7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
sakal6 #6084 mék verziót szedted le? -
#6083 Azannyát valahogy jó lett...Vagy a logaritmic Zvl lett jó,akármire is használják azt,agy egy régebbi GSDX-szel,bár abból a legujabbam,meg a legrégebbim meg a GoWos se vlt jó egyik se,szal ugy néz ki a logaritmic Zvel lett jó. :O
Inkább szenvednem kellene a dologgal,mielőtt kérdezek..mostmármind1 -
sakal6 #6082 hangra használj spu2-x 1.1.0-t nekem még nem volt vele gondom -
sakal6 #6081 http://www.youtube.com/watch?v=7Q95YWuxLoo
és ez laptop, ahogy elnézem zerogs 0.97.1-t használ -
#6080 Itt egy példa..Ez még a legenyhébbek közül való,vannak ennél cifrábbak is jóval...
A másik,meg hogy siet a hang....Már a Shadow of the colossusnál se volt minden oké..A hang hamarabb lement,a felirat meg utána ilyen 5-6mpekkel jött... -
sakal6 #6079 nekem 2 videonál fagyott ki a gow 2 a mindkettő a vége fele volt.
csak kár hogy olyan befejezetlen az egész -
#6078 Uhh,leszedtem a DMC1 NTSC változatát....Szörnyűség..Master listen van ugyan,de hányadékul néz ki....Az elején még gondoltam minden fasza,mikor a csaj kleugrott a magasból,és bement Dantehoz..Aztán,mikor megjelent az első pop-up,hogy a semmiből előtünt egy tárgy,kezdtem félni..Aztán ahogy a kamera végment a falon,volt egy maszk,aminek a szájába kard volt állitva..De valahogy láttam az egész kardto..Ajjajj it baj lesz..Bejön a csaj,és az ajkai helyett olyan,mintha levágták volna a száját kivan az egész fogsora,és a vöröslő hús az arcán,az árnyékok szörnyáek..Undoritó az egész..És ez a master listről van!!!!!!! -
#6077 Jah nálam is elfordult néha hogy nem tudtam menteni valamiért mert mentés közben kifagyott valamiért de ez nálam nagyon ritka volt ha egész játék idő alatt talán 1x-szer volt olyan hogy nem tudtam menteni !
De mivel sürün szoktam menteni igy nem volt olyan nagy gond újra vinni !
Jah és vannak olyan helyszinek ahol hatalmas pályát tölt be és ott igen csak lezuhan az FPS na ott beszoktam kapcsolni a VU Cycle Stealinget !
A progit meg már be van linkelve itt a forumon ami a Gow 2 DVD9-es verziójához kell !
-
#6076 Jah a GOW 2 DVD9 verziója a jó és szerintem is elég jó játék de vannak benne olyan részek ami teljesen kiakasztott egyszer hajnali 3 óráig játszottam vele mert idegesitett hogy nem tudom átvinni na mondom addig nem fekszek le amig át nem viszem ha törik ha szakad !
Jah igen voltak benne olyan részek ahol a video egyszerűen lefagyott nem is egyszer és mindig az ingame video legvégén magát a videot meglehet nézni nem azzal van a baj hanem az mikor vége az ingame videonak totális fagyás és nem tudtam vele mit csinálni de találtam egy progit amivel lepatcheltem és azóta csak 1-xszer sem fagyott ki ingame video alatt !
Amugy egész játék alatt nekem csak 3x-szor fagyott ki ! Persze utána felraktam a progit és azóta egyszer sem fagyott ki !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1 fagyás a Prometheus ingame videonál volt amikor elég a tűzben a 2 fagyás a Pegazus ingame videonál volt amikor repülünk Laihkosz templomához a 3 fagyás meg akkor volt amikor talákozunk régi szakállas cimboránkkal akit lefejeztünk a GOW 1-ben azóta egyetlen egy fagyás sem volt ! És most jelenleg a Temple of Fates pályán vagyok és eddig egy video sem fagyott le !
