7924
  • werpelethy
    http://www.xbox360emu.com/ A kép alatti szöveget érdemes elolvasni
  • biomage
    ez jó volt :)
    hozá teném még azt hogy itt fent a bannerben van pár link amit érdemes elolvasni
  • redraven8
    A www.pcsx2.net oldalról a letöltéseknél kapd le a 9.02 -es alapprogramot...majd keress hozzá DC ről vagy torrentről Bios -t.Mivel a PS2 bios a Sony® levédett cucca ezért illegális és nemlehet könnyedén hozzáférni :) .Ha megvan a bios bemásolod a főkönyvtár bios könyvtárába és start...majd beteszed a játék DVD-t vagy Image -t (ezt betudod állítani a programban) és utána mereszted a szemed,hogy megy e vagy nem é
  • redraven8
    Külön játékokhoz nincs emulátor...van egy általános...és vagy műxik,vagy nem :)
  • ati711
    nekem is válaszolna valki?

Hol találok a GTA Liberty City Stories-hez működő emulátort?

Fontos volna!
    Help me.
  • belcure
    SEMMI...ha minden igaz megvan :)
  • belcure
    Helló! Nem találom h hol irtátok le melyik emut kell letölteni? kaphatok 1 linket? a felsö képnél már voltam de ott minden jött ki csak nem emu...illetce az is de valami 10 fajta! :)
  • redraven8
    Talált süllyedt :) ...hacsak nincs 4 magos procid akkor necsodálkozz,ohgy kurva lassú minden.
  • lafi19
    Hello

Síkerült elinditani a játékott de nagyon lassu ez mitől van?
    Lehet hogy gyenge a gép?
  • Fido4life
    akkor gondolom olyan mint anno a Far Cry hogy grafika minden, többi leszarva right ?
  • mila69en
    büntet egy fárszt:/ első ránézésre qurvaszép meg minden de számomra nem több egy tech-demonál...plussz agyatlan lövöldözés, egyszer végig tolod az pá, el is van felejtve...gfx szép semmi több... a lost planet ezerszer jobb
  • ati711
    Hol találok a GTA Liberty City Stories-hez működő emulátort?

Fontos volna!
    Help me.
  • redraven8
    Énis megtaláltam az x360 emut..de kemény 3 mega :D ...tudod ám kihiszi,hogy ez müxik is :D ..a kíváncsiság kedvéért megpróbáltam letölteni de nem akart lejönni a genya.
  • biomage
    hol olvastad azt a hirt? szivesen elolvasnám :)
  • KILLER2
    Meglepődtél?
  • bcrics
    nah jó kis fake ez az x360emu!!!!!!
  • Fido4life
    Hát a Def Jam Iconból én eléggé kiábrándultam...:S Mármint néhány Youtube-os videó láttán.. Pedig a Fight For NY atom király volt....
  • redraven8
    Ezt a cikket egy az egy a Hardvired -ről szedtem :

1. Gears of War: Jön a PC verzió!

Sogun, 2007. március 9. péntek 09:55 - PC - Játék: FPS - ADATLAP - (28 komment)

(HW Insider) PC-n fejlesztette az Epic a Gears of Wart és mivel kis cég, nem engedhetik meg maguknak, hogy rengeteg projekten dolgozzanak egyszerre. Hálistennek kész a játék, már csak a gémpeddel nevetségesen lehetetlen, szabadkamerás FPS irányítást kell az igazi elemébe, egér+billentyű kombóba átvarázsolni, pár kezelőfelület változtatás és jöhetnek a Sáskák! Komoly minőségellenőrzésnek vetik alá a PC verziót, mielőtt nyilvánosságra hozzák a megjelenési időpontot. Bele kell rakni egy rakat DX10 fícsőrt meg textúra ápdétet és kész a torta! Azonban mivel nem tudnak kétfelé szakadni, előbb az Unreal Tournament 3-at kell kiadniuk, hogy teljesen a GoW-ra koncentrálhassanak.
    Thx, Szőrmadár!

Jah..és a Viva la Pinata is érdekelne :D ..azis aranyos tamagocsis game lehet x360 non :D
  • kuci06
    Engem a Def Jam Icon érdekelne :) Az sajnos nem lesz pc-re :(
    A Gears of War tényleg jön pc-re? 100%? Gondolom Windows Pista only lesz :(
  • redraven8
    Jaja...engem is a Saints Row érdekelne...a Gears of War-t már toltam x360 on ..de annyira nemjött be.Mellesleg lesz PC re is. :P
  • Fido4life
    azon engem a Saints Row érdekelne, de inkább megvárom a PS3-mat :)
  • bcrics
    x360?télleg büntet a gearsow?
  • KILLER2
    Ez elég durván hangzik. GoWnak ránézésre min 1 giga ram kéne meg valami atom videókártya és egy jó erős proci, ha lenne PCs átirata. De így, hogy emulátorral.....Ha a PS2 emunak ilyen gép kell, akkor az anál nemkevésszer erősebb XBOX 360nak milyen kéne? Még ha a játékai PCre is lennének, akkor is egy kisebb atomerőmű kéen, nemhogy emulátorral! Nagyon kíváncsi vagyok, szóval amint jutottál valamira szólj. Bár nem hinném, hogy használnám valaha is, mert itt pihen tőlem 1 méterre a 360.
  • biomage
    mindjárt utána nézek a dolognak :)
  • kuci06
    512 mega rammal xD Persze... XD
  • kuci06
    Lol :D ne dőlj be neki :D ha létezne ilyen emulátor, arról már mindenki tudna :D
  • bcrics
    hu gyerrekek,1 torrent oldalon van fent x360 emulátor!!!!
    azt írjak a gears of war megyen rajta.....
    már szedem is lefelé aszt kipróbáljuk

