7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
olbaidhun #5924 Örülök, h végre elkezdték a "friss" kollégák is visszaolvasni a topicot! Épp időben vették észre a 1076m plugint is.. azzal mindegy melyik verziót indítja az ember a gow2-ből! Már csak 2 nagy bajom van:
-senki nem ír teszt eredményeket amd X2 procikról, én meg most ruházok be rá..
-beta pluginokat már találtam, de a legújab GSDX elérési helyét még nem ismerem!
lehet, h mégis megvan? ez lenne minden: GSDX all version
Ha mindent összeszedtünk, ami mostanában fut az emuval kapcsolatban, lehet, h javítani kellene a topic nyito logo-n is és beilleszteni néhány új címet(+ugye az ócsó AMD-k teszteredményeit pl GoW2-ben) van erre lehetőség, vagy kezdjek el készíteni egy weblapot?[#email
-
#5923 5858, tééényleg
1076m meg tökéletes. mintha kicserélték volna az engine-t :) főleg a víz: tényleg csak egy nagy massza volt, most meg buborékok, beszűrődő fény, nagyon szép az egész játék. tényleg kihozták a maxot a ps2-ből -
#5922 Na ez nálam is igy van nekem is a többi verzióval textura hibák vannak egyedül a 1076, ami jó lenne csak textura hibái vannak valószinú a dvd5 verzió miatt épp most szedema dvd9 verziót azt már láttam azzal tuti jó mert havernál néztem ! -
sakal6 #5921 nekem az 1076m-el tökéletes a kép, még a többi verzióval textúra hibák vannak. palon és ntsc-n is 1-2 -
#5920 Amugy a vizes szakaszt nagyon nem szerettem a csapdák miatt ott kisebb idegbajt kaptam ! De csak össze jött kb a 10-15 próbálkozásra ! -
#5919 Na Icoztam ma kicsit..Mostmár sikerült ujabb pcsx2 verzióval megoldani a sebességproblémát..Párszor elakadtam és találtam YT-n végigjátszást...Az oké,hogy nem tökéletes az emulálás,deee ennyire?YT-n a minőség ellenére az emushoz kéest fényévekkel jobban néz ki...Árnyékai is vannak a karaktereknek,a kép is sokkal színdúsabb,magasabb szinhőm.je van és kontraszotsabb is..Jó nézni.Nálam meg mosott,fakó,mondjuk legalább már nem akad,de lehetne szebb :S -
#5918 Nekem a God of War 2-vel van gondom mert nekem meg a DVD 5 verzió van meg belöle és aGSDX 1076modal müxik csak de ugy meg szétesik a textura !
Ezért töltöm lefele a DVD9-es verziót habár annál nálam meg véletlenszerűen kifagy az ingame video de azt meg SKIP Video Patch-el meglehet oldani ! -
#5917 Persze hát hogyne a GSDX 1076m fix plugin az csak a God of War 2-höz szükséges annak is a DVD5 verziójához !!
A God of War 1 Ntsc verziója alapból játszható viszont a Pal verzióhoz kellett régebben a GSDX 1076m persze a legujabb GSDX pluginnal ezt is kijavitották !
Amugy az 5858-as hsz-ban ott van minden ! Még a GSDX 1076mod is !
Legujabb GSDX plugin 1355-ös:
http://guliverkli.sourceforge.net/GSdxv1-13.zip
-
#5916 valaki pls linkeljen/küldjön egy GsdX 1076m-et. god of war-ban akkora a fog, hogy nem látok semmit a víz alatt :(
persze nem szükséges az a gsdx, ha tudtok egy olyat, aminél ez megjavul és még le is lehet szedni -
zsotesz #5915 Az nem jó mert a final fantasy-nak pont az adja meg a hangulatát, meg akkor a storyt sem fogom érteni mert kimaradok a párbeszédekből. -
#5914 nekem megéri. -
#5913 Ha idegesit avideo mert lassú akkor ugord át és kész !