Ugy hogy szerintem te is tölts le a progit is patchled le vele ha meg igy is fagy akkor ott van a SKIP Video MPEG opció de az nem mindig sikeres ! -
#6075 A DVD9 to DVD5 RIP azt jelenti hogy ugyanugy dvd9 forrása van csak egy olyan progiva van újrakodolva tömöritve ami képes hatalmas fájlokat letömöriteni ! Azt hogy a bonus dvd benne van azt nem tudom ha benne is van szerintem ahhoz hogy ráférjen dvd5-re elég csak profin kellenne kodolnuik hogy minőség romlás nélkül adja vissza ugyanazt mint a dvd9 ! -
#6074 Az 1-2 video minuszt azt csak a GOW2 értettem mert csak ott voltak bajok az ingame videokkal !
A GOW 1 az tökéletesen megy nincs fagyás a final ingame videot leszámitva de az gyári bug az össze ingame video benne van !!
Amugy én a GOW1 DVD5 verziót vittem végig és az csak magát a játékot tartalmazta !! A DVD9 verzióban szinte minden benne van !
A dvd9-es verzióban benne van a BONUS DVD is kimaradt jelenetek hogyan készült a játék werkfilm concept artok mapokról karakterekről és egy challenge mód de az a dvd5 verzióban is benne van miután végigvitted 1x-szer a játékot ! -
#6073 na még1 hiba: nem tudok menteni. mentéskor megkérdezi, hogy el akarom-e menteni, aztán csak a gow-logó jön elő, nem tudok memkártyát választani :S
ez mitől lehet? -
#6072 igen, lejött a DVD9, az már tökéletes. a játék meg - igaz, csak 10 percet játszotta vele (fürdőskurvák, lol :D) - kegyetlen jó. EPIC
"egy két ingame videot leszámitva "
ez alatt mit értesz? le fog fagyni? és mit csináljak ez ellen? -
#6071 1-2 videó minusz?:(
Ám,ha már GoW,ez a verzió milyen?Nem tom szedte-e le valaki ezt,vagy mindenki a 7Gb-sal játszik,én nem akarok évekig várni,mig MediaFireről lejön 20-30kb/s sel,inkább rapidshare az tölt reggelenként,meg délelőtt 300al is,és feleakkora..Csak nem tudom mi az a DVD9 ripped to DVD5..Nekem teljes játék kell,látni akarok mindent,nemár,h kivágnak belőle egy csomó mindent...Ez milyen lehet?
Jobb megoldást nem tok..GoW2 megvan megauploadról,az jó lesz a 7Gb mert onnan jön rendesen,de az 1. rész meg sehonnan nem jön norműlasn,igy marad a dvd9 rip dvd5re,és 100-300kb/s letöltés.:S -
#6070 Felnézel: Emulátor-beállítási segédlet%
Olvass vissza, mert a hivatalos MAGYAR leírás is be van linkelve 2x.(max 3-5lap) -
AteszkaMadman #6069 Sziasztok!
Én letöltöttem a pcsx2 0.9.6.-ot.Leírnátok hogyan kell használni,mert nem igazán sikerül elindítanom a játékot rajta. Ha tudná valaki leírhatná az elejétől fogva,lépésről lépésre. A gépem szerintem vinné.
Core 2 E6750, geforce 8800gts/640mb/,2 gb ram.
Előre is köszi.
-
#6068 Ezt mondtam a Gow 2 DVD5 verziója textura hibás ! GSDX 1076M-el szétesik a textura a GSDX 1355-el pedig zöld képernyő !
