Mûködõ PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx...
Suicune #5720 azért azt nem igazán hiszem h kettõvel nem tudsz visszaolvasni!

http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 amúgy beállítások
http://forums.ngemu.com/1072697-post1.html gépigény, nehogy leessen az állad idõ elõtt

A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"

Hi mindenki !
Valaki tudna nekem segíteni ? Az a bajom h haver áthozott 1 ps2es játékot pcsx2-vel megnyitottuk és akkor elkezd betölteni és a végén csak bejön a menü és ottvan h : browser alatta + h system configuration és nemtom mit kezdjek vele ... Pls vki segítsen
Tombi
esetleg valaki tudna küldeni egy Tenkaichi 3 mentést?
ps2n kijátszottam, de emulatorral csak szorakozni, szeretnék 😊

próbáltam neten keresni de semmi, esetleg nem lehet valahogy elérni minden karaktert és pályát? és itemeket 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Evin
Hivatalos magyar útmutató
A magyar nyelv is kész, de linket nem találtam hozzá.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

wesker24
Kösz szépen már megoldodott a probléma leszedtem egy másik Lilypad Plugint és azzal jó lett !
Attelee

Device diagnostics ablakban kellene látnod a nevét a Gamepadnak!
Ha ott nincs akkor baj van!
Talán SSPSXPad plugin,de az meg azért szar mert nem tudsz menteni F1-el,
mert lefagy az emulátor!Legalábbis Svn 1000 felett!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

wesker24
Na vettem egy gamepadot ! De a gamepadot hogy tudom beállitani a Pcsx2 emulátorban ?? Mert a vezérlõpultban jól müködik ! De a pcsx 2emuban nem látja a gamepadot igy nem tudom bekonfigurálni !

Mégis milyen plugin kell hozzá hogy jó legyen ?

Mert a Lily svn r314-es van de ott meg csak a bill-t tudom beállitani ahol a gamepadot tudnám beállitani az meg ki van szürkitve !
nálam egyes játékoknál a vista gyorsabb volt.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Evin
Azt írtál a Vista plusz fps-eket ad, szóval Vista vagy W7. 64-et csak akkor rakj fel, ha 4G ramod van, különben felesleges, mert gyorsabb nem lesz tõle.

nna srácok összefoglalva ez az emulatoros dolog nálam most megállt. Nemtudom,h driver, hiba e de egyszercsak eljutottam egy olyan beállításra amikor a játékban nemhogy villogás nincs, de a game videók után fekete a képernyõ.. valamelyik "F7-8-9-10-11" gombot nyomhattam gém közben.. de már nem is tudom. Tettem fel újra PCSX-et, új drivert, más VGA plugint.. semmi! Most új rendszerben gondolkozom, de tanácsot kérnék: XP 64bit, Vista32-64, Seven? Melyiken fut gyorsabban?? Melyikkel fogják egymást szeretni?? <#puszi> De a jelenlegi oprendszerem meg már régóta megy és megszerettem.. <#duma><#ticking>

na legközelebb ghostolok!

A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"

de nekem nem a SCUS_973.99 verzió van meg, hanem egy másik és ha úgy csinálom akkor nem indul el újra az emulátor hanem üres kép lesz.

Nálam a javasolt video skip megoldás bejött, de mivel a gamepadom meghjalt, így nemtom h végig tudom e tolni.

pls valaki mondjon 2 linket god of war 1-2-rõl amit végig lehet vinne.

Evin
Metal Gear Solid 3, azt hiszem még a Snake Eater, szépen szaggatás nélkül megy végre nálam.
Még brazil nyelvûvel szívok, pedig 1x sikerült már elindítanom a multi5 verziósat is.

nekem normalon van a processzor mert ott nem villog és az fps is mehet maxon.

áhh a fene, mostmár ha mindent lekapcsolok is marad a fekete képernyõ.. valami BUG lett a cuccal, lehet, h a VGA?

Este addig konfigolgattam a pcsx-et, h most a video alatt sem akad a hang! Végülis kikapcsoltam mindent a VU Cycle Steaminget meg fullig húztam és így nincs villogás! Ki kell kapcsolni a CPU-nál is a frame skip-eket, mert attól is villog.
De ááá<#ijedt><#guluszem1> ahogy lemegy a video FEKETE lesz a kép.. magyarán nincs mivel játszani.. ó pedig minden klappolt.. eddig <#falbav><#fejvakaras>

de azért fa*án beszivatják az AMD népeket, nem? <#wow3>

64 bites vistával is megy.

sse4a asziszem a sse4.1 elõdje. de nem hozott semmi újitást a sse4-hez képest.