Erre való a Skip Video patch ! Viszont amint átugorta a videot vissza kell állitani különben végzetes bugok lehetnek ! -
zsotesz #5912 Final Fantasy X-2-höz van valakinek valami jó beállítása? A Gsdx pluginokkal csíkos a kép (legalábbis a videoknál) a zerogs-sel meg lassabb és annál is néha rossz a kép. Svn-neket is próbáltam már jó párat. Pal-os és ntsc-s verziót is próbáltam. Végülis át lehet szenvedni a videot, meg a játékot még régebben elkezdtem, a sebességgel nem volt olyan nagy gond, de idegesít, hogy a videoknál elég lassú meg a kép sem az igazi.
-
#5911 Na azt mar nem, nem ad ki az ember 20k+ Ft-ot egy PS2-re, mikor itt az emu ami szepen lassan, de fokent biztosan tokeletesedik es hasznalhato a PC-men.
Es akkor meg nem beszeltunk arrol, hogy meg kulon kiadasok is kellenek egy PS2-hoz, mint peldaul chipeltetes, vagy memoriakartyavetel a szoftmodolashoz. Loturot. -
#5910 hmmm
na, lejött a GT4, és ... első kérdés :D
a patcheket hogyan kell aktiválni? ugye az első videó lefagyasztja a progit, de van rá egy patch, amivel ki lehet lőni.
...de hogyan aktviálom a patchet? :D -
#5909 ...
vegyetek ps2t :D. én is azon vagyok, veszek is hamarosan. -
olbaidhun #5908 x2 5200+ procit szándékozom venni, de akkor lesz tuti, ha már benne van a gépben. Valaki még kérdezte, h hogyan fejlesztek a gépemen 5e ft-ból? Nos eladom az egymagosat, veszek egy 2magosat.. ennyi -
#5907 Egyedül az a baj,h graf bugok vannak a képen...Széleken csikok jelennek meg,sávok,egy iő után kamerafordulásnál eltünik..A hang torzit sokszor,és később reagál a billentyűnyomásra..Azzal nem lehet vmit kezdeni?Nagyon zavar ez,h megnyomom és 3mp mulva indul el(jóvan tulzás a 3,de nagyon zavaró) -
#5906 Azzal meg vegkepp nem megy. -
#5905 Naaaaa,elindult..Van egy 2 centis fehér sáv jobbszélen függőlegesen,néha előjön,a hang csúszkál,elkzed akadni,de azt majd meglesem...A Linuz iso cdvdvel indult el...Lehet az volt a baj,azért nem ment vele előtte,mer a mappa nevében ékezet volt..most h kibactam a C:\elindult,bejött az intro és a new game meg minden... -
sakal6 #5904 linuzzal szerintem alapértelmezettnek ne tegyél be semmi hanem az inditásnál keresd ki a dvd-t. ha végkép nem jön be semmi csak ugyan az mint addig akkor hibás a dvd fájl -
sakal6 #5903 inkább használd ezt: http://www.4shared.com/file/103673733/33d12ad1/rev_1118_linuz_iso_cdvd_090.html?s=1
ez fogja futtatni a cd-t, talán még gyorsabban is, az a cdvdnull elavult. -
#5902 A memoriakárya az ott van a pcsx2 könytáradban!Arra mindig vigyázz!PL.
ha két emut használsz akkor azt mindig másolgatni kell! -
#5901 Áhh,a linket thx,átfutom..Nézegettem én is,de vhogy nem találtam meg ezt a topikot...Ám a memókari,az virtuális memókari?Mert ha mondjuk elrontom a gyorsmentést és rosszkor mentek v vmi jó lenne ha biztonságban is meglenne...
Sorry h ennyit kérdezek,de....A cdvdrom pluginok közül egyedül a cdvdnull driver viszi rendesen,de ott meg nem a játék,hanem vami menü jön be,"browser" meg "system configuration" menüpontokkal..Ennyi..Ott lehet kuthászkodni..A linuzt vhogy nem tom használni..Beállitom neki az iso-t,ok execute,nem tudja megnyitni....Az alappluginnal a gigaherzcel fagy ugye le,a peops meg hibával kilép...De meglesem a linket hátha lesz vmi értelmes megoldás. -
#5900 Tudsz menteni rendesen memoriakártyára,Mcd001,Mcd002!Meg tudsz gyorsmenteni F1-el is F3-al pedig vissza tudod tölteni!