Csakis a GOW 2 DVD9 verziója a jó !! Azt tökéletesen játszható egy két ingame videot leszámitva ! -
sakal6 #6067 #5993 ott egy link szed le azt, tökéletes végigvihető változat -
#6066 hát ez csodás. god of war 2
1076m-el ilyen:
tehát nem lehet 2 méternél tovább látni
legújabb gsdx-el pedig ilyen:
1329-es pcsx, DVD5-ös NTSC GoW2 -
sakal6 #6065 2x nyomd meg az x-et és másodjára tarsd úgy, de csak akkor tudsz ha már megszerezted a szárnyakat -
#6064 Elmondaná valaki hogy az isten nyilába kell repülni ?? Azt tudom hogy kellene repülni az elsőn át is repül mert nem olyan nagy a szakadék de a másodikon már nem tud akkorát repülni hiába nyomom azt a X-et minél messzebb próbálok ugrani és nyomni az X-et de csak nem repül át ! -
#6063 Futtass egy prociigényes felhasználást a háttérben,és mérj újra :D -
#6062 Yeeeha ! Na csak sikerült megcsinálnom !! Amugy a DVD9 verzió nem tom miért de azzal nem volt jó beraktam a DVD5 verziót és láss csodát nem ment el a textura és igy elsőre sikerült megcsinálnom !
-
#6061 Aki elsőre átvitte az oszlops részt annak fizetek egy láda sört ! -
#6060 Ugyvan már annyiszor próbáltam hogy már az R1 sem jelenik meg aztán amikor leesek kilő a levegőbe fekete lesz kép és lefagy !
Ilyet se láttam még ! -
#6059 Most már biztos vagyok benne hogy valami hiba mert a youtube video szerint az utolsó oszlopnál 2 R' villan fel és nekem csak 1 villan fel ! -
#6058 Asszem nekem ennyi volt a játék ! Egyszerűen nem tudom tovább vinni szerintem egy rohat bug miatt ! Jelenleg ott vagyok amikor oszlopkon kell ugrálni el is jutok az utolsó oszlopig és mikor az utolsó oszlop elkezd forogni hiába nyomom ezerrel az R1-et mint az állat nem csinál semmit az R1 is csak 1 mp-re tünik fel ! Már olyan sokszor meghaltam hogy könnyedén elviszem az utolsó oszlopig de hiába vagyok gyors ha az utolsó oszlopnál baxik ugrani amikor kellene ! -
#6057 Arra rájött már valaki hogyan lehet azokat a ládákat kinyitni ??
Mert ha rálépek azonnak bezárodik az ajtó ! Azt olvastam hogy a 3 láda valamilyen speciális képeeséget tárgyat vagy bonust ad ! És nem a Gorgon Eye-ra és a Phoenix Feather-re gondolok !
-
HM #6056 Jééé, csak nem igazam volt.
A cpu-z jól mutat mindent. pl: nincs sse4 és az órajel EIST miatt ennyi. -
#6055 Ejj mindig összekeverem ! Amugy Core2 Quad q6600 van na !
Amugy a Mhz nem tudom miért ennyin van amikor alapon 2,4 GHz-en van !
Nálam mindig megszokott hülyülni a CPU-Z ! -
sakal6 #6054 e6600 az a 2 magos a 4 magos a q6600 -
HM #6053 Ehh intel már nem tud kitalálni több elnevezést.....
Csinálsz egy képet cpu-zről? -
#6052 Amugy C2Q e6600 van ! -
#6051 És lol,jó lett...Kössz...
kivéve egy dolgot..Hiába irja az FPS mérő,hogy 58-60fps,mégis vannak olyan részek,ahol a stabil fps ellenére láthatóan beakad,és vanna olyan részek,ahol gyönyörűen simán fut,pedig az FPs nem változik..na de legalább már nem akad..kössz mégeccer. -
#6050 SSE4.1 persze..A Meriát azért nem írtam,mert gondoltam h elsődlegesen prociigényes.Amúgy 2 gb Corsair DDR2 van.. -
sakal6 #6049 nincs? úgy tudtam hogy a 7000-8000 és a q-okba van. -
HM #6048 Most akkor C2D vagy C2Q procid van? Ha utóbbi, akkor q6600 lenne...
Mellesleg nincs abban a prociban SSE4.1. Jó hogy Not Detected... -
sakal6 #6047 állísd meg az időt, a körrel tudsz pörögni -
#6046 Ok majd próbálkozok messzebre ugarani csak nem mindig sikerül mikor sikerül és ugranék a következőre addigra már lement az oszlop és nem tudok ugrani ! -
#6045 É az SSSE3-at használom az SSE4.1-re azt irja ki Not Detected ! Foglamam sincs miért de nem is izgat !