Evin
SSE4.1 nem fog menni, mert AMD-n SSE4a van, és nem ugyanaz. Pont ma próbáltam.

Ez a hozzászólás asszem ide vág.. még mindig csak a gow érdekel! <#papakacsint>

the hack is very good. On some games i get 'fake' fps. Such as king of fighters maximum impact 2 and tekken 5. It says around 60fps but it playes like 40 fps. I moved slider to maximum and all speed hacks aswell as VU skip enabled.

although it may seem to be fake but its not. there is a significant increase in fps in games like tekken5.
I get full speed on GSdx sse2 dx10 whil having just an AMD x2 2.3GHz cpu coupled with 9500GT.

If you limit your fps then the yes the counter would show 50/60 fps full speed but the game would be running slow, so use normal/no limit.

Aha, akkor tegyek fel egy vistát is..dx 10-et a vga-nak tudnia kell, de mi van akkor ha 64bitest tennék? azt nem támogatja a pcsx ugye?

dx10-et a graphicsban tudod beállítani, sse41 csak az intel e7000 feletti processzoraiban van.

azzal hogy az mitt ír ki szerintem felesleges foglalkozni úgy is a tényleges sebességgel dolgozik, csak az elszámolja

látom beindult a topic <#vigyor5>
köszönöm a speed hack tanácsot, tényleg amiatt nem volt a beugrálás, de most már alternatívát kell keresni a lassulásra (persze ez csak itthon az egymagosomon fontos!<#violent> AMD CPU single core 😄

Barátnõmnél elfelejtettem kipróbálni a SSE41 plugin-t.. szóval az még lehet,h elég szépen begyorsul a dual core-al ha nincs is speed hack!

ATELLEE h csináltad meg a directX10et?

Mind1 örülök, h mindenki besegít és hozzá szól! Fog ez a gow2 is zöldülni, hisz több szem többet ér! (Kratos is megmondta)

Csak még egy érdekesség! Az elsõ bekapcsoláskor erõsebbnek látja a procim v mi a fene?
másodiknál már csak ~1.91 ghz a proci sebesség.. aztán meg lassan az #5661 hozzászólás..<#nemtudom>

pbaa nem megy ez a kepfeltöltõs link 😞

látom beindult a topic <#vigyor5>
köszönöm a speed hack tanácsot, tényleg amiatt nem volt a beugrálás, de most már alternatívát kell keresni a lassulásra (persze ez csak itthon az egymagosomon fontos!<#violent> AMD CPU single core 😄

Barátnõmnél elfelejtettem kipróbálni a SSE41 plugin-t.. szóval az még lehet,h elég szépen begyorsul a dual core-al ha nincs is speed hack!

ATELLEE h csináltad meg a directX10et?

Mind1 örülök, h mindenki besegít és hozzá szól! Fog ez a gow2 is zöldülni, hisz több szem többet ér! (Kratos is megmondta)

Csak még egy érdekesség! Az elsõ bekapcsoláskor erõsebbnek látja a procim v mi a fene?
másodiknál már csak ~1.91 ghz a proci sebesség.. aztán meg lassan az #5661 hozzászólás..<#nemtudom>

ja, de ha nem megy akkor vehet kontrollert is, nekem is van csak xbox360-s vezetéknélküli és ahozz kéne átalakító csak az aszem 5k

Seth
Értem én, csak kicsit macerás billel, de gondolom szokható

PSN ID.: Beegabor

de ott is mutattja az irányt, vagyis csak ugyan abba a sorrendbe kell nyomkodni, pl fel, bal, le, jobb, fell, ball, le, jobb

Seth
lesznek majd olyanok, hogy tekergetni kell a kart körbe-körbe

hogy több kört?

Seth
Igaz, így mûködhet a dolog, csak körülményes lesz majd fõleg amikor több kört kell csinálni

látod mutatja a képen hogy mit kell. és ilyenkor fel,balra,le egymás után és megcsinálja.

ja és azzal kell forgatni amékkel mászkálsz, nem amékkel gurulsz

de ott mutatja hogy merre kell forditani és abban a sorrendbe nyomod meg, pl a balra forog a kar akkor 89/7 ebben a sorrendbe ha jobbra akkor 87/9 ha csak fél kör kell akkor 89/ vagy 87/ vagy ha felülrõlkezdi akkor /78 v. /98 lagalábis nálam.

wesker24
Akkor elmondhatnád mi a sorrend mert én már vagy egy rakás kombinációt kipróbáltam. próbáltam sorrendbe egyszerre leütni kombinálva.

