7924
  • Terminátor14
    Nem vagyok amatőr, minden be van állítva normális, mégsem megy,ezért kértem segítséget...
  • redraven8
    nah most juj... A dupla mag azt fedi,hogy vagy egy AMD X2 , vagy Intel Core2Duo procid van, esetleg az Intel Dxxx széria (de ezek gyengék,ezeket nem ajánlom). Ha ezekből egyiket sem látod a gépedben akkor csak 1 magosod van Az alaprogram : van itt fent egy szép képecske...oda is van írva piros betükkel ,hogy PROGRAM LINK...
    A bios : A Sony® által levédett PS2 bios fájl.Ez tiltott dolog,így nemigazán fogják a kezedbe adni a neten :)
  • redraven8
    Beálítod amit mondtam...aztán főablak : config --> CDrom -->select ISO itt bejelölöd az image-t..és aztán RUN
  • ágybanalvó
    nah most akkor felmerült bennem még egy két kérdés hogy a dupla magos gép pontosan mit jelent? és hogy az alapprogramot honnan tom leszedni, és mijaz a bios? tom nagyon hülye kérdések mert már tudnom kéne de ez kimaradt az életemből:D
  • Terminátor14
    na szóval a kép vhogy így:

• Terminátor14
    Nekem azzal ez jön be:

De olyan is van másikkal, hogy a memóriakártyás dolgot hozza be :(
  • redraven8
    1 , szerzel egy minimum dupla magos processzorú gépet
    2 , letöltöd az alaprogramot
    3 , szerzel hozzá bios -t
    4 , szerzel egy PS2 es játék DVD-t vagy image-t
    5 , megmutatod a proginak,hogy honnan olvassa be a gamét
    6 , start és nézni,hogy megy-e vagy nem megy-e
  • redraven8
    Nekem a Linuzapps Iso CD/DVD driver 0.5.0 fut..és az olvassa az ISO fájlt.
  • ágybanalvó
    szevasztok. én nem vagyok valami nagy zseni ezekhez úgyhogy lehet egy hülye kérdést teszek fel. ezt az emulátort úgy kell használni hogy ráteszem a cd-re vagy dvd-re és úgy olvasni fogja a nem eredeti játékot is?
  • Terminátor14
    Ha isóból szeretnék futtatni egy játékot, akkor melyik plugint használjam? Most valahogy egyik sem akarja beolvasni a fájlt se a deamon toolsból, se egy sima isoból :(
  • redraven8
    Bocs , 496 FSB-n megy 3500Mhz-n
  • redraven8
    " te jó tanácsokat és okos dolgokat írsz,:)!"

Ohh..köszönöm Amúgy hamár 15-20 fps el megy a 3500+ odon akkor az már jó :) , és igen..eddíg már 3X végigtoltam Shongoku-val meg Vegetával és kiváltottam sokmindent a 0.9.2 es verzióban.De van egy nagy BUG ! Brolly -val nem működik a story mód Pont a kedvenc karakteremmel nem megy UI : nálam a 0.9.1. -en megfagy a játék rendszeresen és lassabb is kemény 2 fps -sel :)

• biomage
    a 0.9.2-nál nem fagy el, tudom mert épp most vittem végig songokout meg vegetat
  • who am I 7
    Azt, hogy csinálja?
    Nekem 482Mhz FSB-n megy 3374en... e63 természetesen.
    Vmelyikőtök nagyon nem ért hozzá
  • neo3650
    A Budokai 3 valamiért lefagy amikor kinyírom Cellt és BUU-előtt már sehogy se megy redraven8 a PCSX20.9.2.-őn is lefagy?Eddig azért nem használtam a 0.9.1-et mert azon elég "gyors" volt 15-20 Fps ez még játszható nekem.Te amúgy végig nyomtad már a Budokai 3-mat?Remélem nem a procim miatt fagy le!Tod a 3500+-os de majd lecserélem,szerinted az gyorsít a gamen-hogy leveszem a hangot!Bocsi,hogy még mindíg zavarlak de te jó tanácsokat és okos dolgokat írsz,:)!
  • redraven8
    A tenkiachi hosszú lesz :) ..nekem 1 hét alatt sikerült végigtolni ps2 őn.Az FF meg pláne
  • Terminátor14
    Azt is fogom, de azért előbb a tenkaichi-t vinném végig :) Meg az ff-k is várnak rám :D
  • redraven8
    Told a budokai 3 mat Itt má sokan tolják :) .Amúgy 800 as..és nembírja a tuningot..semmiképp
  • Terminátor14
    Hát ha alapból 800as, akkor azért lehet bírja úgy 900ig, lehet tovább is. Persze szerecse kérdése. Vagy az időzítéselen is lehet lazítani.

biomage: hát bizony nem rossz, nekem is tetszik :D Remélem majd a többi játék is így fog menni.
  • redraven8
    Hát az lehetséges :) .Nekem kingstone 800Mhz van....nemtom meddíg fogja bírni ...hány FSB-t lehet vele kihúzni,ugyanis a ram nem engedi a tuningot
  • Terminátor14
    Lol, ha rajtam múlna, akkor nem foglalkoznék a rammal, de 475-ös fsb-t tuti nem bírná, az már effektív 950mhz lenne a ramnak. Szegény kis 667-es hynix tuti nem bírná.

