7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#6004 Fú de jó, mondjuk én a nyomkodós résznél tuti bebuknék, sose tudom melyik az X O meg a többi :) -
#6003 Eddig nekem is jó volt ! Majd csak jóval de jóval késöbb fagyott ki nekem a játék !
-
#6002 Shadow of the colossussal játszott már vki az emuval?Nekem rohadt szar...A játék se tetszik...
Először is grafilag hiányzik pár dolog,oké emu elnézem..mondjuk az alig látható árnyékkemberek rohadtul zavarnak....Még csak az első colossit nyomtam le de...NC..Fegyvert nem tok váltani..Hogy kell?Azt mondja left directional button..A a D-pad?mert azzal is mozog,csak nem vált fegyót....Ennyit erről...(igaz billel játsszok de akkoris).Ami rohadtul zavar még,h nem stabil 60fps.....Bezzeg Attelee GOW2-je csak ugy suhan.Nálam meg 40-60 közt változik...60on is akad...Ha meg nem nativon van,akkor a kép alján egy jó 5-6 cm fekete csik jelenik meg ha mozgok...Az utolsó,ami meg nagyon idegewsitő az a mászás..Baszik mászni..Megnyomom a megfelelő kombinációkat,miközben az ujjam leszakad a Space(R1)tartásában,nyomokodom h ugrás lenyom, előre,ugrás elenged,és nem hogy felugrana,neki ugrik a kis kiálló diszre ,nekiugrik a lábának,jövan..Ha meg sikerül felugrani,nehogy ugrtana tovább,gélórán át ott csimpaszkodik rajta félkézzel.Hiába áll egm a colossi ő elvan,nem csoda h elfogy az erő és ujra be kell tölteni az állást(még jó h van az emunak küülön mentője).Örültem annak is h le tudtam nyomni az elsőt....Amilyen jó volt az ICO olyan rossz ez..igy nem tok játszani..Akad,nem azt csinálja amit mondok neki...Pedig a mászásra épül az egész...Akadva meg nem ugy mozog,és akármit állitok nem lesz jobb....A VU cycle stealinget nem emrem maxra nyomni mert azért jó lenne vmit llátni a játékból,aminek alakja van..Igy is olyan fakó az egész,h szart se látok...
Nincs vmi megoldás h rendesen fusson? -
sakal6 #6001 config->configure->first controller ott lilypad és azon belül pad 1 -s fül és a left analog stick lesz az. -
sakal6 #6000 öcsém jó neked hogy ilyen jól megy. -
#5999 És azt hol tudom beállítani, hogy mondjuk azok a nyilak legyenek? :S -
sakal6 #5998 a bal oldali analog karra mozog az ember.
nekem van mentésem, de a japán verzióhoz ami a te angol verzióddal nem menne -
#5997 Saját!!Most jött le a 2xDVD5-ös verzió!Eddig jó!
-
#5996 Na, megtaláltam a megoldást. A letöltött mentéssel nem mész semmire. Egyedül az segít, ha valaki kijátszotta PCSX2 alatt a játékot. Fórumon hála isten találtam ilyet. :) Maga a memória kártyád a "Mcd001.ps2" fájl. Legalábbis nekem így jött le. Nos, ezt kell módosítanod, felüülírnod arra, amelyiken rajt az adott mentés. :)
Azért köszi! :) -
#5995 Elvileg a memcard mappába kéne másolni ott vannak a ps2 mentések !
De az hogy utána mit kell csinálni nem tom ! -
#5994 Valaki pls help, hogy a letöltött mentést hova másoljam be, hogy a játék felismerje...
Nem tudom végigjátszani a játékot, mert akármit állítok be analógnak nem mozdul az ember. Így csak free battle-t tudok játszani. :S (Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4) -
sakal6 #5993 http://isohunt.com/download/47339387/god+of+war+2.torrent
tessék -
#5992 megvan a progi
Már csak 1 kérdésem van!!
TH:Proving Ground (Ps2)
menne?
és hogy sokat kellene szenvedni a prgival ? ha ingem inkább kihagyom Ps2 in Pc ést. -
#5991 Hy
pls valaki küldene nekem linket honna tom leszedni
Tom a ott a link de 1(nem tok angolul)
2 nem értem hogy ott meiket kéne leszedni.
megköszönném. -
sakal6 #5990 god of war 2 kipipálva.
-
sakal6 #5989 ez egy emulátor, ne várj tőle 100%-s futást. amúgy a harc alatt gyorsabb mint sima futó modban -
#5988 Ja, és bocsi, még 1 kérdés lenne. Letöltöttem egy mentést, azt hova tudnám felmásolni, hogy a játék felismerje? -
#5987 Helló!