bár 90%hogy nem lesz jó!?:Oú
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Xbox 360 emulátor .Visszajelzések szerint működik én a Gers of War -al próbáltam és tényleg ment szinte akadás nélkül.(512 ram Intel Pentium 4-es proci 256-os videókari ). Érdemes megpróbálni ! Akinek működött kérem jelezze a hozzászólások rovatban
    Méret 5.98 MB (6,269,829 bytes)

majd meglássuk
  • redraven8
    Az lehet...de nekem most nem a nulldriver fut hanem a Peops sound :)
  • biomage
    az itt a baj hogy a sound plugint most szerkeztik és az viszi lesz a sebbeséget
    ha a 0.9.1 el játszol és a null drivert állitod a sound ra akkor felgyorsul sokkal
  • redraven8
    Hát a tenkiachi megvan valahol..de a többi nincs :) .Amúgy megpróbáltam a 0.91 -es pcsx verziót is ..és azon is 20 eleinte...aztán amikor szétbmobázod a pályát és egy kráteres vízeséses téma marad ott akkor már egyből 32 fps -re ugrik a játék és minden tök gyors lesz. :) egyből élvezhetővé válik a dolog.A bizonyos röpködős verekedős animációk alatt meg 60fps -sel megy a game :D ...alakul.
  • biomage
    néz meg más játékot is pl FFX vagy a FFX-2 vagy a DBZ Tenkaichi vagy a budokai 2 vagy a Grandia 3 vagy valamelyik naruto játékot
    kiváncsi lennél a te gépeden hogy mene ezek a játékok
  • biomage
    de befolyásolja a játék sebbeségét ha kevés hely van a vinyon
    probáld ki rakd tele adatal a vinyodat és lassulni fog
  • biomage
    nyugi a te géped hamarosan full speed es lesz egy ilyen játékon
    az itt a baj hogy nincs finomitva az emulátor fölleg a sound plugin
  • redraven8
    Nah akkor a tapasztaltak vázolása a te beálításaid után. Nos a menü megint csak 190 fps...a karakterek beszéde a menüben totál eltorzult és gyorsított...a zene dettó..csak serceg mint állat
    A játék maga még mindíg 20Fps...de amint kiütöm az ellent a pályáról egyből felugrik 45 re..meg 35 ökre amikor épp lősz egy kámehámét. (így szép magyarosan :) ) .Szóval még így sem az igazi...ehez az emuláláshoz proci kell...de nemsoká úgyis veszek egy Core2Duo -t és azt megtuningolom és megláttjuk milesz
  • redraven8
    Hello

Igen..a VM verziósat indítom.A vinyón kábé 50 giga szabad hely van...de sztem ez nem befolyásol semmit.A ramokban csakis a vírus írtó, msn , kerio fut.Ezek nem esznek sok ramot :) ..és ha nem elég 1 giga ram akkor az már fura .Nah..belövögetem az általad javasolt beálításokat és megnézem milesz. :)
  • biomage
    Szép napot mindenkinek
    az szép FPS xD
    Gondolom ött töltöted le és telepiteted, és biztos Zero GS Kozmos 0.96.0-ra állitotad a grafikát és nincs bepipálva semmi és PEOPS CDVD Driver 1.2.0 ra állitotad a Cdvdromot és PEOPS SPU2 Dsound Driver 1.6.0 ra állitotad és bepipáltad a SPUirq
    És gondolom a Run/Process Priorityt highra raktad és a Config/CPUban minden be van pipálva és normal ra van rakva a Frame Limiting
    Ha nem akkor csináld meg ilyenre a beállitást :) ja és mindegy milyen bios van berakva de ha ilyen fontos a 2.0 Europai van belöve nállam
    egy nagyon fontos dolog ki maradt VM verziosat inditod? és van a vinyon sok hely? ja és az is fontos lenne hogy minden memoriában futtó alkalmazást kikapcsolj
  • redraven8
    Írd le,hogy neked milyen pluginok vannak és melyik program és milyen bios.Aztán utánanézek és meglátjuk mittehetek :)
  • redraven8
    Nálam a menüben 190Fps alá nem esik a dolog (ezért is irtam,hogy 5X gyorsabb mint az eredeti sebesség)...magában a játékban a verekedős rész esik le 20Fps re.
  • redraven8
    Nah.Váltottam igen,mert köztudott ,hogy az Intel erősebb mint az AMD és nemnagyon bűvöltem semmit.Leszedtem a PCSX2.net ről a legújjabb progit..belemásoltam a bios-t és bejelöltem a procinál a duplamagos támogatást , betettem a budokai 3 image fájlt és már ment is.
  • bcrics
    granturismoba bele se merek kezdeni!!!az lenne "nu pagatyíí"...kicsit beszagatna mint a vetőgép