7924
  • biomage
    melyik emulátor verziot használtad ezel a sebeségel?
  • litttled111
    hy redraven8.
    Az lenne a kérdésem hogy ha felhúzod a proci órajelét 2.6-ra akkor jól viszi a játékokat vagy ezesetben a budokai3-at?
    Mert nekem most lessz AMD 5200+ ezen a héten aminek alap órajele 2.6 Ghz.
    Akkor szerinted az én procim alapból(tuning nélkül)jo a budokai 3ra??
  • redraven8
    Nah gyerekek...szereztem egy C2D E6300 -zas procit...alapból 1,86 Ghz és 266 FSB . Ezt felhúztam 2,6 Ghz -re és 400 FSB re.A budokai3 masszív 56 fps -sel megy a verekedős résznél és a max 80 fps..de 40 alá sosem esik Tökéletesen gyors és jáccható Nagyon király
  • litttled111
    Helo.Bocs de azokon a fórumokon nem értek sokmindent!!
    Ezért kérdezlek titeket mert ti szerintem bisztos jobban értetek ezekhez az emu-s dolgokhoz!!
  • biomage
    1 ha kicsit rákerestél volna az official forumon meg találtam volna azt hogy hibás a patch része az emulátornak
    2 ne kérdez olyat amit senki nem tud max az beta testelök vagy a fejlesztök
  • litttled111
    Valaki van itt??
  • litttled111
    Sziasztok.Azt szeretném megtudni hogy nálatok is azt írja ki hogy "PATCHES NOT FOUND"?Mert nekem minden játéknál azt írja.Ja és nem tudjátok mikor jön az ujabb PCSX2?
    az már a 0.9.3-as lessz gondolom.
    Amugy egy intel dual core -al a jobb játszani vagy egy AMD X2-vel?
  • biomage
    nem :)
    csak még nem tökéletes az emulátor, azt mondom hogy a te géped a jövöre nézve tökéletesen fogja vinni a játékokat csak várj még, ugy érzem a következö verzioval jó lesz a géped
  • redraven8
    Hááát....betettem a gépemre a Tenkiachi -t és szomorúan néztem,hogy a menü 32 fps-sel megy...maga a game meg 15fps -en ez még nagyon messze van az 50 fps től..ehez már télleg Quad Core os cucc kell.
  • biomage
    ezt olvasd el :)
    és van pár link az elsö HSZben tuning meg minden
  • litttled111
    Annak csak örülni tudok.
    De gondolom ha feltuningolom a processzor orajelét akkor méggyorsabb lessz????? Mert én ugy tudom hogy egy emulátornál az órajel számít a legtöbbet.Csak azt nem tudom hogy egy 5200-est meddig lehet húzni.
    Ha tudtok légyszi segítsetek!!
  • biomage
    pár fps el biztosan
  • litttled111
    Nálam is minden játéknál az írja ki hogy "patches not found".
    Amugy szerintetek hogy menne egy AMD x2 5200+-en?
    Mert láttam Youtube-on hogy a gyerek x2-es 4400-es procival nyomta a
    tekken 4-et.Valami 40 -50 fps között mozgott ami szerintem eléggé gyors.
    De azért remélem hogy egy 5200-en gyorsabban fog menni.Szerintetek???
    ??
  • neo3650
    Sziasztok!Nagy gondban vagyok megszereztem a Budokai3-mat és a PCSX2 0.9.1.es emulátort mert nekem ezen jobban fut a game mint a 0.9.2-őn,na mind 1 és kiírja a dosos résznél,hogy no patch found plz valaki nemtudna emulátor patch készítő progit linket adni mert amikor játszok vagy elveszik a mentésem vagy lefagy plz HELP!
  • redraven8
    Mivel az emulálás leginkább a procit és a ramokat veszi igénybe..épp ezért nemárt egy nagyteljesítményű proci ehez.Ha már sokaknak lesz 4 magos procija akkor már mindenki bátran tolhat színte bármilyen gamét ps2 emulátoron ...de az még vagy 3 év .És egy 4 magos proci 170 ezer (legolcsóbb) + hozzá egy alaplap ami bírja is 60 ezer...satöbbi...ha sürgős egyszerübb venni a boltba egy ps2 tőt 30 ezerért zsír újjonnan és venni hozzá egy játékot :) .
  • redraven8
    Nah...sorry,csak tegnap 10 ig meló volt.. A konfigom : Intel dual core D820 (3500Mhz) , 1 giga dual DDR2/800Mhz , ATI X1950XT 256DDR3 ..és nálam megy a budokai 3 game 32 fps en ..amin már élvezhető a téma :)
  • litttled111
    Hát az is valami.Nekem is a 0.9.1 volt a jobb.
    Pl a 0.9.2-ön be se indult a tekken tag.
    Csak azt nem tudom hogy egy dupla magos proci mennyire fontos neki.
    Akkor kétszer olyan gyors egy játék?
    és mekkora konfigod van?