Megvan a PS2-es Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4. PC-n is tudom futtatni (köszönet érte a fórumnak), egyetlen gond az, hogy a játékmenet túl lassú. Szóval szerintem akad a játék, meg a hang is néha szaggatott. Van valami mód arra, hogy jobban fusson? :S -
sakal6 #5986 ikinek netán kéne itt egy gow 2 nekem is ez van meg -
sakal6 #5985 de -
sakal6 #5984 http://www.youtube.com/watch?v=AMURcTT5-Xo
itt áll meg 3:40-nél -
#5983 Hát ott én még nem tartok a játékban ! De ha majd ott tartok akkor mindenkép szólok !! A tűzmadár az nem egy Főnix ? Mert ahol megkapjuk Pegazust azt már átvittem ! -
sakal6 #5982 jóval hátrébb járok valahol a 19-20 pálya környékény ahol legyőztem egy polipféleséget és utána befogtam egy tűzmadaratt és azután jön egy video és annak a végén megál, de video skippel nem akar visszalépni a játékba, hanem exe hibával kifagy -
olbaidhun #5981 Szépen belendült a topic!
Csak szólni akartam, h útban van az x2 procim és hozzá a vízhűtés, valaki idézhetne egy korábbi tuningos segítséget!
Előre is köszi, aztán belemerülök én is a GOW2be meg a starcraft2 diablo3 párosba
Ha valakit érdekel van egy PS2 slim gép eladó! irányár 30k
-
#5980 Nekem is ez volt a bajom hogy az egyik videonál befagyott és nem tudtam vele mit kezdeni ! Amita lepatcheltem eddig egy video se fagyott le eddig 3x kopp :D !
Pontosan melyik videonál fagy ki ? Mert nekem eddig 2x-szer fagyott ki !
Az első Prometheusnál volt a másik meg Pegazusnál amikor a levegőben megyünk a templom felé !
-
sakal6 #5979 ja már megcsináltam, csak most a gow 2-nél van egy olyan gondom hogy megál az egyik videonál és azt akarom átugrani, de nemtudok visszalépni mert exe hiba lesz -
#5978 Próbáltad már a Toxic Dual layer patchet ? Ha dvd9 verziód van mindenképp alkalmazd az iso-n !
http://www.megaupload.com/?d=NFDO93EP -
sakal6 #5977 nemtudjátok miért lehet ez hogy amiután megcsináltam a skip video-t a játék nem indul el a run->executeval hanem exe hibával kilép -
#5976 NNNNN...1. rész..Akkor odaírtam volna,h 2...Az első résszel birkózok. -
#5975 Amugy nemrég vittem végig a Jackass story mode-ját nagyon állat egy játék !
1-2 kép kedvcsinálonak !
Sziklaugrás
Katapultálás
Városi csuszkálás
Szemeteskukában való legurulás
Romlott tojás evés
Elefántszarba való ugrás 2500m magasból
-
#5974 Én egy másik dvd9 verziót szedek aminek a mérete 5,97 GB tömöritve kicsomagolva meg 7,94 Gb ! -
#5973 dobhatnál egy linket,mert én is azt keresem!!
God_of_War_2_USA_PS2-ECHELON <--- Ez az dvd9!
-
#5972 Ha a God of War2-ről van szó ?
Ott tényleg a mediafire nagyon lassú a megauplados linkek már halottak na meg persze a rapid is iszonyú lassú !
Én addig kutattam a neten utána maif találtam müködöképeset persze a Gow2-ből csakis a DVD9 jó !
-
#5971 Rohadt God of War már.....Torrenten csak Palos van kevés seeddel,a master listen a megauploados nemmegy többet,a Mediafire kecilassú,a Rapidshare meg dvd9->dvd5 RIP....Honnan tudom beszerezni normálisan?:(
(No bolt,drága,nincs péz). -
#5970 Na az a jó verzió nekem is a 8 gigás verzió van meg !
Jah és mivel DVD 9-es verzió ezért nem árt használni a Toxic DL Patchet !
A toxic DL patch innen tölthető !
http://www.megaupload.com/?d=NFDO93EP -
sakal6 #5969 megtaláltam. és ezzel már nem ír ki hibát thx -
sakal6 #5968 dvd9 nekem mindkettő.
ezt honnan lehet beszereznI? -
#5967 :)
amikor először ide írtam ezzel a játékkal kapcsolatban, akkor már bőven túl voltam a felénél, pontosabban már a Pandora-templom vége felé jártam. egészen pontosan Poseidonos résznél, amikor már nagyon zavart a fog, mert, mint leírtam már párszor, szart sem látta ma víz alatt
szóval már csak pár óra volt hátra
GoW2-ből egy 8 gigás PAL-t szedek, biztos jó lesz... -
#5966 Kösz szépen ! Na le is patchelte a Gow2-öt majd megnézem hogy müxik-e !
-
#5965 Ha dvd9 verziód van nem árt használni!Belerakod az iso-t nyomsz egy OK-t végigmegy a csik és kész!
Nekem a GOw1 dvd9-es és majdnem minden mentöhelynél lefagyott az emulátor
amig nem használtam a patch-t!