7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#2156 Nem vagyok amatőr, minden be van állítva normális, mégsem megy,ezért kértem segítséget... -
#2155 nah most juj... A dupla mag azt fedi,hogy vagy egy AMD X2 , vagy Intel Core2Duo procid van, esetleg az Intel Dxxx széria (de ezek gyengék,ezeket nem ajánlom). Ha ezekből egyiket sem látod a gépedben akkor csak 1 magosod van Az alaprogram : van itt fent egy szép képecske...oda is van írva piros betükkel ,hogy PROGRAM LINK...
A bios : A Sony® által levédett PS2 bios fájl.Ez tiltott dolog,így nemigazán fogják a kezedbe adni a neten :) -
#2154 Beálítod amit mondtam...aztán főablak : config --> CDrom -->select ISO itt bejelölöd az image-t..és aztán RUN -
ágybanalvó #2153 nah most akkor felmerült bennem még egy két kérdés hogy a dupla magos gép pontosan mit jelent? és hogy az alapprogramot honnan tom leszedni, és mijaz a bios? tom nagyon hülye kérdések mert már tudnom kéne de ez kimaradt az életemből:D -
#2152 na szóval a kép vhogy így:
-
#2151 Nekem azzal ez jön be:
De olyan is van másikkal, hogy a memóriakártyás dolgot hozza be :( -
#2150 1 , szerzel egy minimum dupla magos processzorú gépet
2 , letöltöd az alaprogramot
3 , szerzel hozzá bios -t
4 , szerzel egy PS2 es játék DVD-t vagy image-t
5 , megmutatod a proginak,hogy honnan olvassa be a gamét
6 , start és nézni,hogy megy-e vagy nem megy-e -
#2149 Nekem a Linuzapps Iso CD/DVD driver 0.5.0 fut..és az olvassa az ISO fájlt. -
ágybanalvó #2148 szevasztok. én nem vagyok valami nagy zseni ezekhez úgyhogy lehet egy hülye kérdést teszek fel. ezt az emulátort úgy kell használni hogy ráteszem a cd-re vagy dvd-re és úgy olvasni fogja a nem eredeti játékot is? -
#2147 Ha isóból szeretnék futtatni egy játékot, akkor melyik plugint használjam? Most valahogy egyik sem akarja beolvasni a fájlt se a deamon toolsból, se egy sima isoból :( -
#2146 Bocs , 496 FSB-n megy 3500Mhz-n -
#2145 " te jó tanácsokat és okos dolgokat írsz,:)!"
Ohh..köszönöm Amúgy hamár 15-20 fps el megy a 3500+ odon akkor az már jó :) , és igen..eddíg már 3X végigtoltam Shongoku-val meg Vegetával és kiváltottam sokmindent a 0.9.2 es verzióban.De van egy nagy BUG ! Brolly -val nem működik a story mód Pont a kedvenc karakteremmel nem megy UI : nálam a 0.9.1. -en megfagy a játék rendszeresen és lassabb is kemény 2 fps -sel :)
-
#2144 a 0.9.2-nál nem fagy el, tudom mert épp most vittem végig songokout meg vegetat -
who am I 7 #2143 Azt, hogy csinálja?
Nekem 482Mhz FSB-n megy 3374en... e63 természetesen.
Vmelyikőtök nagyon nem ért hozzá -
neo3650 #2142 A Budokai 3 valamiért lefagy amikor kinyírom Cellt és BUU-előtt már sehogy se megy redraven8 a PCSX20.9.2.-őn is lefagy?Eddig azért nem használtam a 0.9.1-et mert azon elég "gyors" volt 15-20 Fps ez még játszható nekem.Te amúgy végig nyomtad már a Budokai 3-mat?Remélem nem a procim miatt fagy le!Tod a 3500+-os de majd lecserélem,szerinted az gyorsít a gamen-hogy leveszem a hangot!Bocsi,hogy még mindíg zavarlak de te jó tanácsokat és okos dolgokat írsz,:)! -
#2141 A tenkiachi hosszú lesz :) ..nekem 1 hét alatt sikerült végigtolni ps2 őn.Az FF meg pláne -
#2140 Azt is fogom, de azért előbb a tenkaichi-t vinném végig :) Meg az ff-k is várnak rám :D
-
#2139 Told a budokai 3 mat Itt má sokan tolják :) .Amúgy 800 as..és nembírja a tuningot..semmiképp -
#2138 Hát ha alapból 800as, akkor azért lehet bírja úgy 900ig, lehet tovább is. Persze szerecse kérdése. Vagy az időzítéselen is lehet lazítani.
biomage: hát bizony nem rossz, nekem is tetszik :D Remélem majd a többi játék is így fog menni. -
#2137 Hát az lehetséges :) .Nekem kingstone 800Mhz van....nemtom meddíg fogja bírni ...hány FSB-t lehet vele kihúzni,ugyanis a ram nem engedi a tuningot -
#2136 Lol, ha rajtam múlna, akkor nem foglalkoznék a rammal, de 475-ös fsb-t tuti nem bírná, az már effektív 950mhz lenne a ramnak. Szegény kis 667-es hynix tuti nem bírná.