• redraven8
    Jaja..nekemis Core2Duo E6300 figyel a gépben A rammal netörődj...csak a proci FSB jét told fel ha gyorsabb játékot akarsz :) ..havernak 475 ös FSB vel megy 3,6 gigán...nah az már zúz
  • biomage
    24 FPS az nagyon jó
    elképzelhetö hogy a budokai 3 60 FPS felett fog teljesiteni :)
  • Terminátor14
    Én most a tenkaichi-vel próbálkozom, az új gépen (c2d e6300@2,8ghz [megy ez majd feljebb is], ati x1950xt 256mb, ill átmenetileg csak 1gb ddr667@800-as ram) ált 24 fps, teljesen játszható :) Eddig mást még nem próbáltam...
  • redraven8
    A 3 Ghz-s Intel proci sokat dobhat az emuláláson.A vidikari és ramok annyira nem lényegesek.Attól függ melyik játékról írt a srác..mert ugye mindegyik máshogy viszonyul az emulátorhoz :) .De sztem 50fps -sel azon a gépen vagy nagyon kevés,vagy 1 játék sem megy.Az én procim most úgy felvan húzva,hogy egy Quad Core (4 magos) proci gyorsaságát adja...és nálam megy példul a budokai 3 50fps-sel amúgy 80 nal menne...de az már zavaróan gyors :)
  • neo3650
    Kössz,hogy segítettél!Asszem elkezdek gyűjteni 1 2-magos procira:)Ja még 1 utolsó kérdés utána tényleg hagylak.Ezen a honlapon a Játékok értékelése menüben van 1 konfig ami gyengébb az enyémnél is ott csak 3ghz a proci meg 6600GT,és 1024 mb ram van és állítólag azon a gépen 50 fps a game ezt nem vágom vagy csak kamuzott a srác.?!
  • redraven8
    Pedig a 0.9.2 sokkal stabilabb mint a 0.1 es verzió..ott nekem is egyfolytába kifagyott a game.Amúgy nemvéletlen lassú...nagyon gyenge hozzá a procid. 5 hónappal ezelött nekemis AMD64 3500+ om volt,de az édes kevés neki.Duplamagos X2 es AMD vel vagy Intel C2D prociktól fölfelé érdemes ezekkel foglalkozni.A patch not found al meg netörődj...az nálam is van a program alaphibája ,de nemoszt nemszoroz semmit.
  • neo3650
    De a 0.9.2-en nagyon lassú pedig a konfigom ilyen AMD 64 3500+,1024mb ram,Ati Radeon X1600XT Videókártya.Meg 0.9.2.-őn is kiírja,hogy patch not found a dosos résznél:(Bocsi,hogy idegesítelek:),de nem tudsz valami tanácsolni?
  • redraven8
    sorry...én vagyok láma és nemvettem észre PÜ ment
  • biomage
    és mi van az én privimel?
    küldtem neked
  • redraven8
    privi ment..
  • litttled111
    Megadod msn címedet redraven8?
  • redraven8
    A 0.9.1 es leis fog fagyni a budokai 3 alatt :) ...nekemis lefagy...használd a 0.9.2 est amit a pcsx2.net oldalról le tudsz szedni.
  • neo3650
    Sziasztok!Valaki nem tudna PCSX20.9.1. emuhoz patch készítő programot adni,mert megszereztem a Budokai 3-mat és lefagy meg kitörli a
    mentéseket valaki PLZ HELP!
  • litttled111
    Oké.Akkor megadod msn címed és ott is tudjuk majd folytatni
  • redraven8
    Aki óhajtja küldhetek neki pár screenshotot fps érték kijelzéssel ,hogy lássa télleg nem kamázok :) .Esetleg videót is felvehetek mobillal...de azt már csak MSN en át küldöm el :P
  • redraven8
    Csak leírtam,hátha valaki még nemtudja, nem neked szólt Ez hízelgő,hogy ilyet veszel mint ami nekem van
  • biomage
    nekem mondod én már rég rájöttem ere
    ezért fogom lecserélni a mostani 3.0ghz nortwood omat olyanra amilyen neked van most :)
  • redraven8
    A 0.9.2 est használtam..amit eddíg is.Csak eddíg Intel D820 ( 800 FSB ) volt a gépbe... most lecseréltem egy Core2Duo -ra ( 1066 FSB ). Annyit kell tudni,hogy az FSB kihat a ramokra és a gép sebességére..ha ezt növeled ugrik az órajel és a ramok gyorsasága is.A 3Dmark06 ra is nagyon szép hatással van .Szóval csak egy erős ,jól tuningolható proci kell és pár játék nagyon szépen fog futni a gépen
  • redraven8
    Hát jelenleg csak Budokai 3 -mazok,mert az a kedvenc És mivel a proci erős ezért nagyon szépen viszi az emulálást.Szerintem az 5200+ is jól fogja vinni...,de ha mégsem vagy elégedett max emelsz egy kicsit rajta