Mûködõ PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 amúgy beállítások
http://forums.ngemu.com/1072697-post1.html gépigény, nehogy leessen az állad idõ elõtt
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
Valaki tudna nekem segíteni ? Az a bajom h haver áthozott 1 ps2es játékot pcsx2-vel megnyitottuk és akkor elkezd betölteni és a végén csak bejön a menü és ottvan h : browser alatta + h system configuration és nemtom mit kezdjek vele ... Pls vki segítsen
ps2n kijátszottam, de emulatorral csak szorakozni, szeretnék 😊
próbáltam neten keresni de semmi, esetleg nem lehet valahogy elérni minden karaktert és pályát? és itemeket 😊
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
A magyar nyelv is kész, de linket nem találtam hozzá.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Device diagnostics ablakban kellene látnod a nevét a Gamepadnak!
Ha ott nincs akkor baj van!
Talán SSPSXPad plugin,de az meg azért szar mert nem tudsz menteni F1-el,
mert lefagy az emulátor!Legalábbis Svn 1000 felett!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Mégis milyen plugin kell hozzá hogy jó legyen ?
Mert a Lily svn r314-es van de ott meg csak a bill-t tudom beállitani ahol a gamepadot tudnám beállitani az meg ki van szürkitve !
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
na legközelebb ghostolok!
A történelem híres vazzegjei.Noé:\"Ez kurvára esik, bazzeg.\"Ádám:\"Ez megeszi, bazzeg.\"József Atilla:\"Ne lekdössél bazze.\"BillClint:\"Ez tövig bekapta,bazze\"BillG:\"Ez lefagyott,bazze.\"
Még brazil nyelvûvel szívok, pedig 1x sikerült már elindítanom a multi5 verziósat is.
De ááá<#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1> ahogy lemegy a video FEKETE lesz a kép.. magyarán nincs mivel játszani.. ó pedig minden klappolt.. eddig <#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
sse4a asziszem a sse4.1 elõdje. de nem hozott semmi újitást a sse4-hez képest.
the hack is very good. On some games i get 'fake' fps. Such as king of fighters maximum impact 2 and tekken 5. It says around 60fps but it playes like 40 fps. I moved slider to maximum and all speed hacks aswell as VU skip enabled.
although it may seem to be fake but its not. there is a significant increase in fps in games like tekken5.
I get full speed on GSdx sse2 dx10 whil having just an AMD x2 2.3GHz cpu coupled with 9500GT.
If you limit your fps then the yes the counter would show 50/60 fps full speed but the game would be running slow, so use normal/no limit.
azzal hogy az mitt ír ki szerintem felesleges foglalkozni úgy is a tényleges sebességgel dolgozik, csak az elszámolja
köszönöm a speed hack tanácsot, tényleg amiatt nem volt a beugrálás, de most már alternatívát kell keresni a lassulásra (persze ez csak itthon az egymagosomon fontos!<#violent>#violent> AMD CPU single core 😄
Barátnõmnél elfelejtettem kipróbálni a SSE41 plugin-t.. szóval az még lehet,h elég szépen begyorsul a dual core-al ha nincs is speed hack!
ATELLEE h csináltad meg a directX10et?
Mind1 örülök, h mindenki besegít és hozzá szól! Fog ez a gow2 is zöldülni, hisz több szem többet ér! (Kratos is megmondta)
Csak még egy érdekesség! Az elsõ bekapcsoláskor erõsebbnek látja a procim v mi a fene?
másodiknál már csak ~1.91 ghz a proci sebesség.. aztán meg lassan az #5661 hozzászólás..<#nemtudom>#nemtudom>
köszönöm a speed hack tanácsot, tényleg amiatt nem volt a beugrálás, de most már alternatívát kell keresni a lassulásra (persze ez csak itthon az egymagosomon fontos!<#violent>#violent> AMD CPU single core 😄
Barátnõmnél elfelejtettem kipróbálni a SSE41 plugin-t.. szóval az még lehet,h elég szépen begyorsul a dual core-al ha nincs is speed hack!
ATELLEE h csináltad meg a directX10et?
Mind1 örülök, h mindenki besegít és hozzá szól! Fog ez a gow2 is zöldülni, hisz több szem többet ér! (Kratos is megmondta)
Csak még egy érdekesség! Az elsõ bekapcsoláskor erõsebbnek látja a procim v mi a fene?
másodiknál már csak ~1.91 ghz a proci sebesség.. aztán meg lassan az #5661 hozzászólás..<#nemtudom>#nemtudom>
PSN ID.: Beegabor
látod mutatja a képen hogy mit kell. és ilyenkor fel,balra,le egymás után és megcsinálja.
Nálam a left analog WASD Right Analog Num 2-4-6-8
Mert itt a lényeg az hogy a megfelelõ irányba kell elfprgatni az analog kart. Na mindehy addig pihentetem addig játszok inkább a Manhunt 2 vel ugyis gyilkolni van kedvem. <#vigyor>#vigyor>
PSN ID.: Beegabor
2. nekem a joy-pad analogjai billen, /789 és 5123-ra numpad gombokra van állítva, és így tudom rendesen irányitani. a többi meg háromszög w, kör d, X az s, és a kocka pedig a.
ja és én twinpad-ot használok, de ezeket a lilypad-ban is be lehet állítani.
Ellenben a God of War 1 zöld szinten van teljesen jól játszható.
AMD64 X2 4200+ ~ 2.213ghz a PCSX szerint..
pcsx2-r1137.exe amivel a gow 2 DL lemezt indítottam
v2.0 USA bios
Cpu Config:
Skip Frames when slower than: 45
Consecutive Frames before skipping: 2
Consecutive Frames to skip: 2
(ettõl a proci konfigtól élvezhetõbben fut a cucc, még az otthoni egymagostól hoztam a beállítást 😛 )
Advanced Options :
Speed Hacks:
-VU Cycle Stealing: very large
-Enable IOP x2 Cycla Rate ON
-WaitCycles Sync Hack ON
(többi értelemszerûen off)
Plugins: GsdX 1076m
Windowed,
Direct3D 9 hardwer, <-ezt tessék elmondani, h lett dx10?
Pixel shader 3.0,
none,
4:3,
1024x1024,
texture filtering bekapcsolva,
Alpha corection bekapcs,
többi ki
LilyPad svn r1034
CDVDolio 0.1.0 <- ez tényleg jó a kétrétegû lemezhez, és tud iso-t is!
SPU2-X 1.1.0 : Default
Szóval még mindig vannak idegesítõ bevillanások, amikor minden eltünik, meg ilyesmi, de látható, h 2maggal repül a dolog, nem akad a hang sem, szval a proci rengeteget segít.. most tippem sincs, h akkor az SSE2 vagy a direct X 10 vagy a pcsx2-r1137.exe miatt villog! ááááááááá
<#circling>#circling><#duma>#duma><#help>#help>