-
#2135 Jaja..nekemis Core2Duo E6300 figyel a gépben A rammal netörődj...csak a proci FSB jét told fel ha gyorsabb játékot akarsz :) ..havernak 475 ös FSB vel megy 3,6 gigán...nah az már zúz -
#2134 24 FPS az nagyon jó
elképzelhetö hogy a budokai 3 60 FPS felett fog teljesiteni :) -
#2133 Én most a tenkaichi-vel próbálkozom, az új gépen (c2d e6300@2,8ghz [megy ez majd feljebb is], ati x1950xt 256mb, ill átmenetileg csak 1gb ddr667@800-as ram) ált 24 fps, teljesen játszható :) Eddig mást még nem próbáltam... -
#2132 A 3 Ghz-s Intel proci sokat dobhat az emuláláson.A vidikari és ramok annyira nem lényegesek.Attól függ melyik játékról írt a srác..mert ugye mindegyik máshogy viszonyul az emulátorhoz :) .De sztem 50fps -sel azon a gépen vagy nagyon kevés,vagy 1 játék sem megy.Az én procim most úgy felvan húzva,hogy egy Quad Core (4 magos) proci gyorsaságát adja...és nálam megy példul a budokai 3 50fps-sel amúgy 80 nal menne...de az már zavaróan gyors :) -
neo3650 #2131 Kössz,hogy segítettél!Asszem elkezdek gyűjteni 1 2-magos procira:)Ja még 1 utolsó kérdés utána tényleg hagylak.Ezen a honlapon a Játékok értékelése menüben van 1 konfig ami gyengébb az enyémnél is ott csak 3ghz a proci meg 6600GT,és 1024 mb ram van és állítólag azon a gépen 50 fps a game ezt nem vágom vagy csak kamuzott a srác.?! -
#2130 Pedig a 0.9.2 sokkal stabilabb mint a 0.1 es verzió..ott nekem is egyfolytába kifagyott a game.Amúgy nemvéletlen lassú...nagyon gyenge hozzá a procid. 5 hónappal ezelött nekemis AMD64 3500+ om volt,de az édes kevés neki.Duplamagos X2 es AMD vel vagy Intel C2D prociktól fölfelé érdemes ezekkel foglalkozni.A patch not found al meg netörődj...az nálam is van a program alaphibája ,de nemoszt nemszoroz semmit. -
neo3650 #2129 De a 0.9.2-en nagyon lassú pedig a konfigom ilyen AMD 64 3500+,1024mb ram,Ati Radeon X1600XT Videókártya.Meg 0.9.2.-őn is kiírja,hogy patch not found a dosos résznél:(Bocsi,hogy idegesítelek:),de nem tudsz valami tanácsolni? -
#2128 sorry...én vagyok láma és nemvettem észre PÜ ment -
#2127 és mi van az én privimel?
küldtem neked -
#2126 privi ment.. -
litttled111 #2125 Megadod msn címedet redraven8? -
#2124 A 0.9.1 es leis fog fagyni a budokai 3 alatt :) ...nekemis lefagy...használd a 0.9.2 est amit a pcsx2.net oldalról le tudsz szedni. -
neo3650 #2123 Sziasztok!Valaki nem tudna PCSX20.9.1. emuhoz patch készítő programot adni,mert megszereztem a Budokai 3-mat és lefagy meg kitörli a
mentéseket valaki PLZ HELP! -
litttled111 #2122 Oké.Akkor megadod msn címed és ott is tudjuk majd folytatni -
#2121 Aki óhajtja küldhetek neki pár screenshotot fps érték kijelzéssel ,hogy lássa télleg nem kamázok :) .Esetleg videót is felvehetek mobillal...de azt már csak MSN en át küldöm el :P -
#2120 Csak leírtam,hátha valaki még nemtudja, nem neked szólt Ez hízelgő,hogy ilyet veszel mint ami nekem van -
#2119 nekem mondod én már rég rájöttem ere
ezért fogom lecserélni a mostani 3.0ghz nortwood omat olyanra amilyen neked van most :) -
#2118 A 0.9.2 est használtam..amit eddíg is.Csak eddíg Intel D820 ( 800 FSB ) volt a gépbe... most lecseréltem egy Core2Duo -ra ( 1066 FSB ). Annyit kell tudni,hogy az FSB kihat a ramokra és a gép sebességére..ha ezt növeled ugrik az órajel és a ramok gyorsasága is.A 3Dmark06 ra is nagyon szép hatással van .Szóval csak egy erős ,jól tuningolható proci kell és pár játék nagyon szépen fog futni a gépen -
#2117 Hát jelenleg csak Budokai 3 -mazok,mert az a kedvenc És mivel a proci erős ezért nagyon szépen viszi az emulálást.Szerintem az 5200+ is jól fogja vinni...,de ha mégsem vagy elégedett max emelsz egy kicsit rajta