!
Nekem volt már noname tescos is meg most van chillstream is,és ez se jobb semmivel!Slégan az analogkarok ugyanugy nem muködnek rendesen,ráadásul
a chillstream is ugyanugy megadta magát a vezetéknél!/nem mindig érintkezik/ Két dolog miatt jó:Támogatják a PC-s játékok,meg az L2 R2 vagy
RT LT analógos az autós játékokhoz ez jo!
Az biztos legközelebb vezeték nélkülit veszek! -
sakal6 #5732 nekem xbox360-s kontrollerem van, de sajnos nem tudom összekötni a géppel mert vezetéknélküli. -
zsotesz #5731 én nem bízom az olcsó noname márkákban, a mostani rumblepad 2-őm már jó pár éve megvan még még mindig tökéletesen üzemel. Volt dolgom az olcsóbb kategóriával is azokkal mindig volt valami bajom. -
sakal6 #5730 a tescoban me láttam egy ps2-s gamepadot pc-hez és csak 2000ft volt -
#5729 shadow of the colossushoz tudna valaki írni egy jó konfigot? C2DE8200@ 3 Ghz & GF8800GT
szerintem a vas elég lenne egy pofás FPS-hez, akár csak ablakban is. igaz, nem nagyon értek hozzá, egy kis hajtépés után biztos megtalálnám a megfelelő beállításokat
előre is nagyon köszönöm! -
#5728 Ilyen gépen 10fps fölé nem is fog menni, esetleg csak a menüben. -
jo01 #5727 JA elfelejtettem odaírni a gépem: AMD2500+ MEM 768MB VIDI ATI RADEON 9600PRO 256MB -
jo01 #5726 Valaki tudna segíteni a rocky legendet akarom müködésre bírni el is indul a kép se torz csak 10 FPS-nél nem megy gorsabban valaki segítsen -
olbaidhun #5725 hopsza! Az történt amitől féltem.. hiába tettem újra a rendszert valószinüleg valamelyik driver akadt össze az emulatorral! Igaz a video már akadásmentesen lemegy, de sajna a többit nem tudom megnézni!