7924
  • wesker24
    Én a God of War DVD 4 ntsdc verziót használtam és ott egyetlen egy videonál sem volt fagyás !

Akkor ha a God of War2nél lefagynak a videok akkor ezzel a Toxic DuaL Layer patch kijavitja ?

Mert a God of War 2 DVD5 használhatatlan a A dvd9 verzió tökéletes csak véletlenszerűen fagy az ingame video !

Amugy ezt a Toxic patchet hogy kell használni csak berakod neki az Iso-t és kész ?
  • wesker24
    Amugy a képet elnézve ez melyik PCSX beta mert már sok beta-t kipróbáltam de ezt még nem láttam !
  • Attelee
    Ez dvd9-es vagy dvd5-ös?Mert nekem is itt fagyott le,de használtam a Toxic Dual layer patch-t az ison,és onnantól müködött rendesen!Az enyém dvd9!!
  • wesker24
    Nekem a God of War 1 DVD5 NTSC verzió van meg az 100 % hogy végigjátszható semmi fagyás a final videot leszámitva !

Pcsx 0.9.6 és Pcsx Beta 1059 GSDX volt még akkor és GSDX 1255 plugin semmi gond nem volt vele !

Megnéztem a Pal verziót is habár azt nem vittem végig de ameddig játszottam vele az se fagyott ki !

• sakal6
    hát nem úgy néz ki hogy mindegyiket végiglehetne
  • sakal6
    áhh vazzeg ez szar ügy
  • wesker24
    Ha a God of war 2-vel akarsz játszani akkor mindenképp a DVD 9-es verziót szedd le mert a GOW2 DVD5 verziója nem müxik rendesen !
  • wesker24
    Gondolom amilyen game master vagy egyből Hard szinten vitted végig mi ? Ha már ilyen jól megy miért nem állsz neki a God Modnak ?
  • wesker24
    Elég profi vagy te hallod-e hogy ilyen hamar végigvitted a God of War 1-et !!

Csak nem azt akarod mondani hogy egész játék alatt 1-xer sem haltál meg ?? Nekem leginkább a csapdákkal gyült meg a bajom !
  • ProGabe #5955
    persze, hogy a végén halt be az egész a god of warnál :)

utolsó előtti videó után fehér-halál, semmi gond, átugrottam, lenyomtam a főbosst, outro jönne, helyette megint fehér képernyő. persze ez a lehető legjobb megoldás volt egy "végzetes hibára", mert ha a közepén halt volna le véglegesen, akkor szarabb lenne, a videót meg megnéztem youtubeon. jöhet a 2-ik rész :)
  • wesker24
    Ljhet hogy az van hogy teljesen más pcsx emulatort használsz !

A God of War -ből már tök mindegy milyen verziód van mert már mindkettő játszható ! Én még régebben a Pcsx Beta 1255-el játszottam végig a God of War 1-et !
  • Seth
    Ps2-n itt van a rétegváltás, valszeg az kavar be
  • Rolesz
    Szevasztok! Feltettem a Gt4-et a PCSX2-re működik is csak egy két licence feladat nem és ezért szükségem lenne egy 100% mentésre, találtam is,meg azt is hogy hogyan kell átalakítani,de amikor az a lépés jön hogy cdfs-re menj rá ott lefagy a LaunchElf 3.41,ha valaki meg tudná csinálni nekem a többi lépést megköszönném vagy ha valkinek már van 100% Gt4 mentése elküldhetné köszönöm. Iso-ja a mentésnek Ez alapján csináltam ezt kéne 1:35-től folytatni
  • norbi2fraktal
    kaphatok egy linket ehhez a beta verzóhoz??
  • sakal6

ennél a résznél fagy ki. amiután felmentem az óriás hátán lévő sziklára.
    nekem a SCUS_973.99;1 verzió van meg
  • wesker24
    Melyik az a rész amelyik kifagy nálad ? Mert nekem tudtommal az első részben semmi fennakadás nem volt !
  • ProGabe #5948
    hivatalos magyar útmutató

legújabb pcsx2 leszed, hozzá a bios, legújabb gsdx, stbstb
  • sakal6
    enyémet sajnos nem, egy bizsonos ponton kifagy a játék felugrik a pcsx2 menüje
  • wesker24
    A god of War 1-nek a dvd5 verziója is tökéletes semmi baj nincs vele !

Nekem az NTSC dvd5 verzió van meg belöle és simán végig játszható !
  • sakal6
    a gow 1 SCUS-97399-nek a dvd5-s verziója is jó vagy csak a dvd9?
  • sakal6
    gondolom a ps2-s változat grafikáját nézted nem az emulátorosét, ez van egy csak egy emulátor nem tökéletes a grafika, ha nem tetszik lehet venni ps2-t
  • ffxi
    Most jöttem melóból éjszakásként. Bocsássatok már meg, hogy nem olvasok vissza. Tiszta zombi a fejem. És amúgy sem vágom a tém,át.

Szal vhol hallottam, hogy Mortal Kombat Deception viszi az emulátor. Részletezné vki hogyan/miképpen lehet megoldani? Anno meg volt nekem PS2-n és naon szerettem. Ha igaz lenne ez a lehetőség, hogy nosztalgiázhassak, akkor ne kíméljetek :) hab lenne a tortán, ha online multizni is lehetne. Az az igazság, hogy király vaok benne, nah :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mire felkelek legyen itt a válasz :D
  • berlinboy6329
    Hogy lett jó?Na hogy lett jó?Huuuuhh..Ki kellett kapcsolni a Speed hacket fullra..Semmi cycle rate semmi hack...És tökéletesen megy.