  • redraven8
    Nekem a 0.9.1 gyorsabb volt mint az 2 es verzió..oké..kemény 4 fps -sel de gyorsabb
  • litttled111
    Kössz Biomage de ezt az oldalt már nagyon sokszór átfésültem.
    Amugy szerintetek melyik emu jobb?
    a 0.9.1
    vagy a 0.9.2
    Neked melyik emud van?
  • biomage
    szép napot mindenkinek

Csak anyit tudok segiteni, hogy addok egy linket néz itt körül, biztos találsz hasonlo gépet, kb megtudod milyen gyorsak lesznek a játékok, amik játszato státusa van:)
  • litttled111
    Szevasztok.Nekem is Dual Core procim lessz.Egy AMD 64 X2 5200+.
    Szerintetek ezen hogy menne a ps2 emu??????
    Mert én most leszedtem a Tekken tag-ot meg a Devil may Cry 1-et.Remélem egy 5200-en már jól mennek.
    Szerintetek hogy menne??
    válaszotokat várom. HY
  • litttled111
    Szevasztok.Nekem is Dual Core procim lessz.Egy AMD 64 X2 5200+.
    Szerintetek ezen hogy menne a ps2 emu??????
    Mert én most leszedtem a Tekken tag-ot meg a Devil may Cry 1-et.Remélem egy 5200-en már jól mennek.
    Szerintetek hogy menne??
    válaszotokat várom. HY
  • redraven8
    A dual core sokat nyom a dologba
  • kuci06
    beállítások (inkább ide kiírom, hátha másnak is kell )
    graf plugin: ZeroGS(minden beállítás off)
    cddvd: efp iso cdvd driver
    cpu: eerec, vu1rec, vu0rec, mtgs, dc ON, frame limit normal
    amúgy nekem dual-core 2,8-as pentiumom van, lehet hogy azon jobban megy
  • bigapó
    sse2-vel és anélkül is marad az fps szám 6 körül. ha leveszem a billinear-t vagyis kiveszem előle a pipát, akkor megy fel 10-re, de még ez is lassú. az lehet a gond, hogy AMD64-em van 3000+-os? memória 1GB dual-ban, geforce6600 256 mb-al.
    leírnád, hogy neked mi van beállítva konfigban? priviben is jó.
  • kuci06
    azt én is néztem, nekem egész jól ment ... ZeroGS-el próbáld
  • bigapó
    már sikerült elindítani valahogy, de csak 6 fps-el megy. zene, hangok akadozik, a kép néha szétesik, pixeles. ezzel lehet valamit kezdeni?
    fight night round 3-ról van szó.
  • bigapó
    image-t hol lehet betenni? nem találtam olyan menüt.
  • werpelethy
    Akkor pontosítsunk,mert elbeszélünk egymás mellett.A kétszálúsított programvégrehajtás nem ugyanaz mint a két mag bizonyos szintű kihasználásának képessége.
  • redraven8
    Mellesleg nem számít ha egy programot nem két magra írtak...a magok attól még összedolgoznak...iszonyat kevés program van ahol mégsem , bár én még ilyennel nem találkoztam
  • redraven8
    csak súgok,hogy kikapcsoltam a két mag támogatást és az egész játékra kihazott a 190fps menü sebesség leesett 60 ra...a játék meg 12 re.Szóval azért igenis számít a dupla mag. Köszönöm a figyelmet
  • werpelethy
  • biomage
    két magra van irva az emulátor :P
  • werpelethy
    Hiába lesz core duo-d,amíg nem kétmagosra lesz megírva az emu,addig alig lesz gyorsabb
  • redraven8
    Hát 4 magos már bejött...csak 160 ezerbe van :) ..szóval egy kicsit várni kell amíg jönnek az újjabb modellek és lejebb megy az áruk..Az Nvidia 8800 GTS is 120 ról indult és most már 76 ért is lehet kapni ki is néztem magamnak egy olyat.Meg ha megjön a fizum veszek egy Core2Duo-t és azt megtuningolom erőteljesen és megnézem úgy mit tud a PS2 emulátor
  • werpelethy
    Valóban,most más a helyzet,mint eddig,mivel megjelentek a többmagos procik.Egy epsxe szintű full emut ps2/xbox-ra simán meg lehetne írni,ha valaki hajlandó lenne egy kétmagos procira optimalizálni azt.Ugyanez van az xbox360-nal,csak 4magosra kéne megírni.De ki tudná használni a ilyen emukat,hiszen a kétmagos procik is most kezdenek még csak elterjedni.
    Szóval,ha nem is 5 év,de legalább 3-at várni kell.
  • redraven8
    Nekem nem kell az xboxhoz...van xbox om :D
  • KILLER2
    És azt nem tudjátok, hogy normális GC emu nincs-e?
  • kuci06
    még sima xboxhoz simcs normális emu :P
  • redraven8
    Áhh..nemlesz az 5 év hamarabb is összehozzák ezt az emulálós dolgot.Amúgy meg ami kijön xbox360 ra az nagy valószínűséggel kijön PC re is....lásd Gear Of War.