ICO-t nem próbáltam de ha EZT átolvasod megoldodik a problémád! -
#5899 Ahh,thx,akkor azt átteszem másohva és kikapcsolom a D-padra állitottakat...Csak most mi legyen az Icoval?Nem akar menni..Playstation logo bejön,ott van aztán leugrik a kép aljába eltünik a fele (a képről kimegy) és ott be is hal..Nincs vho vmi ami leirja melyik játékot milyen beállitással lehet működésre birni?
És még egy kérdés..Hogy ment az amulátor?Nem akarom állandóan előlről kezdnei... -
sakal6 #5898 milyen procit akarsz venni? -
sakal6 #5897 ha nem megy próbáld meg file->run cd/dvd-vel inditani néha csak azzal megy -
olbaidhun #5896 SQR! Légyszíves a #5858 hozzászólásom alapján töltsd le az emulatort, és teszteld már kicsit azt a verziót! Ha minden igaz, azzal szépen kell mennie a god of war 1-2nek és nagy szívességet tennél vele ha megosztanád a tapasztalataid, mert én is hasonló amd CPU-t készülök venni!
berlinboy: az irányítást, ha rám hallgatsz; úgy állítod be, ahogy akarod.. ha nem tudod, mi történik, próbáld ki!
többiek(,akik nem szoktak)
OLVASS VISSZA!
-
sakal6 #5895 hát nemtudom, de szerintem teljesen felesleges beállítani a d-padot, aszem a ball analóg kar ugyan azt csinálja alapból mint a d-pad. és elég sok játék inkább azt kéri mint a d-padot. -
#5894 Hurrá..most próbáltam volna ki az Ico-t,de behalt....A Master listről szedtem le,ami elm. tesztelt és mennie kéne..Nem megy..A Playstation2 logó után kifagy..:(
nincs vhol vmi,ahol le vannak irva h kinek mi milyen beállitással megy? -
#5893 Jó ugy állitom be ahogy nekem jó,csak azért kérdezem,h mi lesz akkor ha a D-poadet és a 2 analóg kart is ugyanarra a 4 gombra állitom be?Vagy azt nem engedi? -
#5892 Nektek elindult a Wizardry - Tale Of The Forsaken Lands ? A compatibility listan ingame-t irnak de en semmilyen beallitassal vagy eas emulatorral nem tudom ravenni meg arra sem, hogy elinduljon.
A playstation felirat utan fekete kepernyo es nem megy tovabb, mikozben az ouput ablak kiirasa szerint megall egy Decsec Write: 00 -val. -
#5891 Egy kis tapasztalat-megosztás:
Soul Calibur 3 NTSC verzió
Intel Pentium D (2.8-as, DualCore)
2 gb Ram
Geforce 8600 GT 250mb
Win XP SP3
Pcsx2 1254-es béta (az 1329 alatt nem működik)
40fps :D Azt hittem ezen az ősrégi gépen meg sem fog mozdulni :D
Most szedem a GT4-et, hátha azzal is szerencsém van -
#5890 A 4200 már 2magos? Mert akkor nagyrészt menni fognak, de persze nem úgy, mint konzolon. -
sakal6 #5889 úgy állisd be ahogy jól esik. amúgy 2k-ért lehet venni gamepadot -
sakal6 #5888 csak kár hogy nem futtatja a játékot olyan felbontáson az emu. pl god of war 512x512 -
sakal6 #5887 a hangfájl nem sok vizet zavar.
sikerült tovább mennem a video skip patchel. csak eddig nem jókor csináltam és nem vette a lapot a fagyásnál -
#5886 ...köszönöm szépen azt a sok segítséget, amit már most itt találtam. Az emut a "A hivatalos magyar útmutató" szerint beállítom nemsokára...egyébként 4200+ AMD, 2 Gb Ram, Geforce 8600 GT (512)-vel mit várhatok? A következő játékok érdekelnének (azért írom le mindet, hogy ha hasonló konfiggal van valakinek tapasztalata, a következő címek bármelyikével az tudjon segíteni): God of War, GT4 vagy GT3, Kingdom Hearts, ICO, Shadow of the Colossus, Burnaout 1-2-3, MGS3, NBA Street V3, Jak, Rocket and Clank, Mortal Kombat, Tekken, Tenchu, Soul Calibur, Star Wars: The Force Unleashed, Virtua Fighter 4...
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek. -
#5885 Memoriakártyáról töltsétek be az állást!