Ám az normális ha nem úgy néz ki a játék,mint az eredeti?mer belenéztem az Ico végigjátszásába,ott sokkla szebb volt..Erősebb,melegebb szinek,árnyékok a karaktereknek,szép kontraszt..Nálam meg mosott sz*r az egész,fakó..:(
  • berlinboy6329
    Akkor itt vmi nem jól van..A VU stealing 1el tettem feljebb,a speedhacknél a waitCycles sync hack volt bepipálva és kész..nem tudom,hogy mi lehet vele,tegnap minded tökéletesen ment. :(

Megnéztem az alap 0.9.6-al is,ott az az érdekes,hogy 60fps-t ir,de ugyanolyan lassan mozog,a hang sehol nem jó,mint a rev 1329-cel...Ugyhogy most zsákutcában vagyok.
  • wesker24
    Van egy olyan opció hogy a Speedhackben hogy VU Cycle Stealing ! Na ha azt felrakod jelentős FPS növekedést tapasztalhatsz ! persze csak mértékkel mert ha túl magasra rakod akkor kisebb nagyobb bugok lehetnek !

Amugy a Speedhackben csak az x2 Cycle Rate Enable IOP x2 Cycle Rate és az Int Synch Hack legyen csak bepipálva !
  • berlinboy6329
    Na jó így nem lehet játszani...Mégis 100on megy a CPU,az fps meg nem 24...Hanem 20..És nem tom mitől..Speed hackek vannak benyomva,Egyik gsdxszel se megy jobban,CPUnál is minden pipa....Fogalmam sincs mi lehet.
  • berlinboy6329
    Fura jelenségre lettem most figyelmes pár perccel ezelőtt..A tegnap még hibátlanul működő,beállított Ico,ma ugyanazokkal a beállításokkal,amikhez azóta nem nyúltam,stabil 60fps helyett 24-el megy...Az mitől lehet?Az elején az intro még jó,meg minden,de mikor betöltöm az állást leesik 24fps-re a CPU se 100on megy..:(
  • sakal6
    szerintem elég egy sima is. nekem kb 60° körül van gyári léghűtéssel akkor egy minőségibb hűtéssel még kevesebb.

amúgy az 1076m-től nincs frissebb? mert láttam hogy van régebbi verzió is belőle akkor gondolom kéne lennie frisebbnek is.
  • sakal6
    van, de nem támogatja úgy ahogy neked kéne
  • berlinboy6329
    Hülye kérdés:killzine ugye fps..Nincs plugin ami támogatja az egeret?:p
  • olbaidhun
    Köszi sakal6! Ezek már megint használható morzsák, csináljak ezeknek egy weblapot, vagy egy kigyüjtött linkösszeállítást?

Gondolom egy x2 5200 vagy 5600+ is bőven hozza gow-ban az áhitott 100% os teljesítményt! Végre egy jó hír!
    néztem a procihoz vízhűtés is! Nem akarok a nagyobb teljesítmény miatt egy traktorral egy szobában élni.. Ha vélemény volna ne tartsátok magatokban!

Ja, és van egy eladó PS2! Keresztfiammal ketten használtuk(főleg gow1-2 és mortal armagedonnal "nyúztuk", de nem sokat van gyilkolva),16hónapos, csipes, 2joy, sok game, sok eredeti is, memókari 8megás, slim verzió, most vittem el szerelő cimbihez tisztításra és segítek eladni bátyáméknak! Akit érdekel, írjon! Irányár: 30k kérésre teszek fotókat is!
  • sakal6
    én mindig a http://www.4shared.com/ oldalról szedek le friss verziót amint van egy újabb verzió ide felkerül keresőbe beirod hogy gsdx utána enter
    ezalatt lesz egy sor: A-Z Z-A recent popular large small
    ebből kiválasztod a recentet és egyből a legfrissebb sorrendbe teszi.
  • sakal6
    igazából az új 1355-s gsdx is tökéletes de csak dx10 alatt én ezt vettem észre.
  • sakal6
    #5880 kommentbe a két képen nézd az fps-et ezt egy 4600+ x2 hajtja ami 2,7ghz-n megy. röviden ennyi a tesztt
  • wesker24
    Na nekem is pont ez volt a problémám azután a bizonyos video után kifagyott az egész játék ! Erre való a SKiP Cideo Patch átugorja a videot és mehetsz tovább !
  • skygabee
    sziasztok! valaki tudna nekem segíteni egy GoW2 mentéssel ? kéne 1 Typhon's Cavernous Prison mentés mert nekem ott nem adja meg a játék a Rage of the Titan képességet ahol Phrométeusz meghal és nem tudok tovább menni. az e-mailem [email protected]
  • davidka003
    Ja értem.
  • xido
    tudod,hogy más mind a menete,mind a grafikája...
    ps2-re és psp-re régi ttipusú oldalra haladós platform rajzfilmesebb kinézettel
  • davidka003
    Ez a játék van PC-re is. Minek szenvedsz akkor az emulátorral?
  • xido
    Az mitől lehet,hogy egy játék-Spiderman:Web of shadows)logói szét vannak esve,NTSC kinézete van,pedig próbálom usa bios-al is..nem érdekes,mert a játék meg a menü már jó...lenne,csak a fél képernyő le van takarva..layerhibára gyanakszom,pedig az összes video plugint megnéztem