7924
  • sakal6
    én elsőre 10 óra alatt vittem végig
  • sakal6
    http://www.4shared.com/file/102807703/b9c35891/pcsx2-r1103.html
    v
    gondolom frissebb http://www.4shared.com/file/112297906/a316c09d/pcsx2-r1370.html

mind a kettő m-s
  • Shep
    A God of War 2 milyen hosszú, mert ugyan még mindig nem ért le, de előbb utóbb csak meg lesz.
  • olbaidhun
    sakal, adnál 1 linket légyszi? tudod: 1103m
  • sakal6
    ezzel ugyan olyan sebességgel megy, de a kép bal fele hiányzik, nálam.
  • Attelee
    #4640 <--Devil may Cry 1,nekem igy tökéletesen futott!Akkor végigvittem azota nem próbáltam!
  • sakal6
    csak a Spyro - A Hero's Tale SLES 52569 változat játszható
  • sakal6
    hú ez olyan hivatalosan hangzot
  • sakal6
    ez a játék jelenleg nem emulálható pcsx2-vel.
  • emese1985
    Hali!

Már több napja próbálom megoldani, hogy tudjak játszani az emulátoron keresztül de egyszerűen valami nem akar menni, már több beállítást is megcsináltam, a Spyro - Enter the Dragonfly-val akarok játszani leginkább. El is indul csak amikor ki kellene választani hogy new game azt a képsort már nem adja be és egy ilyen hibaüzenetet ad vissza az emulátor: vtlb miss: addr 0x8, mode 0
    Ilyenkor mit tegyek mi a probléma?
    Légyszi valaki segítsen!!
    Előre is köszi!
    Írhattok e-mailt is: [email protected] ez az msn-em is
  • sakal6
    csak 40 fps-el megy a gow 2? van hozzá egy inditófájl, az 1103m amivel nekem adot kb 8-10 fps pluszt
  • sakal6
    úgy emlékszek hogy a 3 is nehéz, a 4 már jóval könnyebb
  • sakal6
    fel van húzva de szerintem semmi nem ér, ha kikapcsolom akkor 30 fps lesz és ugyan olyan a sebessége mint ha bevan, ha bevan akkor 80fps, de szerintem rosszul számolja
  • berlinboy6329
    Régen játszottam már a 3-4el,de mintha sokkal nehezeb lenne még normalon is..Mikor először eltalált az első ellenség csak néztem,h majdnem az életem negyedét vette le...Ám nálam is lassú volt...Pedig stabil 60fps volt...Szépen ment,de mégis voltak olyan részek,amikor lelassult a 60 vagy éppen 55-60fps ellenére....Szerintem elég nehéz még normalon is..Ha nem lett volna F1 akkor rég végem lett volna,mert egyszerúűen olyan erőseket ütnek később is az enemyk,meg olyan sok ütést kibirnak h nemigaz.....A bossok sokszor feltünnek,lesz egy érdekes fordulat is a gameben...Sok 3-4 részben visszatérőmotivum innen lett másolva...Nem nagyon akarom ellőni,h mik majd meglátod.A végső boss meg agyrém.....Na oda kellett az F1 mert,pffff....
  • wesker24
    Fogalmam sincs mert még nem játszottam vele soha épp csak elinditottam hogy csináljak egy képet az elejéről de most majd kipróbálom most hogy a Gow2-öt 2x-szer végigvitem !
  • Shep
    3-4-hez viszonyítva milyen?
  • wesker24
    Nálam kifogástalanul megy a DMC1 !

• Shep
    Képeket tegyél már be belőle.
  • wesker24
    Ha lassú a játék akkor talán tedd fel a VU Cycle Staling csúszkát !

• wesker24
    Na midegy hagyom a francba nem értem én ezt az egészet akármilyen oldalra is töltöm fel ilyen szar formában rakja ki !
  • wesker24

• wesker24
    Na végigvittem a God of War 2-öt másodjára is 6 óra 53 perc alatt ! Feleannyi idő alatt mint az első végigjátszásnál !

914 Hits Combo simán meglett volna az ezer is ha lett volna még enemy !

• sakal6
    na, lejöt végre rendesen a devil may cry 1. olyan gondom van vele hogy a kép tökéletes fps 80, de mégis lassú a játék, nemtudjátok mi lehet a probléma, mi a megoldás?
  • Seth
    A 2. részben pedig itt van a rétegváltás,az Icarus elleni harc előtt XD
  • sakal6
    lol, most hogy mondod megnéztem az enyémet is 8gb-t az iso, de ha bemountolom daemonba, akkor az már csak 4,1 gb-t.

nm
  • ProGabe #6139
    na, linuz-zal jó lett. kösz sakal6
  • ProGabe #6138
    érdekes, hogy az ISO 8 giga, de csak 4 gigányi adat van benne :S

szerintem sikerült valami szart leszednem, pedig jött, vagy egy hétig
  • sakal6
    szerintem használj inkább linuz dvd 0.9.0-t én is azt használok. nekem a gow 1-nél volt ilyen probléma de a dvd patch segített
  • ProGabe #6136
    cdvd 0.1.0, gondolom van újabb, mindjárt meg is nézem

amúgy itt történik, jönne valami videó
  • sakal6
    szerintem rétegtörési problémája lehet, milyen cddvd plugint használsz?
  • ProGabe #6134
    God of War 2 egyszer csak megállt, se előre, se hátra. nyomok egy escape-t, kilép teljes képernyőből és látom, hogy:

CDDVD read error, sector: xxxxxxxx

na ilyenkor mit lehet csinálni? patcheltem az ISO-t :(

szerk: rákerestem, ismert probléme, de DVD5-tel, nekem meg DVD9 :S

• sakal6
    ha a kardos new gamera megyek akkor ugyan azon a színten kezdi (easy). de titanon nem megy.
  • wesker24
    Közben megatláltam az újabb 2 Urnát ! Az urn of olympos és az Urn of Premetheus ! Infinite magic és Infifnite Rage of the Titans ! Nagyon király !
  • wesker24
    Ha a DMC 3-4 szeretted a Gow 1-2-ben se fogsz csalódni !
  • Shep
    Ok, kösz. Remélem én sem csalódom benne, mert a DM3-4 nagyon jók.
  • wesker24
    Hogy érted hogy a Low miatt ? Menj a New Game-re és ahol van egy kard ikon ha jól tudom akkor arra menj és ott ajánlja fel hogy akarod-e haználni az urnák erejét na meg a bonus play-t !
  • sakal6
    elmentettem, megkérdezte hogy mentem e, igen, bejön hogy mék memcard-ra kiválasztottam hogy 1 és utána kiírta hogy save. de új játék kezdésnél nem kérdezi meg hogy bonus play-el akarok e játszani vagy nem, lehet hogy a low miatt?
  • wesker24
    Amikor a legvégén kiirta hogy You have unlocked God and Titan mode and Bonus play unlocked !! Akkor felajánlotta hogy elmentsd elmentetted ?
    Mert ha igen új játéknál egyből felajánlja hogy játszasz e a bonus play-el ha igen nyomsz tudod használni az urnákat !
  • sakal6
    nem lehet rányomni csak acquired van kiírva, alul pedig hogy back. az van mellé írva hogy activate the urn of gaia during a bonus play for a special ability
  • wesker24
    Aha persze hogy aktiválni kell öket ! Ha megnézed az inventoryt akkor ott vannak felsorolva za urnák ! És ha az van odairva hogy acquired akkor ok és akkorlehet On/off-al váltani !