7924
  • sakal6
    http://isohunt.com/download/91719545/pcsx2+bios.torrent
  • Fehercsoki
    Nekem a biost kéri,hol lehet leszedni?
  • sakal6
    megtaláltam, aktiválni kell valahogy? mert a 2 Red orb chest összesen adot vagy 60 orb-ot. bár lehet hogy csak a titan mod miatt.
  • sakal6
    sőt már 2x elmentem mellete
  • sakal6
    lehet hogy elmentem volna mellette
  • wesker24
    Sorry hogy leirtam hol kell megkeresni gondolom te magad kerested volna meg mi ?
  • sakal6
    akkor újrakezdem és megkeresem.

igen hasonlít hozzá
  • wesker24
    Hát olyasmi a God of War és Hack'n Slash játék viszont a Gow 1-2 a görög mitologián alapszik pl(istenek legendás harcosok és a görög mitologia szörnyei !

De nekem nagyon bejön már végigvittem a Gow 1-et és a Gow2-öt most viszem másodjára !

Habár a DMC 3-4 is tetszett ! A DMC4 jobban tetszett de az meg a jelenben játszodik !
  • Shep
    Ez a God of War olyasmi mint a Devil May?
  • wesker24
    Az Urn of Gaia meg a Rhodosi palotában van ! Mikor a Colossus ledob a Rhodosi palotába ! Ott van amikor azt a Sas szobrot rá kell tolni arra a padlóra megfelelő helyre hogy kinyiljon mindkettő rács na szóval nem mész azonnal tovább hanem azt a kődarabot eltolod jobbra amig megjelenik egy nagy folyosó és elöre tolod egészen amig a falig nem ütközik ! Ott felmászol és felugrazs és 2 Red orb chest mellett ott van az Urn of Gaia is ! Javaslom elöször az Urnát vedd fel ha tövv Red orbot akarsz !
  • wesker24
    Neked nem mert vérbeli gamer pro vagy ! De én csak amatőr játékos vagyok még igy is hogy itt vannak az urnák segitsége még igy is akad nehézég God mode-on !
  • sakal6
    de annyira nem nehéz a titan mod
  • sakal6
    az elsőt már elhagytam, de lehet hogy újrakezdem mert még csak ott járok hogy legyőztem a colossust és a pokolból feljöttem
  • wesker24
    Az Urn of Gaia rögtön a játék legelején van amikor a Colossusal harcolsz !

Az Urn of Gorgons meg ott van ahol a zöld lézernyalábok voltak amikor lekelett lassitani az időt és átjutni azona forgó keréken !

Akkor menj vissza oda amikor már megvan a Golden Fleece mert ezzel vissza tudod verni a zöld lézernyalábokat és kitudod robbantani vele a falat és ott lesz azegyik Chestben !
  • wesker24
    Nekem a Titan túl erős lenne igy csak a God mode-ot nyomom !

Mivel megvan az urn of Gaia igy hatalmas mennyiségű Red Orbom van + ott van a kövé dermesztés ! Igy már nem is olyan nehéz ! Habár a Colossusnál voltak gondok rendesen !
  • sakal6
    milyen színten kezdted?
  • sakal6
    elkezdtem mozzilávan szedni az első lejöt rendesen megvan mind az 500mb-t de a második, csak 10kb/s-al jön.
  • wesker24
    Amugy nekem semmi bajom a megauploadal olyan jól megy hogy csak na nálam full sebességgel jön ! Simán leszedtem már a Megaulpoadról 20 gigát és nem volt vele semmi gond !
  • wesker24
    Vazzeg ez az Urn of Gaia nagyon durva 10x-szer több Red orbot kapok mint normál esetben ! Egy kisebb és egy nagyobb hadseregből simán összegyüjtök 10-12 ezer Red orbot jelenleg 112000 Red Orbom van és már nem tudok mire költeni mert még csak most repülök Laihkosz temploma felé de már a Blade of Chaos meg a Typhons Bane ki van maxolva !

Na meg az Urn of Gorgons is nagyon állat szinte mindenki kövé dermed amint lecsapom öket jó csak a kis enemyk dermednek kövé pl Cyclops Ogre Minotaur azért nem ! Most jelenleg az Urn of Olympos van soron ! Mert az Urn of Gorgont már az 1 végigjátszásnál megtaláltam !

Sakal: Én a Devil May Cry 1-et még régebben rapidról szedtem !
  • sakal6
    hogy a fene egye meg azt a kurva megauploadot, hogy onnan semmit nem lehet leszedni jól. elkezdtem szedni a devil may cry 1-t az 500mb-s partokat letölti 100%-osan, de csak 176mb, 210mb, 157mb, 187mb-t mentet el belőle. nemigaz nem bírnak csinálni egy normális tárhelyet
  • erieskrisz
    Köszi de akkor nem is szenvedek vele most rákattantam a Gran Turismo 4 re de a gamepadot az istené nem tom hogy kell beállitani hogy muködjön a játék elindul annyi a gáz vele hogy remeg a kép bár idáig csak az introig juttotam ell mert nem tom elinditani nem tom gamepadot beállitani
  • sakal6
    3. challenge.
    200s alatt a támadásokat ki kell védeni(elnyelni) és visszairányítva kinyírni az ellenfelet 25-t kell megölni
  • Attelee
    A ps1-nél nem lesz szebb a grafika,de a géped elég lesz hozzá!
    Majd irj ha áligatod segitek!Be kell löni az FPS-t 56-ra!
  • wesker24
    Én most hogy visszaemlékezek meg is találtam szinte majdnem mindet csak elérhetetlen helyen volt és nem jöttem rá hogyan lehet oda bejutni !