Nálam a left analog WASD Right Analog Num 2-4-6-8
wesker24
Na én is pont ezt mondtam mert pont ilyen eset a meduza is hiába van beállitva akármilyen billre a billeket nem tudom elforgatni 😄

Mert itt a lényeg az hogy a megfelelõ irányba kell elfprgatni az analog kart. Na mindehy addig pihentetem addig játszok inkább a Manhunt 2 vel ugyis gyilkolni van kedvem. <#vigyor>
eleve az analógkarral mozogsz, vagyis neki is bevan állítva csak sorba kell nyomni a gombot és beadja az. én is billen játszok és megtudom csinálni.

elég ritkán lassan frissitik, nem mérvadó. szerintem az akkor volt frissitve amikor még zöld volt a god-ban a kép.

Seth
Csak majd lesz 1-2 boss akinél kell csavargatni analógot, sima ütéssel nem fog elpatkolni, akkor ott szivacs van analóg karok nélkül XD 2. részben meg még több ilyen van

ha kikapcsolod akkor nem fog villogni, de a sebessége lecsökken és élvezhetettlen lesz (lassú)

1. ha tovább ütöd akkor elpusztul
2. nekem a joy-pad analogjai billen, /789 és 5123-ra numpad gombokra van állítva, és így tudom rendesen irányitani. a többi meg háromszög w, kör d, X az s, és a kocka pedig a.
ja és én twinpad-ot használok, de ezeket a lilypad-ban is be lehet állítani.

a speedhack miatt villog be.

wesker24
Nekem igy megy a God of War 1 ! Gondolom ezt csak gamepaddal lehetne megoldani mi ?

wesker24
Amugy a God of War 2 a kompatibilitási lista szerint még nem kapott zöld szintet vagyis itt ott még akadhatnak kisebb nagyobb problémák jelenleg kék szinten van ami a játék közbeni hibákat jelenti.

Ellenben a God of War 1 zöld szinten van teljesen jól játszható.
wesker24
Cpu konfig: Tedd át a Limit: Force Frames to normal speed
A többi beállitás OK
wesker24
Esetleg a VU Cycle Stealinget vedd vissza 2-es fokozatra mert alatta ahogy irta is nagyon sok játéknál okoz problémát az a beállitás 2-es fokozaton nincs vele gond vagy a játékok nagy része el fut vele.
nna itt ülök a híres 2magso AMD elõtt és írom a beállításokat:
AMD64 X2 4200+ ~ 2.213ghz a PCSX szerint..

pcsx2-r1137.exe amivel a gow 2 DL lemezt indítottam
v2.0 USA bios

Cpu Config:
Skip Frames when slower than: 45
Consecutive Frames before skipping: 2
Consecutive Frames to skip: 2
(ettõl a proci konfigtól élvezhetõbben fut a cucc, még az otthoni egymagostól hoztam a beállítást 😛 )
Advanced Options :
Speed Hacks:
-VU Cycle Stealing: very large
-Enable IOP x2 Cycla Rate ON
-WaitCycles Sync Hack ON
(többi értelemszerûen off)
Plugins: GsdX 1076m
Windowed,
Direct3D 9 hardwer, <-ezt tessék elmondani, h lett dx10?
Pixel shader 3.0,
none,
4:3,
1024x1024,
texture filtering bekapcsolva,
Alpha corection bekapcs,
többi ki
LilyPad svn r1034
CDVDolio 0.1.0 <- ez tényleg jó a kétrétegû lemezhez, és tud iso-t is!
SPU2-X 1.1.0 : Default

Szóval még mindig vannak idegesítõ bevillanások, amikor minden eltünik, meg ilyesmi, de látható, h 2maggal repül a dolog, nem akad a hang sem, szval a proci rengeteget segít.. most tippem sincs, h akkor az SSE2 vagy a direct X 10 vagy a pcsx2-r1137.exe miatt villog! ááááááááá
<#circling><#duma><#help>

Evin
Én most fogom W7 alatt kipróbálni, de mivel most cseréltem rendszert is, mindenképp gyorsabb lesz nálam.