Amugy mi volt a 3 challenge mode ? Leirhatod spoilerbe ha már a 2-nál feladtam ! Igazából a 2 challenge nehézségét az adja hogy időre megy az egész és ez jelentősen megnehiziti a dolgot !
  • sakal6
    akkor majd most ráfexek a megkeresésükre. én a 3. challengenél adtam fel.
  • wesker24
    Az már nagyon kemény !

Van 6 uran amit meglehet szerezni és lehet öket akitválni miután végigvitted a játékot legalább 1x-szer !!

Ezek nagyon jól jöhetnek ha pl Titan Modban játszol !

Van 4 db urna elrejtve az egész játékban és 2 urna amit akkor kapsz ha teljesited mind a 7 Challenge of The Titan modot ! Én már a 2 challenge-nél feladtam !

Ha jobban megnézed az iventoryt ahol az eszközök vannak és tovább léptetsz akkor láthatod hogy ottt lent 6 urna van amiket akitválni lehet de az első végigjátszásnál ??? voltak ! persze ehhez meg kell öket keresni !

Ime az urnák és tulajdonságaik :

Urn of Gaia : 10x-szer zöbb RED ORB-ot kapsz minden gyilokért
    Urn of Gorgons: Minden enemy kövé változik amint a kardod érintkezésbe lép a szörnywkével !
    Urn of Olympos: Infinite Magic
    Urn of Prometheus : Infinite Rage of The Titans

A másik 2 urnát akkor kapod meg ha telejesited a Challenge of The Titans módot !

Urns of Fate: Nagy mértékben megnöveli a kombo méter időtartamát vagyis sokkal több idöd lesz kombozni MIn Mortal Rank kell hozzá vagy nagyobb

Urn of Poseidon: Ez lecseréli a Chronos Rage-t Poseidon Rage-re !
    Min Spartan Rank kell hozzá vagy nagyobb !
  • erieskrisz
    Bocsi az offért rosz graf allat azt értem hogy a háttér tiszta elmosoott volt meg ugy szar volt az egész élsimitás=0 meg ilyenek
  • erieskrisz
    Köszi az az igazság én egyszer má probáltam velle játszani de iszonyat szar volt a grafikája és érdeklödnék hogy a gépem kevés hozzá vagy kéne neki szép graffal futnia csak nem voltak jók a beálitássaim

• norbi2fraktal
    igen psx emuval.... epsxe 1.7 az jó
  • erieskrisz
    Sziasztok érdeklödnék hohy a Gran Turismo 2 lehet e ezen az emun futtatni vagy csak a sima psx emuival lehet
  • wesker24
    Ahogy mondod de én a Toxic DL Patchert progit játék közbe futtatam le és már utána nem volt video fagyás !
  • olbaidhun
    wesker24! Akkor Te is lefuttattad ezt a patchot mielőtt a game-t elkezdted játszani? És így nincs videó fagyás se?

ÁÁÁ de jó lenne :
    Toxic DL Patcher-DVD-9 games with this before burning!
  • sakal6
    milyen urnák?

titánmodban a nagy mozgó kőszobor amikor a keze ellen harcoltam, ha eltalált a fél életem lement.
  • wesker24
    Egyszer sem állt meg a játék végig egész játszható volt ! Na meg aztán igazi vérbeli gamer pro lehetsz ha még titan módban is tudsz játszani !

Az gondolom már igencsak nehéz lehet nekem elég volt normalon is végig vinni !

Meg aztán titan modeban már igencsak jól jöhetnek az urnák !
  • sakal6
    nekem naggyából minden kivolt, mert sajnos low-on kezdtem el a játékot és későbbiekben nem lehetett megváltoztattni. de most újrakezdtem titan modban, amúgy megált valahol a játék?
  • wesker24
    Amugy te találtál urnákat az egész játék alatt ?? Mert én találtam egyet az Urns of the Gorgont !

Amugy neked melyik fegyver illetve magic tetszett ?

spoiler] Nálam 2 fegyver volt kimaxolva a Blade of Chaos és a Barbarian Hammer a Blade of Chaost akkor amikor sokan vannak a Hammert amikor ilyen brutál nagy enemy-k vannak pl Cyclops Ogre stb.. Magicból a Chronos Rage meg az Earthquake tetszett ! Mindkettő kivolt maxolva a Chronos Rage-el elértem még az 500 Hit combot is ! Mig az Earthqukae is hatalmas pusztitásra képes maxon ! Persze azért a Typhon Bane is elég jó volt igazán jó távolsági fegyver ! [/spoiler]
  • wesker24
    Na végre én is végigjátszottam a God of War 2-öt ma éjszaka !

Na meg aztán milyen befejezése volt már a játéknak WÁÁÁÁ ! tök nem erre számitottam ! Most már tükön ülve várom a God of War 3-at !

Miután végivittem 1x-szer elérhető vált a God és a TItan mode !
    plussz kaptam 2 uj bonus costume-ot ! Ja és persze elérhetővé vált a Challenge mode is !

Az első még sikerült is na de amásik az már nem avgyok képes megcsinálni ! 200 mp alatt nyirjak ki legalább 10 enemy-t levegőben amikor egyre többen lesznek !
  • zoliii
    Sziasztok!

Nekem ez a PS2 Emu van meg: pcsx2 0.9.6 és müxik
    Csak mikor mem. karira akar menteni, azt a részt nem tom átugrani :(
    Azt hol kell beállítani? Előre is köszönöm az nfo-t!!!
  • sakal6
    amúgy ti hanyas inditófájlt használtok a god of war -hoz?
  • berlinboy6329
    NTSC-t,de mondom már jó..igyaz vmiért ha jön az ellenség 45fpsnél belassul a játék,de amugy jó...Introban 45fpsnél ugyaugy ment,játékban beakad érdekes,de legalább nem néz ki undoritóan semmi.